Rüyada Tren Görmek

Rüyada tren görmek, görülen şekle bağlı olarak değişmekle birlikte genel olarak hayra ve iyiliklere işaret eder. Rüyayı gören kişinin iyi amellerde bulunacağına ve ahirette mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.  Aynı zamanda rüyada tren görmek kişinin yakın çevresi, arkadaşları ve komşuları ile iyi ve yakın ilişkilerde bulunacağına, ilişkilerini ilerleteceğine ve güven veren dostluklara delalet eder. Rüyada tren görmek, işinizde ilerlemek için iyi bir fırsatın olacağına; trende birisini görmek, arkadaşlarının yardımı ile rüya sahibinin iyilik göreceğine; bilmediği yolculuklarda trende olmak, çok önemli sonuçlar alınacak bir toplantıya davetiye alınacağını gösterir. Fakat görülen tren her zaman hayra yorulmayabilir, kötü haberlere de işaret edebilir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Lokomotif, Gar

Rüyada Trene Binmek

Rüyada trene binmek görmek, genel olarak hayırlı bir rüya olup gören kişinin yaşamına yeni bir takım sürprizlerin geleceğine ve yaşayacağı her bir yeni günün ona güzellikler ve hayır getireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin borçları var ise bu borçlardan tez zamanda kurtulacağına ve rahata ereceğine yorumlanır. Gören kişinin dilediği olayların gerçekleşeciğine ve onu rahat ve mutlu bir hayatın beklediğine işaret eder.

Rüyada trene binmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki dilek ve isteklerine de yorumlanır. Bu istekerinin oldukça hayırlı olduğuna ve kısa zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada Tren Yolculuğu Yapmak

Rüyada tren yolculuğu yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin kısa bir zaman sonra uzun zamandır gerçekleştirmek istediği bir seyahate çıkacağı şeklinde yorumlanır. Bu çıkılacak olan seyahat onun için çok hayırlı olup birçok olumlu gelişmeyi de beraberinde getireceğine ve birçok kazanç sağlayıp hayatına bereketi çekeceğine işaret eder. Ayrıca tren yolculuğu yapmak; refah içinde yaşamaya, komşuluk ilişkilerine önem vermeye yorulur. Rüyada bir trende seyahat etmekte olduğunuzu görmeniz kısa bir yolculuğa çıkarak, kazanç elde edeceğinize de işaret eder. Trenin bozulup yolda kaldığını görmek ise hafif bir hastalık geçireceğinize delalettir.

Rüyada Tren Yolu Görmek

Rüyada tren yolu görmek, rüyayı gören kişinin, çok istediği bir şey var ise buna kısa ve kolay yoldan değil de uğraşarak, emek ve çaba göstererek erişebileceğine işarettir. Bu istek için kolaya kaçılmaması; sabırlı ve gayretli olunması gerektiği de söylenir. Rüyada seyir halinde katar (tren) görmek; iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa delalet eder. 

Rüyada Treni Kaçırmak

Rüyada treni kaçırdığını görmek, rüyayı gören kişinin hatalı bir karar alabileceğine işaret eder. Yapılması muhtemel olan hatalardan kaçınılması gerektiğine yorumlanır. Ayrıca yaşamına daha dikkatli ve özenle bakması gerektiği yönünde uyarıdır.

Rüyada Tren Kazası Görmek

Rüyada tren kazası görmek, gören kişinin iş veya eğitim hayatında birtakım zorluklarla karşılaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin kariyer ve eğitim hayatındaki huzursuzluk ve zorluklarla başa çıkması gerektiğine delalet eder. Eğer rüyada kişi trene uzaktan bakıyorsa haber alır. Trenin içinde ise sıkıntıdır. Ayrıca yolda bir tren kazası ile karşılaşmak, bir tartışmada şahitliğinize başvurulacağına delalet eder.

Rüyada Tren Rayı Görmek

Rüyada tren rayı görmek, hayattan beklenilen şeyler için daha fazla çaba ve istek gösterilmesi gerektiğine yorumlanır. Kolaya kaçılmaması ve daha emin kararlar alınmasına işaret eder. Rüyada raydan çıkmış tren görmek, sapık kimseye yahut yanlış davranışlara ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Rüyada Tren Beklemek

Rüyada tren beklemek görmek ve bir tren garında olmak, rüyayı gören kişinin sevdiği birinden ayrılacağına ve hüzünleneceğine yorumlanır.

Rüyada Tren İstasyonu Görmek

Rüyada tren istasyonu görmek, gören kişinin aile hayatında güzel ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Rüya sahibinin eline ailesi ile birlikte güzel fırsatlar geçecek anlamına gelir.

Rüyada Tren Görmek Diyanet

Rüyada tren görmek diyanet yorumuna göre gören kişinin yoldan çıkıp bazı kötü yollara ve davranışlara sapabilecek olduğuna işaret eder. Ayrıca hayırsız bir kimsenin hayatına girmesine ve gören kişinin çevresine dikkat etmesi gerektiğine de yorumlanır.

Rüyada Tren Bileti Almak

Rüyada tren bileti almak beklentilerin daha geç gerçekleşeceği, yaşam ve hayat kalitesinin düşeceği fakat oluşacak aksiliklerin zamanla teker teker çözüleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Tren Kazasından Kurtulmak

Rüyada bir tren kazasından kurtulduğunu görmek, gören kişinin hayatta çok şanslı bir kişilik olduğuna fakat bu şanlı yönünü fark etmediği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Tren Vagonu Görmek

Rüyada tren vagonu görmek, kişinin iş hayatında ve kariyerinde karşılaşacağı sorunları kolaylıkla aşacağına ve yüksek mertebelere geleceğine işaret eder. Kişi trende ateşçi ise zengin olacak demektir.

Rüyada Tren Altında Kalmak

Rüyada tren altında kaldığını görmek, gören kişinin akrabalarından birinin başına büyük bir aksiliğin geleceğine, maddi olarak zorluklar çekeceğine ve kurulan planların bozulacağına işaret eder.

Rüyada Tren Sesi Duymak

Rüyada tren sesi duymak, gören kişinin hayatının daha huzurlu bir yere evrileceğine yorulur. Çevresinden alacağı desteklerle birlikte hayatının hiç beklemediği bir şekilde değişip güzelleşeceğine işaret eder.

Tren

“Rüyada Tren Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Tren raylarından karşıya geçerken tren hızlı geliyor ama yere yatıp tren üstümüzden geçiyor ama tren altı biraz yüksek olduğundan ve tam rayların ortasına yattığımızdan hiçbir şey olmadan ayağa kalkıyoruz.

  2. Rüyamda kaza yapan bir tren gördüm. Bir vagonunda tanıdığım birisi vardı ve o vagonu kurtarmaya çalışıyordum. Ve nitekim kurtarıyordum. Tam olarak anlayamadım, iyi bir şey mi, kötü mü?

    1. Herhangi bir trenin kaza yaptığını gören kişi yakın çevresi ile bazı tartışmalar yaşayarak fikir ayrılığına düşer. Bu rüya çevrenizde söz sahibi olduğunuza fakat bazı davranışlarınızla tepki çekip, insanları daima kendi doğrularınız doğrultusunda yaşamaya zorladığınıza işarettir. Sanırım kötü ama davranışını düzeltirsen bu sorunu atlatabileceğin bir olay bu.

  3. Rüyamda trenle Almanya’da roxsan diye bir şehre gidiyorum. Yanımda kızım ve torunlarım var. Yanlış istasyonda iniyorum valizim trende kalıyor. Trende giderken de denizi görüyorum sanki tren denizin üzerinden gidiyordu

  4. Rüyamda, evimizi taşımak için tren geldi ve ben trenin arkasına duvara sıkıştım “İmdat” diye bağırdım.

  5. Lunaparkta hızlı trene bindim ve tren hareket etmeye başlayınca beni tutan kilit açıldı ve aşağı sağ salim atlamayı başardım… 🙂

  6. Rüyamda trende yolculuk yapıyoruz ailemle fakat inerken çantalarımızı trende unutuyoruz ve ben gece boyu tren kovaladım, çok yoruldum 🙂 Daha sonra yakaladım fakat birkaç parça eşya kurtarabildim, geri kalanını raylarda aramaya devam ettim. Çok ilginç olan ise sanki rüya değil de gerçek gibiydi…

  7. İstasyonda tüm ailecek ve istasyon şefi ile birlikte trene binmek için ayakta trenin istasyona gelmesini bekliyoruz. Trenin uzaktan geldiği görünüyor. Şef trene dur işareti veriyor fakat tren durmadan yoluna devam ediyor. Hep birlikte bakıp kalıyoruz. Büyük oğlum kendi arabamıza binip trenin arkasından yetişmekle için hızla gidiyor. Biz de daha sonra ileride durur mu diye gittiğimizde, trenin durmadığını ve büyük oğlumun da yakalayamadığını görüyoruz. Daha sonra ne yapacağımızı şaşırmış halde uyanıyorum.

  8. Rüyamda bir adamla tirenin nasıl kullanıldığını gösteriyordu önümüze bir suru engel çıkıyordu her defasında geçiyorduk. Tireni raydan çıkarıp tekrar raylara sokuyordu ve şikayet edilen yere gittik. Koyun sürüsüne çarpmıştık o yerde yatan yaralı ve ezilmiş kanlar içinde koyunları gördüm. Anlamı ne olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Saygılarımla.

  9. Merhabalar, ben son bir haftadır rahmetli babamı görüyorum rüyamda, son gördüğümde ben tepedeyim orada da tren yolu varmış. Ben tren yolunun bu tarafındayım babam ise öbür tarafta.  Babama “Geç” diyorum, tam geçeceği sırada babamın altında traktör beliriyor. Traktörle geçeceği sırada trenle kafa kafaya geliyorlar. Ben de “Baba geçme, tren geliyor” diyorum. Babam duruyor tren de duruyor, çarpışmadılar ama çok etkilendim. Nedir rüyamın anlamı?

  10. Oğlum rüyasında rahmetli babası ben kızım ve torunumu tren kazasında boğularak öldüğümüzü görmüş bunun anlamını rica edeceğim.

  11. Yanımdakiler seyir halindeyken trenden atlarken, ben tren duracak ve öyle ineceğim dedim. Nitekim tren durdu ben indim.

  12. Tren ile yolculuk yapıyorum tren bir süreliğine durdu bir ihtişamlı binanın önünde buldum kendimi. Selfie çekilmeye çalışıyorum ki selfie cekilen biri değilim. Neyse uğraşırken biri ıslık çaldı gitme vakti, bense bir resim daha derken aşağıya baktım tren gitti tek düşündüğüm şey burası yabancı bir yer ama neyse bir dahaki trene binerim ne olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir