ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Polis Görmek

Azrail Aleyhisselama ya da şiddet ve kedere; Polis olduğunu görmek, devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye delalet eder.

Rüyada polis rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.

Rüyada polis rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.

Polis sizi tutuklamazsa rakiplerinizi yenilgiye uğratacağınız anlamına gelir. Tutuklaması ise etrafınızda varolan tehlikeyi gösterir.

Temiz üniformalı, temiz yüzlü polis güvendir.

Rüyada polis görmek Azrail ile tasvir edilir. Bazi yorumculara göre, rüyada polis görmek siddet ve gama isarettir, Rüyada kendisinin polis memuru oldugunu görmek, bir takim düsmanlari olduguna ve onlardan sakinmasi gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen polis memuru, Azraildir. Bazi tabirciler, siddet ve gamdir demislerdir. "Rüyada polis memurunun yardimcilari ile beraber geldigini görmek, feryat, hüzün, korku, azab, tehlike, serli ve hile sahibi bir kimseden, hasarat ve yirtici hayvandan gelen bir zarardir. Rüyada kendisinin polis memuru oldugunu gören kimse, eger padisahsa, kendisi île tebaasi arasinda sartli bir anlasma yapilir. Eger vazife esnasinda bir takim insanlari hapsettigini görse, kendisi ve tebaasi arasinda bir düsmanlik meydana gelir ve onlarla ugrasir.

Rakiplerinizi yenilgiye uğratacaksınız demektir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlikenin varolduğu anlamına gelir.

Rüyada polis görmek; aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna, polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek; dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Polis rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

28
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

suna S.

Babamla otobüs yolculuğuna çıkmıştık. Yolda kaza varmış. Biz de indik baktık ve polis yerde yatıyordu, bir gözü mordu ve boğazı kanıyordu. Kemik parçaları vardı boğazında. Bu ne anlama geliyor?

15.07.2013 09:36:58

Hasan K.

Polis memuru kimliğimi alıp ve kalan para ve eşyaları geri verdi.

09.08.2013 18:24:00

Gezgintürk34

Annem rüyasında beni polislerin tutukladığını görmüş. Bunun anlamı nedir?

27.08.2013 00:22:40

Ebru

Rüyada polisin eve gelmesi, nedir?

25.10.2013 17:44:02

Ali

Her uyuduğunda rüyada polis görmek, nedir?

12.11.2013 19:27:49

Şahin

Selamünaleyküm. Yardımcı olursanız sevinirim. Rüyamda bir polis arabasına bindirilip, mahkemeye götürüldüm. Arabanın arka koltuğunda idim. Sağımda, solumda 2 güler yüzlü polis vardı. Sanırım öncesinde bir komşuyu öldürdüm ama emin değilim.

13.01.2014 11:20:08

TAYLAN

Merhabalar ismim Taylan. Ben rüyamı şöyle anlatayım; trafik ışıklarını geçtikten sonra bir trafik polisi beni durdu. Ve emniyet kemeri takmadığımı söyleyerek bana 250 TL ceza kesti. Ben de buna itiraz etmeye çalıştım ama başaramadım. Dedim ki “Bu benim maaşımın 4te 1i. Bunu iptal edelim” dedim. Olmadı sonra oturduk. Trafik polisiyle normal muhabbetler ettik. Rüyama yorum olarak sizden ricam bana mail olarak ulaşmanızdır. Saygılarımla.

15.02.2014 10:15:14

Elif

Rüyamda bir polis bana aşık oluyordu. Ben kaçıyordum o geliyordu. Ama çok yakışıklı ve uzun boylu biriydi. İyi biri olmadığını düşündüğüm için onu istemiyordum.

15.03.2014 14:39:47

Eray

Siyah pantolonlu, lacivert ceketli bir polis gelip bana, sarı renkli yıldızı göğsüme takıyor. Önümde masa var.

15.04.2014 10:33:32

Burhan

Rüyada polistim ve karakolu basıyorlar. Savaşmaya çalışıyorum fakat bir türlü silahım yok, elimde taş var.

14.05.2014 03:24:52

Ahmet K.

2 polis memuru yolun girişini kapatmış, sakin şekilde “Kapalı” dedi gülümseyerek. Ben de “Arkadan dolaşayım bir şey alacaktım” dedim, ayrıldım.

25.05.2014 10:50:46

Mnsek

Ben polis arabası ışığı gördüm bu nedir, aydınlatır mısınız? Polis ışığı yanıp sönüyordu. Uyandım hemen.

23.01.2015 02:04:30

Nuh D.

Evde iki polis oğlumu tutukluyor. Oğlum da gülüyor.

24.01.2015 03:19:41

Salim

Bir su kanalının üstünde polis kimliğimi sordu. Tam kimliğimi çıkarıp verecektim ki uyandım. Bu rüya sizce neye çıkar, bana yardımcı olur musunuz?

04.02.2015 08:05:14

Ata Ç.

Merhaba, hayırlı rüyalar diyeyim. :-) Hanımım rüyasında bana kızmış. Sebebi ise ben arabayı yanlış yere park etmişim. Hanım bana kızarak polis çağırmış. Polis bana tam 908 lira ceza yazmış. Ben sadece biraz bozulmuş. Bu rüya ne anlama gelir? Yorumlarsanız seviniriz. Saygılar.

04.02.2015 15:19:24

Ferhat A.

Rüyada polisten kaçmak ne anlama gelir?

22.02.2015 19:57:45

Muhammed

Rüyamda evimde polis karşıma geldi. Polis karşımdaydı fakat kulağıma bir şeyler fısıldanıyordu “Yalan söyleme” diye sürekli yalan söyleme diyordu birisi. Sonra annem de biraz geçtikten sonra kalktık. Ben rüya bitti sanmıştım hala devam ediyordu. Annem bana çok ahlaksız olduğumu söyledikten sonra uykumdan uyandım ve şimdi tir tir titriyorum. Yardımcı olun lütfen.

02.04.2015 09:28:33

Ali A.

Rüyamda bahçeli bir otelde arkadaşlarımla oturuyoruz. Birileri “Polis geldi” deyince. Arkadaşlarım “Eyvah, üstümüzde para var. Ne yapacağız?” dediler. “Durun hallederim” dedim. Otelin yanında daha alçak seviyeli ev ve bahçe var. Bahçede eşim ve bir bayan daha var. Bahçeye indim. Duvardan biri üç ayrı deste para attı, ben de hanıma verdim. Üçüncü destede polis gördü, birkaç taneydiler biri geldi paraların hepsini aldı. Beni ve hanımı tutuklamadılar... Daha sonra parayı geri almak için polisle anlaşmaya çalışırken uyandım. Paraları geri almadım. Polisler de sivildiler. Bunların bir anlamı var mı? Yanıtlarsanız sevinirim. Aliş A.

18.04.2015 04:21:42

Denizmavisibenim

Rüyamda bir arkadaşımın evine hırsız girmiş, çocuklarının sünnet paralarını, dolarlarını çalmış. Buzdolabındaki yiyecekleri yemiş... Sonra benim evime de girdiğini öğreniyorum. Polis arabası geliyor. Arabadan inen polis koluma girerek merdiven çıkmama yardım ediyor. Çok temiz yüzlü ve üniforması çok temiz. Sonra uyanıyorum.

29.06.2015 12:45:29

Seyat

Yıllardır geçinemediğim amcam oğluyla rüyada çok iyi anlaşıyordum sonra bir kavganın ortasında amcamla beraber bulunuyordum. Amcama biri silah çekiyordu, onun büyük abisi gelip silah çeken adamın boğazını tutup boynunu kırıyordu. Sonra adamın silahını amcam alıyordu, el izinin silahta olduğunu anlatıyordum “Denize atalım” diyordum. Sonra onlarla beraber yeşil bir alana yürüyorduk. Silahı onlardan alıyordum kırmızı montumun kolunu sıvazlayıp onunla tutuyordum sonra saklamaya götürdüm uyandım.

09.07.2015 13:04:23


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook