Rüyada Terlik Görmek

Rüyada renkli ve güzel terlikle yürümek; bereket ve sürura, sevinç ve neşeye işaret eder.

Rüyada terlik görmek; hizmetkara, evin hanımına, güç ve kuvvete, menfaat ve mala, rahatlığa ve yolculuğa delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Takunya

Rüyada terliklerin hazır olduğu bir kapıdan içeri girmek, mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. Bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.

Rüyada terlikleri koyduğunuz yerden farklı bir yerde görmek, ufak tefek sıkıntıdır. Ama çok güzel bir terlik bekar kadınlar için evlilik olarak yorumlanır.

Rüyada ayağınızda güzel bir terlik bulunduğunu görmek, hafif bir hastalık geçireceğinize fakat çok çabuk iyileşip ise devam edeceğinize delalet eder.

Rüyada bir evde olduğu kişi sayısından fazla terlik görmek, eve misafir geleceğine veya bekar varsa o eve bir kısmet geleceğine işaret eder.

Rüyada terliklerin atıldığı bir çöp görmek yani eski terliklerin hepsinin bir yere yığıldığını görmek, bir yerde toplu işten çıkarmalar olacağına işaret eder.

Terlik

“Rüyada Terlik Görmek” üzerine 30 yorum

  1. Rüyamda terliklerimin ön kısmını aşınmış gördüm. Bir de altından bir parça kopmuş gördüm. Ne anlama gelir acaba rüyam?

  2. Merhaba rüyamda ayağımda yırtık terlik gördüm. Tabiri nedir? Teşekkürler.

  3. Ben rüyamda nişanlamayı düşündüğüm kişiyle beraber arabadaydım, bir yere gidiyorduk, gündüz vaktiydi, bir mahalleden geçtikten sonra ben kendimi yolda gördüm ve onu arıyordum. Tam o yolun karşısında ailemi bir yerde oturup bir şeyler içerken gördüm, o yerin kaldırımında oturmuşlardı. Onların yanlarına yaklaştığımda hemen karşımda nişanlanacağım kişiyi gördüm, karşıdan gülümsedi, yanımıza yaklaştı, fakat onu ayakkabı yerine avluya çıktığımız terliklerle gördüm. Bu manada rüyada terlik görmek ne anlama geliyor? Teşekkür ederim.

  4. Rüyamda terlik çaldım. Yanımda annemde vardı, çalmamı onayladı. “Beğendiysen al kızım” dedi. Ama gerçek hayatta harama el bile uzatmaz, aklından bile geçirmez. Yorumu nedir?

  5. Merhaba, rüyamda anneannemlerin evin kapısının önüne kız kardeşimle beraber (gece) birden çok terlik diziyoruz. Anneannemlerin evi gecekondu 2. bir kapısı var. Sonra annem geliyor birden ikinci kapıdan. Ne anlama gelir acaba yorumlar mısınız?

  6. Ayağımda eski terlik vardı sonra tanımadığım birisiyle terliğimin birini değiştiriyorum. Biraz yürüyüp tekrar kendi terliğimi giyiyorum. Anlamı nedir?

  7. Rüyamda terlik sattığımı gördüm. Bir çanta seriyorum yere ve içindeki terlikleri satmaya çalışıyorum. Bir kadın müşteri geliyor terliği anlatmaya başlıyorum “Şöyle kaliteli, böyle rahat falan” diye. Sonra “Bu işte şu kadar satarsam bu kadar para kazanırım” falan diye tanıdığım birine anlatıyorum. Hayırdır inşallah.

  8. Rahmetlik olmuş bir akrabam, rüyamda bana terlik hediye etti. Anlamını merak ediyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

  9. Rüyamda sırt çantamda 3 adet terlik gördüm bir kahverengiydi ve altı çatlamıştı, diğerleri sağlama benziyordu.

  10. Rüyada 2 yaşındaki çocuğa bir kere nohut kadar eski terlik parçası yedirmek yorumunu öğrenebilir miyim?

  11. S.a rüyamda beyaz elbise ayağımda ise kırmızı çok güzel bir terlik vardı ve bir erkekle dans ediyordum.

  12. Rüyamda üç tane yepyeni kırmızı terliğim vardı. Bunlardan bir tanesi parlak rugan kırmızı diğerleri mat kırmızı öteki ise kırmızıyla karışık renkliydi. Hepsi de çok güzeldi ancak ben rugan terliğimi ayağıma giyiniyorum, sonrada arkadaşıma hayıflanıyorum niye üç tane kırmızı terlik almışsın ki bu ruganı alsaymışsın yetermiş. Neyse bunları da arada giyinirim diyorum. Bu rüya ne anlama gelir?

  13. Rüyamda şeffaf bir kutu içinde iki çift saten, üzeri beyaz altın sırma işlemeli terlik gördüm yanında yine iki çift işlemeli havlu vardı yorumlar mısınız?

  14. Kendi yırtık terliğimi kakasının kapısına bırakıp onun terliğini giymek istiyordun başkası tarafından uyarıldım ve geri bırakım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir