Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek, kademeli yollardan geçeceğinize, zorluk ve darlık yaşayacağınıza işarettir. Aile içerisinde küçük konulardan büyük tartışmalar çıkacağına ve ara bulucu konumunda olacağınıza yorulur. Sonrasında bir süre hanede huzursuzluğun devam edeceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada Sel Olduğunu Görmek

Rüyada sel olduğunu görmek, gerçek hayatta bir süre duygu karmaşası içinde olacağınıza yorulur. Bu karmaşanın sonunda bazı kararları yanlış yönde vereceğiniz konusunda uyarıcı bir rüyadır. Vereceğiniz kararları daha sakin bir dönemde almanız gerektiği konusunda uyarıcıdır.

Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, geçirdiniz ve bunaldığınız sıkıntılı dönemin sonuna yaklaştığınızı müjdeler. Eski rutin temponuza ve programınıza geri döneceğinize işarettir. Bu dönemde vakit ayıramadığınız yakınlarınızla ilgilenmeye yönelik planlar yapacağınıza yorulur. 

Rüyada Selden Kurtulmak

Rüyada selden kurtulmak, gerçek hayatta da iflasın eşiğinden döneceğinize yorulur. Özellikle iş hayatınızı boşladığınızı ve bu sebeple aksiliklerin git gide büyüdüğünün göstergesidir. Bu rüyayı gördüyseniz, bu konuda uyarıcı bir rüya olarak yorumlanır.

Rüyada Sel Basması

Rüyada sel basması, size ve yakın çevrenize gelecek olan bazı kötü olayların habercisidir. Önümüzdeki günlerde dikkatli olmanız gerektiği şeklinde yorumlanır. Genel olarak kötülüğü ve felaketi getiren rüyalardan biri olarak görülür. 

Rüyada Temiz Sel Suyu Görmek

Rüyada temiz sel suyu görmek, çevrenizde fark edilmeyen bir düşman tarafından büyük hamleler alacağınıza delalettir. Bu hamleyi beklenmedik bir yer ve zamanda alacağınız için bir süre savunmasız kalacağınıza yorulan bir rüyadır. 

Rüyada Sel Suları Görmek

Rüyada sel suları görmek, beklenmedik bir anda karşınıza çıkacak bir gelişmenin oldukça ciddi boyutlara ulaşacağına işarettir. Bu durum karşısında eli kolu bağlı bir hale geleceğinize ve işin içinden bir türlü çıkamayacağınıza yorulur. Hayra yorulmayan rüyalardandır. 

Rüyada Sel Geldiğini Görmek

Rüyada sel geldiğini görmek, mevcut işinizden ve konumuzdan ayrılacağınıza yorulur. Yeni planlarınızı başlatmak için bu yönde bir karar alacağınız anlamına gelir. Aynı zamanda yeni planlarınızın kendi alanınızdan farklı bir alanda olacağına işaret eder.  

Rüyada Sel Görmek Diyanet Tabiri

Rüyada sel görmek diyanet yorumu, sizden ve çevrenizden daha güçlü bir düşmana işaret eder. Bu düşmanın size karşı kullanacağı büyük hamle ve açıklarının olduğuna yorulur. Bu hamleler karşısında elinizde kullanacağınız bir kozunuzun olmayacağına işaret eder. 

Rüyada Dağdan Sel Geldiğini Görmek

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek, gerçek hayatta da tıpkı sel gibi ani bir felaketle karşılacağınıza ve şaşkınlığa uğrayacağınıza işarettir. Bunun sonucunda vereceğiniz kayıpları telafi etmek için büyük uğraşlar vereceğinize yorulur. 

Rüyada Birinin Sele Kapıldığını Görmek

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek, gerçek hayatta bir yakınınız için kendinizi tehlikeye ve riske sokacağınıza işaret eder. Bunun yanında bazı yeni kararlar için maddi anlamda büyük bir borca girmeyi planladığınız şeklinde tabir edilir. Riski simgeleyen bir rüyadır.

Rüyada Sel Sularının Çekildiğini Görmek

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek, yoğun ve aksiliklerle dolu bi dönemde çıkarak rahata ereceğinizi müjdeler. Bu dönemin sonunda hem rahatlamış hem de güvende hissedeceğiniz şeklinde yorumlanır. Aldığınız kararlardan memnun olacağınıza işarettir. 

Rüyada Sel ve Deprem Görmek

Rüyada sel ve deprem görmek, özel hayatınızda herkesten habersiz kararlar alarak değişiklikler yapacağınızı gösterir. Bu değişikliklerin hepsini gerçekleştirdikten sonra çevrenizle paylaşacağınıza ve onları büyük bir şaşkınlığa uğratacağınıza yorulur. 

Rüyada Çocuğunu Sele Kaptırmak

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak, yaşadığınız sorun ve sıkıntıların bir daha yaşanmamak üzere son bulacağına işarettir. Bunun yanında sevdiklerinize bazı konularda yardım ve destekte bulunacağınıza yorulur. 

Sel

“Rüyada Sel Görmek” üzerine 25 yorum

  1. Yolda yürüyorum karşıma seller çıktı, hemen beni birisi o yoldan çıkarıyor. Sonra yüksek bir tepedeyim birden bire balçıklar, çamur hemen bir kulübeye giriyorum. Oradan seyrediyorum aman Allah’ım ne korkunç bir şey diyorum nedir? Cevap yolluyor musunuz?

  2. Pazara gidiyorum ama bir anda yağmur yağıyor ve her yeri çamurlu su kaplıyor, zor kaçıyorum.

    1. Neden ismini miho koydun anlamı ne ruyamda bu kelimeyi 200 defa söylüyordum anlamını bulmam lazım

  3. Güzel bir günde aniden dağlardan çamurlu sular akmaya başlıyor. Her yeri su basıyor. Selin geldiğini gördüğümüzde ailecek kaçarak yüksek tepelere çıkarak, kurtuluyoruz. Ama sonrasında selin geçtiği yerlerde verimli topraklar kalıyor. Yorumunuz nedir?

  4. Rüyamda evimin bahçesini, sokakları sel basıyordu ama benim evimin içine su girmiyordu. Bir küçük çocuk suyla geldi sokaktan ama çocuk sudan boğulmadan çıktı. Emekleyerek ağlamaya başladı. Ben bu rüyadan çok etkilendim. Bu rüyayı sabaha karşı gördüm.

  5. Her şeyi net hatırlamıyorum ama sel vardı. Suyun içindeydim hemencecik çıktım ve aklımdan geçiriyordum içindeyken su yükselirse diye. Ben çıkar çıkmaz öyle düşünürken su aniden yükseldi. Ben rahattım ama çok insan sürüklendi. Hala rüyanın etkisindeyim.

  6. Bütün Adapazarı’nı sel aldı çok devasa dalgalar geldi her yer sular altında kaldı. İlk gördüğüm bir caminin mimarisi sular altında kaldı sonra her tarafı sular bastı. Hayır, olsun inşallah. Ben Boluluyum bu arada Adapazarı ne alaka anlamadım hiç orasıyla ya da selle ilgili uyumadan önce bir konu ya da olay geçmemişti.

  7. Rüyamda memleketimdeyim, bir ramazan ayındaymışız ve iftara yakın bir saatte tüm köyün erkekleri camide olduğu namaz anında cami hemen çayın kenarında çay suları bayağı bir şiddetli ve birden bire biranda cami sel sularına karışıyor ve yok oluyor, saniyelik bir an içinde ve kimsede bir tepki yok.  Herkes sanki mübarek gün hepsi oruçlu camiye gitti, onlar şehit oldu gibi bir rahatlık var.

  8. Bismillahirrahmanirrahim. Antrenin küçük penceresinden dışarıda fırtına sebebiyle bazı eşyamızın balkondan uçtuğunu gördüm. Hemen salona girdim, saniyeler öncesi eşim girmişti ama şimdi karyolanın üstünde anadan doğma 3 kızımdan birisi yanında ama bakamadım günah diye. O sebepten hangisi olduğunu bilemiyorum. Ve salonumuz dize kadar su içinde idi. Gerisini hatırlamıyorum. Sabah namazına kalktım ve bunlar hemen geldi gözümün önüne. Hayırdır inşallah.

  9. Öncelikle hamileyim onu belirtmek isterim. Rüyamda deniz kenarı bir hastanede doğum yapmaya çalışıyorum ama bir türlü doğuramıyorum. Tam bebek doğduğu sırada deniz taşıyor. Adeta tsunami oluyor ama çok da kan gördüm. Ne demek olduğunu yorumlarsanız sevinirim.

  10. Merhaba, rüyamda ailemle beraber araba ile bir yere gidiyoruz. Aniden sel basıyor, kaçmaya çalışıyoruz. Ne yöne gidersek gidelim sel geliyor, kaçamıyoruz. Ne anlama geliyor, yorumlayabilir misiniz?

  11. Arkadaşlarımla beraber sahilde geziyoruz ve birden deniz taşıyor ve büyük dalgalar geliyor. Canımı zor kurtarıyorum.

  12. Rüyamda küçük kızımla oturuyoruz. Camdan baktığımda selin geldiğini gördüm. Kızımı kucağıma aldım. Tam kaçıyoruz, sular birden eve doldu saniyeler içinde ev doldu. Biz suya gömüldük tam son nefesimizi veriyorduk uyandım. Ama hala rüyanın etkisindeyim. O an ölümü yaşadım sanki.

  13. Rüyamda ablamla birlikte aracımla giderken bir selin ortasında kalıyorum ve bir bayan arkadaşım o selin ortasında aracıyla mahsur kaldığını görüyorum. Daha sonra ikimiz de biraz konuşup selden araçlarımızla çıkıp gidiyoruz, ablamın evine yemeğe gidiyoruz.

  14. Rüyamda karne alacaktık. Okula gittim ve sıraya geçtim ne olduysa sıralar bozuldu ve yağmur yağmaya başladı. Bir anda her yeri sel kapladı. Son anda kurtuldum.

  15. Rüyamda ne olduğunu bilmiyorum köpüklü berrak Show taşkını oluyor oğlumu küçük kucağımda görüyorum evlere yavaş yavaş sel girmeye başlamış. Çeyizimi görüyorum dantellerimi Almaya çalışırken bir bakıyoruz sel büyük ironi dalga gibi üzerimize geliyor kaçmaya çalışıyoruz. Kayınvalidem var, oğlum kucağımda patikleri düşmüş onu giydirmeye çalışıyor ve kaçmaya çalışıyoruz üzerimize geliyor dalga normalde geliyor fakat köpüklü bembeyaz su tertemiz öyle kaçarken uyanıyorum rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

     

  16. Bir arkadaşımla bir köy merasında dolaşırken aniden sel basıyor ve çaresiz kalıyoruz fakat sel suyu o kadar temiz ki berrak tabi biz boğuluyoruz. Ben salavat getiriyorum.

  17. Merhaba. Dün İstanbul'un sular altında kaldığını gördüm.Ben tepeden helikopterle yukarıdan İstanbul’u izliyordum. Sonrasında da mezarlık gördüm. İskeletleri geçen sene ölmüş anne ve kızı iskelet mezarlıktan çıkıyordu. Mezarlık açılmıştı. İyi günler.

  18. Ben rüyamda selin geleceğini tahmin ederek,sevdiklerimi yanıma alarak kaçtım. Ayrıca yalnız ben değil bütün köy halkı kaçtı. Ailemi yüksek bir yere götürdüm.Yalnız hiç sel görmedim,selin geleceğini tahmin ederek kaçtık.Teşekkür ederim…

  19. Gölet patlamış biz yüksek bir yere çıktık kurtulduk. Yukarıdan baktığımızda duru büyük bir su kitlesi geriye akıyor.

  20. Rüyamda evden çıkmak üzereyken sel bastı. Sular hızlıca yükseldi ama sel suyu temiz berrak. Anlamı ne acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir