Rüyada Kurtçuk Görmek

Rüyada kurtçuk görmek, rüya sahibinin yaşadığı kötü sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan refaha kavuşacağına ve rüya sahibinin sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kurt, Böcek

Bazı tabircilere göre birkaç farklı yorumu bulunur. Bunlar: 

  • Kurtçuk, akrabadan bir düşmandır. 
  • İpek kurdunu görmek, akrabalardan menfaat gelmesine işarettir. Bir kimse ipek kurtlarından bir şey görse mala nail olur. 
  • Kimi tabirciler ise ipek kurdu haram mala ve korunulacak kuvvetli olan şeylerin elde edilmesine işarettir, dediler. (Bkz. İpek)

Rüyada Küçük Kurtçuk Görmek

Rüyada küçük kurtçuk görmek; rüya sahibinin ailesi ile yaşadığı küslüklerin sona ereceğine, ailesi ve çevresi tarafından saygı duyulan bir kişiliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada görülen küçük kurtçuk, kız; kurtçuklar da kızlardır.

Rüya sahibinin karnında hissettiği küçük kurtlar; onun malından yiyen aile ve akrabalarının üzüntü ve kederidir. Et yiyen veya yemeyen kurtçuklar, rüya sahibinin başkasının malından yiyen ailesidir.

Rüyada Kurtçuk Öldürmek

Rüyada kurtçuk öldürmek görmek, rüyayı gören kişinin, sahip olduğu kabiliyetler sayesinde yüklü miktarlarda kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada Beyaz Kurtçuk Görmek

Rüyada beyaz kurtçuk görmek rüyayı gören kişinin uzun süreler ulaşmak istediği bir hedefine veya hayallerine kavuşacağına yorulur. Ayrıca gerçekleşmesi için dualar ettiği bir işin olacağına işaret eder.

Rüyada Beyaz Kurtçuk Görmek Diyanet

Rüyada beyaz kurtçuk görmek diyanet kaynaklarına göre Allah yolunda büyük işler başarılacağı şeklinde ifade edilir. Rüya sahibinin doğru yola gireceğine, çevresindeki insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada Vücuttan Kurtçuk Çıkması

Rüyada vücuttan kurtçuk çıkması sabır ve sebat göstererek, çekilen dert ve sıkıntılarından kurtulmaya delalet eder. Yeni bir hayata yelken açmak manasına gelir. Sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın habercisidir. Rüyada vücuttan kurtçukların çıkması üzüntü, keder ve zararın gitmesine işarettir. 

Rüyada bir kimse arkasından kurtçukların çıktığını görürse, kurtçuklar o kimsenin torunlarıdır. Kurtların kendi ağzından çıktığını gören kimsenin ailesi ona hile yapmak ister, fakat rüya sahibi onların hilesinden kurtulur. 

Rüyada kendisinin müdahalesi olmaksızın karnından kurtçukların çıktığını gören kimse, şerli bir kavimden uzak olur ve bu hal kendisi için şeref ve temizliktir.

Rüyada Elinden Kurtçuk Çıktığını Görmek

Rüyada elinden kurtçuk çıktığını görmek çok sevinçli, çok mutlu bir haber almaya yorulur. Bu haberin rüya sahibinin hayatında köklü değişimler yapacağına inanılır. (Bkz. El)

Rüyada Evde Kurtçuk Görmek

Rüyada evde kurtçuk görmek hanede sıkıntılar çıkacağına ve kötü günler yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin çok sevdiği ve çok güvendiği birinden düşmanlık göreceğine mana gelir. (Bkz. Ev)

Rüyada Siyah Kurtçuk Görmek

Rüyada siyah kurtçuk görmek rüyayı gören kişinin hayırlı ve güzel işler başaracağına, hayatını düzene sokacağına ve iyi kalpli, temiz kişilerle arkadaşlık kuracağına delalet eder.

Rüyada Kurtçuk Temizlemek

Rüyada kurtçuk temizlemek görmek hayattaki  fazlalık ve gereksiz şeylerden kurtulmaya delalet olur. Hayatı daha sade ve düz bir şekilde idame ettirecek olmaya işaret eder.

Rüyada Ağzından Kurtçuk Çıkması

Rüyada ağzından kurtçuk çıkması, rüya sahibinin sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatındaki sıkıntı ve dertlerin son bulacağına işaret eder. (Bkz. Ağzından Saç Çıkarmak)

Rüyada Kurtçuk Yemek

Rüyada kurtçuk yemek çok olumlu gelişmeler yaşanacağı, helal ve bol kazançlar elde edileceği şeklinde rivayet edilir. Rüya sahibinin hayat standartlarının artacağına delalet eder.

Rüyada Kurtçuk Dökmek

Rüyada kurtçuk dökmek huzursuzluk veren, içe dert olan sıkıntıların son bulacağı manasına gelir. Borçlardan kurtulmaya ve maddi olarak refaha kavuşmaya delalet olur.

Rüyada Büyük Kurtçuk Görmek

Rüyada büyük kurtçuk görmek yanınızda bulunan menfaatçi arkadaşlarınızdan kurtulacağınıza işaret eder. Rüya sahibinin; üzerinden geçinmeye çalışan kişilerin farkına varacağı anlamına gelir.

Rüyada Kurtçuk Kusmak

Rüyada kurtçuk kusmak görmek tasa ve dertlerden arınmaya, huzura ermeye işaret eder.

Rüyada Saçında Kurtçuk Görmek

Rüyada saçında kurtçuk görmek ekonomik sıkıntılar çekmeye ve borç batağına düşmeye delalet eder.

Rüyada Vücutta Kurtçuk Görmek

Rüyada vücutta kurtçuk görmek, sağlık sorunlarıyla uğraşacak olmanın habercisidir. Aynı zamanda çaba gösterilen ve gerçekleşmesi arzu edilen işlerde, bir süre olumsuzluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Elinde Kurtçuk Görmek

Rüyada elinde kurtçuk görmek rüya sahibinin bulunduğu karanlık hayattan en kısa zamanda kurtulacağına ve refaha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Burnundan Kurtçuk Çıkması

Rüyada burnundan kurtçuk çıkması, yakın bir zamanda kötü bir haber alacağına; ve bu kötü haberin, rüya sahibini kötü yönde etkileyeceğine delalet eder. (Bkz. Burun Kanı)

Rüyada Renkli Solucan Görmek

Rüyada renkli solucan görmek, rüyayı gören kişinin, hayatını düzenleyeceğine ve doğru yolu bulacağına işaret eder.

Kurtçuk

“Rüyada Kurtçuk Görmek” üzerine 28 yorum

  1. Rüyamda lavaboda ellerimi yıkarken avuç içimden sürekli kurtçuklar akıyordu. Sabunlayıp yıkıyordum, avucum sonradan delik delik oluyordu.

    1. Rüyada elinde kurtçuk görmek rüya sahibinin bulunduğu karanlık hayattan en kısa zamanda kurtulacağına ve refaha kavuşacağına delalet eder.

  2. Evimin normalde olmayan sanki ytong tarzı ile yapılmış bir bölüm duvarlarından ve tavanından kurtçuklar çıkıyordu. Aynı zamanda evde bulunan yakın bir arkadaşımda bel bölgesinde bulunan 3-4 tane içinde siyah kitleler bulunan (büyük değil) oluşumları gösteriyordu ve bakmak istemedim. Doğuştan olduğunu ve aynı şekilde baş bölgesinde de olduğunu söyledi. O sırada ölmüş olan babam eve seyahat kartını almaya geldi ve arkadaşım ilgilendi. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda burun deliğinin önünde duran kurtçuğun dokunduğumda ağzıma girdiğini gördüm. Panikleyerek ağzımı açtığım da ağzımın içinde de 6-7 kurtçuğun olduğunu fark ettim, tükürerek atmak istesem de başarılı olamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

  4. Rüyamda gördüklerim için hem böcek hem de kurtçuk kelimelerine baktım. Rüyamda uyandığımda evimde çamaşır makinesinden çamaşırları çıkarırken, çamaşırların arasından hatta her yerden çok küçük bir sürü, evin her eşyasının içinden beyaz kurtçuklar çıktı.

  5. Selamünaleyküm. Bu gece rüyamda bir koyunun boğazına aşırı şekilde kurtçuklar girmişti. Galiba ben de onu temizlemeye çalışıyordum. Bu neye delalettir? Bilginiz var mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.

  6. Her tarafı kurtçuklar kaplıyor. Bütün duvarlar kırmızı renkli, minik minik kıl kurtları var.

  7. Rüyamda vücudumda beyaz kıl gibi ince kurtçuklar çıkıyordu, temizlendikçe çıkıyordu. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

  8. Rüyamda kocaman iri iri fareler görüyorum, benim odamın tavanı açıkmış ve tavan arasını görüyorum fareler ordan geliyormuş kahve rengi fareler sonra ben daire kapısını açıyorum çatı katından fareler merdivenden aşığaya iniyorlar. Kimisi benim evime giriyor salona kadar koştular odama diğer farelerin yanına gittiler ama çocuk odasına gitmediler, mutfağa bile girdiler kimisi de merdivenden aşağıya gitti. Apartmannın altına doğru sonra geri çatıya koştular, eşim, kaynanam, kaynatam bu patkan faresi diyorlar bana. Tavan arasından nasıl senin odana gelir diyorlar. Bendde gelin bakın benim odamın tavanı açık çatı katını görüyorum ben diyorum, çocukların odasına bari gitmeseler diyorum. Neyse eşim, annesi, babası geliyor ama tavan kapalı bembeyaz oluyor yok işte tavan kapalı senin odanın tavanı bembeyaz kapalı sen rüya görmüşsündür diyorlar bana. Rüyamda rüya görüyormuşum ve onların sen rüya görüyorsun demesiyle rüyamda rüyadan uyanmışım fakat rüyamda uykudan kalkıyorum 2 tane iri irir kedi kadar kocaman fare yanıma geliyor kahve rengi fareler zıplıyorlar yanımda koşuyorlar ve üzerli iğrençti vıngır vıngır kurtçuk dolu ve onlarda iri iri kurtçuklarda kahve rengiydi kıpır kıpırlardı ben normalde pek rüya hatırlamam nadirdir hatıladığım rüyalar ama bu rüyamı en küçük ayrıntısına kadar hatılıyorum hatta ben bu rüyamı sabaha karşı gördüm ve bu rüyamın etkisiyle rüyamda korktum ve uyandım zaten genelde uykumdan hep korkarak uyanırım okuyarak yattığım halde. Neyse bana yardım edin ne olur, bu rüyanın anlamı nedir sabah kalktığımdan beri aklımda unuttuğum zaman bile birşey oluyor bir anda bu rüyayı hatırlıyororum. O farelerin büyüklüğü kahve rengi olmaları ve üzerlerindeki o kurtçuklar o kadar büyük kutcuklardı ki hareket ediyorlar. Onlarda kavrengiydi farelerde hareket ediyorlardı ama kurtçuklar üzerlerine yapışmış gibi düşmüyorlardı çoktu vıngır vıngırdı çok etkilendim ben bu rüyadan. Neye delalet eder, işaret eder ne olur yorumuma cvp yazın ilginiz için şimdiden teşekkürler.

  9. Rüyamda kurt gördüm ama başka yerde duruyordular önümde öyle, hiç temas etmedik. Ne anlama geliyor?

  10. Rüyamda banyo yapmak için musluğu açtığımda suyla birlikte bir sürü kurtçukta geldi. Su da hiç temiz yer kalmamıştı ve çok fazlaydı.

  11. Rüyamda yanımda annem vardı. Halıdan ses geldiğini gördüm, altını kaldırdım. Avuç içi kadar köşesi asit dökülmüş gibi kaynıyordu ve yakından baktım da beyaz kurtçuklar olduğunu gördüm. Gitsinler diye halıya zarar vermesin, temizlensin diye üstlerine sıvı bir şey döktüm. Yarısı yok oldu ama hepsi gitmedi. Manası nedir?

  12. Rüyamda eşim beni, vücudumda kurtların yapışık olduğunu, evde yerlere döküldüğünü ve kendisinin de bu kurtları yerden topladığını görmüş. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  13. Rüyamda banyoda iken ön tarafımdan kurtların çıktığını gördüm. Yorum bekliyorum. Teşekkürler.

  14. Rüyamda annemi hastaneye götürüyoruz, ameliyata alıyorlar. Doktorlar annemin dişlerindeki küçük kurtçukları temizlediklerini söylüyorlar. “Yediği bir şeyden kurt oluşmuş, onun için ameliyata aldık” diyorlar. Sonra annemi görüyorum yatakta iyi, bizimle konuşuyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

  15. Rüyamda elbisemin üzerine tırmanmaya çalışan küçük kurtçuklar vardı, ben silkelemek istediğinde her seferinde üzerimde daha çok çoğalıyordu. Nedir bunun tabiri? Teşekkürler.

  16. Rüyam da kavanozun içinde kurtçuklar vardı. Kavanoz birden çatladı kurtçuklar kaçtı ben de onları arıyordum. Sonra buldum örtünün üzerine koydum

  17. Evimin ahşap çatısı kurtlanmış binlerce kurt zemine dökülmüştü üzerlerine bastım.

  18. Rüyamda sol tarafımdan kolumdan aşağısı bel bükümü hizasında kendi elimle kurumuş sivilce sıkar gibi o bölgeyi sıkma ihtiyacı duydum. Sıkınca ilk başta kuru bir parça çıktı ve yine sıkmaya başlayınca oradan iri kurtlar çıkarttım. Avcumun içine 5 ya da 6 tane koyduktan sonra çıkan bölgenin içi sanki çürümüş gibi beyaz renkli bir sıvı ile çürümüş iç gibi idi. Sonra yanımdaki bayan bunlar kurt deyip baktı ve yere attık. Sonra içini kurtlar dolmuş dedi ve karın boşluğumdan doğru ikiye diklemesine doğru açtık. Bir baktık ki içimin her yeri kurtlarla dolu hemen ben ellerimle o kurtları temizledim.  Hepsini çıkartmışım sonra doktora baktıralım dedi, yanımdaki bayan arkadaş. Akşam vakti nerden buluruz doktoru deyip bir anda doktor çıktı. Baktılar incelediler ameliyat olması gerekiyor dediler.

    Bende deriyi kaldırıp bir daha baktığımda içimde hiç kurt ve kurtçuklar kalmamıştı. Güldüm içim tertemiz olmuş ve sadece yaralarımın iyileşmesini bekleyecektim. Rica etsem yorumlayabilir misiniz?

  19. Hayırlı aksamlar

     

    Rüyamda küçük küçük kurtçuklar gördüm bir yabancının evinde

     

    Tabir ederseniz sevinirim

     

    Teşekkürler

  20. Rüyamda diş macununun kapağını açıyorum. içinden tombul beyaz bir kurtçuk çıkıyor. manası nedir?

  21. Rüyamda küçük beyaz tavşan beni ısırdı elimde ve bacaklarımda beyaz kurtçuklar çıktı ben ağlamaya başladım yorumunu yaparmisiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir