Rüyada Kuru Üzüm Görmek

Rüyada kuru üzüm görmek, maddi sıkıntılarından kurtulmaya, borçları en kısa zamanda ödeyecek olmaya işaret eder. Rüya sahibinin hanesine bereket geleceğinin ve yaşam standartlarının artacağının habercisidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Üzüm Suyu, Asma 

Rüyada görülen kuru üzüm siyah, kırmızı veya beyaz, hangi cinsten olursa olsun faydalı rızka delalet eder.  

Bir başka rivayete göre rüyada kuru üzüm görmek; rüyayı gören kişi bekar ise kendine hayırlı bir eş adayı bulacağına, rüyayı gören kişi evli ise hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder, denilir.

Rüyada Kuru Üzüm Yemek

Rüyada kuru üzüm yemek beklenmedik bir yerden çok bereketli ve helal bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin çevresine yardımlarda bulunan, hayırlı bir kişiliğe sahip olacağı manasına gelir.

Rüyada Kuru Siyah Üzüm Görmek

Rüyada kuru siyah üzüm görmek makam ve mevki bakımından yükselmenin habercisidir. İş hayatında büyük başarılar elde edileceği şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin saygı duyulan bir kişiliği ve hayırlı evlatları olacağına işaret eder. (Bkz. Üzüm Şırası)

Bir başka rivayete göre rüyada kuru siyah üzüm görmek; rüyayı gören kişinin şans ve talihinin açılacağına, hayatında olumlu yönde beklenmedik sürprizler yaşanacağına ve iyi dostlara işaret eder.

Rüyada Kuru Üzüm Yemek Diyanet

Rüyada kuru üzüm yemek diyanet kaynaklarına göre bolluk, bereket ve hayra delalet eder. Rüyayı gören kişinin hanesinden bolluğun, bereketin ve sağlığın eksik olmayacağına, güzel günlere rivayet edilir.

Rüyada Kuru Üzüm Almak

Rüyada kuru üzüm almak rüyayı gören kişinin uzun zamandır beklediği bir haberi alacağına, iş hayatında büyük başarılar elde edeceğine, dostları ve ailesi tarafından fikir danışılan, saygı duyulan bir kişi haline geleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kuru üzüm almak; rüyayı gören kişinin bahtının ve talihinin açılacağına, kendine güzel kalpli, iyi niyetli bir hayat arkadaşı bulacağına işaret eder, denilmektedir.

Rüyada Birinin Kuru Üzüm Vermesi

Rüyada birinin kuru üzüm vermesi, rüya sahibinin ailesiyle beraber bolluk ve bereket içinde yaşam süreceği manası gelir. Aynı zamanda ailesiyle yaşadığı sıkıntıların, küslüklerin sona ereceğinin ve rüya sahibinin huzura kavuşacağının göstergesidir.

Rüyada Kuru Üzüm İkram Etmek

Rüyada kuru üzüm ikram etmek rüya sahibinin kabiliyetlerini ve yeteneklerini geliştireceğine, bu yetenekler sayesinde bol kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. (Bkz. Üzüm Sıkmak)

Rüyada Kuru Üzüm Toplamak

Rüyada kuru üzüm toplamak rüya sahibinin arkadaşları ile hayırlı bir işe girişeceğine, bu işten büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayatın habercisi olarak görülür.

Bir başka rivayete göre rüyada kuru üzüm toplamak rüyayı gören kişinin hayatından kötü niyetli insanları çıkaracağı ve iyi kalpli insanlarla yakınlık kuracağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kuru Üzüm Dağıttığını Görmek

Rüyada kuru üzüm dağıttığını görmek rüyayı gören kişinin ekonomik açıdan oldukça rahata kavuşacağına, malının çok bereketli olacağına ve rüyayı gören kişinin çevresine yardımlar edeceğine delalet eder. (Bkz. Üzüm Bağı)

Rüyada Kuru Üzüm Vermek

Rüyada kuru üzüm vermek rüyayı gören kişinin maddi kazanç elde etmek için verdiği emeklerin ve sabrın karşılığını alacağının delilidir. En yakın zamanda rahat bir hayata sahip olacağına ve kişinin kendine olan güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada Kuru Üzüm Satın Almak

Rüyada kuru üzüm satın almak rüya sahibinin çeşitli zorluklar ve sıkıntılarla boğuşacağına, bir süre hayatında bazı şeylerin olumsuz gideceğine, psikolojik olarak çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada Çekirdeksiz Kuru Üzüm Görmek

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek rüya sahibinin doğru yoldan çıkacağına, haram kazanç yollarına başvuracağına işaret eder. (Bkz. Frenk Üzümü)

Kuru Üzüm 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir