Rüyada Taş Görmek

Rüyada yerde yahut duvarda görülen taş; takı kalpliliğe, cehalete, gaflete işarettir. Rüyada taşa sahip olmak yahut satın almak, kötü niyetli birine galip gelmeye ya da bir kadınla evlenmeye delalet eder. 

Rüyada taş olduğunu görmek; dinde bozukluğa, katı kalpliliğe ve kötü niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder. Rüyada insanların üzerine taş yağdığını görmek, katı kalpliliğe ve maddi zorlukların yaşanacağına işarettir. Bekar kişinin taşa binmesi, evlenmesine; boynuna taş asılması, üzüntüye; yeşil ve diğer değerli taşlar, güzel sanatlara, rızık ve geçime delalet eder. 

Rüyada taş görmek; düğün, nişan yapılacağına ya da haberini alacağına yorumlanır. Rüyada taş ve toprak görmek; yüksek mevki sahibi birinden elinize mal ve para geçeceğine işarettir. Taşları bir yere yığılmış görmek, sevindirici bir haber alacağınıza; rüyada birisine taş attığını görmek, düşmanlarınız tarafından takip edildiğiniz anlamındadır. 

Rüyada yerden taş almak, para kazanmak için bir yolculuk yapacağınıza, yeni yerler göreceğinize işarettir. Kırdan topladığınız taşları şehre götürdüğünü görmek; haram kazanç sağlayacak bir işe gireceğinize ve mal/mülkün harama karışacağına delalet eder.

Rüyada bir taşın üzerine başka taş koyduğunu görmek; malınızı istemeden başka birine vereceğinize, haksız kazanç elde edeceğiniz anlamına gelir.

  • Ayrıca bakınız: Rüyada taşlar görmek; büyük ve küçük taşlar olmak üzere mevki ve gelecek habere delalettir.

Taş

“Rüyada Taş Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Selam rüyamda çakıl taşını, bir polis okulunda, bir bayanın başına atıyorum ve sevmediğim insanlar orada.

    1. Aynı rüyayı ben de gördüm. Kusar gibi taş çıkartıyordum ama sürekli de ağzım taş doluyordu. Bunun anlamı nedir?

  2. Merhaba irili, ufaklı taşların üzerinde yürümek ne anlama geliyor? Bir de taşların yan tarafında yeşilbiber ağaçları var ve biberler büyük(olması gereken büyüklükte) çok parlak görünüyor. İlginize teşekkür ederim.

  3. Rüyamda teyzem beni arıyor ve benden bebek kırkı çıkarmak için 40 tane taş istiyor. Saat gecenin yarısı ve ben sokakta ağlıyorum. Temiz ve güzel taşlar topluyorum. Gidip, veriyorum… Anlamı, lütfen!

  4. Ben rüyamda normal kaldırım taşına benzer bir taşı yerden alıp anneme veriyordum. Bunun anlamı nedir? Bilen varsa yazsın.

  5. Bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Yamaçtan aşağı atlayarak denizdeki taşları toplamışım ama deniz çekilmiş ve düz taşları toplamışım. Ne anlama geliyor?

  6. Rüyamda birkaç asker gördüm, ikisi rütbeli idi. Rütbelilerden biri rütbesiz bir askeri silahıyla taradı. Diğer rütbeli “şimdi görürsün sana ne yapacağımı” deyip rütbesiz askeri silah sıkan rütbeliyi yumruklamaya başladı sonra vazgeçti, bu kez sağ ve sol elime iki taş alıp o rütbeliyi kovalamaya başladım. Çenesinde az sakalı olan genç biri ona arka çıkınca gözüm kesmediğinden geri döndüm, arka çıkan adam peşimden gelmeye devam edince dönüp adama vurmak istedim ama adama bir şey isabet ettiremiyordum “sende nerden çıktın” diye adama sorduğumda, Molfix'in sahiplerindenim dedi.

  7. Ağzım sürekli taş doluyordu. Çıkartıyorum, bir süre sonra yine doluyor. Bunun anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir