Rüyada Sövmek Görmek

Rüyada sövmek, söven için yüceliğe; kendisine sövülen için zillete işarettir. Adi bir kimsenin iyi bir insana sövmesi, sövene o iyi kimseden gelecek belaya; sövüldüğünü görmek, o cihetten gelecek eziyete, neticede intikamını almaya; bazen sövülmek, söven kimse üzerinde bulunan hakka delalet eder.

Rüyada kendine iyilik eden velinimetine sövdüğünü görmek, ana-babaya asi olmaya, Allah’tan yüz çevirmeye ya da o kimseye itaat etmemeye işarettir. Kayışıksız bir şekilde bir kimseye sövmek, sövdüğü kimseye mağlup olmasına delalettir.

Rüyada birinin kendisine sövdüğünü ve iftirada bulunduğunu görmek, o kimseye zafer bulmaya ve mazlumun zalime zafer bulmasına delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Küfür / Küfretmek)

Rüyada sövmek tabiri, sövülen kimse için zillete; söven kimse için de izzete işarettir. Ancak adi bir adamın iyi bir kimseye sövmesi, söven kimseye sövülen kimse tarafından bir bela erişir.

Bir kimse rüyada birisinin kendisine sövdüğünü görse o kimse tarafından eziyet ve ceza görür. Ancak sövülen kimse sonra ondan intikamını alır. Bazı tabirciler, sövülen kimsenin söven kimse üzerinde bulunan hakkına işarettir, dediler. Rüyada sövmek, öldürmeye işarettir. 

Rüyada itaat etmesi gereken ve kendisine ihsan ve yardımda bulunan bir zata sövmek, yakın çevresinden biri ile kavga etmeye, işaret eder. Ayrıca bu rüya, sövmüş olduğu kimseye itaat etmemeye işarettir.

Ayrıca Bakınız; İntikam

Sövmek

“Rüyada Sövmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda dayımı görüyorum. Çok içkili, sarhoş olmuş bir vaziyette, evimin önüne geliyor. Ve bana küfür ediyor, aileme küfür ediyor. Önceleri sarhoş olduğu için seslenmiyorum. Fakat birkaç kez gidiyor, geliyor. Bu durum tekrarlıyor. Rüyamda gördüğüm ev farklı ama benim evimmiş. Ben de dayımın son gelmesinde balkona çıkıyorum ve kendisi gibi bir dayım olmasından dolayı utandığımı söylüyorum. Yakışıksız hareketlerinden dolayı üzüldüğümü dile getiriyorum. Tam olarak kelimeleri hatırlamıyorum ama daha fazla bu hareketlerine devam etmemesini ikaz ediyorum. Daha sonra dayım haykırarak başka bir kadının varlığından ve onu çok sevdiğinden, onu çok sevdiği için böyle davrandığından bahsediyor, ağlıyor. Onun o haline üzülüyorum ve kendisine o halde karını boşa sevdiğini al böyle davranarak kendisini küçük düşürdüğünü söylüyorum. Üzerime yürüyor ve bana çıkarıp iki tarafı da kesilmiş, orta kısmı kalmış, bir muz uzatıyor. Onu yiyorum. Ve bu olay rüyamda, gece oluyor. Kimseler duymasın diye çok sessiz hareket ediyorum. Böyle de uyanıyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Bu arada bir erkek bebek bekliyorum. Rüyamın bununla bir alakası var mı? Merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir