Rüyada Sevmek ve Sevilmek Görmek

Rüyada sevmek görmek, gördüğünüz kişiden çok büyük bir destek göreceğinize işarettir. Bu destekle birlikte çok büyük kazançlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Rüyada sevilmek görmek ise müjdeli haberleri simgeler. Güzel dönemler geçireceğinizi ve tüm işlerinizin yolunda gideceğini gösterir. 

Rüyada kendisini seven birini görmek, hayır ve iyiliğe delalet eder.

İsmail El-Es’as’a göre; bir aşığın sevgilisine kavuştuğunu gören kimse, hayır ve menfaate erer. Rüyasında birisine aşık olup sabrettiğini ve sırrını kimseye söyleyemeyip sakladığını gören şehit olur.

Rüyada birini görüp onu sevmek, ondan hayır ve menfaate; birinin kendisini sevdiğini görmek de o kişiye faydası dokunacağına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Bebek Sevmek, Sevgi /Sevmek

Rüyada Köpek Sevmek

Rüyada köpek sevmek, çevrenizde düşman olarak gezen bir kişinin size zarar veremeyeceğine alamettir. Hatta bir dönem sonra size olan fikirlerinin olumlu yönde değişeceğine işaret eder. 

Rüyada Bebek Sevmek

Rüyada bebek sevmek, güzel haberler alacağınızı müjdeler. Bu haberin beklenmedik bir anda kapınızı çalacağı anlamına gelir. 

Rüyada Kedi Sevmek

Rüyada kedi sevmek, kedi sevdiğinizi gördüyseniz, gerçek hayatta çevrenizde bir kişinin siz tarafından sevilmeyi beklediğine yorulur. Bu kişi zamanla fark edeceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Erkek Çocuğu Sevmek

Rüyada erkek çocuğu sevmek, yaşadığınız bazı sorunları tek hamlede çözeceğiniz şeklinde tabir edilir. Genel anlamda hayırlı bir rüyadır. 

Rüyada At Sevmek

Rüyada at sevmek, muradınıza ereceğiniz mutlu günlerin yakın olduğunun habercisidir. Aynı zamanda her kapının sıra sıra açılacağına yorulur. 

Rüyada Kuzu Sevmek

Rüyada kuzu sevmek, evliyseniz çocuk sahibi olacağınıza, bekarsanız da yakın çevrenizden bir hamilelik haberi alacağınıza yorulur. 

Rüyada Tavşan Sevmek

Rüyada tavşan sevmek, bu tarz bir rüya gördüyseniz, maddi anlamda sıkıştığınız bir anda çok yakınınızdan destek göreceğinize işarettir. 

Rüyada Aslan Sevmek

Rüyada aslan sevmek, yakın arkadaşlarınızla dayanışma içinde olacağınıza ve başarıya ulaşmak için uğraşacağınıza alamettir.

Rüyada Koyun Sevmek

Rüyada koyun sevmek, şefkatli ve merhametli biri olduğunuza ve son dönemde herkesin yardımına koşacağınıza yorulur. Aynı zamanda uzun vadeli bir ikili ilişkinin başlayacağına alamettir. (Bkz. Koyun Sağmak)

Rüyada Birini Sevmek

Rüyada birini sevmek, dilediğiniz bazı şeylere ulaşmak için kısa süreli yoğun bir tempoda olacağınıza işarettir. 

Rüyada Yılan Sevmek

Rüyada yılan sevmek, alacağınız bir haberler birlikte hayatınızda bazı karar değişikliklerine gideceğinizin habercisidir. (Bkz. Ölü Yılan)

Rüyada Maymun Sevmek

Rüyada maymun sevmek, sonu hayra çıkacak bir yolda ilerleyeceğinize ve istediklerinizi elde edeceğinize işaret eder. 

Rüyada Kaplan Sevmek

Rüyada kaplan sevmek tabiri, bu rüyayı gördüyseniz, kendi alanınızda yükselecek başarılar elde edeceğinize alamet eder. Bu alanda tüm rakiplerinizi eleyeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Güvercin Sevmek

Rüyada güvercin sevmek, size daima sadakatle bağlı kalacak bir dostunuzun yardıma ihtiyacı olacağı konusunda uyarıcı bir rüya olarak görülür.

Rüyada İnek Sevmek

Rüyada inek sevmek, yeni tanışacağınız biriyle güzel bir dostluk kuracağınıza işarettir. Bu kişiyle uzun zamanlar birlikte vakit geçireceğiniz şeklinde tabir edilir.

Rüyada Buzağı Sevmek

Rüyada buzağı sevmek, alacağınız yeni kararlarla birlikte güzel sonuçlar elde edeceğiniz anlamına gelen hayırlı bir rüyadır. (Bkz. Sığır)

Rüyada Başkasının Çocuğunu Sevmek

Rüyada başkasının çocuğunu sevmek, beklenmedik bir yerden gelecek olan mal varlığına işarettir. Bunun sonucunda hane içerisinde neşeli anların olacağı anlamına gelir.

Rüyada Fare Sevmek

Rüyada fare sevmek, kısa süre sonrasında yakındığınız dertlerinize tek tek çözüm bulacağınıza alamettir. Bu sayede eski düzeninize geri kavuşacağınıza yorulur.

Rüyada Oğlak Sevmek

Rüyada oğlak sevmek, devlet dairesinde güzel bir iş alacağınıza işarettir. Aynı zamanda çevrenizden bu konuda çok destek alacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş sevmek, bulunduğunuz yaşam şartlarından daha iyisine kavuşacağınız şeklinde yorumlanır. Bunun sebebi ise elde edeceğiniz başarılar olacaktır. 

Rüyada Tilki Sevmek

Rüyada tilki sevmek, tilki sevdiğinizi gördüyseniz, yakınınızda bulunan tüm düşmanlara karşı galip geleceğinize ve onları tamamen alt edeceğinize yorulur. (Bkz. Kürk)

Rüyada Torun Sevmek

Rüyada torun sevmek, aileniz için her zaman gurur duyulan kişi konumunda olacağınızın habercisidir. Elde edeceğiniz birçok başarıya işarettir.

Rüyada Ayı Sevmek

Rüyada ayı sevmek, anlık dikkatsizlikler sebebiyle kötü niyetli kişilerle arkadaşlık yapacağınıza; ancak kısa sürede farkına varacağınıza yorulur. 

Rüyada Dana Sevmek

Rüyada dana sevmek, birtakım dertlerinizin çözümü içi yakın bir dostunuzdan yardım talep edeceğinize işaret eder.  

Rüyada Domuz Sevmek

Rüyada domuz sevmek, bulunduğunuz alanda hep yüksek mertebede olacağınıza alamettir. Aynı zamanda bu başarılarla büyük kazançlar elde edeceğinize yorulur. (Bkz. Yaban Domuzu)

Rüyada Geyik Sevmek

Rüyada geyik sevmek, böyle bir rüya gördüyseniz, huzur içinde bir hayat geçireceğinize ve her sorunu halledeceğinize güce sahip olacağınıza yorulur. 

Rüyada Horoz Sevmek

Rüyada horoz sevmek, tesadüfen gelişecek bir ikili diyaloğa ve devamında duygusal bir bağa işaret eder. (Bkz. İbiği Büyük Horoz)

Rüyada Yeğenini Sevmek

Rüyada yeğenini sevmek, genel anlamda herkesin ara bulucusu konumunda olduğunuzu gösterir. Bu sayede çevrenizde hep sevilen biri olacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Deve Sevmek

Rüyada deve sevmek, ihtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunarak hayır duası alacağınıza alamettir. Gönüllü işlerde yer alacağınızın habercisidir. (Bkz. Deve Yavrusu)

Rüyada Ceylan Sevmek

Rüyada ceylan sevmek, manevi açıdan inancınızın yüksek olduğuna ve maneviyata yönelik işler yapacağınıza yorulur. 

Rüyada Eşek Sevmek

Rüyada eşek sevmek, düşman olarak gördüğünüz kişilerle aranızdaki buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder. Bu düşmanlığın sonunun dostluğa bağlanacağına ve beklenmedik bir anda gerçekleşeceğine işaret eder. (Bkz. Eşekçi)

Sevmek ve Sevilmek

“Rüyada Sevmek ve Sevilmek Görmek” için bir yorum

  1. RRüyada babam padişahtı ama gerçekteki babam değildi. Zengin değildi. Ben padişah olduğunu nasıl bir şey olduğunu anlamaya çalışıyordum sonra 300 veya 400 kişilik büyük bir davet vardı sevdiğim kızda annesiyle gelmişti. Yanımıza oturdular annesi arada bana bakıyor kıza bakıyor muyum diye sonra kız kalktı biraz sonra ben kalktım. Sonra rüyadaki babamın bir yaratık olduğunu ve oradaki davetlilerin de yaratık olduğunu ve liderlerinin olmadığını ve hepsi birer birer padişah olacaklarını söylediler. Sonra sevdiğim kızı lavabonun önünde gördüm hemen yanına gittim bize tanıdığımız biri bakıyordu o görmesin diye içeriye geçtik ona onu sevdiğimi söyledim oda şaşırdı ve bana sarıldı sıkı bir şekilde bende ona sarsıldım baya bir sarıldık sonra oradan çıktık gerçekteki babamın dükkânına gittim bir an arabanın işleri vardı. Arkadaşlarla konuştum sonra sevdiğim kızın evine giderken kız bu rüyamı dedi bende hayır dedim oda bu rüya dedi ben diz çöküp ağlamaya başladım sonra eski mahalleye gittim. Bir an orda sokakta yaban domuzları vardı önüne gelen her şeyi yiyor parçalıyordu. Sonra 2 kadın geldi 1i spiker görünümündeydi diğeri yardımcısıydı bana bazı şeyler hakkında bilgi verdi sonra biri bana orda 2 avucumda dolu bir şekilde kaya tuzu verdi yarısına yakını döküldü gerisini çeneme koydum. Bu rüyam ne anlama geliyor ne yapmalıyım? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir