Rüyada Telefon Görmek

Rüyada telefon görmek; çok güzel bir haber almaya, size birinden miras kalacağına ya da yüksek bir makama yükselmeye yorumlanır.

Rüyada telefon almak, her türlü konuda yardımcı biridir. Telefonun çalması ise bir işin hemen biteceğine işarettir.

Rüyada telefon görmek tabiri; arkanızdan konuşan ve sizin kötülüğünüzü isteyen birilerine işarettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Telsiz Telefon, Cep Telefonu

Rüyada telefon görmek, birden çok manalara gelmektedir. Güzel ve sevindirici haberler alacağınıza delalet eder. Ayrıca işinizde çok başarılı olacağınızı ve hedeflediğiniz her şeye tek tek ulaşacağınızı işaret eder.

Rüyada telefon görmek ne demek, anne ve babanızın hem maddi olarak hem de hayır dualarıyla hep arkanızda olacağınızı ifade eder. Bu rüya bazı rüya alimlerine göre, olumsuz olarak da yorumlanmıştır. Arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler olduğunu ve bu kişilere karşı kendinizi savunacağınızı rivayet eder 

Rüyada Telefonla Konuşmak 

Rüyada telefonla konuşmak, uzak bir yerden müjdeli haber alacağınızı ifade eder. Bu haberle durağan işlerinizin açılacağını ve böylelikle rahat bir nefes alacağınızı gösterir. Bu rüya aileye gelecek bir haber olarak da yorumlanmıştır. Ailenize yakın bir akrabanızın telefonla önemli bir haber vereceğini işaret eder. 

Rüyada Telefonun Kırılması 

Rüyada telefonun kırılması görmek, yapılan bir işten beklediğiniz sonucu alamayacağınızı işaret eder. Girdiğiniz bir sınavdan ya da başvurduğunuz bir işten olumsuz geri dönüş alacağınıza delalet eder. Kısacası istediğiniz hedeflere ulaşmada beklemeniz gerekeceğine alamet eder. 

Rüyada Telefon Kaybetmek 

Rüyada telefon kaybetmek, insanlara güveninizi kaybetmeniz nedeniyle sosyal ilişkilerinizin zayıflayacağını ifade eder. Bazı kişilerle görüşmek istemediğinizi ve kendi kendinize kafanızı dinleyeceğiniz bir yaşamı tercih edeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Telefon Almak 

Rüyada telefon almak, yaşayacağınız güzel değişikliklere işaret eder. Mallarınızın artacağını ve yaşam standardınızın yükseleceğini ifade eder. Bu rüya aynı zamanda, iş değiştireceğinizden dolayı şu anki iş yerinizin bir başkası tarafından kiralanacağı anlamına gelir. 

Rüyada Telefon Bulmak 

Rüyada telefon bulmak, hayatınıza yeni şeylerin ekleneceğini ifade eder. Yeni bir ev ya da araba satın alacağınızı ya da işinize yarayacak herhangi bir şey alacağınızı işaret eder. Ayrıca manevi açıdan da yorumlanabilecek bu rüya yeni dostlar edinmek olarak da tabir edilmiştir. 

Rüyada Telefon Çalınması 

Rüyada telefon çalınması görmek, piyasaların durumundan ya da müşterinizden kaynaklı bir durumdan dolayı iş kaybı yaşayacağınıza delalet eder. Bu kayıptan ötürü maddi gücünde azalma olacağını ve psikolojinizin de bozulacağını ifade eder. 

Rüyada Telefon Görmek Diyanet 

Rüyada telefon görmek Diyanet tabiri, uzak bir akrabadan miras kalacağına alamet eder. Daha önce hiç duymadığınız ve görüşmediğiniz bir akrabanızdan size miras kalacağını öğreneceğinize delalet eder. Bu mirasın kardeşleriniz arasında eşit şekilde paylaşılacağını gösterir. 

Rüyada Telefon Numarası Görmek 

Rüyada telefon numarası görmek, kendi şansınızı kendiniz yaratacağınızı işaret eder. Bilgi ve becerinizle güzel iş fırsatlarının açılacağını ifade eder. Geleceği öngörmeniz ve akıllı hareket etmeniz nedeniyle ileriki yaşlarınızda maddi açıdan rahat edeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Telefonla Aranmak 

Rüyada telefonla aranmak, stresli bir döneme gireceğinizi işaret eder. Üzerinizdeki çok fazla iş yükünden dolayı ailenizi ihmal edeceğinizi ve bu yüzden aile üyeleriyle sorun yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Telefon Kaybolması 

Rüyada telefon kaybolması, teknoloji ile çok ilgili olduğunuzu gösterir. Evinizde, iş yerinizde ya da herhangi bir yerde size ait olan teknolojik aletlerin bozulacağı ya da kırılacağı endişesi duyacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Telefon Hediye Almak 

Rüyada telefon hediye almak, sabrettiğiniz ve olması için mücadele ettiğiniz her şeyin meyvesini teker teker toplayacağınıza delalet eder. Gayretleriniz mükâfatını çok çekerek, ancak en iyisini hak ederek alacağınızı işaret eder. 

Rüyada Birinin Telefonla Konuştuğunu Görmek 

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek, sağlığının ve yaşantısının nasıl olduğunu çok merak ettiğiniz bir yakınınızdan hayırlı haber alacağınızı ifade eder. Bu haberi aldıktan sonra bir nebze olsun rahatlayacağınızı gösterir. 

Rüyada Telefon Numarası Almak 

Rüyada telefon numarası almak, özel hayatınızla ilgili şu sıralar bazı olumlu değişiklikler olacağını ifade eder. Yeni bir kişiyle tanışıp arkadaşlığı ilerleteceğinizi işaret eder. Bu arkadaşlığı da samimi bir ilişkiye dönüştüreceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Telefonla Ölüm Haberi Almak 

Rüyada telefonla ölüm haberi almak, mal davası yüzünden moralinizin bozulacağına işaret eder. Ailenizin size kalan malları açıklayacağını ve bu nedenle bazı kişilerle sorunlar yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Telefon Satın Almak 

Rüyada telefon satın almak, iş hayatınızdaki başarılarınız nedeniyle saygın bir statüye kavuşacağınızı işaret eder. Patronlarının çalışmalarınız nedeniyle sizi takdir edeceğini ve başka yerlerin de ününüzü duyacağını rivayet eder. 

Rüyada Telefon Oyun Oynamak 

Rüyada telefonla oyun oynamak, her işin üstesinden başarıyla geleceğinizi işaret eder. Zorluklarla yılmadan ve pes etmeden mücadele edeceğinizi ifade eder. Zulme boyun eğmeyeceğini ve hayata karşı kararlı bir duruş sergileyeceğinizi gösterir. 

Telefon 

“Rüyada Telefon Görmek” üzerine 43 yorum

  1. Rüyamda telefonumun yere düştüğünü ve üstüne sürekli su damladığını gördüm. Sonra annemlere ?niye o telefon orda?? diye bağırırken köpüklü bir balgam çıkardım. Bu ne anlama geliyor?

  2. Benim sağ kolumda güzel siyah bir saat takılı imiş fakat bakıyorum saatim telefon gibi çalıyor. “Allah Allah” diyorum. “Saatim ne zaman telefon olmuş? Şaşırıyorum ve alo” diyorum. Karşımdaki oğlum eve misafir gelmiş. Hayırdır inşallah. Yorumlarsanız sevinirim…

  3. Rüyamda biri bana telefon açıyor ve oğlumu birilerinin dövdüğünü ve kanlar içinde kaldığını söylüyorlar ve ben müthiş üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Oğluma gitmeliyim diye düşünüyorum.

  4. Rüyamda telefonum çaldı, karşıda annem, ağlayarak hasta olduğunu söylüyordu. Ne anlama geliyor?

  5. Rüyamda Facebook'tan tanımadığım birini ekliyorum ve bana telefon numarasını bir kağıda yazıp veriyor. Bilgisayardan nasıl veriyor, onu anlamadım? Çocuğun adı Ömer'di. Ömer diye tanıdığım yok ama: D

  6. Şimdi ben benim babamın ablama benim çok istediğim bir telefon alıyor. Ben her o telefonu gördüğümde ağlıyorum. Lütfen ama lütfen bunun ne anlama geldiğini söyler misiniz?

  7. İyi günler. Ben rüya annemin evinde otururken, annem telefonla konuşmak için balkona çıkıyor. Balkon duvarına yaslanıyor. Bir kaç dakika sonra daha telefonu kapatmadan balkondan aşağıya düşüyor. Ve telefonu ile konuştuğu şekilde, aşağıda düştüğü yerde öylece dizleri hafif karnına çekili, sağ tarafının üstüne yatmış olarak duruyor. Koşarak aşağıya gidiyorum ve annemin vefat ettiğini görüyorum. Sarılıp ağlamaya başlıyorum. Bunun yorumlamasını yaparsanız sevinirim. Ben gördüğüm rüyayı hatırlamam, hiç. İlk kez bir rüyam net olarak hatırımda kaldı. Teşekkürler.

  8. Rüyamda 3 gündür telefondan Facebook’a girdiğimi görüyordum ve hep adını vermek istemiyorum onla konuşuyordum. Face’de yani mesajlaşıyordum.

  9. Rüyamda bir karşı cinsimle konuşuyorum. Etkilendiğim birisi. Daha önceden konuştuğum birisiydi ama kavga edip ayrıldık. Onunla telefonda konuşuyorum ve çok sıcak konuşuyoruz hiçbir şey olmamış gibi konuşuyoruz. Ne anlama geliyor?

  10. Rüyamda cumhurbaşkanımız ile fotoğraf çektirecektim ama telefon bozuldu çektiremedim ve cumhurbaşkanına sarıldım. Onu çok mutlu gördüm kendimde mutlu oldum. Ne anlama geliyor?

  11. Rüyada yeni bir telefonun kırıldığını görmek ve bundan dolayı ağladığımızı görmek neye işarettir? Not: Rüyadaki kırılan pahalı cep telefonu anne hediyesi? Cevaplarınızı bekliyorum acilen.

  12. Rüyamda düşman olduğum üç kızla birlikte bir asansörün önünde bekliyorduk, arkamızda da sırt çantası olan ve telefona giren hoşlandığım çocuk vardı. Biz kızlarla ojelerle ilgili konuşuyorduk. Ben de turkuaz oje sürmüştüm onu gösteriyordum. Sonra düşman olduğum bir kız dedi ki “O ojeyi ben de sürdüm sil” dedi (Bunu diyen kız mont giyiyordu). Ben de “Sileceğim zaten siyah oje süreceğim” dedim. Nasıl yorumlarsınız? Teşekkürler.

  13. Rüyamda telefonum suratıma bol köpüklü bir balgam fırlattı. Ben de anneme “Neden bu telefon balgam atıyor!” diye bağırdım sonra annem bana balgam attı. Bu ne anlama geliyor?

  14. Ben rüyamda babamın bana yeni telefon aldığını gördüm benim iki tane telefonun oluyordu ikincisi daha güzeldi ne anlama geliyor acaba yardımcı olur musunuz?

    1. Kardelen; Rüyada telefon görmek; çok güzel bir haber almaya, size birinden miras kalacağına ya da yüksek bir makama yükselmeye yorumlanır.

  15. Yeşil bir bahçede telefonla konuşuyorum. Birden her yerde çiçekler büyümeye başlıyor ve ben telefonda konuştuğum kişiye sevinçle anlatıyorum bu durumu. Yorumlarsanız sevinirim.

  16. Rüyamda ölmüş olan ali amcam imtihandaymış ben onu almaya Çanakkale’ye gidiyorum. Beklerken acaba çıktı mı diye telefon ediyorum ama ulaşılamıyor diyor. Herhalde imtihanda telefonunu kapatmış diye düşünürken uyandım.

  17. Ben rüyamda yemek yiyordum sonra masanın tam ortasında tabakların arasında ev telefonu duruyordu sonra kuzenim de o telefonu alıp biriyle konuştu sonra eve bir adam misafir olarak geldi. Bu adamı da ilk kez gördüm elinde de kundakta bir kız bebek vardı. Bu ne demek?

  18. Telefon numarasini çevirip bir türlü  arayamiyorum.Bir kaç kez aynı rüyayı gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir