Rüyada Ün Görmek

Rüyada ünlü olmak rüyayı göreni mutlu edecek, umutlandıracak olaylarla karşı karşıya geleceğine işaret eder. Rüyada ünlü birini görmek; çevresi geniş, güçlü birinden yardım alacağına yorumlanır.

Rüyada ünlü olmak ne demek rüyayı görenin hayırlı haberler alacağına, sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir. Rüyada ünlü görmek ne demek iş hayatında yeni iş kapılarının açılacağına, hayırlı fırsatların önüne çıkacağına delalet eder.

Kişi rüyasında ünlenirse, yeni ve heyecan verici olaylarla karşılaşır.

Rüyasında ün sahibi olduğunu gören kimse kendisini heyecanlandıracak, umutlandıracak olaylarla karşılaşacaktır. Ünlü birini gören, onunla tanışan, konuşan vb. güçlü nüfuzlu birinden destek görecektir.

Rüyada ün sahibi olduğunu görmek ne anlama gelir yeni insanlarla tanışacağına, tanıştığı insanlardan iyilik göreceğine delalettir. Ünlü birini gören kimse ise kendisinden güçlü ve daha yaşlı birinden yardım görecektir.

Ün

“Rüyada Ün Görmek” üzerine 2 yorum

  1. 3 gün üst üste 3 farklı güçlü insanı rüyamda gördüm ilk önce Barış Manço öbür alemden gelmiş ve yaşıyor gibiydi. Bana sarıldı iyi bir diyalog içindeydik artık gitmem gerek dedi ve gitti 2.ci gün Fettullah Gülen’i gördüm kendisini tanımam Barış Manço’yu çok iyi tanırdım Allah’ım dedim bana Fetullah Gülen’in gerçek yüzünü göster dedim, gerisini hatırlamıyorum. Dün gece de Rahmi Koç’u gördüm. Kendisini tanırım benimle çok ilgilendi bir yerlerde buluştuk çok huzurlu idi arka arkaya olunca bu rüyalar bende merak uyandırdı. Şimdiden teşekkür ederim….

  2. Rüyamda Liam Payne evime geliyordu ama evde başka insanlar vardı sonra ben babamla eve girdiğimizde Liamla kapıda karşı karşıya geliyorduk. Ben kafamı eğip babamla mutfağa girdim.  Onlarda diğer mutfağa gittiler sonra bir telefon geldi. Babam telefona gitti ben de arkasından gittim. Liam da oradaydı ne anlama geliyor? O kadar yoruma baktım anlamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir