Rüyada Sevişmek Görmek

Rüyada bir kimseyle Allah için seviştiğini görmek, ilahi rahmet ve hoşnutluğa, hesapsız olarak esenlik yurdunu hak etmeye işarettir. İnançsız birinin Allah için seviştiğini görmesi, hidayet bulmasına delalettir.

Rüyada meşru olmayan her çeşit sevişme, sonu ihanetle bitecek olan ortaklığa ya da velisiz (ailesinin izni olmaksızın) evlenmeye delalet eder. 

(Daha geniş tabir için bakınız; Cinsi Münasebet, Azmak, Öpüşmek, İlişki)

Rüyada seviştiğinizi görmek, güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder.

Rüyada sevişen iki insan görmek, yeni bir aşk heyecanı duymak arzusu ile içinizde kıpırdanmalar olduğuna; kendinizi sevişir halde görmeniz, şimdilik bu duygudan uzak bulunduğunuza delildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Allah için seviştiğini gören kimse, Allah’ın rahmet ve rızasına nail olur ve günahtan kaçınır. Kafirin Allah için seviştiğini görmesi, Müslüman olmasına; eğer bu sevişme Allah için olmazsa, neticesi hiyanet olan bir ortaklık kurmaya ve kötü günlere işarettir.

Rüyada seviştiğini görmek, kendi eşi ile olursa hayırlı haber ve olaylara; başkası ile olursa kötü bir iş için girilen ortaklıkta büyük zarara uğramaya işarettir.

Sevişmek

“Rüyada Sevişmek Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Rüyamda yakışıklı bir erkekle sevişiyordum. Rüya yorumlama sayfanızdan çok memnunum. Harika yorumlarınız var. Başkalarına da tavsiye ediyorum.

    1. Eşinin seviştiği kişi tanıdıksa, o kişi tarafından evliliğin gıybet edilip kıskanılıyorsun.

      Tanıdık değilse eşinden şüphe ediyorsun, eşinde şüphe duyduğunun farkında.

    1. Dikkatli ol gamze K. Eşin seni en yakın zamanda çok iyi tanıdığın biriyle aldatacak. Gerçekten bende de oldu. Aynı rüyayı gördüm ve eşimin beni kuzenim ile aldattığını öğrendim. Daha doğrusu gözümle gördüm.

    2. Eşinin seviştiği kişi tanıdıksa, o kişi tarafından evliliğin gıybet edilip kıskanılıyorsun.

      Tanıdık değilse eşinden şüphe ediyorsun, eşinde şüphe duyduğunun farkında.

  2. Ben kızım ve kız kuzenimle sevişiyorum. Kapıda da bir adam var ve “Senin de şevval gibi olmanı istemiyoruz. Şevval kuzenimin adı” diyor.

  3. Ben sınıftaki kız arkadaşımla seviştim zorla ama birde sevgilim değil. Bunu açıklar mısınız? Not: Yanlış anlamayın rüyamda bugün gördüm.

  4. Rüyamda seviştiğim kişi çok haz alıyordu ve onu gittim dedem göremesin diye sakladım ama sonra bulamadım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir