Rüyada Tarla Görmek

Rüyada tarla görmek; rızık ve hayra, ekim ve dikimi yapılan şeylere işarettir. Tarla kişinin karısına; tarlanın güzelliği, eşin ve rızkın güzel olmasına, onda görülen eksiklikler kazanç ve geçimde görülen sıkıntılara delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Çiftlik

Rüyada görülen tarla veya çiftlik, çok hayırlı rızka işarettir.

Rüyada tarla görmek, çok bol para kazandıracak ve kârlı işlere girileceğinin işaretidir. Rüyada tarla ekmek, emeklerinin karşılığını alacak demektir.

Rüyada yeşil ve meyvesebze dolu tarlalar, bolluk ve bereketin simgesidir. Kuru veya terk edilmiş bir tarla fakirliğe işaret eder. İyi kısmet, paradır. Tarla yeşil ise hazır iş ve hazır paradır.

Rüyada boş bir tarla görmek, henüz ortaya çıkmamış bir iş ve bir kısmettir. Yeşillerin bitmeye başladığı bir tarla bol para getirecek iş veya hazır paradır. Tarlayı eken ve biçen kazanç sağlar.

Tarla

“Rüyada Tarla Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir tarladayım tarla ham, toprak, taş, çakıl vs. yok yeni sürülmüş yeni islenmiş gibi koyu kahve ettoprağa sahip. Tarlada yürüyorum etrafı yeşillik ağaçlar çimen vs. gezerken tarlada topraktan para çıkmaya başlıyor, ben de toplamaya başlıyorum lakin toplamakla yetişemiyorum. Bu rüyanın manasını rica edebilir miyim sizden? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    1. Bence; kafayı paraya çok takmışsın. Haklısın da. Para olmaz ise kuru kalabalıktır insanlar. Her şey paradır, para. Hayır, hasenaat, sağlık, sıhhat, hitap, muhabbet, güzellik, bakımlılık, değerli olmak, değer verilmek. Hepsi de paradır, para. Bizi bu maddeye bağlayanlar utansın be kardeş. Rüyan hayır olur inşallah. (Eskiden insana değer verilirdi. Şimdi ise paraya değer veriliyor.) Güzel rüya güzel. İnşallah tarladan topladığın para gibi nasibin açılır paraya kavuşursun. Ammaaaaaa ! yaşantını ve insanlığını inşallah kaybetmezsin. Hayır olsun.

      1. İşte o dediğin Napolyon’un sözü, Allah’ın dediği de “benim rızamı kazanın”. Eğer insan doğru yolu seçerse Allah’tan başka hiçbir şeye muhtaç olmaz. Ne paraya ne de insan merhametine. Yeter ki doğru yolu bulalım.

  2. Merhaba ben rüyamda köyüműn tarlasında meyveler vardı yemek için gittim ama başkaları topluyordu. Ben az bir meyve alabildim bunu nasıl yorumlayabilirim. Teşekkür ederim.

  3. Rüyamda tarladaydım her yer yeşillikti meyve sebze göremedim tarlanın bir kısmı yılanlar böcekler ile doluydu ama yılan ya da böcek görmedim sadece o düşünce vardı ve ben tarlanın sürekli bir kötü kısmına geçiyordum bir iyi kısmına.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir