Rüyada Şişman Görmek

Rüyada şişman görmek, kısa sürede mal ve zenginliğe kavuşacağınıza tabir edilir. Yapılan her iş ile insanların gözünde değer kazanacağınıza, hayırlı kısmetlerle nasiplendirileceğinize ve çevrenizin birçok konuda sizlere destek vereceğine yorumlanır. Toplumların saygınlığının kazanılmasına da yorumlanabilecek rüyalar arasındadır.

Rüyada şişman olduğunu görmek; zengin olmaya, izzet ve şerefe, din ve dünya kuvvetine işaret eder.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Şişmanlamak

Rüyada Şişman Bebek Görmek

Rüyada şişman bebek görmek, iş ve sosyal yaşamda her bakımdan çok güzel bir dönemin sizleri beklediği anlamına gelir. Beklenmeyen yerlerden iş teklifleri alacağınıza ve sorunların çözülmesinde büyük destekler alacağınıza tabir edilir. Aynı zamanda hayatınız boyunca mutluluk ve huzurun yanınızda olacağına da tabir edilen hayırlı rüyalardandır.

Rüyada Şişman Adam Görmek

Rüyada şişman adam görmek, bahtınızın açık olacağına ve kısmetli biri olarak hayatınızda günler göreceğinize işarettir. Bu rüya aynı zamanda, her türlü isteklerinize daha kolaydan ulaşabilme imkanınız olacağı anlamına da gelir. Hayal kırıklıklarınızı bir kenara bırakacağınız ve yeni umutlarla çok daha güzel bir döneme başlayacağınıza yorumlanır.

Rüyada şişman adam görmek ne demek, çok daha bolluk içinde geçirilecek bir hayata delalet eder. Ailenizin huzurlu ve sizin de yanınızda olacağı şeklinde yorumlanabilir.

Rüyada Şişman Birini Zayıf Görmek

Rüyada şişman birini zayıf görmek, kısmetinizin bol olmasının yanında şans faktörünün de sizinle birlikte olacağına, iş konularında belli bir çıkış yapılabileceğine ve çok büyük emek sarf etmek gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Şişman Kedi Görmek

Rüyada şişman kedi görmek, sevilen kişilerle bir araya gelmek ve birlikte ortalık tarzında iş yapmak anlamına gelir. Aynı zamanda uğranılan bir zararı karşılamak için büyük çapta bir para harcamanıza delalet eden rüyalardandır.

Rüyada Şişman Erkek Çocuğu Görmek

Rüyada şişman erkek çocuğu görmek, yaşadığınız hayattan bunaldığınız ve derdi tasayı atmak için başka işlerle meşgul olmak anlamına gelir. Yeni uğraşlar edineceğinize ve birtakım yeni dostlar kazanacağınıza işaret eden bir rüyadır. Beklentilerinizin kısa sürede karşılanması olarak da tabir edilebilir.

Rüyada Birinin Şişmanladığını Görmek

Rüyada birinin şişmanladığını görmek, yetenekleri geliştirmek anlamına gelen bir rüyadır. Mevki olarak daha iyi yerlere gelmek, ekonomik özgürlüğün tam olarak sağlanması ve çok çalışmanın karşılığında hak edilen makamın verilmesi olarak yorumlanır. Kısa sürede hayatınızda olumlu yönde birçok güzel değişim yaşanacağının haberini veren rüyalardandır.

Rüyada şişman birini görmek, bu nitelikte birine delalet eder.

Rüyada Şişman Yılan Görmek

Rüyada şişman yılan görmek, kudret sahibi olmaya ve iş hayatında farklı yollar keşfedeceğinize işaret eder. Hayatınızın akışında, düşünce sisteminizde önemli farklılıklar olacağına, isabetli kararlar vereceğinize işaret eden rüyalardandır. Olgunlaşmaya ve çevrenize karşı daha farklı bir pencereden bakmaya yorumlanabilecek bir rüyadır.

Rüyada Kısa Şişman Yılan Görmek

Rüyada kısa şişman yılan görmek, sıkıntıların geçici olduğuna ve yakın zaman içinde yeniden ferah bir yaşama kavuşacağınıza işaret eder. Başarılı bir hayat için yollarınızı açmakta zorlanmayacağınıza ve daha güçlü bir konuma ulaşacağınıza yorumlanır. Aynı zamanda kazançlı bir işin gündeme gelmesini de delalet eder.

Rüyada Şişman Kadını Zayıf Görmek

Rüyada şişman kadını zayıf görmek, çevrenizde size yük olan bir kimsenin yükünden kurtulmaya işaret eder. Bu kişinin artık size yük olmaktan çıkarak maddi ve manevi anlamda daha iyi bir yere gelme olarak tabir edilir.

Rüyada Oğlunu Şişman Görmek

Rüyada oğlunu şişman görmek, doğru yolu bulabilmek için çaba harcayacağınıza, dini yönden farklı bir yönde kararlar alacağınıza ve maneviyatınızı yükselteceğinize yorumlanır. 

Rüyada Şişman Kadına Sarılmak

Rüyada şişman kadına sarılmak, sizi mutlu edecek bir aşk macerası olarak yorumlanabilen bir rüyadır. Aynı zamanda sizi üzen akraba sorunlarına çözüm bulacağınıza da işaret eder. Atacağınız adımlarda engelleri aşmak olarak da tabir edilir.

Rüyada Şişman Arkadaşını Zayıflamış Görmek

Rüyada şişman arkadaşını zayıflamış görmek, bir süredir devam eden yanlış anlaşılmaların aile içerisinde yaşanan kızgınlıkların çözümleneceğine ve uzlaşmaya varılacağına işaret eder. Barışçıl bir ortama gireceğinize ve aileniz ile uyumu yakalayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Şişman Bir Bebek Görmek

Rüyada şişman bir bebek görmek, yaptığınız işlerde verimin çok bol olacağına işaret eder. Rüya sahibi açısından büyük ve güzel kısmetler olarak yorumlanır. Hayatın her aşamasında büyük bir bereket olarak tabir edilir.

Şişman

 

 

 

“Rüyada Şişman Görmek” üzerine 3 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir