Rüyada Sigara Görmek

Rüyada sigara görmek, dertli ve zor bir dönemden sonra gelecek ferahlık olarak yorumlanır. Esenlik ve daha rahat bir döneme girmek olarak da tabir edilir. Sorunlarınızın kısa sürede son bulmasına ve işlerinizin de daha iyi gitmesine tabir edilir. Hayatınızın her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada Birinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek, keyfinden ödün vermeyen biri olarak yorumlanır. Hayatınızın keyfini sürmeyi sevdiğinize, zevke ve eğlenceye çok düşkün olduğunuza, giyim ve kuşama çok önem verdiğinize delalet eder.

Rüyada kendisini sigara içerken görmesi, bir erkek için bir hayli güçlüklerden sonra başaracağı bir girişime; orta yaşta ise, bozmaya mecbur kalacağı bir dostluğa; bekar bir kız, için maddi yönden iyi bir erkekle evleneceğine; evli veya çalışkan bir kadın için üzüntülü ve endişeli günlerin yaklaştığına işarettir.

Rüyada Sigara İçmek Diyanet Tabiri

Rüyada sigara içmek diyanet tabiri, işlerin yolunda gitmesine işarettir. Aynı zamanda hayırlı olaylara delalettir. Belli konularda rahatlayacağınıza ve kendinizi daha huzurlu hissedeceğinize işaret eder. Ahiret işlerinde de çok hayırlı davranmaya delalettir. Dünyalık konularda kendinizi geri çekmeye yorumlanır.

Rüyada sigara içtiğini görmek, eğlenceye olan düşkünlüğüne, dostlar tarafından bir davete çağırılacağınıza; sigarayı attığını görmek, kötü bir haber alacağınıza işarettir.

Rüyada Oğlunun Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada oğlunun sigara içtiğini görmek, hayali kurulan durumlara kavuşmaya, hastalıkların uzak olacağına ve el birliği ile birçok başarının elde edileceğine delalet eder. Arkadaş çevrenizde ufak tartışmalar olabileceğine de delalettir. İstenmeyen olayların yaşanabileceğine ve sizin de bu durumdan olumsuz etkileneceğinize yorumlanır.

Rüyada Sigara İzmariti Görmek

Rüyada sigara izmariti görmek, farklı bir hayat yaşamaya delalettir. Şuan kinden daha farklı bir hayata geçmeye, yaşam tarzını değiştirmeye ve hayatın farklı zevklerinden istifade etmeye yorumlanır. Yaşantınızda değişimler yaratmak istediğinize ve bunlara alışmak için kendinizi zorlayacağınıza delalet eder.

Rüyada Sigara Vermek

Rüyada sigara vermek, içinde bulunulan durumlardan sıkıldığınıza ve değişim aradığınıza işarettir. Yeni bir eve taşınmak ya da işe girmek olarak da yorumlanır. Beklediğiniz ve arzuladığınız hayata kavuşmak için çaba gösterdiğinize ve bu çabaların kısa bir süre de sonuç bulacağına işarettir. Kısa süreli de olsa hayatınızda ufak değişimler yapabileceğinize işarettir.

Rüyada Sigara Sarmak

Rüyada sigara sarmak, keyfinizin kaçacağına ve çevrenizle aranızın açılabileceği bir döneme delalettir. Yolunda gitmeyen bir hayata ve birden bire terse dönen işlere yorumlanır. Bu dönemde alınan kararların sizlere üzüntü getireceğine ve mal kaybı yaşanabileceğine işaret eder. Aynı zamanda sizlere sırtını dönecek insanlar olabileceğine ve bu durumun sizi oldukça olumsuz etkileyebileceğine yorumlanır.

Rüyada sigara almak, yeni planlar içerisinde olduğunuzu işaret eder. Gelecekte birçok işiniz yolunda gidecek ve birçok hayaliniz gerçekleşecek. Ayrıca bu rüya, hoş ama oyalayıcı laf ve konuşmadır. Sigara dumanı sıkıntıdır.

Rüyada Sigara Çalmak

Rüyada sigara çalmak, hak ettiklerinizi bir şekilde elde ettiğinize, iş konusunda ki başarılarınıza, çevrenizin sizi takdir etmesine delalettir. İnatçı ve kararlı bir kişilik sahibi olduğunuza delalet eder. Kendi çabalarınız ile birçok işte başarı elde edeceğinize delalet eder. Çektiğiniz maddi zorlukların sizin kendi çalışmalarınız sonrasında biteceğine ve bu durumun hayatınızda oldukça kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada Sigara Yanığı Görmek

Rüyada sigara yanığı görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Çaresizlik durumu içinde kalabileceğinize yorumlanır. Bu durumdan kurtulmak için çareler arayacağınıza, terk edilmiş hissetmenize ve sonrasında çıkılacak huzura delalettir.

Rüyada Sigara Paketi Satın Almak

Rüyada sigara paketi satın almak, elinize çok hayırlı olmayan malların geçmesine ve yollardan kazanç elde etmeye delalettir. Bir işte başarısız olmaya ve hayırlı olmayan bir işte çaba sarf etmeye delalet eder.

Rüyada Sigara Bırakmak

Rüyada sigara bırakmak, arzularınıza karşı gelebileceğinize delalet eder. Güçlü bir iradeye sahip olduğunuza, gereksiz olan arzulara karşı isteksiz olmaya işarettir. Etrafınızda olan kişilerden sıkıldığınıza da işaret eder.

Rüyada Sigara Görmek Ama İçmemek

Rüyada sigara görmek ama içmemek, isteklerinize karşı son derece dirayetli olduğunuza, sizlere sunulan günah ama güzel olan her şeyden uzak durduğunuza işaret eder.

Rüyada Sigara Paketi Çalmak

Rüyada sigara paketi çalmak, sevdikleriniz ile bir araya geleceğinize ve başarı anlamında bir devamlılık olacağına işarettir. Meslek hayatınızda iyi bir yere gelebileceğinize delalettir.

Rüyada Sigara Külü Yemek

Rüyada sigara külü yemek, üzüntülü döneme ve huzursuz zamanlara işaret eder. Girdiğiniz bir işten zarar edeceğinize delalettir.

Sigara 

“Rüyada Sigara Görmek” üzerine 22 yorum

  1. Rüyamda bir bayan tarafından bana 2 defa yarısı içilmiş sigara uzattığını gördüm ve ben içmediğim söyleyerek kabul etmedin. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  2. Merhaba ben bekarım. Kız arkadaşım rüyamda bize gelmiş eşiyle ve benim yatak odamda çıplak oturmuş. Bayan sigara içiyordu, eşi de çıplaktı. Ne demek oluyor? Çok tedirgin oldum. Teşekkür ederim.

  3. Merhaba, ben evliyim. Rüyada yakın bir kız arkadaşım ile beraber trende taksime doğru gidiyoruz. Eski erkek arkadaşımı da bir yerde oturur vaziyette görüyorum ama benim elimde sigara var sonuna kadar içiyorum sigarayı. Sigara bitti erkek arkadaşım oturduğu yerden kalkmıştı. Yorumlayabilir misiniz?

  4. Küçüklük beşiğimin içinde yatağı yorganı duruyor. Kutu kutu sigara almışım ve beşiğin içine saklıyorum, eşim buluyor ve paket paket başkalarına dağıtıyor.

  5. Sigara satan araç kaza yapıyor. Biz de bu şirketin tam sahibi olacağımız sıralarda oluyor ve de ben kaza yapan araçtan 100-150 paket sigarayı çantama koyuyorum, kaza yapmış aracın yanından.

  6. Rüyamda genç sarışın bir güzelin sigarasını yakıyorum. Yanımızda başka bir arkadaşım daha var. Yorumlarsanız sevinirim.

  7. Rüyamda bir heyelanda toprak altında kalan bir mühendis iş arkadaşım ağzımdaki sigarayı almak ister, ben de vermeyerek yeni bir sigara veriyorum.

  8. Ben daha 13 yaşındayım. Annemden gizlice sigarayı alıp camdan kendimi sarkarak içtim. Bunu yorumlar mısınız, ne anlama geliyor?

  9. Rüyamda hiç tanımadığım 2 erkek bizim eve gelmişti önce sigara içip sonra da o sigarayı da tenime bastılar.

  10. Rüyada bana sigara uzatılıyor ve babam yanımda olduğu için alamıyorum babam sigarayı alıyor ve ben de alıyorum ama yakmıyorum babam içiyor, ben sonra yakıyorum ve karşılıklı oturuyoruz. Babam bir konuda bana hak veriyor konuşmadan sonra ve ağlıyor.

  11. Ya ben 13 yaşındayım rüyamda sigara içiyordum. Yaşıma uygun değil. Kendimi bunlara göre hangisiyle yargılamalıyım?

  12. Hiç bir zaman sigara içmeyen oğlumun sigara içmesine ağlayarak itiraz ediyordum ama kendimde sigara içtim bitirdim.

  13. Rüyamda öyle bir an oluyor ki sigara içmek için öyle bir istek duyuyorum ki, üşenmesem uyanıp kalkıp sigara içicim o derece. Her haftanın bir kaç günü bunu sürekli görüyorum ve bazen bu arzudan yatakta sızladığımı bile biliyorum oysaki sigaradan haz etmeyen biriyimdir. Normalde olsa rüyadır der geçerim ama her hafta düzenli olarak görünce şüphe uyandırmaya başladı lütfen açıklayın şimdiden teşekkürler.

  14. Rüyamda babam sigara içiyor ve sigarayı ben tutuyorum. Çekmek istediğinde uzatıyorum babamda normal bir sigarayı yakıp yere atıyor. Çatapat gibi ucu patlıyor bunu yorumlar mısınız?

  15. Rüyamda elimde bir sigara var içmek için ağzıma götürdükçe lokma lokma çiğniyorum yedikçe büyüyor çok büyük bir hale gelmişti ki gece çocuğun sesine uyandım yorumlarsanız çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir