Rüyada Sucu Görmek

Rüyada sucu görmek; takva ve iyilik sahibi, ilimiyle göğüslere, hikmetle kalplere etki yapan kimseye yahut zengin olmaya, rızka ve büyüklere yaklaşmaya işarettir.

Rüyada kase ve bardakla su dağıtan kimse, bilgine, vaiz ve nasihat ehline, iyiliksever kimseye işarettir. Kırba ve testi ile su taşıyan kimse, her yönüyle emin olan kimseye; sucunun tulumunun su akıtması, onun ishal olmasına delalet eder.

Rüyada görülen sucu, takva ve iyilik sahibi bir kimsedir. Çünkü suculuk, sevap işlemenin en faziletlisidir. Sucu, yaptığı iş mukabilinde ücret almadığı takdirde, elinden çok hayır meydana gelir. Sucunun bir kabı doldurup yerine götürmesi, onun biriktireceği mala işarettir. 

Rüyada sucuyu görmek, ilmiyle, göğüslere; hikmetiyle, kalplere şifa veren kimseye, rızka işarettir. Bazen de sucuyu görmek, halk arasında hayır ile çalışmaya, bazen eşyayı sahibine gönderen simsara işarettir. 

Rüyada sucu görmek nedir, şer ve düşmanlığa ve oyun oynamaya işarettir. Sucunun bir kimsenin kabıyla su yüklenmesi ve ondan para alması, onun günahını üzerine almasına ve suyu götürdüğü kimseye, sultanın adamlarından birisinden birikmiş mal götürmesine işarettir. Çünkü nehir sultandır, kap içerisindeki su da birikmiş maldır. Kase ve bardaklarla su veren kimse, alim ve vaiz gibi dindar, güzel fiil sahibidir. Rüyada sucu olduğunu görmek, gören kişi mal ve emanet üzerine emin kimselerdir.

Ayrıca bkz: Saka (Su Taşıyıcı), Su Kabı, Su Kovası

Sucu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir