Rüyada Tamir Görmek

Rüyada herhangi bir yeri onardığını görmek, borcumuz varsa ödeyeceğinize; hastanız varsa veya hasta iseniz iyileşeceğinize; gurbette kimseniz varsa geleceğine; evde hamile biri varsa bir çocuğunun kız olacağına işarettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Tamirci

Rüyada tamir görmek, bir kişiyle aranızdaki sorunları çözeceğinizi ve aksayan işlerinizi yoluna koyacağınızı işaret eder. Uzun süredir küs olduğunuz bir arkadaşınızla aranızdaki meseleleri konuşarak halledeceğinize delalet eder. Ayrıca iş hayatınızda gelişmenizi ve büyümenizi engelleyen engelleri ortadan kaldıracağını ifade eder. Rüyada tamir görmek genel olarak hayatı güzelleştirmek, ilişkileri düzeltmek olarak tabir edilir. 

Rüyada Araba Tamir Etmek 

Rüyada araba tamir etmek, bazı şeylere ulaşmak için sabırla beklemeniz gerekeceğine delalet eder. Daha iyi bir yaşantıya sahip olmak için paranızı idareli harcayacağınızı işaret eder. Ayrıca kısa süreli bir sıkıntı yaşayacağınızı; ancak bunun sizin için önemli bir sorun olmayacağını ifade eder. Hatta bu sorunu çözmek için başkalarının yardımını alacağınızı gösterir. 

Rüyada Çatı Tamir Etmek 

Rüyada çatı tamir etmek, geçmişinizde bastırılmış duygularını açığa çıkaracağınızı işaret eder. Sizin hayata pozitif bakmanıza engel teşkil eden olumsuz duygulardan arınacağınıza delalet eder. Bu duygularla yüzleşirken profesyonel birinin yardımına ihtiyaç duyacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Kapı Tamir Etmek 

Rüyada kapı tamir etmek, hayatınızın olumlu yönde değişeceğini işaret eder. Mali durumunuzun düzeleceğini ve ailenizi geçindireceğinizden daha fazla para kazanacağınızı ifade eder. Parasal konuları çözünce ailenizle aranızda hiçbir sıkıntı kalmayacağını ve birlikte daha mutlu olacağınızı gösterir. 

Rüyada Bisiklet Tamir Etmek

Rüyada bisiklet tamir etmek, zor günleri geride bırakacağınızı ve hayallerinizin en kısa sürede gerçekleşeceğini ifade eder. Zahmet çekip ter döktüğünüz işlerin olumlu sonucunu fazlasıyla alacağınıza delalet eder. Ayrıca olmasını arzu ettiğiniz şeylere beklediğinizden daha kısa sürede ulaşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Saat Tamir Etmek 

Rüyada saat tamir etmek, yaptığınızdan hatalardan kendinize ders çıkaracağınız işaret eder. Eskiden bilerek yaptığınız ve hayatınız çok kötü etkileyen işleri yapmamak için kendi kendinize söz vereceğinizi ifade eder. Böylece hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda olumlu değişiklerin olacağını gösterir. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise yanlış arkadaşlıklarınızı bitireceğinizi rivayet eder. Yaşam enerjinizi düşüren ve sizi kötü yola sürükleyen arkadaşlarınızla ilişkinizi keseceğinizi gösterir. 

Rüyada Saat Tamir Ettirmek

Rüyada saat tamir ettirmek, maddi olarak sıkıntıya düşüp ailenizden destek alacağınızı işaret eder. Borçlarınızı ödeyemediğiniz için aileden birinden borç para isteyeceğinizi ifade eder. Eğer öğrenciyseniz ve ailenizden uzakta yaşıyorsanız, öğrencilik masraflarını gidermek için çok yakın bir arkadaşınızdan borç para alacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Televizyon Tamir Etmek

Rüyada televizyon tamir etmek, günden güne durumunuz daha iyiye gideceğini ve daha büyük başarılar elde edeceğinizi işaret eder. Planladığınız bütün hedeflerinize kısa zamanda ulaşacağınızı ve bu sayede yaşam standartlarının iyileşeceğini ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise işlediğiniz günahlara tövbe etmek ve Allah’ın affetmesi için dua etmek şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Musluk Tamir Etmek 

Rüyada musluk tamir etmek, sizi daha mutlu hissettirecek başka bir işte çalışmaya başlayacağınızı işaret eder. Sevdiğiniz mesleği yapmak için şu anda çalıştığınız işten çıkacağınızı ifade eder. Hatta kendi işinizi kurmak için yeni bir iş alanına sermaye yatıracağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tamirhane Görmek 

Rüyada tamirhane görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Sürpriz bir şekilde gelecek güzel bir haberle hayatınızın değişeceğini ifade eder. Tam çıkmaza girmiş hissederken adeta yaşamınız sihirli bir değnekle düzeleceğini işaret eder. 

Rüyada Pencere Tamir Etmek 

Rüyada pencere tamir etmek, birisine verdiğiniz sözleri yerine getireceğini ifade eder. Geçmişte bir kimseye bir iyilik yapacağınıza dair söz verdiğinizi ve bunu iyiliği gerçekleştireceğinizi işaret eder. Bunun karşılığında karşınızdaki kişiyi çok mutlu edeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Buzdolabı Tamir Etmek

Rüyada buzdolabı tamir etmek, önünüze çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğinize delalet eder. Yeni kapılar açılacağını ve sağduyulu düşünerek bunlardan en hayırlısını seçeceğinizi ifade eder. Sonuçta doğru bir seçim yapacağınızı gösterir. 

Rüyada Lastik Tamir Etmek 

Rüyada lastik tamir etmek, kalbini kırıp incittiğiniz birinden özür dileyeceğinizi ifade eder. Çok yakın bir arkadaşınıza söylediğiniz sözlerden ötürü pişman olacağınızı ve bu kişinin kalbini tamir etmek için elinizden geleni yapacağınızı işaret eder.

Tamir

“Rüyada Tamir Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda Kur’an-ı açık bir şekilde fakat yaprakları birbirinden ayrıydı. Sonra ben ayetlerden birini çekmek istedim ama dayımın oğlu elimi itince yapraklar kitabın içine doğru aktı ve kuran 15-20 tane kitaba döndü. Ondan sonra bu rüyayı gördüm. Beyaz kıyafetli elinde beyabimade ile bir boruyu birleştiriyordu. Teşekkür ederim şimdiden.

  2. "Rüyamda bir arkadaşımın bana ihtiyacı olduğu için sabah erkenden eşimle beraber evine gidiyorum. Çekine çekine zili çalıyorum eşi açıyor kapıyı. Erken geldik diye özür diliyorum eve giriyoruz. Bizimle beraber kapıda 2 kişi daha varmış onlar da giriyor. Arkadaşımın evinde mutfak balkonunu mutfağa dahil edecek bir tadilat işlemi varmış. Gelen 2 kişi tamirciymiş. Arkadaşım “Her yer pislenecek. Eşim de temizleyemez ne yapacağım şimdi?” diyor. (Arkadaşım bayağı rahatsız bu arada) Ben de “İşten izin alayım geleyim” derken uyanıyorum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  3. Banyosu ve koridoru tadilat yapılması için kazılıp kum yığını oluşmuş ve evdeki klimaları eşim çalışır halde bırakmış ev kapalı bende eve bir kaç gün sonra uğruyorum evi o halde görünce uyandım. Hayır, olsun inşallah. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir