Rüyada Tuvalet Görmek

Rüyada hela görmek; insanın kendi ailesinden kaynaklanan sıkıntılarına, rızık temini için çalışıp çabalamaya, eşiyle başbaşa kalmaya, malın saklandığı depoya, dükkana işarettir. Tuvalet yalnızlık; evine, temizliğe, tefekkür etmeye ve ferahlığa işaret eder.

Rüyada temiz tuvalet görmek; hanımının iyi hallerine, genişliği onun uyumlu ve itaatli oluşuna delalet eder. Pis ve dar tuvalet, karısının kendisinden nefret ediyor olmasına; lağımın (tuvalet kuyusunun) taşma endişesi olmadan dolması, eşinin hamile olmasına; tuvalette mahsur olmak, vefat etmeye delalet eder.

Tamamlayıcı tabir için bakınız; Abdest Bozmak, Necaset, Sidik.

Rüyada tuvalet görmek ne demek, rüya sahibinin aile halkının keder ve sıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakaların kısmasına işarettir. Bazen tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya veya malını biriktirdiği deposuna yada içerisinde malı bulunan dükkana işarettir. Tuvalet; rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.

Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına işarettir. Bazen bu rüya, malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarf etmesine işarettir. Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemesi ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, bazen de maksadının mümkün olmamasına işarettir. Bazen tuvalet, kadınlara işarettir. 

Rüyada eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise onun hanımı iyi geçimlidir. Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli; genişliği ise, itaatkar oluşudur. Kokusunun azlığı ise hanımının iyi olarak övülmesine işarettir. Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, hanımının kendisinden nefret etmesine işarettir.

Rüyada eğer tuvalet pis kokuyorsa hanımının yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasına ve öylece şöhret bulmasına işarettir, Tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görse, o kimsenin hanımının tedbirli oluşuna ve israf korkusundan dolayı kocasını çokça para sarf etmesinden meneder.

Bir kimse rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin deliğini karıştırdığını görürse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadın bulunmasına işarettir. Rüyada tuvalet içine bırakıldığını gören kimse hakkında hile yapılır.

Rüyada tuvalet içine bırakıldığını ve üzerine de kapısının kapatıldığını gören kimse, ölür.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tuvalet Yapmak

Tuvalet

“Rüyada Tuvalet Görmek” üzerine 29 yorum

  1. Ben rüyada düz tarladayım, sol tarafıma baktım ki bir su akıyor. Gelse beni de sürükler, o kadar büyük bir su sanki nehir taşmış gibi, az ilerde hanım çalışıyor, hemen ona seslendim “Kaç kaç” dedim, su götürmesin seni diye. Hemen ben de eşimde kaçtık. Su tuvalet suyuna benzer bir suydu, koku renk yoktu. Teşekkür eder, saygılar sunarım.

  2. 2 defadır yalın ayak olarak tuvalete gittiğimi ve ayakta hacet giderdiğimi tuvalet taşlarına yalın ayak bastığımı görüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda tanıdığım biri benim evimde tuvaletini yapıyordu. Ben de onun kalkmasını beklemeden küçük tuvaletimi yaptım.

  4. Ben erkek arkadaşımla birlikte sera gibi bir yerde duruyoruz. Marul, lahana, yeşillik içindeydiler bana gösteriyordu, ben de “Çok güzel bunlar” diyordum. Artı uyandım etkilendim rüyadan çok güzeldi. Tekrar uykuya daldığımda bir yerdeyim tuvalet eski pislik içindeydi kokuyordu. Dışkı yeşile dönmüş hortumu aldım akıtıyordum. Rüyamın yorumunu açıklarsanız sevinirim, teşekkürler.

  5. Bizim işyeri tuvaletine bir başkası oturmuş ve ben kalkmasını söyledim, “Doluyor” dedim.

  6. Annemin dün 3.cü ölüm yılı idi. Aynı gün rüyamda öldüğü zamandaki gibi zayıf çırılçıplak büyükçe bir alaturka tuvalette oturmuş, ıkınarak kakasını yapmaya çalışırken, bir anda ağzını açtı. Ağızından da aynı kakaları çıkartırken, bulunduğu yer havuz gibi kaka doldu ve boğulmak üzere içine girdi. Bir elinden yakalayıp kenara çektim. Yorgun bir şekilde yandaki sete oturdu. Bu arada bana da kaka bulaştı. Annemi kurtardığıma sevinerek uyandım. Bunu yorumlarsanız çok sevineceğim. Teşekkürler.

  7. Rüyamda farklı bir şehirde dolaşırken, oğlumun tuvaleti gelir. Girdiğimiz yerde tuvalet diye kasayı açtığımı gördüm. Kasa açılır, açılmaz fotoğrafım çekildi. Sonra ben oranın kapısını kapatarak, tuvalete oğlumun tuvaletini yaptırdım ve kendimde tuvaletimi yaptım. Tuvalet temizdi. Ayrıca birde o şehirde gezerken, birden kucağımda küçük bir erkek çocuk gördüm. Yorum için teşekkür ederim.

  8. Rüyamda başka bir şehirde resmi bir kurumda tuvalet bulamıyorum. Kimse de göstermiyor, oyalıyorlar. Ben de “Güncel bir hareketle medyaya bildireceğimi söylüyorum. Yerini gösteriyorlar ama gidemiyorum. Uyanıyorum.

  9. Bir yerden gelirken başkasının tuvaletini yıkayamamış, birisinin tuvaletini yıkadım. Başka insanlarda vardı orda orta, yaşlı. 2 tane uzun büyük abdest ama diğer taraflar çok kirliydi. Tertemiz yaptım, rahatlamış olarak çıktım. Çok etkilendim.

  10. Rüyamda çok sıkışmış bir şekilde erkekler tuvaletine giriyordum. Hiç boş yer yoktu, her yer idrar pisliği içindeydi ve bütün erkekler tamamen çırılçıplak şekilde tuvaletini yapıyordu. Sanki bir tek ben utanarak dolaşıyordum. Büyük abdest yapan yoktu. Her yerde küçük abdestini yapan ve etrafı pisleten erkekler vardı. Bazıları çok çirkin suratlıydı, bazıları da hastalıklı gibiydi. Bir tanesinin yaklaşık 5-6 tane penisi vardı ve penisinde olan bazı iltihap gibi şeyleri oturarak temizlemeye çalışıyordu. Ve bir anda ayağa kalkarak organlarından 1-2 tanesini okşayarak idrarını benim de üstüme doğru sıçratarak yaptı. Sonra da kurban kesmiş kasap gibi kurbanları keserken çok yorulduğunu söyledi. Hastalanmıştı sanki. Sonra daha sakin ve arada bir yerde küçük bir pisuar bularak ben de idrarımı yapacak bir yer buldum ve idrarımı yaparken bir anda o pisuarın içinde mücevher gördüm ve idrarımın bir kısmını mücevherin üstüne yaptım. Ve o sırada çok kötü sidik kokusu geldi burnuma. Sonra da sanırım oradan ayrıldım gerisini hatırlamıyorum. Büyük abdestin para anlamına geldiğini biliyorum fakat bu rüyayı bir türlü yorumlayamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

  11. Benim rüyam, tuvalete ihtiyacımı gidermek için giriyorum fakat ayağımın bir tanesini tuvalet deliğinin içine doğru çekiyorlar, asılıyorlar. Cevaplarsanız sevinirim.

  12. Sabah namazını kıldıktan sonra tekrar uyudum ve rüyamda beyaz bir tuvalet ve taşların üzerinde sapsarı kalıntılar var ve ben suyla hepsini temizledim. Ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?

  13. Rüyada tuvalet dolu temiz suyla ama içinde ekmek bıçağı gibi keskin testere var ve hareket ediyor ve benim üstüme atlamaya çalışıyor. Ben geri çekildim, karnıma geliyordu ve birisiyle ilgili büyü yapılıyormuş, o çok etkilenmiş ve korkuyordum dua ederek uyandım.

  14. Rüyamda köylerde olan açık bir tuvaletteyim ve ayağımın altından tuvalet deliğinden içeri bir taş düşüyor üzerime, hep başımdan aşağı bulaşıyor bütün kakalar ama koku yoktu ve ağzımda ekmek vardı yutmaya çalışıyorum lokmayı. Kardeşime gösteriyorum lokmamı ve üzerimdekileri. Kafamdan aşağı hep kakaydı. Cevap verirseniz sevinirim.

  15. Muhalefet milletvekillerinden biri ile bayan oda arkadaşım ve ben şimdiki çalışma odamızda beraber oturuyorduk. Milletvekili bizim çalışma arkadaşımızmış. İş ile ilgili her isteğimizi yapıyor, telefon ile konuşuyoruz. Tuvalet ile ilgili tadilat varmış, onu yaptırıyoruz.

  16. Ben gördüğüm rüyamı buradan bulamadım lütfen bana yardımcı olun. Rüyamda, tuvalete oturuyorum ama tuvalet zeminden kopup arkaya doğru düşüyor, üstüm pisleniyor. Sonra birisi gelip tuvaletle beraber kaldırıyor beni sonra da uyandım. Aradım bulamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

  17. Ben rüyamda başka bir yerde tuvalete giriyordum ve tuvalette dışkı vardı. Onu temizlemeye çalışıyordum ama bir türlü temiz olmuyordu. Lütfen yorumlarsanız sevinirim.

  18. Rüyamda tuvalet temizlediğimi gördüm, acaba ne manaya geliyor? Bana yardımcı olsanız hayrınıza. Saygılar.

  19. Rüyamda başka kadın tuvalet ihtiyacını gideriyordu. Bende eşimle sıra bekliyordum kadının kilodu maviydi. Kapı 2 kere açıldı bende kapatıp çıkarken kadın cinsel organını gördüm.

  20. Merhaba. Ben rüyamda eski sevgilimin evini gördüm. Yani eviymiş ama kendisi evde yokmuş. Çok lüks bir evi varmış ben evinde tuvalete giriyorum. Tuvalette çok lüks kokusuz ama tuvalet kâğıtları falan var yerlerde. Bide tuvaletin içinde bir çocuk klozeti daha vardı. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  21. Sabaha karşı rüyamda eşimin normal alaturka tuvalete gittiğini gördüm çıkmadığını görünce gidip bakıyorum sessiz bir şekilde tuvalet göçmüş oda deliğinde bütün vücuduyla sıkışmış kalmış öylece bana bakıyor ben ne yapacağımı şaşırdım neresinden tutup çıkarayım yâda bastığım yerde göçer mi? diye düşünürken bağırdım beni kimse duymadı sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  22. Rüyada bana ait olmayan mekânda çok sıkıştım, koşa koşa tuvalete gittim ve tuvaletin deliği yeşil deterjan jeli ile dolu olduğunu gördüm. Döndüm dışarda ki tuvalete girmeği düşündüm ama çok insan olduğu için geri gelip jel ile dolu tuvaletin yanında başka bir tuvalet olduğunu fark ettim orada idrarımı yaparken uykudan uyandım. Sizce ne anlam çıkartmalıyım ? 

  23. Rüyamda arkadaşımla okul tuvaletinde karanlıkta kalıyorduk. Biri lambayı söndürüyordu ve o anda uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir