Rüyada Sırat Köprüsü Görmek

Rüyada sırat köprüsünü görmek, bu köprü kişinin iyi yahut kötü işlerinin tamamına; sıratta salimen yürüdüğünü görmek, dinde sebat etmeye, sünnete uymaya ve istikamet üzere olmaya, deniz yolculuğuna, büyük ve yararlı bir işi başarmaya, korktuğu şeyden emniyete kavuşmaya işarettir. Sırattan düşmek görmek, günah işlemekte ısrar etmeye ve haktan yüz çevirmeye delalet eder.

Rüyada sırat köprüsü üzerinde yürümek, deniz tatiline çıkmaya işarettir. Sırat köprüsünde yürürken kaysa veya düşse, zarar ve helaka uğrar. Bazen de üzerinde yürüyen kimsenin ilime, tevhide ve sünnet-i seniyyeye ittiba etmesine işarettir.

Sırat, yol demektir. Bunun için yolda yürürken ayağının kaydığını gören kimse, hak olan yolunda hata eder. Rüyada sırat köprüsü üzerinde bulunduğunu gören kimse, dininde istikamet üzere bulunur.

Rüyada sırat köprüsü üzerinde yürüdüğünü ve ayağının kaymadığını gören kimse, büyük bir iş yapar ve ondan iyi bir netice alır. Korktuğundan emin olur. Sırat köprüsüne girdiğini ve ayağının kaydığını gören kimse, bir günah işler ve haktan ayrılır. Hacca giden kimse sırat köprüsünden geçtiğini görse salimen hacdan döner.

Ayrıca Bakınız; Köprü, Deccalın Çıkması

Sırat Köprüsü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir