Rüyada Pire Görmek

Rüyada pire görmek; insanları her vesileyle kınamayı meslek edilen, zayıf ve miskin kimseye, zayıf düşmanlara ya da Allah’ın (C.C.) askerlerine işarettir.

Rüyada pire ısırması, düşük yaratılışlı kimselerden gelecek üzüntü ve kedere ya da eline mal geçmesine; pire bulmak, elinize mal geçmesine; pire kanı, rezil kimselerden gelecek mala delalet eder.

Rüyada birisinin üzerinde veya başka bir yerde pire ve bit görmek, o kimsenin her bakımdan zayıflığına işarettir.

Rüyada birisinin pire ve bit görmesi, o kimsenin güvenilmez birisi olduğuna yorumlanır. Birtakım insanlar sizin için kötülük düşünüyor. Eğer bir pire tarafından ısırıldığınızı gördüyseniz, aşk hayatınızın sarsılacağı anlamına gelir.

Rüyada pire görmek tabiri, ele geçmesi güç paradır. Kişi pireyi yakalarsa parayı alır.

İbn-i Sirin’e göre; rüyada pire görmek, zayıf düşmana yorumlanır. Üzerinde birçok pire toplanarak her yerini ısırdıklarını gören, halk diline düşer ve bundan zarar görür.

Ebu Sait El-Vaize göre: Rüyada pire görmek; hain, alçak, kötü sözlü bir adamla tabir olunur. Kendisini bir pirenin ısırdığını gören, para kazanır.

Rüyada yatağında elbisesinde birçok pirelerin bulunduğunu görmek, hain ve alçak bir adamla karısının veya ev halkından birinin ilişkisi olduğuna delalet eder. Bir pire öldürdüğünü gören, öyle bir adamın şerrinden kurtulur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada pire görmek; çok talan edici, zayıf ve miskin bir kimseye işarettir. Pireler, Allah-u Teala’nın askerleridir. Rüyada pirelerin ısırdığını gören kimseye terbiyesiz kimseler tarafından üzüntü ve tehdit erişir.

Bazı tabirciler, pire ısıran kimseye mal isabet eder, demişlerdir. Kan akması da böyledir. Pireler, zayıf düşmanlardır. Pirelerin kanı, terbiyesiz ve rezil kimseler tarafından gelecek mala işarettir.

Ayrıca bkz: Böcek, Bit Sirkesi

Rüyada pire ısırması görmek: Birtakım insanlar sizin hakkınızda kötülük düşünüyor. Çevrenizdeki kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

Pire

“Rüyada Pire Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Ben rüyamda çevremdeki insanların üstünde pireler gördüm, onlara benden geçiyordu. Gördüklerimin bazılarını öldürmeye çalıştım, bunu yaparken elimi ısırıyorlardı. Yorumlar mısınız, lütfen? Gerçekten anlıyorsanız. Teşekkürler.

  2. Rüyamda küçük simsiyah bir yavru kedi geldi yatağın üstüne ve bir yığın kıyafetin üstünde gezindi. Kıyafetlerin üzerine çıktı. Korkusuz, korkusuz bana baktı ve bende sanki bir insanmışçasına tokat attım. Ve sonra birazda yavaş çıktı, gitti. Sonra halının üstünde zıplayan bir şey gördüm. Baktım ki pireler geziniyor. Bazıları karınca yumurtası gibi yumurtanın içinde hepsini öldürdüm, halıdakileri. Ama kedi her yerde gezdiği için ortalığı pire sardı diye korkuyordum. İlaçlamayı düşünüyorum. O odada yatmak zorunda olduğum için erteledim ve uyandım.

  3. Yavru bir kediyi ben ve bir erkek eli seviyorduk. Kedinin üzerinde bir pire gördüm ve elimi çektim. O anda sol elim çok kaşınmaya başladı. Elimin üzerine baktım, derimin altında birçok pire vardı. Hemen çeşmenin altına elimi koydum bol su ve klorik dökerek yıkadım, pireler dökülmeye başladı. Çok korktum vücudumu saracak diye. Ne anlama geliyor? Açıklarsanız minnettar kalırım. Teşekkürler.

  4. Ben dün gece rüyamda, bir arkadaşım bana yerde pire sirkelerini gösteriyordu “Aaaa asi bak, ne çok pire varmış sizde” diye söyleyip eşimin bacağında pireyi gösterdi. Ben ve eşim bacağına baktık, korktuk tabi “Aa yok ya, bu böcekmiş yerdekilerde çileğin şu kıl gibi siyah olan tüymüş” deyip bir anda uyandım. Acaba ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

  5. Merhaba, elimdeki sivilce gibi bir şeyden devamlı pire oluştuğunu gördüm, kabuk bağlıyor sanki fakat pire gibi, silkeliyorum, tekrar oluşuyor, silkeliyorum tekrar oluşuyor. Onun öncesinde hoşlandığım bir kızın başka bir erkeğe baktığını gördüm

  6. Rüyamda yatağımda ve üzerimde çok sayıda pire vardı. Öldürüyorum öldürüyorum bitmiyordu. Bu rüyamı görmeden önce yatsı namazımı kıldım abdestli olarak yatmıştım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir