ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Öğretmen Görmek

Yöneticiye, yargıca, güzel sanatlardan anlayan dirayetli devlet başkanına, fıkıh ve hukuk ehli kimseye, cahil bir topluluğun işlerini yürüten kimseye delalet eder.

Rüyada öğretmeni işini yapamıyorken görmek, uğursuzluk sayılır. Rüyayı gören kişinin çevresinde dost sandığı kişileri iyice bir gözden geçirmesi gerekir.

Rüyada öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını görmek bir sorumluluğu almak ve bunun sonunda başarılı olarak insanları yönetecek konuma gelmek demektir.

Öğretmen, başarının simgesidir. Bu rüya, çok özel bir davete katılacağınız anlamına da gelir.

Kişinin isteyerek sorumluluk alacağına ve bunun sonucu iyi bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada bilgisi bol bir öğretmen görmek, cahil bir milletin büyüğü ile tabir olunur. Birine ders verdiğini gören, halk arasında şerefe nail olur. Ders okutmak ve kendisinin öğretmen olduğunu görmek, büyük bir rütbeye ulaşacağına delalet eder.

Rüyasında öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını gören kimse isteyerek bir sorumluluğu kabul edecek ve bunun sonunda da pek çok kimseyi yönetecek duruma gelecektir. Bir öğretmenle konuşan kimse geleceğini iyi etkileyecek şeyler öğrenir.

Rüyada öğretmeninizi görmek; kendinizi geliştireceğinize, işinizde başarılar elde edeceğinize işarettir.

Rüyada öğretmen olduğunu ancak bu mesleği icra ederken tedirgin olduğunu görmek bir konuda kararsız kalacağınıza ve kendi bilginiz dahilinde ona bir çözüm bulamayacağınıza dışardan size akıl verecek birinden destek almanız gerektiğine delalet eder.

Rüyada öğretmeni sınıf yerine dışarda ders anlattığını görmek yeni bir ilgi alanınız olacağına yeni bir şey öğreneceğinize işaret eder. Bu yeni bir dil, yeni bir enstrüman, yeni bir dikiş nakış şekli, yeni bir meslek olabilir aynı zamanda dışarda ders almak öğreneceğiniz yeni konunun var olduğunuz mekanlar dışında bir yerden alınacağına da delildir.

Öğretmen rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

50
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Muhsin

Rüyada öğretmen olmak ve o görevden biraz tedirgin oluyormuş ve sonunda o öğretmenin müdüre 2 adet onluk para vermesi, ne demektir?

28.07.2013 08:32:30

Alper K.

Rüyamda ilkokul zamanı, istiklal marşı okumak için toplandık. İçimizden birisi güldü veya el kaldırdı bu yüzden de bayan bir hoca arkadaşlarımı dövdü. Ben bir şey yapmadığımdan dokunmadı bana. Öyle derken çocuğun birisi de öğretmenlerin karşısında küçük bir çocuğu dövüyordu. Ben de sinirlendim, çocukla dalaştım. Hocalar araya girdiler ve ben o sinirle hepsini şikayet edeceğimi söyledim. Hocalara kızdım “Niye böyle herkesi dövüyorsunuz, güzelce söyleseniz, uyarsanız ne olur” diye söylendim. Bu şekilde uyandım. Yorumunuzu bekliyorum, yaşım 26 bekarım.

02.08.2013 10:51:38

Rüya Tabiri

Rüyada birilerine büyüklük yapmanız ve bu şekilde yapıcı davranmanız, yaşınıza göre çabuk olgunlaşacağınızın, etrafınızdaki insanlardan bu olgun ve erdemli davranışlarınız dolayısıyla saygı göreceğiniz ve aranan kişi olacağınız anlamına gelir. Hocaların siz bir şey yapmamış olması her hangi bir durum olduğunda etrafınızdaki insanların size zarar vermekten çekineceğinin bunu da korku ile değil de sevgi saygı karışımı bir durumla yapacağının göstergesidir. Rüyanız hayır olsun inşallah.

03.02.2014 11:35:31

Esra

Ben çok sevindim.

13.08.2013 15:22:22

Gestapo

Gerçekten öyledir, süpersiniz.

17.01.2014 09:27:30

Aylin

Rüyamda bir sınıfta ders görüyorduk. Öğretmen tahtaya soru yazdı. Onu bulmaya çalışıyorduk. Birde öğretmen benimle daha çok ilgileniyordu.

22.01.2014 15:28:04

Sevda D.

Çok sağ olun, çok güzeldi. Tam gönlümce. Allah gönlünüzce versin. AMİN...

03.02.2014 08:58:57

Esraaaa

Rüyada öğretmenim benim evimde sıcak suyla banyo yapıyordu. Bize gelmesinin amacı, annemle, babamı tanımaktı. Böyle yani yorumlar mısınız?

03.02.2014 11:39:15

Pelinn

Gerçekten çok güzel. Allah razı olsun.

27.02.2014 08:28:32

Merveeeeee

Öğretmenim, arkadaşlarım bizim evde toplanmış film izliyorduk. Bunun karşılığında öğretmen çok seviniyor.

27.01.2015 10:57:58

Ramiz

Rüyamda aynı okuldan bir hoca arkadaşımı gördüm. Bulunduğumuz yer de bilmediğim bir ev ya da dükkandı. Yorumlarınızı bekliyorum.

22.03.2014 21:06:38

Nebiye

Ben rüyamda öğretmenimle itişiyordum. Ne anlama gelir bu?

25.04.2014 14:01:53

Ece E.

Rüyamda ilkokuldaki matematik öğretmenim bana ve lisedeki arkadaşlarıma sınıf içinde kızıyordu zaten hep kızardı ben onu hep öyle hatırlarım yani. Bir diğer rüyamda boynunun az aşağısında sivilce çıkıyordu. Bayağı korkuyorum.

06.05.2014 21:03:29

Nuıghkhuk

Ayneen yaa ben de yere düştüm rüyamda.

01.04.2015 14:22:13

Menekşe

Sınıfta ders anında öğrenci olarak oturanlara 2'şer sayı saymayı öğretmeye çalışıyordum. 2.4.6.8 diye ezberletmeye çalışıyordum.

18.05.2014 16:52:05

Erdem

Ben değil de bir arkadaşım görmüş: Okul bahçesinde beraber domuz kovalamışız. Domuz kaçmaya başlayınca peşinden gitmişiz. Orada bir araba bizim üzerimize doğru sürülmüş. Araba durunca da içinden İngilizce öğretmenimiz inmiş. Ne anlama geliyor, korkmalı mıyız bu konuda?

22.05.2014 17:56:12

Dilek

Ben rüyamda hocamla yakınlaştığımı gördüm. Ne anlama geliyor?

24.05.2014 14:37:53

Kübra F.

Rüyamda eski tarih öğretmenimi görmüştüm. Bize bir ödev vermiş ama ben ödevi yapmamıştım. Yana yakıla kitap arıyordum ama kimseden bulamıyordum. Sonunda kitabı bulup ödevi yapıyordum. Yorumunuzu bekliyorum.

08.10.2014 20:06:44

Şerife

Rüyamda uzayda bir savaştayız ve orada öğretmenimi kaybediyorum ve arkasından çok ağlıyorum. Ne olabilir bu?

18.11.2014 09:53:37

Şevval

Allah razı olsun.

02.02.2015 18:05:29

Zeyzey

Rüyamda lisede okuduğum okuldaydım ama ilkokul öğretmenimi gördüm. Ben ilkokuldayken vefat etti. Sınıf bayağı büyüktü, sadece ilkokul arkadaşlarımdan üç tanesinin yüzünü gördüm. Sınıfta kötü şeyler oluyordu, hocam çok üzgündü, :( sitem etti hatta bize, ben sizin okumanızı istiyorum niye böyle yaptınız der gibiydi. 22 yaşında üniversite mezunuyum, yeni işe başladım.

23.11.2014 10:16:11

Fatma

Rüyamda bir ışık gördüm ve bu ışıkta küçük bir kız çocuğu göründü. Bana öğretmen olacağımı, hayatımda acı çekeceğimi söyledi. Ne demektir?

15.12.2014 18:28:52

MEHMET YALÇIN

Rüyamda açık bir alanda öğrencilere (lise) İstiklal marşı söylettiriyordum. Öğrenciler de gür bir sesle söylüyorlardı, yorumunu öğrenmek isterim.

19.12.2014 08:20:18

İrem

Rüyamda İngilizce öğretmenim değişik bir şeye binmiş, otobüsmüş. Demir var, tekerlik var, bir kağıt vardı o yere düştü, alıp bindik. Çok hızlı gitmeye başladı. Yakacığa gittik. Annemin arkadaşı ayağını sürtüp duruyor hem de gülüyordu. Çok hızlı gittiği için ben de korkmuştum. Rüyanın anlamını bilen mesaj atabilir mi?

29.12.2014 19:52:33

Aylin

Ben rüyamda din hocamı gördüm ve bana “Burada deli var” dedi. Bana dedi. Ne anlama geliyor?

03.01.2015 13:01:09

Aslı

Rüyamda özel bir öğretmen tutmuştuk. Saatine 100 lira alıyordu. Bana yanlış hatırlamıyorsam özel fen dersi veriyordu.

10.01.2015 10:18:48

Elif

Rüyamda sınıf öğretmenimi gördüm, beni başkan seçti. “Başkansın” dedi. ben de başkan olduğum için sınıf arkadaşlarımı sustururken İngilizce öğretmenim geldi, masadan bir şeyler aldı. Sonra İngilizce öğretmenine “Öğretmenim, sınıf öğretmenim beni sınıf başkanı seçti” sonradan “Tamam” dedi. Tamam derken azcık giderek dedi. Gerçek hayatta olan sınıf başkanımız arkadaşlarımdan birine galiba gerçek hayatta olan sınıf başkan yardımcısına ama galiba başka arkadaşıma söylemiş olabilir. Dedi ki “Onun sesini duymak istemiyorum” yani onun derken beni kastediyor.

21.01.2015 10:44:05

Suzan

Selam. Öncelikle ben rüyamda oğlumun şu anki ilkokul öğretmenini gördüm. Onlara ders öğretiyor, sınan yapıyordu, aynı zamanda da benim söylediklerimi de dikkate alıyordu. Ben de ordaymışım fakat bir arkadaşıma yardımcı olmasını istedim, reddetti. Ben rüyada öğretmenin gerçekten çocuklarla ilgilendiğini ve çok iyi olduğunu velilere söylüyor ve onu övüyordum. Şimdiden teşekkür ederim.

02.02.2015 06:59:13

Mutluluk :)

Rüyamda eşimle birlikte bir okula gidip öğretmen olarak sınav yapacağız. Eşim 1-b sınıfında ben ise 2-b sınıfında görev yapacağımızı görüyoruz. Sınıfları ararken önce eşimin sınıfını buluyoruz ve o sınıfa giriyor. Sonra ben kendi sınıfımı ararken okulun dışını gösteriyorlar ve “2-b sınıfı orada” diyorlar. Okulun dışına çıkıp bir süre dolaşıyorum ve çok uzaklaşmış oluyorum. Sonra bir minibüs şoförüne 2-b sınıfını sorduğumda “Gel bin” diyor ve minibüse binip oturuyorum. Tekrar aynı okula götürüyor beni ve gösterdiği yerde sınıfı kolayca buluyorum. Sınav kağıtlarını alıp sınıfa giriyorum. Önce sınıfta 1-2 öğrenci varken sonra sınıf kalabalıklaşıyor, biraz susturmakta zorlandıktan sonra sınavı başlatabiliyorum. Bu sırada okulda sınavdan sorunlu hoca sınıfları dolaşıyor ve bana selam verip geçerken ben derin bir oh çekiyorum. :) Yaşım 30 ve bir kızım var, çalışıyorum ama öğretmen değilim. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler...

03.02.2015 10:27:55

Gamze

Tanıdığım öğretmeni sürekli kısada olsa rüyamda görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkür ederim.

10.02.2015 09:46:09

Naim E.

Rüyamda yıllardır görmediğim, bir öğretmenimi gördüm. Bacaklarından sakat kalmıştı, yerdeydi, birbirimizi görünce ağladık. En çok ben onun haline üzüldüm.

26.02.2015 10:07:42

Fop

Rüyamda, otobüste bütün okul örgü örüyorduk. Bir kankam diğer arkadaşıma saka yaptı. Sonra hocamız şaka yapılan arkadaşa “Şu telefonu sessize al” dedi, kızdı. Kankam benimle konuştu. Ben ona “Neden benimle barıştın?” dedim. Yüzüme baktı, tam cevap verecekken uyandım. Bu arada kankamla küsüz.

27.02.2015 13:14:53

Sevda

Rüyamda tarih öğretmenimi Kur’an okurken gördüm. Tabiri nedir?

15.03.2015 10:53:43

Talha Sezer T.

Ben normalde Amerika’da okuyan bir lise 2 öğrencisiyim ve Türkiye’ye tatile geldim. Rüyamda Amerika’daki İngilizce öğretmenim bana ödev olarak bir dünya haritası çizmemi söylüyor ve kollarımın büyüklüğü kadar bir kağıda dünya çiziyorum ama denizleri boyamıyorum. Bu ne demektir?

18.03.2015 11:42:28

Hatice

Rüyamda öğretmenim sakattı, yanında eşi vardı. Beraber cami gibi bir yere gidiyorlardı. Bunun anlamı ne olur?

28.03.2015 14:26:26

Serenay K.

Ben rüyamda öğretmenimin bana güldüğünü gördüm. Ne anlama geliyor?

07.04.2015 07:51:19

Mustafa D.

Rüyamda öğretmenlerimi görüyorum, okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimi ve abla olarak gördüğüm öğretmenlerimi görüyorum. Bu ne anlama geliyor?

07.04.2015 10:15:14

Edanur

Bir öğretmenle bilek güreşi yapıp berabere kalmak ne demektir?

12.05.2015 18:32:05

Aygül

Oğlumun öğretmeniyim nişanlanmak.

29.05.2015 03:08:58

Gamze

Ben farklı rüyalarda 3 kere öğretmenimi gördüm en son olanda kolunu omzuma attı, ona rüyamda 2 kere onu gördüğümü söyledim şaşırdı ve gülümsedi. Yer: Okulun ön bahçesiydi ne demektir? Yorumlarınızı bekliyorum.

20.06.2015 10:25:41

GÖZDE

Ben rüyamda zıt gittiğim bir öğretmeni gördüm ve o okulda yaşanan benim hakkımda nerdeyse her şeyi biliyor, onu araba sürerken görmüştüm ve ondan çok korkuyorum.

06.07.2015 17:14:04

Beyza B.

Öğretmen bize gıcık kapıyordu, biz de onu alaya alıyorduk bu ne anlama geliyor?

19.07.2015 11:46:34

Aslihan

Ben beden eğitimi öğretmeniyle konuşmuşum ve çok iyi biri olduğunu söylemişim ama ben hatırlamıyorum. Gece uyurken konuşmuşum sabah kardeşim söyledi.

27.07.2015 10:49:45


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook