Rüyada Yarasa Görmek

Rüyada yarasa görmek; aslında kötü şansa, hastalığa yakalanmaya ve tehlikeye yorumlanır. Ancak yarasa görmek amacınıza ulaşmak için çok emek harcamanız gerekir şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada yarasa görmek, kötü işlere atılmaya ve yaşamda kötü değişiklikler yapmaya yorumlanır. Beyaz yarasa ölüme yorulur.

Bkz: Vahşi Hayvan

Rüyada yarasa görmek ne anlama gelir: Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışsanız da sonunda istediklerinizi elde edeceğinizi gösterir. Aynı zamanda tehlikeye işaret eder. Yarasa görmek veya eve girmesi; güçlük, sıkıntı ve tatsız haberdir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kanat, Uçmak

Rüyada yarasa görmek ne demek, sapıklığa ve körlüğe işarettir. Yarasa kötü işlerin gizlice işlenmesi sebebiyle o kötülüklerin duyulmasına da yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yarasa görmek, hırsızlık gibi kötü bir işten dolayı gizlenmeye ve haberleri dinlemeye işarettir. Bazen de nimetlerin elden gitmesine ve alışılmış şeylerden uzaklaşmaya, bazı kere de sünnet-i seniyyeyi icra etmeye ve delilleri açıklamaya işarettir.

Rüyada görülen yarasa, ibadet sahibi bir kimsedir. Yarasa, işsizlik tenbellik ve korkunun gitmesine işarettir. Rüyada yarasa görmek nedir, gebe kadınlar için hayırdır. Kara ve deniz yolcusu için yarasa iyi değildir.

Rüyada bir yere yarasa girdiğini görmek, rüyada görülen yerin harap olmasına işarettir. Yarasa, ne yapacağını şaşırmış zalim bir adama işarettir.

Rüyada yarasa kuşu görmek; zina mahsülü çocuğa, gizlice söz dinlemeye, hırsızlıktan dolayı gizlenmeye, alışılmış şeylerden uzaklaşmaya, nimetlerin elden gitmesine delalet eder.

Salih bir kimsenin rüyada yarasa görmesi, –bu kuş İsa Aleyhisselamın mucizelerinden olduğu için- sünneti yaşamaya ve yaşatmaya, gerçeği bildiren delileri açıklamaya delalettir. Yarasa ibadet ehli kimseye, işsizlik ve tembelliğin gitmesine delalet eder.

Rüyada bir yere yarasanın girmesi, oranın harap olmasına; yarasa bazen ne yapacağını şaşırmış zalim bir adama yahut sihirbaz kadınlara delalet eder.

Rüyada yarasa görmek veya evin içine yarasa girmesi, rüyada görülmesi hiç de olumlu yorumlanmayan bir hayvan olan yarasaları rüyasında gören kişi ya bir ölüm haberi ya da bir hastalık haberi alır.

Yarasa

“Rüyada Yarasa Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Annemin evinde sobaya odun kömürü atıyordum. Biri bacayı oynattı boru bacadan çıkınca bacanın içinde iki yarasa vardı. Biri siyah biri gri ve aynı yerde kurum da vardı. Uçtular evin içinden çıkmadan uyandım.

  2. Merhaba bu sabah rüyamda yarasa görerek uyandım fakat sevilmeyen bir hayvan olmasına rağmen, rüyamda yarasayı sevmiştim. Rüyada sadece bir yarasa vardı ve ben ona mutlu bir şekilde bakıyordum, halimden memnundum ve sanki çok güzel bir rüya görmüşçesine rahat uyandım.

  3. Merhaba, rüyamda yarasa yağmuru gördüm, sel gibi yağıyor. Evin duvarına çarpıp ölenler oldu. Lütfen biri açıklasın.

  4. Kıyafetimin içine bir yarasa giriyor. Çok korkuyorum rahmetli babama çıkartıyorum. Öldürmek istemiyoruz dışarıya atıyoruz. Aynı yarasa tekrar uçarak geliyor enseme yapışıyor. Dargın olduğum erkek kardeşime almasını söylüyorum o da yarasayı zorla çıkartıyor. Ensemin üç yerinde şişlik oluşuyor. Ağzı ipli poşetin içine koyup kapatıyoruz, öldürmekte istemiyorum ama kurtulmak istiyorum. Çığlıklarımı kimse duymuyor. Rüyamı yorumlamanızı rica ederim.

  5. Yarasayı fırında gördüm fırıncının kolundan içeri girdi birde yarasayı yakaladım öpüp sevdim yorumunuz nedir?

  6. Rüyamda sürü halinde uçan siyah renkli yarasalar gördüm ve beni üç yerimden; boğazım, el bileğim ve sağ ayak bileğimden ısırdılar ve üç ısırıktan da kan fışkırdı ne manaya geldiğini merak ettim.

  7. Rüyamda müdürüm benim hakkımda konuştuğu için ona neden diye sormaya gidiyorum. İçeri giriyorum arkası dönük, çıplak giyinmeye çalışıyor. Ona benim hakkımda neden öyle dedin, diye soruyorum o da cevap veremiyor. Ben de bir kaç kez ısrarla soruyorum benim hakkımda konuştun ben de duydum neden öyle söyledin, derken içeri bir yarasa giriyor, fakat ben görmüyorum. Direkt arkadan saçıma yapışıyor ben uğraşıyorum uğraşıyorum bir türlü koparamıyorum. Müdürün karısı bağırıyor, çığlık atıyor, ağlıyor ama müdür hiç kılını kıpırdatmıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir