Rüyada Nüfus Kağıdı Görmek

Rüyada bir nüfus dairesinde bulunup bir işinizi takip ettiğinizi veya kendinize yahut çocuklarından birine bir nüfus kağıdı çıkarmaya çalıştığını görmek, ailenize katılacak yeni bir kimsenin bulunduğuna veya uzak bir memleketten bir yakınınızın yurda döneceğine yahut çok sevinçli bir haber alacağınıza delalet eder.

Ayrıca bkz. Resmi Daire, Belge 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada nüfus kağıdı görmek, çocuğa işarettir.

Nüfus Kağıdı

“Rüyada Nüfus Kağıdı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. İyi akşamlar… Babamın benim hakkımdaki rüyasını yorumlar mısınız? Bir tel örgünün arkasında insanlar var ve ben de onların yarı olarak içindeymişim. Cumhurbaşkanı da oradaymış, benim oraya girmemi istemiyormuş gibi yüz ifadesi varmış. Bunun üzerine babam cumhurbaşkanına şöyle demiş “Üç günlüğüne Almanya’ya gidecek.” Sonra cumhurbaşkanı tel örgünün arkasından dolanarak nüfus cüzdanımı almış ve elinde mandal varmış. Rüya bu kadar, yapacağınız yorum için şimdiden teşekkürler.

    1. Rüyada işyerinde, oda arkadaşım bana ait nüfus cüzdan bilgilerini almış, ben neden almış diye tedirgin oldum. Yan tarafında elektrik ocağında kahve pişirmeye çalışıyordu. Onu dışarıya konuşmak için çağırdım. Yanan elektrik ocağı “Yansın mı?” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir