Rüyada Tepsi Görmek

Rüyada tepsi görmek, çok büyük kısmettir. Bekarlar için hayırlı bir evlilik olarak yorumlanır.

Rüyada sini ve tepsi görmek, hizmetçiye işarettir. Eğer tepsi temiz ve parlak ve yeni ise hizmetçi güzel ve kibirli olur. Eğer kirli ve lekeli ise çirkin olur. Bir tepsi satın aldığını ve yahut birinin kendisine verdiğini veya bulduğunu gören, öyle bir kadına veya hizmetçiye sahip olur. 

Rüyada tepsiyi kaybettiğini gören, onları da kaybeder. Sininin kırıldığını görenin eşi veya hizmetçisi ölür. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tepsi görmek, hizmetçiye işarettir. Rüyada bir tepsi satın aldığını gören kimse bekar ise evlenir.

Tepsi

“Rüyada Tepsi Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Ben rüyamda tepsi üzerinde çok güzel yemekler tavuk, pirinç pilavı falan gördüm. Bana yakın samimi olduğum birisi bana veriyordu ve bana “Cuma günü gel tatlı vereyim” diyordu. Bunun anlamını merak ediyorum.

  2. Rüyamda tepsinin üstünde kahve kavuruyordum ve en sonunda muhallebi kıvamına geldi. Çok lezzetliydi.

  3. Rüyamda hastane odasındayım hastalığımla ilgili raporlarım güzel bir tepsi içinde başucumda duruyordu. Uyandığımda tahlililerimin tepsiden boşaltılarak tepsinin alındığını görüyorum. Bunlar olurken hayal meyal tepsinin üstündekilerin kaydırılarak tepsinin alındığını hatırlıyorum. Daha sonra doktor mu kim bilmediğim biri tepsinin ne olduğunu soruyor. Ben de hayal meyal hatırladıklarımı söylüyorum. (Ben bu rüyayı gördüğümün günün sabahı varis ameliyatı için hastaneye yatacak ve ameliyat olacaktım. Fakat bir gün önceden olmamaya karar vermiştim.) Yorumlarsanız sevinirim. Ameliyat konusunda halen kararsızım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir