Rüyada Küsmek Görmek

Bakınız; Dargınlık

Kişi rüyasında birisine küserse, güçlü duyguları sayesinde hayatında bir değişiklik yapacak demektir. Küs olan kimse, başka kişiye yardımda bulunacaktır.

Rüyada Arkadaşla Küsmek 

Rüyada arkadaşla küsmek; rüyada görülenin aksine arkadaşınız ile olan bağlarınızın kuvvetleneceğini, dostluğunuzun daha çok pekişeceğini işaret eder. Arkadaşınız ile birlikte hayırlı işler yapacağınızı hatta kardeşten de öte bir bağ kuracağınızı ifade eder. 

Rüyada Birine Küsmek 

Rüyada birine küsmek; sizi üzen ve moralinizi bozan olayların son bulacağına, başkalarıyla yaşadığımız kötü olayları unutacağınıza delalet eder. Kendinize hasımdan çok dost edineceğinize ve bundan böyle huzurlu bir hayatı tercih edeceğinize alamet eder. 

Rüyada Anneye Küsmek 

Rüyada anneye küsmek; annenize olduğundan daha fazla değer vereceğinize, annenizin bir sözünü iki etmeyeceğine işaret eder. Daha önce annenize sarf ettiğiniz sözlerden dolayı pişman olacağınıza, hatalarınızı unutturmak için annenize karşı daha hayırlı bir evlat olacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Babaya Küsmek 

Rüyada babaya küsmek; aile arasında yaşanacak bir yanlış anlaşılma yüzünden aile bireylerinin size tavır alacağına, babanızın da o kimselere destek vereceğine alamet eder. Bu yanlış durumu düzeltmek için aile üyelerini yeniden bir araya getireceğinize ve cesaret edip söyleyemediğiniz sözleri söyleyip, kendinizi doğru ifade etmeye çalışacağınıza delalet eder.

Rüyada Küsmek Diyanet

Rüyada küsmek Diyanet tabiri fakirlik, malın azalması ve hastalık olarak tabir edilmiştir. Yoktan yere küslük gördüyseniz bu rüya bir hastalık ile baş etmek zorunda kalacağınıza, Kur’an’ı Kerim’in bir ayet-i kerimesinde bahsedildiği üzere küsmenin malınızın eksileceğine işaret eder. 

Rüyada Sevgiliye Küsmek 

Rüyada sevgiliye küsmek; geçiş zamanda yaşadığınız tatsız olayları bir türlü unutamayacağınıza, bu olayları sürekli hatırlayıp iç çekeceğinize işaret eder. Kötü zamanları aklınızdan çıkarmak için uğraşacağınıza ancak pek başarı elde edemeyeceğinize alamet eder. 

Rüyada Eşine Küsmek 

Rüyada eşine küsmek; rüyanın tersine eşinizle aşkınızın bir kez daha alevleneceğini, birbirinize olan sevginin ve bağlılığın artacağını işaret eder. Eşinizin tam da istediğiniz gibi bir insan olacağını, kıymetinizi bilmeye başlayacağını rivayet eder. 

Rüyada Ölünün Küsmesi 

Rüyada ölünün küsmesi, uzun süredir sizinle konuşmaktan kaçınan birinin barışmak isteyeceğinize ve ilk zeytin dalını uzatan kişinin karşı taraf olacağına işaret eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise akrabalarınız ile küs olduklarınız varsa o kişilerin gönlünü alacağınıza ve yeniden sıcak bir aile ortamı sağlanacağına delalet eder. 

Rüyada Kocaya Küsmek 

Rüyada kocaya küsmek; kocanızla aranıza mesafe ve soğukluk gireceğine, ilişkinizde mutsuz bir döneme doğru adım atacağınıza alamet eder. Geçmişte yaşadığınız bazı olaylardan dolayı eski defterlerin açılacağını, bu yüzden birbiriniz ile ters düşeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Küsmek, Darılmak Görmek 

Rüyada küsmek, darılmak görmek; rüyayı gören kimseye hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. İş yaşantınızda sıkıntılı bir dönem yaşayacağınıza, satış hedeflerinizi tutturmakta zorlanacağınıza ancak işleri hale yola koymak için kendi kendinize bir formül düşüneceğinize delalet eder. Rüyada küsmek, darılmak görmenin başka bir yorumu ise, sevdiğiniz birden fazla kişiyle tartışma yaşayacağınıza ve bu münakaşanın büyüyüp başka yerleri de etkileyeceğine alamet eder. 

Rüyada Birinin Küstüğünü Görmek 

Rüyada birinin küstüğünü görmek; yaptığınız iyiliklerin karşılığında size şükran duyacak ve size dua edecek kimseler olacağına, sadece dünyada değil ahiret hayatında da başkalarına gösterdiğiniz cömert davranışların meyvesini toplayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Küsmüş Bir Akraba Görmek 

Rüyada küsmüş bir akraba görmek, hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilir. Bereket dolu yıllar yaşayacağınıza, ailenizi bir ömür boyu saadet ve zenginlik içinde yaşatacağınıza delalet eder. İşlerinizde beklediğinizin üstünde bir ivme yakalayacağınızı, kazançlarınızı artırıp geriye kalan paranızı biriktirmeye başlayacağınızı işaret eder. 

Küsmek

“Rüyada Küsmek Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda kayın validem gerçekte küs olduğum görümcemin eski iç çamaşırlarını zorla bana vermek istiyordu. Ben de en son alıp çöpe attım.

  2. Rüyamda bana küs olan biri benden özür diliyor ve hemen barışıyorduk. Lütfen hemen cevap yazın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir