Rüyada Sayı Görmek

Rüyada çift rakamlı sayı görmek, hayra; tek rakamlı sayılar ise üzüntüye işarettir. Büyük rakamlı sayılar ise kazanç işareti olarak yorumlanır. Her sayının bir anlamı vardır. Rüyasında sayı saydığını gören kimsenin sorunları henüz bitmemiştir.

Rüyada sayı görmek, rüya sahibinin yakın çevresinden zarar göreceğine işarettir. Yakın çevresinden gördüğü ihanetlerden dolayı hayatında sorunların ve kırgınlıkların başlayacağına delalettir. Yaşadığı bu zor günlerden dolayı ruhsal ve bedensel hastalıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Bkz: Bin, İki 

Rüyada sayı görmek tabiri, kişinin ahiret makamının artacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Sayı Saymak 

Rüyada sayı saymak, rüyayı gören kişinin kısa sürede ağız tadına kavuşacağına işarettir. Sıkıntılı ve zor günlerinden bir çırpıda kurtulacağına rivayet edilmektedir. Evlilik ve aile hayatında yaşadığı büyük kavgaların son bulacağına delalettir.

Rüyada sayı saymak ne demek, rüya sahibinin iş hayatında ise bazı olumsuzluklara yorulmaktadır. Büyük umutlar ve emeklerle girdiği işleri kaybedeceğine işaret edilmektedir.

Rüyada Sayı Duymak 

Rüyada sayı duymak, kişinin ruhen iyi ve huzurlu olacağına yorulmaktadır. İş, eğitim ve sosyal yaşantısında şansının artacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin kendisine hayırlı kapılar açılacağına rivayet edilmektedir.

Rüyada sayı duymak ne demek, rüya sahibinin deneyim ve bilgi birikimi alacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin hayatının kalan kısmını rahat geçireceğine işarettir.

Rüyada sayı söylenmesi, rüya sahibinin yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret edilmektedir. Yeni arkadaşlıklarını sağlam temeller üzerine atacağına rivayet edilmektedir.

Rüyada sayı söylenmesi ne anlama gelir, yaşadığı kötü olaylardan ders çıkarak sorumluluk sahibi bir kişi olacağına delalettir. Ayrıca yaşayacağı travma veya bir kaza sonucunda ufak ruhsal problemler yaşayacağına alamet edilmektedir.

Rüyada 1 Sayısını Görmek 

Rüyada 1 sayısını görmek, rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşayacağı müjdeleri vereceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibi eğer çalışıyor ise iş değişikliği yaşayacağına rivayet edilmektedir. Yaşayacağı bu değişiklik sayesinde maddi kazancının artacağına alamet edilmektedir. Ayrıca rüyada 1 sayısını görmek, rüya sahibinin yeni bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada 4 Sayısını Görmek 

Rüyada 4 sayısını görmek, rüya sahibinin iş hayatında rahata ereceğine işarettir. İş hayatında hiç olmadığı kadar kazanç sağlayacağına delalet edilmektedir. Uzun zamandır yaşadığı sıkıntılı günlerden, beladan ve şanssızlıktan kurtulacağına rivayet edilmektedir.

Rüyada 4 sayısını görmek nedir, rüya sahibinin uzun zamandır ettiği bir duasının kabul olacağına alamettir.

Rüyada 5 Sayısını Görmek

Rüyada 5 sayısını görmek, rüya sahibinin dünya ve ahiret hayatındaki yüksek makama işarettir. Rüyayı gören kişinin hanesinde bereketli yılların başlayacağına rivayet edilmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında mevki yükselmesine ve üst pozisyona geçmesine işaret edilmektedir. Her alanda atılan adımlarda hayırla sonuçlanacağına yorulmaktadır. Ayrıca rüyada 5 sayısını görmek, rüya sahibinin ibadetlerini eksiksiz yaptığına delalettir.

Rüyada 6 Sayısını Görmek 

Rüyada 6 sayısını görmek, rüyayı gören kişinin yakın çevresinden yardım göreceğine işarettir. Aldığı bu yardımlar sayesinde kolay düzenini kuracağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin sosyal yaşantısında beladan kurtulacağına ve kötülüklerden sakınılacağına delalettir. Rüyada 6 sayısını görmek tabiri, aile ve akrabasında hayırlı bir şekilde sözü geçeceğine işaret edilmektedir.

Bkz: Altı Parmak

Rüyada 7 Sayısını Görmek 

Rüyada 7 sayısını görmek, rüya sahibinin hayırlı bir evlilik yapacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibi, uzun zamandır bebek bekleyen birisi için ise hayırlı evlada işarettir. Rüyada 7 sayısını görmek nedir, bir diğer anlamı ise rüya sahibinin yaşayacağı uzun seyahate yorulmaktadır. Yaptığı seyahat iş veya eğitim nedeniyle olacağına rivayet edilmektedir.

Bkz: Yedi Yıldız (Yedi Kardeşler) 

Rüyada 8 Sayısını Görmek 

Rüyada 8 sayısını görmek, rüyayı gören kişinin başarılarına işarettir. Rüya sahibinin iş ve eğitim hayatında verdiğin emeklerin meyvesini toplayacağına delalet edilmektedir. İş hayatında yöneticilik, müdürlük veya bir üst makama çıkacağına yorulmaktadır. Rüya sahibi eğer iş hayatına henüz atılmadıysa, eğitim hayatında yaşayacağı başarılara işarettir.

Rüyada 9 Sayısını Görmek 

Rüyada 9 Sayısını Görmek, kişinin hayatında bazı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir. Rüya sahibinin en yakınlarından ihanet göreceğine alamet edilmektedir. Sıkıntı çekmeye ve kişinin sağlığını kaybetmesine delalettir. Rüyada 9 sayısını görmek, rüya sahibinin uzun zamandır birikimini bir anda kaybetmesine işaret edilmektedir. Kişinin arzu ettiği şeyleri ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayı

“Rüyada Sayı Görmek” üzerine 26 yorum

    1. Rüyada belirgin ve hayatta belli bir anlamı olan 10 gibi (10 numara kitap, 10 numara insan gibi günlük kullanımlar ile önemli bir sayıdır) sayılar görmek, hayatın içindeki bir yarışta, bir sıralamada veya bir kazançta bir iyi sonuç elde edeceğinizin göstergesidir.

  1. Rüyamda eşimle birlikte asansördeydik. Kaçıncı kata çıkacağımızı hatırlamıyorum ama asansörün bir anda 36.kata sonra 109.kata çıktığını görüyorum. Asansörden 109.katta inince, camdan dışarı baktığımda çok güzel deniz görüyorum…

  2. Ayrıldığım sevgilim rüyasında benim adımı ve 93 sayısını görmüş. Birde geçen rüyasında beni görüp gülüyormuş, sesli. Not: Arkadaşları uyandırmış, gülerken.

  3. Rüyamda tamamlanmamış bir evin merdivenlerinden çıkarken en son katta 11 numarasını gördüm. Katı bulamayınca bana 3. kattaki 4 numaralı eve gitmem söylendi. Bu rakamlar ne anlama geliyor?

  4. Rüyamda doksan sekiz sayısı tişörtümün üstünde yazıyordu. Şimdiden teşekkürler.

  5. Akşam ki rüyamda, telefonda konuşuyorken bir adamla konuşuyordum. Bana bu tarihi verdi. Ben de yazmıştım. 13/09/15.

  6. Rüyamda seçime aday olarak katılıyorum iki tane rakiplerim ikisi de 69 oy alıyorlar. Ben 56 oy alıyorum ama 3 kişi seçileceği için hala ümidim var, fakat diğer seçimlerde de diğer grupların adayları benim aldığım oyu geçerlerse ben seçilemeyeceğim. Yorumlarsanız sevinirim. Hoşça kalın.

  7. Rüyamda garip bir köye geliyorduk, odalardan birinde duran adam da sol bileğime 220 yazıyordu. Sonra bacaklarımda ağırlık, tutup kaldırdığımda etek olduğunu gördüm sizce anlamı nedir?

  8. Rüyamda babamın mezar taşında 1938 ve 2000 gibi bir şey yazıyordu fakat orasını hatırlamıyorum yorumlar mısınız?

  9. Gelinimiz 36 yaşında çok güzel bir çocukla evlenip çok mutlu olacağımı söylüyordu. Ben 48 diye bir rakam zikrettim ama 36 ile alakalı değil… Yorumlarsanız sevinirim…

  10. Rüyamda birisi 3 düzine tavuk veriyor bana. Tavukların çıkışlarını hatırlıyorum sonra 3 düzine 36 eder diyorum. Tavuklara seviniyorum. Tavukların rengiyse kahverengi idi. Anlamı nedir acaba? Teşekkür ederim.

  11. Rüyamda duvara yazılmış 16 sayısını gördüm anlamı ne acaba? Şimdiden teşekkür ederim

  12. 16 yaşındayım rüyamda yeni bir liseye kayıt oluyordum fakat rüyamın sonuna doğru okul saatinin kaçta başladığını soruyordum anneme o da bana saat 10 ya da 10.30’ta diyordu bende saate bakıyordum ve saat 13.30’tu annemde bana bu saatten sonra yetişemeyiz zaten çok uzak diyordu . Anlamını açıklarsanız çok memnun olacağım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir