Rüyada Televizyon Görmek

Rüyada televizyon görmek; her çeşit medya, iletişim ve haberleşme araçları haylazlığa, hazıra konmaya ve yüzeysel ve dünyevi ilgi ve alaka alanlarına, dünya ve olup bitenler hakkında gereksiz derecede hassas olmaya delalet eder.

Rüyada televizyon görmek, dünyevi işlere çok fazla kafa yoracağınızı işaret eder. Kendi dünyanızda kurduğunuz hayallere çok inandığınızdan bu hayallerin peşinden gideceğinizi ifade eder. Tek işinizin para kazanmak, dünyayı dolaşmak, gezip eğlenmek gibi işler olacağını rivayet eder. Hayatta karşınıza çıkacak sorunlar ile pek ilgili olmayacağınızı kısacası umursamayacağınızı gösterir. Sonuçta hiç emek etmeden zengin olma arzusu içinde olacağınızı temsil eder. 

Rüyada Televizyon İzlemek 

Rüyada televizyon izlemek, doyumsuz birine delalet eder. Az ile yetinmeyip daha fazlasını kazanmak için uğraşacağınızı işaret eder. Bulunduğunuz konumun bir üstüne geçmek için çabalayacağınızı ve gözünüzü yükseklere dikeceğinizi gösterir. 

Rüyada Televizyon Almak 

Rüyada televizyon almak, işinize hiçbir şekilde yaramayacak şeyler satın alacağınızı işaret eder. Size ne şimdi ne de gelecekte herhangi bir fayda sağlamayacak lüzumsuz şeyler alacağınızı ve masrafa gireceğinizi ifade eder. Bu sayede parasız kalacağınızı ve başkalarına savurganlığınız yüzünden muhtaç olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Televizyona Çıkmak 

Rüyada televizyona çıkmak, dışa dönük karakteriniz nedeniyle sosyal çevrenizi genişleteceğinizi ve birçok farklı arkadaş edineceğinizi işaret eder. Toplum içinde bilginizle hem sayılan hem sevilen biri olacağınızı rivayet eder. Bilginize ve samimiyetinize güvenen birçok insanın size akıl danışacağını gösterir. 

Rüyada televizyona çıkmak ne demek, başka bir rüya tefsircisine göre gelecek planlarınızı yeniden masaya yatıracağınızı işaret eder. Özellikler mesleki kariyerinizde daha çok para kazandırabilecek bir iş dolayısıyla değişikliğe gideceğinizi ifade eder. 

Rüyada Eski Televizyon Görmek 

Rüyada eski televizyon görmek, hayalleri ertelemek anlamına gelir. Gerçekleştirmeyi beklediğiniz hayallerinizi maddi imkânsızlıktan dolayı bir başka zamana bırakacağınızı ifade eder. Öncelikle para biriktirip, sonrasında daha avantajlı bir şekilde birtakım işler yapmaya başlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Televizyon Kırmak 

Rüyada televizyon kırmak, çok da hayırlı olmayan bir rüya olarak tabir edilir. Çok sevdiğinizden biri ile ayrılık yaşayacağınızı işaret eder. Sevgilinizden ya da evliyseniz eşinizden bazı sorunlar nedeniyle kısa süreli olsa da ayrı kalacağınızı ifade eder.

Rüyada televizyon kırmak ne demek, çoğunlukla olumsuz yorumlansa da bazılarına göre olumlu olarak da yorumlanmıştır. Sizin gelişmenizi ve ilerlemenizi engelleyen kişilere karşı üstün geleceğinizi ve rakipleri yeneceğini gösterir. 

Rüyada Televizyon Taşımak 

Rüyada televizyon taşımak, çok yakın bir arkadaşınıza önemli bir haber vereceğinizi işaret eder. Bu vereceğiniz haber ile arkadaşınızı çok mutlu edeceğinizi ve moralini düzelteceğinizi ifade eder. Ayrıca size hayır duası edeceğini ve minnettar olacağını rivayet eder. 

Rüyada Televizyon Satın Almak 

Rüyada televizyon satın almak, birçok kimseyi memnun edecek hayırlı bir yatırım yapacağınızı işaret eder. Herkesin ortak kullanım alanına açık olan kütüphane, cami ve benzeri yerlere gücünüzün yettiğince katkıda bulunacağınızı gösterir. 

Rüyada Televizyon Tamir Etmek 

Rüyada televizyon tamir etmek, maddi durumunuz iyileşeceğini ve bu sayede yaşadığınız birçok sıkıntının ortadan kalkacağını ifade eder. Elinize para geçmesiyle birlikte her anlamda rahatlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Televizyon Görmek Diyanet 

Rüyada televizyon görmek Diyanet anlamı, yakınlarınızda dolaşan kötü kalpli insanlardan uzaklaştığını ifade eder. Riyakâr ve fitneci kimselerin varlığından kurtulup, gerçek dostlar kazanacağını işaret eder. 

Rüyada Televizyonda Maç İzlemek 

Rüyada televizyonda maç izlemek, yanlış arkadaş çevresi yüzünden sıkıntılara düşeceğinizi işaret eder. Sürekli sizi kullanan ve maddi çıkar gözeten arkadaşlar nedeniyle maddi zarara uğrayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Televizyonda Film İzlemek 

Rüyada televizyonda film izlemek, antisosyal olmak anlamını taşır. Bir süre dış dünyadan kendinizi izole edeceğinize delalet eder. Arkadaş ortamından uzaklaşacağını ve kendi kabuğuna çekileceğini ifade eder. 

Rüyada Televizyon Tamircisi Görmek 

Rüyada televizyon tamircisi görmek, kötü ve zararlı alışkanlıklar edinerek hayatınızı maddi ve manevi açıdan zora sokacağınızı işaret eder. Bu alışkanlıklar yüzünden hem paranızdan hem de sağlığınızdan olacağınızı temsil eder.

Televizyon

“Rüyada Televizyon Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Otobüs e binip köy kahve si önünde yol ortasında masalarında etrafında oturup TV seyrediyorum ben geldim kalabalığa girmeden köy muhtarına yolları neden yaptırmadığını sordum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir