Rüyada Tereyağı Görmek

Rüyada tereyağı görmek; faydalı ilme, şüpheden uzak durmaya, sağlam inanca ve hoşsohbet kadına delalet eder.

Rüyada tereyağı tartılıyor, alınıyor veya satılıyorsa genç yaştaki erkekler için işlerinde başarı elde etmek için daha dikkatli olması gerektiğine işarettir. Genç bir kız görüyorsa hiç istemediği bir iş için zorlanacağına; olgun yaştaki kadınlar için dikkatli olmasına işarettir. Eğer tereyağlı bir ekmek yemişse bu rüya herkes için iyi bir talih ve rızıktır.

Rüyada tereyağlı bir ekmek yemek, iyi şans demektir. Rüyada tereyağı almak veya satmak, genç yaştaki erkek için işlerinde başarı kazanmaya işarettir. Genç bir kız için bu rüya hiç istemediği bir işte çok zorlanacağına işaret eder. Orta yaşlı kadınlar için dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.

Rüyada taze ve sapsarı bir tereyağı gördüyseniz, sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam süreceğinizin işaretidir. Rengi sarı ise hastalıktır. Ama açık renkli ise çalışma sonucu ele geçen para ve bolluktur.

Rüyada tereyağı görmek, helal malla tabir olunur. Bozuk ve tadı kötü olursa malın helal olması şüphelidir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tereyağı görmek, faydalı ilme, şüpheden uzak olarak Allah (C.C.) birlemeye işarettir. Bazen de tereyağı görmek, karşısındaki şahsın gönlünü kendisine çeken bir kadına işarettir. Uyanıkken tereyağını sırtına alıp götürmeye layık olmayan bir kadın rüyada tereyağını sırtına alsa, zorla o kadınla zina edilmesine işarettir. Tereyağının faydalı olmasına ve temizliğine binaen ehli için fikih ilmini ve Kur’an-ı okumaya, ilaca, mala, kazanca, mal istemeye, sıkıntı içinde bulunan kimse için ucuzluğa ve bolluğa, hasta olup da onu yiyen kimse için de sıhhate işarettir.

Rüyada taze ve sarı tereyağı görmek ne demek: Sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam süreceğinizin işaretidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sürünülecek Yağ, Yağ Tulumu, Ekmek, Bal 

Tereyağı

“Rüyada Tereyağı Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyamda tereyağı kavurma yarışı vardı. 3 kişi arasında ben kendimce en iyi kavurduğumu düşünüyordum ama jüri onu eldivenli eliyle avuçlayıp yere dökünce çok yanık çıktı ve 4 puan verdi. Birininki sapsarı bal gibi idi 10 puan aldı. Diğerininki çok sıvı idi 9 puan verdi.

  2. Rüyamda tereyağı gördüm. Taze tereyağı yapıyordum. Onu temiz berrak suyla yıkayıp, suyunu sıkıp, top haline getiriyordum. Çok temiz ve berrak bir yağdı, bembeyaz bir şekli vardı. Ben bu rüyamı, 5 aydır mücadele ettiğim bir iş vardı. Allah’ın izni keremi ile bu işimin artık olacağına yordum, hayırlısı ile. Siz nasıl yorumlarsınız? Saygılarımla.

  3. Rüyamda sapsarı bir top tereyağı aldım arabaya koyarken amcam geldi, tereyağını geri istedi benden. İlk önce vermedim ama daha sonra babam geldi onla konuştuk “Boş ver ver, gitsin” dedi babam. Ben de bir dilim ayırdım gerisini verdim amcama. Ondan sonra para istedi, bu sefer de vermedim. Arayı uyandım sonra.

  4. Rüyamda 2 ekmek arasına tereyağı sürüp daha sonra bal döküp yiyordum ve daha sonra mumlu yani petekli balın olduğunu fark edip onu alıp kana kana yediğimi gördüm. Bu rüyayı tabirlerseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir