Rüyada Kör Görmek

Rüyada kör birini görmek; çevrenizdeki birinin haksızlığa uğrayacağına, kimsenin ona yardım etmeyeceğine işarettir. Bazı yorumculara göre kör birini görmek, sözünde durmaya, iyilikle anılmaya; ilim ve hikmet yolundan gitmeye delalet eder, derler. 

İki gözünün kör olduğunu görmek; kötü insanlarla karşılaşacağına, kem gözlerin aile işlerinize karışacağına işarettir. Rüyada birinin kendinin kör olduğunu görmesi; miras ya da başka sebeple zengin olmaya, iyilikle anılmaya, sözünde durmaya, ilim ve hikmet sahibi olmaya delalet eder. Bazı yorumculara göre de rüyayı gören kişi, arzu ettiği şeye kısa süre içinde kavuşacağını, sevinçli haberler alacağı anlamına gelir. 

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada körlük görmek; iş ve niyet hususlarında alacağınız sonuçların habercisidir.

Rüyada biri tarafından kör edilmek, o kimsenin dolduruşuna gelmesine, yakını tarafından aldatılmaya ve iyi niyetli görünen ama fitne peşinde koşan biri tarafından kaldırılacağına delalet eder.

Rüyasında kişinin kendisini kör olarak görmesi, onun her işe atılmaması gerektiğini ve bu insanın hata yapmasını bekleyen düşmanlarının olduğunu gösterir.

Rüyada kör görmek, kişinin anlam veremediği esrarlı durumlardır.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada bakar körlük görmek; inanç ve tövbe mertebelerinde erişeceğiniz hudutlara işaret eder.

Kör

“Rüyada Kör Görmek” üzerine 7 yorum

    1. Rüyamda ölmüş babamı görüyorum, sarılıp ağlıyorum ama babam yanında iki kadınla geliyor. Kadının birinin gözleri kör oluyor. Neye yorumlanır bu rüya acaba?

  1. Rüyamda yolda yürürken tam kuyumcunun önünde altın bir yüzük buluyorum. Haram olmasın diye onu kuyumcuya veriyorum ve bakıyorum ki, kuyumcu sahibinin iki gözü de bembeyaz (kör) sonra korkup uyanıyorum. Çok merak ettim ne anlamı taşıyor acaba? Hayırlara gelsin inşallah.

  2. Rüyamda rahibe gibi beyaz giyinmiş ayakta duran kör bir kadın gördüm anlamını yazar mısınız? Lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir