Rüyada Mor Görmek

Rüyada mor renk görmek, başarısızlıkların artık son bulacağına işarettir. Rüyada mor renk görülmesi itibarı, üstünlüğü, başa geçmeyi, ünü temsil eder. Kişi vücudunun morardığını görürse para alır.

Rüyada mor renk görmek tabiri, şüpheye ve işlerin şüpheli olmasına işaret eder.

Rüyada mor görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Çok yakında büyük mutluluklar yaşayacağınıza, hayatınızda hiç olmadığınız kadar huzurlu bir döneme gireceğinize işaret eder. Dualarınızın kabul olacağını, hayallerinizin gerçekleşeceğini, arzu ettiğiniz hayata kavuşacağınızı ifade eder. Rüyada mor görmek; makam ve mevkide en üst sıralara gelmek, bol kazançlı işlerde çalışıp rahat bir yaşamak anlamına gelir. 

Rüyada Mor Elbise Giymek 

Rüyada mor elbise giymek; inanılmaz kıvrak zekânız ve dikkat çekici vasıflarınız sayesinde kalifiye bir çalışan olacağınıza, üst düzey yetkili bir pozisyonda çalışacağınıza, size imrenen ve başarınızı içten içe kıskanan kişilerin olacağına rivayet eder. 

Rüyada Mor Renk Elbise Görmek 

Rüyada mor renk elbise görmek; hayatınızda karar vermeniz gereken önemli konularda duygu karmaşası yaşayacağınızı, her şeye duygusal açıdan baktığınız için çok yıpranacağınız ifade eder. Mor renk genel olarak duygusal kimlik taşıyan kişileri ifade eden bir renk olarak yorumlanır. 

Rüyada Mor Çiçek Görmek 

Rüyada mor çiçek görmek; gireceğiniz yeni işte çok rahat edeceğinize, çok kolay bir şekilde eziyet çekmeden bol para kazanacağınıza ve lüks içinde yaşayacağınıza işaret eder. Özgüveninizin artması sayesinde, üstesinden gelemeyeceğiniz bir iş olmayacağına ve bu sayede her işi kolaylıkla başarabileceğinize delalet eder. 

Rüyada Mor Renk Görmek

Rüyada mor renk görmek, kişiye sevinç ve mutluluk getirecek haberleri işaret eder. Hayatınızda her daim ailenizin göğsünüz kabartacak işler yapacağınıza ve herkesin kıskanmasına vesile olan başarılara imza atacağınıza alamet eder. 

Rüyada mor renk görmek, gelecekte çok başarılı olmak hatta onur ödülü almak anlamına gelir. Kariyerinin zirvesinde gözde bir insan olacağınıza ve kısa bir zamanda tanınıp inanılmaz bir üne kavuşacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Mor Lahana Görmek 

Rüyada mor lahana görmek; sizi zor duruma düşürecek sözler sarf edeceğinize, aile üyeleri arasında tartışmaların büyüyerek kavga ortamı oluşacağına işaret eder. Kontrolden çıkan olaylar yüzünden zor zamanlar yaşayacağınızı, iş yerinizde bazı kimseler ile münakaşa edeceğinizi ifade eder. Rüyada mor lahana görmek, çok sevdiğiniz kimseleri hiç düşünmeden kıracağınızı ve üzeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Mor Giymek 

Rüyada mor giymek; yakın zamanda yeni insanlar tanışıp, yeni dostluklar kuracağınıza ve böylelikle arkadaş ilişkilerinizin gelişeceğine işaret eder. Sosyal ortamınızı genişletip kendinize farklı hobiler bulacağınızı ve bu sayede sosyal fobinin de yok olacağını ifade eder.

Rüyada mor giymek tabiri, duygusallık anlamını taşır. Çok sevdiğiniz ama bir türlü duygularınızı anlatamadığınız kişiye açılma cesareti bulacağınıza ve duygularınız da karşılıklı olduğunu öğreneceğinize delalet eder. 

Rüyada Mor Erik Görmek 

Rüyada mor erik görmek, hayırlarla dolu bir rüya şeklinde tabir edilir. Kazancınız ve malınızın artacağına, birden fazla müjdeli haber alacağınıza ve şanslı bir hayat yaşayacağınıza delalet eder. Hayatınızda güzel gelişmeler olacağına; bekârsanız evleneceğinize; işsizseniz iş bulacağınıza işaret eder. 

Rüyada Mor Gül Görmek 

Rüyada mor gül görmek; elinizin açık olduğunu, yaptığınız yardımların size fazlasıyla geri döneceğini ve yardım elinizi uzattığınız kimselerden hayır duası alacağınızı işaret eder. Rüyada mor gül görmek, birine aşkını itiraf edeceğiniz anlamına gelir. Aşık olduğunuz kimsenin size sonsuz sevgiyle bağlanacağını ve sevgi dolu bir yuvada beraber güzel günler geçireceğinizi işaret eder. 

Rüyada Mor Yılan Görmek 

Rüyada mor yılan görmek: Size düşmanlık besleyen kimselerin olacağını, ayağınızı kaydırmak için arkanızdan sinsice iş çevireceklerini; ancak kendi tuzaklarına kendilerinin düşeceğini ifade eder. Rüyada görülen mor yılan, hilekâr bir düşmanını ve riyakâr insanları temsil eder. 

Rüyada Mor Üzüm Görmek 

Rüyada mor üzüm görmek, hayırlara ve güzelliklere işaret eder. Yarınlarınızı garanti altına alacağınızı, keyif içinde sıkıntısız bir ömür süreceğinizi ve ailenize bakabileceğinizden fazla miktarda bol paraya sahip olacağınızı ifade eder. 

Mor

“Rüyada Mor Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda deniz kıyısındaydım ve denizden mor renkli bir abiye çanta geldi. Ben de o çantayı alıp büyük bir hocaya götürdüm daha sonra o hoca bana tekrar onu hediye edecekmiş. Hoca tanıdığım biriydi ve öğrenci yurdundaydık orda üniversitede arkadaşlarım vardı farklı odalarda genellikle yurtdışında olanlar ve bir öğretmen adayı arkadaşa gidip onun da denizden almasını söylüyorum, hediyesini almasını. Mutluydum, yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.

  2. Mor ışıklı bir merdiven basamakları önümde duruyordu. Bir erkek beni öptü ve elimden tutarak, bu merdivenlerden yukarıya elimden çekerek, beni çıkardı. Yukarı çıkınca ayağımdaki terlikleri çıkardım.  İki tarafa açılan kapıdan içeriye girdim ve divanlardan birine oturdum. İçeride birkaç kadın vardı, sanki harem gibi.

  3. Rüyamda 2,5 sene önce ayrıldığım eşimin yanında oturuyordum. Sol yanımda ise lise çok sevdiğim eski sevgilim vardı ve üzerinde mor giyinmiş elbisesi vardı. O kadar güzeldi ki dönüp ona bakıyordum. Ayrıldığım ama bir türlü barışmayan eşim çenemden tutup kendisine bakmamı istiyordu. “Ama sen benimle barışmıyorsun” dedim. O ise “Olsun bana bak” diyerek birkaç sefer eli ile çenemden yüzümü kendine çevirdi. Derken eski sevgilim bana mor bir havlu verdi. Şaşkınlıkla aldım. Eski sevgilim çok güzel ve hüzünlü duruyordu. Ama eski eşim ısrarla kendisine bakmamı istiyordu. İlginç bir rüya. Yorumlarsanız sevinirim. Eski eşimle gerçekte barışmak için çok çaba sarf ettim ama barışmadı barışmıyor da. Ben pes ettiğimi söyledim anda böyle ilginç rüyalar görüyorum. Hayırlısı diyorum. Yorumlarsanız sevinirim… C.m.e.

  4. Rüyamda birkaç çeşit kıyafetler gördüm ve üzerime giydim. Fakat kıyafetlerde böcek vardı ve beni ısırdı. Daha sonra vücudumun çeşitli yerlerinde kabartılar olduğunu hissettim ve daha sonra baktım ki bacaklarımda ve özellikle arka kısımlarında mor salkım üzümler olduğunu gördüm. Çok korkarak birilerine gösteriyorum mikrop kaptığımı, ne yapabileceğimi soruyorum. Korkarak uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  5. Rüyamda saçlarımı kısa kat kestirip mora boyatıyordum kuaförde. Bu ne anlama gelir? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

  6. Merhabalar, benim için çok önemli rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim. Tabirlerde tam karşılığını bulamadım. Rüyamda pembe-mor arası bir renkte çiçekler etrafta uçuşuyordu. Ne çiçeği olduğunu bilmiyorum ama çiçeklerin büyüklüğü açmış bir gül kadardı. Şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir