Rüyada Söğüt Ağacı Görmek

Rüyada söğüt ağacı görmek; kendisinin aile ve çocuklarına bir menfaati olmaksızın, onları seven ve kendisi ile hoş geçinen kimseye muhalefette bulunup, kendisine düşmanlık edene yaklaşan kimseye işarettir.

Söğüt ağacı

“Rüyada Söğüt Ağacı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda bir tanıdığın evin arkasında su var, duru akıyor. Ben suyun üzerinden geçmeye çalışıyorum ve birde bakıyorum evinin önü büyük bir alan yemyeşil çim. Hafif rüzgar var, uçları sağa sola gidip geliyor. Bir kenarında çilek fideleri var, diğer tarafta sebze ekilmiş. Yemyeşil durduğum yerden aşağıya bakıyorum orada dere var ve söğüt ağaçları var. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Köyümüzdeki tarlamızın yanında içerisinden az yer yer göletler oluşmuş. Berrak akan dereden daha önce görmediğim ama kaya balığı imiş, koca kafalı, iri iki tane balık ellerimle tuttum. Gölet olan yerlerde yüzen balıkları da gördüm. O anda ölmüş olan ağabeyim tarlanın kenarından geçiyordu, seslendim bekledi. Derenin kenarı söğüt ağacının dalları ile kapanmış, onları aralayarak iki elimde koca kafalı, iri, siyah renkli kaya balığı olduğunu sandığım balıklarla pişirip yeme niyeti ile ağabeyimin yanına geldim. Rabbim hayırlara vesile eylesin. Merakla yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir