Rüyada Kuş Pisliği Görmek

Rüyada bir kuşun üzerine pislediğini görmek, yeni bir elbise giyeceğine delalet eder.

Bkz: Kaka  

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kuşun bir kimse üzerine pislemesi, elbiseye işarettir.

Rüyada Üzerine Kuş Pislemesi

Rüyada üzerine kuş pislemesi, canınızı sıkan her türlü ortamdan ve insandan uzak duracağınıza alamet eder. 

Kuş Pisliği 

“Rüyada Kuş Pisliği Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Güvercin pisliği 3 helke bende onu siyah poşete doldurup çöpe atacağım. ( Daha atmadım onu görmedim.) Lütfen bize yorum yazın.

    1. Size bir yerden para gelecek ama siz bunu gelmeden istemeyeceksiniz çevrenizin etkisinde kalacaksınız çünkü içine bakmamışsınız demek ki çevrenizdekilerin doğruları sizin de doğrularınız bundan biraz kaçının.

  2. Rüyamda başımın üzerine kuşun pislediğini gördüm. Tabirde doğru çıktı. Gerçekten de dün akşam yeni bir etek aldım ve bugün onu giydim. Şu an şaşkınım. 🙂

  3. Yürürken üzerime kuş pisliğini yaptı. “Eve gidip hemen yıkanmam lazım” diyorum ama yolum bitmiyor. Yeni, geniş bir eve giriyorum ama benim evim değil, kalabalık.

  4. Merhabalar, ben rüyamda üzerime pisleyen kuşu öldürüyordum. Bu nasıl bir tabire rivayet eder, açıklayabilir misiniz?

  5. Merhaba hocam, rüyamda evimi çok sade ve temiz bir şekilde görüyorum. Oturduğum yerin yanında bir sehpa vardı, sehpaya dokunmam ile ağzıma kuş pisliği geldi ,ön diş aralarıma girdi, temizlemek için gittiğim lavaboda beyaz mavi karışık renkli sevimli bir kuş gördüm. Onu, çıkması için kovaladım, giderken yumuşacık tüylerini döktü ardından geri gelip içeri girdi. Bunu en az 2 kez tekrar etti. Dişlerimi 2.kez temizledigimde eskisinden daha temiz olmuşlardı.

  6. Merhaba hocam, rüyamda evimi çok sade ve temiz bir şekilde görüyorum. Oturduğum yerin yanında bir sehpa vardı, elimi sehpaya dokunmam ile ağzıma kuş pisliği geldi, temizlemek için lavaboya gittim, ön dişlerime bulaştı. 2 kez temizlemeye gittim. Son gidişimde mavi beyaz karışık renkli bir kuş gördüm ,kovalamaya çalıştım ama kendi dışarı uçup geri geliyordu sanki yerini biliyormuşcasına. 2 kez kovaladım her gidişinden sonra yumuşacık tüyleri kaldı, 2. gelişinde gitmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir