Rüyada Sivilce Görmek

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını ve bundan su aktığını görmek, kurtuluş ve zafere işarettir. Vücutta insana zarar vermeyen her türlü ziyadelik, nimet ve hayır fazlalığına; vücuttan çıkan ince kan ve irin mala işaret eder. Sivilceler, çabuk gelecek ve sevince vesile olacak zenginliğe; sivilce bazen peşin cezaya delalet eder.

Bkz: Vücutta Değişim

Rüyada bütün yüzünüzün sivilcelerle kaplı olduğunu gördüyseniz birtakım sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir. 

Rüyada her tarafımızda sivilceler oluştuğunu görmek, utanacak bir iş yaptığınızdan dolayı herkesten çekindiğinize işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse rüyasında vücudunda sivilce çıktığını, sonradan yarılıp sarı su veya irin aktığını görse kurtuluş ve zafere kavuşur. Yine sivilceyi yiyen ve eziyet veren bir şeyi tuttuğunu görmek, yardım ve galebeye ve ganimet malından istifade etmeye işarettir. Vücudunda sivilce, yara ve çıban gören kimse onlardan akan kanın kuvveti ve çokluğu kadar mala nail olur.

Rüyada görülen vücuttaki fazlalık sivilce, sahibine zarar vermediği takdirde nimet ve hayrın ziyadeliğine işarettir. Rüyada görülen sivilceler, sevinçle meydana gelecek ani bir zenginlik ve sermayenin süratle gelişeceğine işarettir. Doğrudan doğruya paradır. Sivilceler, zulüm ve cezanın peşin olmasına da işarettir.

Rüyada herhangi bir yerinde sivilce çıktığını görmek, zenginliğe ve mutluluğa; sivilceyi koparmak, mal kaybına işarettir. Kopardığı zaman acı duyarsa çocuğunun öleceğine ya da hastalanacağına; her yerinizden sivilcelerin çıktığını görmek, düşmanlarınızın size zarar veremeyeceğine, aksine kendilerinin zarar göreceğine işarettir.

Ayrıca Bakınız; Siğil, Akne 

Sivilce

“Rüyada Sivilce Görmek” üzerine 33 yorum

  1. Rüyamda aynaya bakıyorum. Burnumun kenarında yüzümün çeşitli yerlerinde büyük büyük sivilceler gördüm. Anlamı nedir, acaba bir yardımcı olur musunuz?

  2. Merhaba ben rüyamda koltuk altımı kesik ve içinden sivilce irinlerini temizlediğimi ve kıllar gördüm. Neye işaret bu? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

    1. Merhaba, ben rüyamda sol bacak dizkapağımın biraz üstünde göğüs ucu büyüklüğünde bir sivilce gördüm. Hafifçe sıkmaya çalıştım bir milim kadar su geldi. Anneme sorduğumda ise benimle hiç ilgilenmedi. Bu ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler.

  3. Sağ tarafımda (Karın ve bel kısmının ortasında) sivilce çıkmış ve kurumuş. Sıkıyorum irinin ucu çıkıyor ama tam sıkamadan uyandım… Nedir?

  4. Rüyamda kollarımda ve ellerimde sivilceler gördüm ama her yerde vardı. Her noktasında küçük küçük ve kırmızı. Aynaya baktığımda yüzümde de olduğunu gördüm. Korktum ve hemen yüzümü yıkamaya başladım. Yıkadıkça yok oldular. Kollarıma da aynısını uyguladım ve geçtiler. Bu ne anlama geliyor?

  5. Rüyamda kuzenimin belinde yan yana 2 tane büyük sivilce gördüm. Anlamı ne olabilir?

  6. Rüyamda dudağımın biraz üstünde bir sivilce vardı ucu yarıktı sonra birden o yarıktan baş parmağım büyüklüğünde beyaz bir böcek çıktı. Bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz?

  7. Merhaba, rüyamda burnumun üzerinde büyük bir sivilce çıkmıştı. Uzun zaman sıktım patlattıkça daha çok sarı sarı su gibi bir şey alıyordu. Sanki gerçek gibiydi. Nedir anlamı? Teşekkür ederim.

  8. Ben rüyamda yüzümde sivilceler çıktığını gördüm ve tam o sırada aynaya bakıyordum. Anlamı nedir acaba yardım edebilir misiniz lütfen?

  9. Rüyamda kendi suratımı gördüm. Suratımda sadece sivilce vardı alnımda falan her yer sivilceydi, yüzümü zor görüyordum.

  10. Rüyamda karnımın üstünde et beni şeklinde kırmızı renkte çıban gördüm. Ne anlama geliyor?

  11. Yüzümde sivilcelerin arttığını gördüm moralim bozuldu biraz. Gerçekte de birkaç sivilcem çıkmıştı. Anlamı nedir?

  12. Rüyamda göz kapağımda sivilce çıkmıştı patlatmaya çalıştım, gözkapağım komple kızardı. Sonra rüya içinde uyudum, gözümü açtım geçti. Sonra da uyandım. Sizce bu neye işaret eder?

  13. Hayır olsun. Rüyamda boynumdan göbeğime kadar üst üste çıkmış minik minik, kimisi büyük su toplamış halde gördüm. Kimisi patlıyor, kimisi baktığım anda yeni çıkıyordu. Bu rüyayı yorumlayabilirseniz memnun olurum.

  14. Rüyamda yanağımdaki sivilceyi sıkıyorum, önce içinden beyaz uzunca ve parmak kalınlığında bir şey çıkıyor sonra elime aldığımda büyükçe yumru şeklinde sanki taze zencefile benzeyen yine beyaz bir kütle oluyor. Selpak mendile sarıyorum sonra. Ne demektir acaba?

  15. Rüyamda kendi alnımda minik minik sivilceler çıkmış ama sadece alnım. Sivilceler ful alnımı kaplamıştı. Nedir bu, neye işarettir?

  16. Erkek çocuğumun vücudunda sivilceler çıkmış, ben de onları sıktım. Ne anlama gelir?

  17. Rüyamda karın bölgemde, belimde, bacaklarımda iri nohut büyüklüğünde kahverengi gibi bir şeyler çıktı sert ve kuru bir anda çoğaldı ve ben çok korktum. Yanımda birileri vardı ve yardım istiyordum. Onları hatırlamıyorum tanıdığımı da sanmıyorum, yardım da etmediler zaten. Ama hiç acı yoktu, endişe ve korku vardı. Ne anlama geliyor acaba?

  18. Okudum ama pek bir şey anlamadım. Rüyamda yüzüme bir şey soruyordum ve sivilcelerim artıyordu ama fazlasıyla, yüzümde yer kalmıyordu bunun anlamı nedir?

  19. Çenemde kocaman bir sivilce vardı ve sıktıkça irin akıyordu ama bir türlü bitmek bilmedi. Yanımda da yakın bir arkadaşım vardı.

  20. Rüyamda iki ablamla oturuyorum. Sol dirseğinde ceviz büyüklüğünde bir sivilce vardı ben sıkınca sivilceden önce tazyikli sonrada yavaş yavaş koyuluğu elle hissedilecek kadar pelte pelte irin çıkıyordu. Sonra bir ablam bu hep böyle ben hep bunun arkasından hep böyle siliyorum diyerek sildi. Sonra uyandım, ne olduğunu yorumlarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

  21. Rüyamda uyanıyorum bir de bakıyorum aynaya elimde morumsu pembemsi çoğunlukla mor, yaprakları yeşil yeşil elimde yüzümde çiçekler açıyor sonra baya endişeleniyorum, korkuyorum, elimin üstünden bir tane açan çiçeği koparıyorum sonra oradan yine çiçek açıyor sonra da her türlü yolu deniyorum geçmesi için etrafımdakiler hastalık o geçer falan diyorlardı. Böyle bir rüya işte açıklarsanız çok çok memnun kalırım, teşekkürler şimdiden.

  22. Rüyamda boynumdaki sivilceyi sıkarken çok büyük bir irin çıkıyordu bu ne demek, lütfen yardımcı olun.

  23. Aynanın karşısında sivilcemi patlattım anlımda çıkmıştı aynanın üstüne sıçradı. Bu nedir yardımcı olur musunuz?

  24. Rüyamda aynaya bakıyodum burnumun ortasında kocaman kırmızı bi sivilce vardı şaşırdım ilk sonra patlatayım dedim patlatıcakken birileri ellerimden tutmaya çalıştı ama ben patlattım hiç acı hissetmedim birden patladı yavaş yavaş indi rahatladım.

  25. Rüyamda kafamda üç tane çıban çıkmıştı ve annemle ablam patlattı. Bu ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir