ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Şehit Görmek

Bir şehidi hayatta yaşıyor görmek, onun bıraktığı ilim ve yolun yaşadığına yahut Allah'a yakın olmaya; Şehid olduğunu görmek, bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye güç yetirmeye delalet eder.

Rüyada şehit olmak ya da görmek çevrenizde saygı görecek makamlara yükseleceksiniz demektir.

Rüyada şehit olmak ya da görmek çevrenizde saygı görecek makamlara yükseleceksiniz demektir.

Rüyada bir şehit gördüyseniz veya kendiriz şehit olduysanız, itibar sahibi olacağınız ve çok yükseleceğiniz anlamına gelir.

Bir kimse sehitlerden birisinin diri oldugunu görse, o sehitin takip ettigi yol ve tutumunun insanlar arasinda devam ettigine isarettir. Bazi tabirciler de, rüyada bir sehitin hayatta oldugunu gören kimse, Allah (C.C.)a yaklasir, demislerdir.

Rüyada şehit gördüyseniz veya kendiniz şehit olduysanız, bu, itibar sahibi olacağınız ve çok yükseleceğiniz anlamındadır.

Rüyada vatan uğruna şehit olduğunu görmek; öldüğünüzde büyük bir mertebe ile allahın huzuruna çıkacağınıza işarettir.

Şehit rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

23
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

soner

Rüyamda bir polisle beraber bir terk edilmiş evde duruyoruz. Gece bir çocuk sesi duyuyoruz. Diyor ki ailem tehlike altında diyor ve polis bana diyor ki ne olacak bu insanların hali çoğu cehenneme gidecek diyor. Ben de ona diyorum ki ?biz de şehit oluruz abi? ve pencereden bakıyoruz. İçine şeytan girmiş yaşlı bir kadın çocuğu kovalıyor. Tam müdahale edeceğiz, uyanıyorum ama uyanmamışım hala yataktayım ve eşim yanımda üç dört kez rüyadan rüyaya uyanıyorum ve şeytanı boğazıma çökerken görüyorum. Ağzım açık, çenem boşta ağzımın içine giriyor ve ben rüyamda sırasıyla ehad Nas ve Felak Ayetel Kursi?yi okuyorum ve baktım uyanmışım.

29.06.2013 15:07:44

Burak

Rüyamda bir şehidi omzumda ağlaya ağlaya taşıdım. Şehidi taşırken yanımda pek fazla kişi yoktu. 3-5 kişi taşıyorduk şehidimizi ve ben teröristlere küfür ediyordum. Daha sonra arkamdan beni uyardılar. Hayırdır inşallah.

30.07.2013 10:40:48

Aftos

Selamün aleyküm. Benim ufak kızım bir kaç gündür hasta, dün gece 04:00 te hastaneden geldik ve 06:00 gibi uyudum. Rüyamda bizim uzaktan bir akrabamızın şehit olan oğullarını görüyorum. Kendisi şehit olduğunda nişanlı idi. Rüyamda kucağında bir erkek çocuğu çocuğun simsiyah uzun saçları simsiyah kaşları ve bıyık ve sakalı var. Diğer çocuklara oranla daha büyüktü. Yanına gidiyorum, çocuğun çok güzel olduğunu söylüyorum. O da bana “10 senedir bekledik, olmadı ve Allah yeni verdi” diyor. Sakin ve çok soğukkanlı. Ben bebeğin kulağına eğilip 3 kez “Maşallah, Subhanallah” diyorum ve arkasından “İnşallah çocuğa nazar değmez” diyorum. Birkaç fotoğrafını çekiyorum sonra benim babam E-5 karayoluna doğru ilerliyor. Çocuk arkasından fırlıyor yola koşuyor. Babam çocuğu son anda beyaz bir minibüsün altından kurtarıyor. Ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sanki kendi çocuğummuş gibi şehit kardeşim bana “Ağlama” diyor. “10 sene bekledik, Allah bunu verdi. Bir şey olsaydı 20 sene bir daha beklerdik” diyor. Neyse hayırlara vesile olur inşallah. Bu arada benim erkek çocuğum yok 2 kızım var. Yorum yapabilen olursa sevinirim.

30.09.2013 11:46:30

Ali C.

Çocuğunuz sağlığına kavuşacak inşallah. Bu ona işarettir.

18.03.2015 23:20:50

Olcay

Abimi şehit olmuş olarak gördüm. Saldırı anı dahil hepsi gerçek gibiydi. Sonrasında olanlar, bize askeri gazinoda bir yemek düzenlenmişti. Bütün yüksek makamlar oradaydı. Bir fotoğraf albümü yapmışlardı bizim için orada. Ağlayarak yanına yaklaştığımda fotoğraf albümünden basında annemin, babamın, benim ve abimin fotosu en basta olmak üzere, hepimizin fotoğrafları oradaydı. Yakın birkaç eş, dost da oradaydı. O kadar çok ağlıyordum ki her şey gerçek gibiydi. Ertesi günün sabahında abimi görmek üzere morga gittik. Abimin üzerinde ince bir buz kalıbı vardı. Çaresiz gözyaşlarıyla çıkarttılar beni de oradan ve sonrasında uyandım!

01.04.2014 09:56:15

Ali C.

Şehit görmek şehidin ya da sizin yüksek bir mertebe sahibi olmanıza işarettir.

18.03.2015 23:21:50

Çeto

Rüyamda 2 asker şehit vardı ama birisi yaralıydı. Bana ismimi söyledi. “Benim” dedim. Kalbimden bıçaklanarak öleceğimi söyledi. Teşekkürler.

03.06.2014 11:29:16

Yunus

Rüyamda 1905 yılına ait bir şehit mezarı görüyorum. Üzerinde şehit yazıyor sonra bir Fatiha okuyorum ruhuna. Fatiha bitince 2 tane çocuk mezarı oluyor. Biri güneye bakıyor, biri doğuya mezarların. Çok şaşırıyor, heyecanlanıyorum ve uyandım o heyecanla. Bana bu rüyayı tabir etmenizi istiyorum Allah rızası için.

08.06.2014 17:22:53

Ahmet A.

Rüyamda ölmüş olan babamla orta boy bir tabutta bulunan bir şehit cenazesini ben taşıyorum ve babamın kazdığı mezara getirirken tabutun kapağı biraz açılıyor ve çok güzel bir koku alıyorum. Tabutun rengi de gümüş renginde idi.

11.08.2014 22:57:24

Msk

Birini şehit oluyor görmek ne anlama gelir?

27.10.2014 10:58:25

TUĞBA

Rüyamda şehrin her camisinden selalar veriliyor ve her biri farklı bir şehit isimleri söylüyordu.

28.10.2014 15:20:35

Orhan K.....

Merhaba, iyi günler. Benim rüyamın biraz karışık olduğunu düşünüyorum ama inşallah birisi benim rüyama bir açıklık getirecektir. Rüyamda yolda daha önce tanıdığım birkaç orta yaşlı adamı görüyorum. Ben 17 yaşındayım ve yapacak bir şeyimin olmadığını düşünüp peşlerine takılıyorum. Biraz yürüdükten sonra Abdurrahman adındaki adam ali adındaki adamı dövmek üzereyken telefonu çıkarıp kamerayı ve flaşı açıyorum, tam çekerken kamerayla ali adındaki adam kediye dönüşüyor ve yolda koşmaya başlıyor. Biraz peşinden gittikten sonra yanımdaki adamlar havada 2 şehit olduğunu söylüyor. Sonra aşağı tekrar baktığımda ali isimli adam ve 2 kedi şeklinden insana dönüşen kişi görüyorum. 3 harfli olduklarını anlıyorum ve uyanıyorum. Lütfen yardımcı olabilecek kişiler varsa yardım etsin. Çünkü ben çok rüya görürüm ama hep ertesi günün rutin işleri olur. Onun için bunu çok merak ettim. İyi Günler.

12.12.2014 09:43:34

Kadriye

Rüyamda evimin yanından bir kadın geçiyor, arkasından bağırıyorum. “Sen şehit annesisin değil mi?” diye. Bir kaç kez kadın “Değilim” diye bağırıyor. Ben tekrarlıyorum, arkasından koşuyorum. “Tanıdım seni. Evet, şehit annesisin” diyorum. O arada yanımızdan tren geçiyor, çok vagonu var. Kadını evimin yakınında cami var orada kaybediyorum.

10.03.2015 13:47:06

Tarık Y.

Rüyamda 7-8 adet şehit tabutu gördüm. Tabutlar göğe doğru uçuyordu. Bu ne anlama gelir?

17.03.2015 19:23:27

Emre can Ö.

Rüyada şehit olmuş 2 şehidin mezara gömüldüğünü gördüm. Ne anlama gelir ?

13.04.2015 18:53:21

Seray

Rüyamda köyde savaş vardı babam asker olmuştu ve askerler bizim eve gelmişti. Babamın şehit olduğunu söyledi ve beni, annemi, kardeşimi alıp götürdü. Benim ananem ölmüştü, onu hayatta sağ olarak gördüm.

29.05.2015 01:23:56

AbdulSamet

Rüyamda arkadaşımla birlikte camideydik, orda tanıdığımız bir hoca vardı. Camide bomba vardı ve sürekli insanları takip ediyordu. Hoca arkadaşımla bana “Bombanın yanına gidin ve şehit olun. Diğer insanları kurtarmış olursunuz” dedi.

15.06.2015 05:35:23

Ramis

Savaş çıkmış ve beni de askere çağırıyorlar. Rusya’ya karşı savaşacakmışım. Vay arkadaş bu yaştan sonra ne askerliği diye üzülüyorum. Etrafımdakiler bana “gitme, eğer gidersen kesin öleceksin” diyor. Ben ise onlara, “Peygamber efendimiz savaştan kaçanlar bizden değildir, demiş. Gitmem lazım ne yapalım, ölmek istemiyorum ama kader, alın yazım böyleymiş. Ölürsem de şehit olurum işte” diyorum ve yola çıkmak için hazırlık yapıyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah. Yorumlarsanız sevinirim.

15.06.2015 11:19:11

Yeşim

Rüyamda bir askerin cenaze törenindeydim ve askerin yüzünde kan var. Kalabalık fazla yok. Ölen askerin na’şını bir adam getiriyor ama asker birden canlanıyor ve etrafta dolaşmaya başlıyor. Sonra birden benim yanıma geliyor ama ben korkmaya başlıyorum, elini yanağıma koyuyor. Ben de ona gülümsemeye başlıyorum ama neden güldüğümü soruyor. Ben de hiç ses çıkarmadan öyle duruyorum. Sonra birden yanımdan kalkıyor. Ben de onu görmek için ayağa kalkıyorum ve öldüğünü görüyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

01.07.2015 13:19:23


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook