Rüyada Plaj Görmek

Rüyada her çeşit kumsal ve onu çevreleyen deniz kumunu görmek, iç huzura ve durumun düzelmesine işarettir.

Rüyada kumsalda rahatlıkla yürümek, zorlukları başarmaya; plajda herkesle birlikte güneşlenmek ve yüzmek, müşterek sevinç ve üzüntülere delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Kum, Havuz)

Rüyada plaj görmek, cinsel hayatın dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada kumlu bir plaj görmek, bolluk demektir. Kumlu bir plaj bolluk ve paradır. Plaj boşsa, bütün kısmet rüyayı görene ait olur.

Rüyada plaja giderek denize girdiğinizi görmek; üzüntüden ve kederden uzak bir hayat geçireceğinize, sağlığınızın devamlı olarak süreceğine, mutlu ve güzel bir tatil geçireceğinize delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada plaj görmek veya plaja girmek, şeytanca işler çevirmeye ve İslami emirleri terk etmeye işarettir.

Rüyada plaja gittiğini görmek, çok istediğin bir şeyin gerçekleşmesi için adım atman gerektiğine işarettir. Ardından da istediğin şey hemen olacak.

Rüyada plajda yüzmek görmek, büyük bir aşk acısı çekip mutsuz olacağınıza işarettir.

Plaj

“Rüyada Plaj Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben iki gün üst üste rüyamda deniz, kum, sahil gördüm ve yanımda sadece ailem vardı. Denizde yüzüyordum kumda dolaşıyordum. Bunu tam olarak nasıl yorumlamak lazım? Üç seçenekte birbirine benzer olaylar getirebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir