Rüyada Polis Görmek

Rüyada polis görmek, Azrail (A.S.)’e ya da şiddet ve kedere; polis olduğunu görmek, devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye delalet eder.

Rüyada polis olduğunu görmek, rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Rüyada polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.

Rüyada polis sizi tutuklamazsa, rakiplerinizi yenilgiye uğratacağınız anlamına gelir. Tutuklaması ise etrafınızda var olan tehlikeyi gösterir.

Rüyada temiz üniformalı temiz yüzlü polis görmek, güvendir.

Rüyada polis görmek tabiri, hayırlı eş ile tasvir edilir. Bazı yorumculara göre, rüyada polis görmek şiddet ve gama işarettir. 

Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu görmek, birtakım düşmanları olduğuna ve onlardan sakınması gerektiğine delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen polis memuru, kısmettir. Bazi tabirciler, şiddet ve gamdır, demişlerdir. Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber geldiğini görmek; feryat, hüzün, korku, azap, tehlike, şerli ve hile sahibi bir kimseden ve hasarat ve yırtıcı hayvandan gelen bir zarardır. 

Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu gören kimse, eğer memursa, kendisi ile iş arkadaşları arasında bir anlaşma yapılır. Eğer vazife esnasında birtakım insanları hapsettiğini görse, kendisi ve arkadaşları arasında bir düşmanlık meydana gelir ve onlarla uğraşır.

Rüyada polis görmek ne demek, aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işarettir. 

Ayrıca bakınız: Polisten Kaçmak, Komiser,  Jandarma

Rüyada polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek, dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Polis

“Rüyada Polis Görmek” üzerine 34 yorum

  1. Babamla otobüs yolculuğuna çıkmıştık. Yolda kaza varmış. Biz de indik baktık ve polis yerde yatıyordu, bir gözü mordu ve boğazı kanıyordu. Kemik parçaları vardı boğazında. Bu ne anlama geliyor?

      1. Kırmızı bir araba sürüyordun trafik polisi gördüm şaşır olmadığın için arabayı park edip oradan yürüyerek uzaklaştım bir polis ile göz göze geldim polisler gitmeme yol vermiş gibiydi.

    1. Rüyamda annemden arabanın anahtarını istiyordum (arabamız gerçekte yok) gezecem diye kırmızı bir arabaydı geniş yolda sürüyordum. İleride trafik polisi gördüm reşit olmadığım için arabayı park ettim polisler beni gördü ama gitmeme izin verdi. Ben de eski okulumun önünde 2 arkadaşımı gördüm selam verdim gidecekleri yer uzak olduğundan dolayı onları arabamla götürmeyi teklif ettim ama yanlış yoldan gittik araba da polis de yoktu yol değişmişti sonra arabayı gördüm o anda yalnızdım arabayı almaya gittim sonra uyandım.

  2. Selamünaleyküm. Yardımcı olursanız sevinirim. Rüyamda bir polis arabasına bindirilip, mahkemeye götürüldüm. Arabanın arka koltuğunda idim. Sağımda, solumda 2 güler yüzlü polis vardı. Sanırım öncesinde bir komşuyu öldürdüm ama emin değilim.

  3. Merhabalar ismim Taylan. Ben rüyamı şöyle anlatayım; trafik ışıklarını geçtikten sonra bir trafik polisi beni durdu. Ve emniyet kemeri takmadığımı söyleyerek bana 250 TL ceza kesti. Ben de buna itiraz etmeye çalıştım ama başaramadım. Dedim ki “Bu benim maaşımın 4te 1i. Bunu iptal edelim” dedim. Olmadı sonra oturduk. Trafik polisiyle normal muhabbetler ettik. Rüyama yorum olarak sizden ricam bana mail olarak ulaşmanızdır. Saygılarımla.

  4. Rüyamda bir polis bana aşık oluyordu. Ben kaçıyordum o geliyordu. Ama çok yakışıklı ve uzun boylu biriydi. İyi biri olmadığını düşündüğüm için onu istemiyordum.

  5. Siyah pantolonlu, lacivert ceketli bir polis gelip bana, sarı renkli yıldızı göğsüme takıyor. Önümde masa var.

  6. Rüyada polistim ve karakolu basıyorlar. Savaşmaya çalışıyorum fakat bir türlü silahım yok, elimde taş var.

  7. 2 polis memuru yolun girişini kapatmış, sakin şekilde “Kapalı” dedi gülümseyerek. Ben de “Arkadan dolaşayım bir şey alacaktım” dedim, ayrıldım.

  8. Ben polis arabası ışığı gördüm bu nedir, aydınlatır mısınız? Polis ışığı yanıp sönüyordu. Uyandım hemen.

  9. Bir su kanalının üstünde polis kimliğimi sordu. Tam kimliğimi çıkarıp verecektim ki uyandım. Bu rüya sizce neye çıkar, bana yardımcı olur musunuz?

  10. Merhaba, hayırlı rüyalar diyeyim. 🙂 Hanımım rüyasında bana kızmış. Sebebi ise ben arabayı yanlış yere park etmişim. Hanım bana kızarak polis çağırmış. Polis bana tam 908 lira ceza yazmış. Ben sadece biraz bozulmuş. Bu rüya ne anlama gelir? Yorumlarsanız seviniriz. Saygılar.

  11. Rüyamda evimde polis karşıma geldi. Polis karşımdaydı fakat kulağıma bir şeyler fısıldanıyordu “Yalan söyleme” diye sürekli yalan söyleme diyordu birisi. Sonra annem de biraz geçtikten sonra kalktık. Ben rüya bitti sanmıştım hala devam ediyordu. Annem bana çok ahlaksız olduğumu söyledikten sonra uykumdan uyandım ve şimdi tir tir titriyorum. Yardımcı olun lütfen.

  12. Rüyamda bahçeli bir otelde arkadaşlarımla oturuyoruz. Birileri “Polis geldi” deyince. Arkadaşlarım “Eyvah, üstümüzde para var. Ne yapacağız?” dediler. “Durun hallederim” dedim. Otelin yanında daha alçak seviyeli ev ve bahçe var. Bahçede eşim ve bir bayan daha var. Bahçeye indim. Duvardan biri üç ayrı deste para attı, ben de hanıma verdim. Üçüncü destede polis gördü, birkaç taneydiler biri geldi paraların hepsini aldı. Beni ve hanımı tutuklamadılar… Daha sonra parayı geri almak için polisle anlaşmaya çalışırken uyandım. Paraları geri almadım. Polisler de sivildiler. Bunların bir anlamı var mı? Yanıtlarsanız sevinirim. Aliş A.

  13. Rüyamda bir arkadaşımın evine hırsız girmiş, çocuklarının sünnet paralarını, dolarlarını çalmış. Buzdolabındaki yiyecekleri yemiş… Sonra benim evime de girdiğini öğreniyorum. Polis arabası geliyor. Arabadan inen polis koluma girerek merdiven çıkmama yardım ediyor. Çok temiz yüzlü ve üniforması çok temiz. Sonra uyanıyorum.

  14. Yıllardır geçinemediğim amcam oğluyla rüyada çok iyi anlaşıyordum sonra bir kavganın ortasında amcamla beraber bulunuyordum. Amcama biri silah çekiyordu, onun büyük abisi gelip silah çeken adamın boğazını tutup boynunu kırıyordu. Sonra adamın silahını amcam alıyordu, el izinin silahta olduğunu anlatıyordum “Denize atalım” diyordum. Sonra onlarla beraber yeşil bir alana yürüyorduk. Silahı onlardan alıyordum kırmızı montumun kolunu sıvazlayıp onunla tutuyordum sonra saklamaya götürdüm uyandım.

  15. Rüyamda bir iş arkadaşıyla mısır çalmak nedir? Ve beni bir polis kovaladı ama yakalayamadı, bunun manası nedir?

  16. Rüyamda beni işimden başka işe gönderiyorlar önceki müdür muavinimde polis eğitimi almamı istiyor kitap veriyor ve polis olmam için kendimi koruyacak hareketler öğretiyor acaba sonuç nedir?

  17. Rüyamdaki polis ellerimi kelepçeliyordu ve severek ayrıldığım kız karşımda durmuş yüzü hüzünlü bir şekilde bana bakması ne demektir?

  18. Polis olmak istiyorum ve şu an okuduğum lisenin belirli bir kısmı polis okuluna ayrılmış ve ben o bölümde eğitim alıyordum ve çevik kuvvet arabasına binip bir yere baskına gittik.

  19. Rüyamda kimliğim kaybolduğunda dolayı polisler beni almaya geldiler sebep ise adıma şirket açılmış dolandırıcılık yani hatırladığım bu kadar. Lütfen yorumlar mısınız?

  20. Kendimi rüyada tim olarak gördüm. Kaçak birinin peşinde silahlıydım yakaladım vuruştuk.

  21. Rüyada beni öldürmek isteyen kadını ve annemi bıçaklayarak öldürüyordum. Daha sonra polisi aradım. Bir minibüs dolusu üniformalı ve sivil polis geldi. Beni yakaladılar ve ben de suçumu itiraf ettim. Daha sonra beraber alışveriş yaptık ve sanki arkadaşımmış gibi samimi bir şekilde konuştuk.

  22. Ben bir polis değilim fakat rüyamda hatırladığım şey şuydu; üniformalı bir polistim ve kalabalık bir yerde hazır kıta dur şekilde ayakta duruyordum yanımda bir kişi vardı ve önümden gecen küçük çocuklar. hatta biri durdu kız çocuğuydu baktı gülümsedi ben de gülümsedim. Ve rüyam orada kesildi ne anlama geldiğini bilmek istiyorum çünkü çok etkilendim.

  23. Merhabalar. Rüyamda ablamın 20 yıl önceki evine gidiyorum sebebini hatırlamıyorum. Sonra polisler eve geliyor bende beni arıyorlar hissi ve korkusuyla arka boş bahçeye avluya cikiyorum kaçmak için. Daha sonra iki polis geliyor beni yakalamak için bende çatı üstünde birinin boynunu kırarak diğerini de ekarte ederek öldürüyorum. Hatırladığım bu kadardı acaba ne olabilir. Bi gün önce işyerinde iş arkadaşımla sert tartışma yaşandı ve şikayet edildikk bunun üzerine müdür ikisinide gönderin dedi ama daha ortada bişey yok bunnla alakalı olabilir mi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir