ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Mezar Görmek

Hayırlı rüyalardır. Eğer kişi ölmüş tanıdığının mezarını görürse onun ruhuna dua okumalıdır.

Rüyada mezari ören kimse, bir ev satin alir. Rüyada bir mezar ziyaret ettigini gören kimse, hapishaneye ziyarete gider. Mezar uzak bir yolculuga, üzüntü, keder ve hapishaneye isarettir.

Rüyada mezar görmek; kötü olayların meydana geleceğine, mezar kazdığını görmek; ev yapmaya veya ölüme, mezardan çıkmak; üzüntülerin sona ereceğine mezarcı görmek; günlerinizi boş ve faydasız işlerle geçireceğinize ve hileli bir işe gireceğinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.

Mezar rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

13
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Didem

Ben rüyamda bir çok mezar yan yana dururken kendi ellerimle topraklarını düzeltip yeni toprak ekliyordum, mezarların toprakları azalmıştı ben hepsinin üstüne toprak ekleyip düzelttim. Ama toprağın içinde kırmızı mercimek taneleri vardı. Bu nasıl bir rüya. Avuçlarımla o mezarları düzeltmek? Var mı bir yorumu?

18.07.2013 10:08:32

Emrah K.

Rüyamda kızım ve annemi birer gün ara ile ölmüş kendimi de onların mezarının başında ziyaret ederken gördüm.

Sitede bununla ilgili bir şey bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim...

25.07.2013 09:41:19

Frat

Rüyamda annem dayımın mezarını bana gösterirken hızlıca ilerleyip uçurumdan mezarın tam üstüne düştüm. Mezarın üstü çakıl kumluydu ve o yükseklikten hiç bir şey olmamış gibi kalktım. Annemler yanıma gelince neden orda uçurum olduğunu söylemediği için kızdım ama dayımın oğlu mezarın babasının değil de annesinin olduğunu söyledi. Yan yana 3-4 mezar vardı ( Hiç bir yerde net bir yorum bulamadım lütfen rüyamı yorumlar mısınız? )

26.07.2013 19:25:05

Fuat

Gelinim ve torunum oğlumun mezarının üstüne fotoğraflarını koyarken gördüm. Bu arada oğlum sağ.

28.08.2013 09:59:19

Ayhan

Ölmüş olan en yakın arkadaşımı rüyada mezarına koyuyordum. Türbe gibi bir mezarlıktı ben ayakucundan tutuyorum. Hoca “Başı senden tarafa gelecek” diyor. Bir türlü yapamıyorum ve o anda rüya bozuldu, uyandım. Tam da sabah ezanı okunuyor...

04.12.2013 07:07:38

Efsun

Ben dört ay önce hamileyken, bebeğim öldü. 7 aylık ölü doğum yaptım. Bu beni çok sarstı. Çok istediğimiz bir bebekti. Eşimde bende yıkıldık, ayrıca bir tane oğlum var. Rüyamda annem, ben, oğlum kızımın mezarına gidiyoruz. Mezarı gerçekte daha yapılmadı ama rüyamda yaptırmışız. Yalnızca onun mezarı yapılı, mermerden. Kızım mezarın üstünde tam ters şekilde, üzerinde normal giysiler var, yatıyor. Yani başının olması gereken yerde ayakları var. Yan şekilde uyuyormuş gibi kıpırdanıyor. Annem kıpırdadığını görünce yaşıyor bu birisine haber verelim diyor. Ben ağlıyorum. “Hayır, öldü o” diyorum. Eşime kızıyorum “Niye bebeğin üstünü örtmemiş? Düşecek bu buradan” diyorum. Etraf ağaçlık ama kuru dallar, ağaçlar var, yani sonbahar gibi. Lütfen bunu yorumlayın. Hiç aklımdan çıkmıyor, bu rüya.

21.12.2013 08:27:55

gülferah

babamı mezarını kazdım vücudunu gördüm yüzünü görmedim açmaya çalıştım açamadım

19.01.2014 09:59:38

Özlem

Rüyamda birkaç mezar gördüm. Büyüklerin mezarlarındanmış. Düzenleme yapılıyormuş, birkaçı bitmiş. Bir tanesini açmışlar, içinden ölen kişiyi çıkardılar. Kişi hiç bozulmamış, kefensiz, büyük zatlerden. Aynı sakalı, fesi hepsi yerindeydi. Ben sadece şunu dedim “Allah’ım ne büyüksün. Hiç bozulmamış.” O kadar gördüm, sonrası yok. Cevap için şimdiden teşekkürler.

02.02.2014 01:02:08

Havin K.

Ben rüyamda mezarın konuştuğunu duydum içine girecekken bana dedi “Senin yerin cehennemdir. Bu mezara giremezsin.” Bu nasıl bir rüya, yorumu var mı?

11.07.2014 14:45:44

Kemal

Rüyamda ailemden birinin öldüğünü onun mezarına giderek ağladığımı görüyorum. Yorumunuzu merak ediyorum.

19.09.2014 22:40:11


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook