ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Yaşlı kadın Görmek

Bakınız; Kadın.

Yakında üzüntü ve birçok sorunla karşı karşıya kalacaksınız.

Rüyada yasli bir kadinla konusmak, basinizdan istenmeyen bir skandal geçecegine, bundan dolayi dostlariniza karsi çok utanip üzüleceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yasli kadin görmek, acizlige isarettir.Bazen yasli kadin, elden giden dünyaliga ve üzüntüye, bazen de ahireteisarettir. Yasli kadin görmek, saraba da isarettir.Bazen rüyada yasli kadin görmek, ümit kestikten sonra gebe kalmayaisarettir. Bazen de hile yapmaya, arkadan giybet edip yüzüne karsi alayeden kimseye de isarettir. Hasta olan yasli kadini görmek, acizlige, susamisyasli kadini görmek ise, kitliga isarettir.Rüyada yasli kadinin çocuk oldugunu görse, kitlik sona erer.Rüyada taninmayan yasli kadin bir hastanin yanma gelse, o hastaninöleceginden korkulur. Rüyada yasli bir kadinin hamile olan bir kadininyanma gitmesi, sirf hayirdir.Yasli kadin görmek, ot bitirmez bir vere de isariYasli bir kadini peçeli görmek, zorluk ve pismanliga isarettir.Bir kimse rüyada yüzü çirkin yasli kadin görecek olsa, bela ve harbeisarettir. Rüyada yasli bir kadina dönüstügünü gören kimse, agirbasli olur.Taninmayan yasli bir kadin kitlik bir seneye isarettir.Bir kimse rüyada gökten yeryüzüne bir yasli kadin indigini ve halkin dabuna taaccüp ettigini görse, o kadin kitlikla tabir edilir.Rüyada çirkin görünüslü yasli bir kadin görmek, harp ve kitligin sonaermesiyle müjdedir. Çok zayif olan yasli bir kadin, kitlik senedir.Rüyada yasli bir kadinin kendi evine girdigini gören kimseye, dünya yönelir.Yasli bir kadinin kendi evinden çiktigini görse, dünya kendisinden yüzçevirir. Bir kimse rüyada yasli bir kadinla bir seyler alip verdigini veya onunlaugrastigini görse, dünya ile ugrasmaya isarettir.Bir kadin rüyada kendisinl kocamis görse, o kadinin dünyada hallnin iyiolduguna isarettir.

Yaşlı kadın rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

13
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Bayciks..

Rüyamda eski evleneceğim kızın bana çok ama çok haksızlık yapan orta yaşlı annesinin, birden yaşlandığını gördüm. Bunun rüya karşılığı ne olabilir? Teşekkürler...

10.08.2013 10:14:59

Ebru

Rüyamda bana diyorlar ki “Seni bir yaşlı kadına götürelim, geleceğini öğrenelim.” Ben de “Tamam” diyorum. Kızlar diyor ki “Şu yoldan git ama kadın seni o yolun sonuna kadar görmesin” diyorlar. Bir köşede duruyorum, arabanın yansımasından kadın beni görüyor, ben de onu sonra yanıma geliyor. “Ellerini ver” diyor. Ben de veriyorum, bir şeyler yaptı sonra bir eve gittik, kapıyı açtı, tam girecekti, ben de arkasından girecektim ki hemen çıktı. Bir şey dedi, geleceğimle ilgili, sadece bir cümle ama hatırlamıyorum. Sonra dedi ki “Ben senin geleceğine bakamıyorum” falan dedi.

23.10.2013 21:25:07

Özlem

Yaşlı kadının koluna girip gezdiriyorum ama yüksek bir yere çıkıyoruz. Düşeceğim diye korku yaşıyorum. Acaba ne demek?

23.06.2014 12:06:45

Muhammet

Yaşlı bastonlu kadın ben telefonla konuşurken iskeleden düşüyor, iskele dardan genişe doğru gidiyor.

05.10.2014 09:54:20

Kadir

Rüyamda yaşlı bir kadına gidiyorum, sevdiğim kızın kader defterimde olup olmadığını soruyorum. Sevdiğim kızın değil ama ablasının kader defterimde yazılı olduğunu söylüyor. O anda uyanıyorum zaten.

07.11.2014 19:43:54

Alex

Merhaba, rüyamda spor salonunda sporumu yaparken yaşlı, başı bağlı bir teyze yanıma oturup bana hürmet etmeye çalışıyor, su veya yemek getirmek istiyor. Teyzenin başı bağlı ve dikkat çekici diğer özelliği de gözlerinin mavi oluşu. Yüzü gülüyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Yorumlarsanız sevinirim.

25.11.2014 09:10:32

Pelin

Rüyamda tren yolunun yanında tanımadığım yaşlı bir kadının evine gittim. Hamileydim, boynumda altın Arapça harfli bir kolye vardı sonra tren geçti ve evin üst katındaki camları kırıldı.

25.12.2014 17:32:17

Zeyno

Rüyamda ailemle ben dışarıda otururken (gece) şu anda kış olmasına rağmen rüyamda çok sıcaktı ve yaz gibiydi. Evimize bir şey yapmak için girmiştim, her yer karanlıktı. Bir odadan bir ses geliyordu... Mırıldanarak, korkarak gidip baktım. Yaşlı kadın bana baktı, korktum ve dışarı koşmaya başladım. Ayağıma ayakkabı giymeden koştum. Dışarıda annem, komşularımız, babam, dedem hiç kimse yoktu. Evlerin lambalarının çoğu sönüktü. Koşmaya devam ettim, arkamdan geliyordu yaşlı kadın beni yakalayacaktı. Koşmaya devam ettim. Bir evin duvarından tırmandım. Yukardayken ona baktım hemen o da tırmanmaya başladı. O sırada korkudan uyandım. :( Sizce ne olabilir? Teşekkürler.

21.02.2015 16:37:47

Cefakar

Ben rüyamda köydeki evimde televizyon izliyordum ve yaşlı bir kadının bana geldiğini gördüm. Annem sandım, bağırarak ona doğru koşmaya başladım. Yüzünü çevirdiğinde annem değildi. Not: Annem vefat etmiş. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür.

28.02.2015 07:10:58

Beyzanur A.

Ben sokakta arkadaşımla oynuyordum. Sonra bir tane şişman, başörtülü, yaşlı bir kadın yanıma geldi. Biz kadınla sohbet ettik sonra kadın geldi dedi bana “Eviniz nerde?” Ben de “Söylemem” dedim. O ısrar etti “Söylemem” dedim. Sonra arkadaşım yaşlı kadını oyaladı, ben de kaçıyordum, kadın peşimden geldi. Ben eve gittim, eve geldi kapıyı çaldı. Ben açmadım, yumrukladı. O sırada ter içinde uyandım. Hala korkuyorum. Bu günlerde hep korkunç rüya görüyorum. Kardeşim takla atarak düşüyordu, birde 6 aylık. Rüyamda, gerçekte de düştü. Korkuyorum. Ne olur yardım edin, ne olabilir? :(

11.03.2015 19:02:48


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook