Rüyada Meni Görmek

Rüyada meni görmek, devamlı olan nakit maldır, azı da çoğu da mal ile ilgilidir. Kendisinden meni çıktığını görse bu onun için meydana çıkacak maldır. Elinde veya yanında başkasının menisinin olduğunu gören kimse, başkasının malına kavuşur.

Rüyada nikahlı birisi menisinin nikahlısına bulaştığını görse, ondan muradına kavuşur ve bir hayra isabet eder. Hanımının menisinin bulaştığını gören kimse, ondan faydalanır. Hanımının fercinden sarı su çıktığını görse, hastalıklı bir çocuk doğurur. Çıkan su kırmızı ise çocuğun ömrü kısa olur. Çıkan su siyah ise doğacak çocuk ailesinin efendisi olur.

Bazıları derler ki, meni, emniyettendir. Bundan dolayı, rüyada meni çıkardığını veya menisinin çıktığını gören kimse, arzusuna nail olur. Menisinin aktığını gören kimsenin arzusu da yerine gelir. Bazen meninin çıkması, rahata veya çok mala ve sırları gizlemeye yahut çocukların ölmesine veya hanımların işsiz kalmasına işarettir. Rüyayı gören kimse ziraatla meşgul ise ölmüş arazileri ihya eder ve oradan su çıkarır.

Bkz: Cinsel İlişki, Erkeklik Organı

Meni

“Rüyada Meni Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Bir anne evladının menisini kendi evine yani rüyayı gören annesinin evine aktığını görürse, bununla ilgili yorum yaparsanız memnun olurum.

    1. Penisimden katı bir şekilde bol miktarda meninin akması. Yorumlarsanız memnun olurum.

  2. Rüyamda kendi evimdeyim. Nedenini hatırlayamıyorum ama ayaktayım ve meni boşalma anında çok fazla meni boşalıyor. Odanın zeminini tamamen meni kaplıyor. Ayaklarım meninin içerisinde kalıyor, ayrıca ayaklarımın altına yapışıyor. Lütfen açıklaya bilir misiniz?

  3. Rüyamda menimin üzerime aktığını gördüm. Yorumlarsanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir