Rüyada Pilav Görmek

Rüyada gerek bulgur gerekse pirinçten olsun pilav görmek, pişirmek yahut yemek; rızka, çoğalan ve artan mala işarettir.

Ayrıca bkz: Bulgur, Pirinç

Rüyada pilava yoğurt katmak, bundan hoşlanmayan kimse için üzüntüye delalet eder.

Rüyada pilav görmek, o ana kadar iç yüzü bir türlü anlaşılamamış birçok güç ve karışık meselelerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada pilav yemek ne demek, hayırlı ve temiz bir kısmettir. Başkalarına pilav veren, yoksulları sevindirir.

Rüyada pilav yemek ne demek: İş sahasında büyük bir başarı kazanacağınıza; pilav pişirdiğini görmek, yeni bir iş anlaşması yapacağınıza işaret eder.

Rüyada başka bir kimseye pilav ikram ettiğinizi görmek ise, işlerinize yeni ortaklar alacağınıza delalet eder.

Rüyada pilav görmek ve yemek, aklınızda soru işareti belirten bazı soruların üzerine gitmeye karar vereceğinize; bulgur pilavı yemek, sizde derin bir iz bırakan eski bir aşkın tekrar başlayacağına işarettir.

Pilav

“Rüyada Pilav Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Ben rüyamda pilav gördüm, bana biri verdi ben doya doya yedim. Bir sonraki rüyamda kolumun kırıldığını gürdüm.

  2. Gerçek hayatta 15 gün önce ağır bir ameliyat geçirdim. Bu olayı tüm yakınlarım biliyor ve rüyamda ise amcamın gelini bana sesleniyor. “Annenle birlikte ziyarete gittik, orada senin iyileştiğini gördük, ben de annenle sana ziyaretten pilav getirdik. Sana gönderiyorum, sen iyileşeceksin” dedi. Ben de “Evet ben iyileşeceğimi biliyorum, sen gönder, ben alırım” dedim.

  3. Rüyamda eltim bana büyü yapıyordu. Bez bebekle beni öldürmeye çalışıyordu ve bez bebeğin içinden kemik ve pilav ve bilemediğim karışımlar vardı. Eşimi kıskanıyordu.

  4. Rüyamda kalabalık arkadaşlarla yemeğe gidiyoruz. Yemekte sadece pirinç pilavı ve kırmızı kemikli et var. Çok kalabalık ve yemek almak için sıraya giriyoruz. Sıra bir türlü gelmiyor sonra sıra bana geliyor ve benim tabağımı bir erkek alıyor. Ben de “Neyse beklerim” diyorum ama sıra bir türlü gelmiyor, aç kalıyorum. Arkadaşlar gidiyor ama ben hala yemek yiyemiyorum.

  5. Ben rüyamda tencerenin altında kalmış pilavı kaşıkla kaldırıp yiyordum sanki dibi tutmuş gibiydi.

  6. Ben rüyamda büyük bir tencerenin dibinde ,tencere 2 taneydi ,pilav vardı bir kaşık aldım yetim ağzıma aldığımda bozuk olduğunu gördüm amma atmadım yedim sonra pis oldum pilavın bozulmasına tafuklara apardim verem sonra uyandım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir