Rüyada Sülük Görmek

Rüyada sülük görmek; çoluk çocuğa, alçak ve adi düşmana işaret eder. Rüyada bir yerinden sülük çıktığını görmek, hanımının çocuk düşürmesine delalet eder.

Rüyada sülük görmek ne demek bir kimsenin sizden yararlanmak için sürekli peşinizde olduğuna işaret eder. Tembel, hak yiyen, başkalarının sırtından geçinmeye çalışan ve can yakıcı biridir.

Sülük

“Rüyada Sülük Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda işyerine gittim sanki fabrika gibi değil de. Dışarıda çalışıyoruz. Makineler kurulu ama ne bileyim. Ekmek pişiriyorduk bayağı çok ustalar bir miktar arkadaşlar da var ve işimiz bitince eve geldim. Giysimde belki 10 tane sülük vardı ve üzerimi çıkardım kurtulayım diye ama sol omzumun içinde derime yapışık 5 sülük daha vardı. Çok tiksinirim sülükten. Hemen yeğenime “Çıkar” dedim, yapamadı. Komşum “Ben çıkarayım” dedi. O da yapamadı. Öyle sessiz sessiz ağlarken uyandım. Ama hala sanki üzerimdeydiler. O kadar etkilenmişim. Ne demek sizce? Teşekkürler.

  2. Rüyamda çok sayıda kabuklu sülük vardı. Düz, yüksek bir duvarı kaplamışlardı irili ufaklı. Ben çok daraldım ve o kadar sıkıldım ki bunun üzerine uyandım. Çok etkilendim. Ne anlama gelir acaba?

  3. Rüyamda sülüğün vücuduma yapışık olduğunu ve kan çıktığını gördüm. Ne anlama gelir?

  4. Oğlumla ormana girdik birilerinden kaçıyorduk ormanın bir yerinde sülük vardı bize hep kondular sırtımıza, bacaklarımıza, boğazıma sonra bir çıkış yeri buldum. Annemin babasının mahallesi. Sonra baktık abimin evindeyiz. Yengemin yanında sülükler düşmeye başladı boğazımdaki, oraya düştü, kan akıyordu.

  5. Rüyamda gece uyurken sülüğün dolaştığını hissediyorum. Açıp bakıyorum sonra annemden yardım istiyorum. Bir bakıyorum duvarlarda gezinen sülükler var.

  6. Sağ olan annem rüyasında kendisini teyzemi ve vefat etmiş annesini birlikte görmüş. Şu anda boş olan ailece yaşadıkları evde bir anda her yeri ve üst başlarını sülükler ya da benzeri koyu renkli yumuşakçalar sarıyor. Ancak sıkıntı dışında zarar verdikleri görülmüyor. Biraz mücadeleden sonra hepsi bir anda temizlenip gidiyor ama uykudan sıkkın kalkıyor. Pek detay yok. Annem temizlik hastası sülükleri de pek sevmez. Bir yorum getirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir