Rüyada Kumar Oynamak Görmek

Rüyada her ne şekilde olursa olsun kumar oynamak, kavgaya, düşmanlığa ve zahmete işarettir. Kumar oynayıp karşısındakine üstün gelen, uyanıkken de rakibine galip gelir.

Bkz: Kumarhane, Zar

Cafer-i Sadık’a (R.A.) göre; rüyada kumar oynadığını görmek dört şekilde tabir olunur: Batılla uğraşmak, başkalarının ayıplarını açması dövüş ve düşmanlık, bıçakla yaralama. Rüyada zar görmek ve oynamak düşmanlıkla yorumlanır.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyada zar ile kumar oynamak her ne şekilde olursa olsun, iyi ve hayırlı değildir. Çünkü hileye ve sonunda kavgaya dönüşür.

Rüyada kumar oynadığını görmek, İslam adetlerine uymayan bir işle uğraştığına delalet eder. Kumar oynadığı kişi erkekse, onunla bir tartışmaya girip, sonunda aralarında bir ayrılık olacağına; kadınsa bir iftiraya uğrayıp, insanlar içinde kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kumar oynamak, batıl bir işte bulunmaya işarettir. Rüyada kumar oynayarak bir adama galip gelen kimse, o adama uyanıkken galip gelir. Rüyada kumar oynamak, düşmanlık ve münakaşadır.

Kumar Oynamak

“Rüyada Kumar Oynamak Görmek” üzerine 7 yorum

  1. 5 haftalık hamileyim, düşük yapma riskim var, bu nedenle 3 gündür işe gitmiyorum. Rüyamda, işyerimde (işyerimiz aile şirketi) oturuyordum tam kumar oynamak üzereydim Hayriye Hm. (müdürümüz) beni kumardan kurtardı. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

    1. Merhaba, Rüyada kumar oynamak durumunuzla bir düşünürsek, batıl inançlara doğum, bebek bakımı, düşük gibi konularda bir parça inandığınızı gösterir. Batıl inançlardan ve hurafelerden özellikle bu süreçte uzak durarak, hamileliğinizi doktor kontrolünde geçirmeye çalışın. İçinizi ferah tutun, kaygı oranınız yükseldikçe hamileliğiniz zor geçecektir. Kumardan kurtarılmış olmanız batıl inançlardan kurtulacağınıza ve feraha daha çabuk ereceğinize işaret eder. Neşeli, mutlu ve Allah'a güvenerek, hayatın sizin için getirdiklerini ve getireceklerini huzurla karşılayın. Rüyanız hayrolsun, Allah'a emanet olun.

  2. Tövbe etmiştim kumar oynamaya, rüyamda kumar oynuyorum. Fakat kendime soruyorum “Ben oynamayacaktım tövbeliydim niye oynuyorum?” diye. Ve kazandığım halde mutlu olmuyorum kendime kızıyorum oynadığım için.

  3. Merhaba, rüyamda iş yerinden arkadaşlarımla karanlık tenha bir eve gidiyoruz. Arkadaşlarım kumar oynamaya başlayınca çok tedirgin olup oradan koşarak uzaklaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

  4. 10 yaşındaki çocuğumun kumar oynadığını gördüm, para kaybetti. Bu arada 4 haftalık hamileyim.

  5. Arkadaşım rüyasında benimle birlikte rulet oynadığını görmüş. Kendisi tüm parasını kaybetmiş. Ben ise 8.000.00 TL kazanmışım. Ben ömrüm boyunca hiç kumar oynamadım, kumar oynanan hiçbir yere de gitmedim. Arkadaşımın rüyasını nasıl yorumlarsınız? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir