Rüyada Yeşil Renk Görmek

Rüyada yeşil renk ve onun tonları, hangi nesnede yahut durumda görülürse görülsün hayra delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yeşil Ot 

Rüyada yeşil renk görmek; kısmet, başarı, mutluluk olarak yorumlanır. Huzur, bereket ve yakın zamanlarda ya da beklenen bir haber varsa gelecek olan hayırlı haberlere delalettir. 

Rüyada Yeşil Elbise Giymek

Rüyada yeşil elbise giymek, murada ermek ve istek ve arzuların gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yeşil Mercimek Görmek

Rüyada yeşil mercimek görmek, berekete delalettir. Yeni bir iş ve bu iş sayesinde gelecek olan kazanca işaret eder. 

Rüyada Yeşil Ceviz Görmek 

Rüyada yeşil ceviz görmek, helal rızık peşinde olmanın ve elde edilen kazancın helal olduğu anlamına gelir. Rivayetlere göre, rüyada yeşil ceviz görmek hayır ve olumlu sonuçlara işarettir. 

Rüyada Yeşil Bahçe Görmek 

Rüyada yeşil ve güzel bir bahçe görmek; ev ortamında eşler arasında geçimsizlik varsa, yakın zamanda bunun sonlanacağının, en kısa zamanda eve huzur geleceğinin habercisidir. 

Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek 

Rüyada yeşil kurbağa görmek, genellikle işaret türü rüya olarak yorumlanır. Bir hastalık haberi almaya ya da işin kaybedileceğine delalet eder. Eğer ki rüyada görülen yeşil kurbağa ölü ise hayırlı bir sonuca yorumlanır. Yapılan işlerin planlı olması sonucu hayırlı ve arzu edilen neticelere kavuşulacağına inanılır. 

Rüyada Yeşil Yılan Görmek   

Rüyada yeşil yılan görmek, olumsuz bir duruma işaret eder. Kişi, kısa zaman önce şaibeli, şüpheli ya da kendinden emin olmadığı bir davranış sergilemişse, rüyada görülen yeşil yılan, kişi için yaptığının yanlış olduğunun uyarıcısı olduğuna inanılır. 

Rüyada Yeşil Su Görmek 

Rüyada yeşil su görmek; içinde bulunulan dar zamanlardan yakında çıkılacağına, kısa bir zaman sonra huzura kavuşulacağına işarettir. Kişinin hayırlı neticeler için sabırlı olması öğüt edilir. 

Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu fakat yaptığının doğru olup olmadığından emin olamadığı durumlar için hayırlı bir işarettir. Kişinin şüpheleri bırakması yoluna devam etmesi beklenir. Ayrıca kimi rivayetlere göre, kişi bir işe başvurmuşsa ya da yeni bir işe başlama planları varsa, o işin kişi adına hayırlı olacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yeşil Yaprak Görmek 

Rüyada yeşil yaprak görmek; kişinin eğitim, öğretim hayatında başarılı olacağına, iş başvurusu, polislik, askerlik gibi mülakatlarda başarılı sonuçlar alacağı tabir edilir. Rüya sahibinin hayırlı bir netice ile karşılaşacağına delalet eder. 

Rüyada Yeşil Domates Görmek 

Rüyada yeşil domates görmek, yakın zamanda gelecek bolluk ve bereketin habercisidir. Kişi eğer maddi olarak sıkıntılı bir durumun içindeyse, sabırlı olması öğüt edilir.

Rüyada Yeşil Göz Görmek 

Rüyada yeşil göz görmek, rüya sahibinin üzerinde nazar olduğuna tabir edilir. Son zamanlarda kişinin işi rast gitmiyorsa, çevresindeki insanlara karşı daha duyarlı ve dikkatli davranması gerektiğine işarettir. Ayrıca nazardan kurtulmak için ibadetlere yönelip, dua etmesi öğüt edilir. Bu sayede manevi huzura kavuşulacağına işarettir. 

Rüyada Yeşil Araba Görmek 

 Rüyada yeşil araba görmek, kimi tabircilere göre hayırlı değildir. Kişi yakın bir zamanda yolculuğa çıkacak ise kaza ihtimaline karşı dikkatli olması, yolculuk önlemlerini almasına delalet eder. Bir başka tabircilere göre ise, kişinin hayırlı bir meselenin peşinde olduğuna işaret edilir. 

Rüyada Yeşil Soğan Görmek 

Rüyada yeşil soğan görmek, berekete işarettir. Kazanılacak helal paraya ve rızkın artması olarak tabir edilir. Ancak rüyada yeşil soğan yediğini görmek ise, kazancın azalacağına ve talihsizliklerle karşılaşılacağına işaret eder. 

Rüyada Yeşil Fasulye Görmek 

Rüyada yeşil fasulye görmek; rüya sahibinin başladığı işte güzel neticeler alacağına, bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder. 

Rüyada Yeşil Giydiğini Görmek 

Rüyada yeşil giydiğini görmek, rüya sahibinin günah ve hatalı işler yaptığına işarettir. Son zamanlarda yaptığı ve aldığı kararları gözden geçirmesine delalet eder. Kişi bu muhasebe sonucunda kul hakkı gibi büyük günahlar işlemişse, kalbini kırdığı kişiden özür dileyip, ibadete yönelmeli ve sık sık tövbe etmelidir.

Yeşil Renk

“Rüyada Yeşil Renk Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Siyah karanlığın içinden yeşil ışık gelmesi ve çatı görmek ayrıca 2 tane küçük kaplumbağa biri yeşil, biri sarı üzerine kırmızı benekli zıplıyorlar ve de çiğ yumurta çırpmak ne anlama geliyor?

  2. Rüyada kolej elbisesi yani üst tişört yeşil renkli, alt pantolon da açık sarı idi. Acaba bu rüyanın neticesini neyi delalet eder galiba?

  3. İstanbul rüyamda birden fazla tabutun üzerinde yeşil renler gördüm.  Tabutlar yeşil renklerle örtülüydü, tabutta çok renk dikkatimi çekti. Yeşil ne anlam taşıyor?

  4. Gökyüzünden yeşil renkte koltuk inmesi, benim yanıma. Ne anlama geliyor? Teşekkür ederim.

  5. Çok sevdiğim bir arkadaşım rüyasında benimle birlikte mezarlıkta dolaşırken görmüş. Elimi tutmak istiyormuş. Fakat benim elimde yeşil yazma varmış. Ben “Elimde yeşil yazmam var” diye, elimden tutturmuyormuşum.

  6. Kız kardeşimin başında haki yeşilden başörtü gördüm ama önden biraz saçı görünüyordu.

  7. Eşim eve iki tane halı almış biri yeşil-siyah diğeri yeşil-kahve renkte. Ben aynı renk ve desen olmadığı için geri iade etmek istiyorum. Evden birisi parasını almışsa değişmez diyor. Bir diğeri de yerine pirinç verirseniz değişir diyor sizce bu ne anlama geliyor?

  8. Ben yaşlı 86 yaşında ki dünürümü gürdüm. Banyoyu kapanmış komple yeşil haliyle ve orda namaz kılmaya oturdu ona sordum. Banyo nerde gösterdi alta kalmış eve geldim gelinim kaz tutmuş oğluna ve nişan yapmışlar ben çok kızdım gelinime bağırdım. Neden beni nişana çağırmadın o sadece gülüyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir