Rüyada Otobüs Görmek

Rüyada otobüs görmek, uzak bir yere yapılacak olan yolculuğa delalet eder.

Rüyada içinde yolcularla dolu otobüsü görmek, rüya sahibinin çok gürültülü bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada otobüs görmek, uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi, iftiraya uğrayacağınızı işaret eder. Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının. Dikkat edin.

Rüyada bir otobüsle seyahat ettiğini görmek, iş değişikliği yapacağına işarettir. İçi yolcu dolu bir otobüs görmek, rüya sahibinin yeni biri ile tanışacağına; otobüsten indiğini görmek, devlet dairelerinden birinde olan bir işinin yerine gelmeyeceğine işarettir.

Ayrıca bkz: Durak, Baş Muavin, Motorlu Araç

Rüyada otobüse bindiğini görmek; uzun süredir istediğiniz şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Otobüs

“Rüyada Otobüs Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyalar herkese sorulmalı mı?

    Gelecek hakkında merak ettiklerimiz ile ilgili olarak nasıl rüya görebiliriz?

  2. Rahmetli annem ve babamla kalabalık bir otobüsten indik. Hava açık ve güneşli idi ve de hepimiz mutlu idik. Yorumunu rica ediyorum.

  3. Otobüs U dönüşü yaparken üzerimden takla attı. Hiçbir şekilde bana zarar vermedi, ancak çok ağladım.

  4. Rüyamda otobüs kullanıyordum ve uçurumun kenarından aşağı düşürdüm. Ben sağ salimdim ama otobüs gitmişti. Ne yapabilirim hesabını yapıyordum. Kara kara düşünürken bir arkadaş toplantısında buldum kendimi ama hala ne yapacağımı düşünüyordum.

  5. Rüyamda bir eve temizliğe gidiyorum işim bitince kendimi tanımadığım birinin ramazanda buluyorum. Evini temizliği kadın geliyor, arabanın içinde oyuncak bebekle kutu içinde 150 TL veriyor. Oradan çıkarken ışıklar azalıyor. Yol üstünde otobüs bekliyorum ben durağı yetişmeye 62 nolu otobüs gidiyor. Otobüs bekliyorum ama içini görmüyorum orda uyanıyor. Rüyası yorumlarınız?

  6. Rüyamda eski, dandik, köy otobüsündeydim. Zaten yaklaşık 5 kişinin oturabileceği koltuk vardı. Biz de otobüse kuzen, anneanne, anne, baba ve annemin bir erkek akrabası ile binmiştik. Ekstradan tanımadığım 2 kişi vardı, beni yerimden kaldırdılar. Annem de ayaktaydı, birlikte gittik sonra bir ormanda bizi bıraktılar.

  7. Peki, yeni güzel bir otobüs satın almak ve onu kullanmak ne anlama geliyor? Bilen arkadaşlardan ricam, yazarsanız sevinirim.

  8. Rüyamda otobüse yetiştim tam hareket ediyordu. Otobüsün açık kapısına tutundum öyle tutunarak biraz ilerledim sonra bıraktım otobüsün kapısını. Bunu yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir