Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görmek, zevk ve sefaya düşkün kimseye, insanın emredici nefsine, hal ve hareketi iyi olmayan alime işaret eder.

Bakınız; Köpek Olmak

Rüyada köpeklerin boğuştuğunu ve birbirlerini yaraladığını görmek, iki dostunuz akrabanız ya da size yakın olan iki kişinin münakaşa edeceğinin göstergesidir. Havlayan köpek şirret ve aşırı tamahkar insanın habercisidir.

Rüyada köpek ısırması yahut tırmalaması, düşmandan görülecek zarara yahut hasta olacağınıza işaret eder.

Rüyada köpeğin elbise yırttığını görmek, aklı başında olmayan bir kimsenin yapacağı dedikoduyu gösterir.

Rüyada köpek yavrusu görmek, sevimli bir çocuğun hanenize neşe getireceğinin göstergesidir.

Rüyada köpek görmek, birden çok farklı anlama gelmektedir. Sizi içten içe kıskanan bir kimse ile arkadaş olacağınıza ve bu kişinin iç yüzünü çok geç fark edeceğinize delalet eder. Rüyada görülen köpek, genellikle kötü bir düşman, gözü dönmüş bir akraba ya da cahil bir insan anlamına gelmektedir. 

Rüyada dişi köpek görmek, kalbi kötü olan ve sürekli fesatlık düşünen bir kadınla başınızın belaya gireceği anlamına gelir. Hiç beklemediğiniz bir anda size tuzak kurmaya çalışan bir kadınla baş etmek zorunda kalacağınıza işaret eder. 

Rüyada Köpek Isırması Görmek 

Rüyada köpek ısırması görmek, çalışma hayatınızda rekabetçi olan kişilerle bir takım sorunlar yaşayacağınız anlamını taşır. Bu kişiler ile tartışma yaşayacağınıza ve iş yerinde kurduğunuz huzurlu ortamın bozulacağına işaret eder.

Rüyada köpek ısırması görmenin başka bir tabiri ise, çok yakın bir dostunuzun sizi kıskanıp yanlış işler yapacağını ve bu durumun da sizi oldukça üzeceğini ifade eder. 

Rüyada Köpek Sevmek 

Rüyada köpek sevmek, size ömür boyu sadık olacak bir eşe sahip olacağınız manasına gelir. Yakın zamanda kafa yapınıza uygun birisi ile tanışacağınıza, birlikteliğinizin ciddi bir ilişkiye dönüşeceğine ve size hayatınızın sonuna kadar mutlu edecek bu kişiyle izdivaç yapacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Köpek Kovalaması

Rüyada köpek kovalaması görmek, özel hayatınızda korktuğunuz bir kimse olduğuna; bu kişiden kötülük görmemek için köşe bucak kaçacağınıza ve bu kişinin sizi rahatsız etmek için fırsatlar kollayacağına delalet eder. 

Rüyada Köpek Saldırması 

Rüyada köpek saldırması görmek, hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda yaşayacağınız sıkıntılara ve güçlüklere işaret eder. İş hayatınızda performans düşüklüğü yaşayacağınızı, aşk hayatınızda ise inişli çıkışlı bir ilişkiye başlayacağınızı işaret eder. Evliyseniz, eşinizle aranızda ortak arkadaşlardan kaynaklı problemler olacağına rivayet eder. 

Rüyada Köpek Yavrusu Görmek 

Rüyada köpek yavrusu görmek; mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz olacağını, vatanına milletine sahip çıkan hayırlı evlatlar yetiştireceğinizi ve sevap kazanacağınız hayırlarda bulunacağınızı işaret eder. Köpek yavrusu görmek, aynı zamanda elde edeceğiniz zaferlere de delalet eder. 

Rüyada dişi köpek yavrusu görmek; çocuklarınız varsa bu çocukların yaşlılığınızda dahi hep yanınızda olacağını, yardımsever ve cömert kişiler olacağını ifade eder.

Rüyada beyaz köpek yavrusu görmek, çocuğunuzun ilerde dini ilimler ile ulaşacağını işaret ederken; rüyada siyah köpek yavrusu görmek, çocuğunuzun aile içinde söz sahibi olan bir yetişkin olacağını ifade eder. 

Rüyada Köpekten Kaçmak 

Rüyada köpekten kaçmak; sorunlarınızla yüzleşmekten kaçınacağınızı, kimseyle herhangi bir sıkıntınızı paylaşmayacağınızı, sizi eleştiren insanlardan ya da hatalarınızı yüzünüze vuran insanlardan haz etmeyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Köpek Sürüsü Görmek 

Rüyada köpek sürüsü görmek, ailenizle birlikte büyük bir organizasyon düzenleyeceğini işaret eder. Aile içinde söz ya da nişan olacağına ve okuldan mezun olan aileden bir kimse için yemek vereceğinize delalet eder. Rüyada köpek sürüsü görmek, ayrıca yakın bir akrabanızdan size miras kalacağı anlamına da gelir. 

Rüyada Köpek Havlaması Görmek

Rüyada köpek havlaması görmek, kendi takıntılarınız yüzünden bazı kimselerin sizinle görüşmek istemeyeceklerini işaret eder. Aşırı titiz ve düzen takıntınız olduğundan arkadaşlarınızın evinize gelmekten çekineceğini ve bu davranışlarınızın toplumda hoş karşılanmayacağını ifade eder. 

Rüyada Köpek Sahiplenmek 

Rüyada köpek sahiplenmek; sıkıntıya düştüğünüz bir anda size uzanan bir dost eli olacağını ve bu dostunuzun davranışlarıyla ve desteğiyle sizi her türlü maddi ve manevi külfetten kurtaracağını işaret eder. 

Rüyada Köpek ile Konuşmak Görmek 

Rüyada köpek ile konuşmak görmek, bazı nedenlerden dolayı birilerinden kaçacağınızı ya da gizleneceğinizi ifade eder. Düşmanlarınızın size kötülük yapmaması için onlardan saklanacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Köpeğin Öldüğünü Görmek 

Rüyada köpeğin öldüğünü görmek; canınızı sıkacak bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalacağınızı, elinizi taşın altına koymaktan korkacağınızı ve sorumluluklarınızdan kaçınacağınızı ifade eder. 

Rüyada Köpek Isırması Diyanet 

Rüyada köpek ısırması Diyanet tabiri ise günahlarınıza tövbe edip doğru yola gireceğinizi, bundan böyle işlerinizi sadece Allah’ın varlığını ve birliğini düşünerek yapacağınızı ve iyi insan olmaya çalışacağınızı işaret eder.

Bkz: Süs Köpeği

Köpek

“Rüyada Köpek Görmek” üzerine 509 yorum

  1. Ben rüyamda 4 geceden beri aynı köpeği görüyorum ve ben köpekleri severim hem de çok. Hiç bir şey yapmıyor, nerde görsem hep lavaboda köpüğün içinde.

    1. Rüyada sıklıkla aynı köpeği görmeniz, seveceğiniz ve birlikte çok fazla zaman geçireceğiniz sevgi dolu, düşünceli ve sadık bir kişi ile tanışacağınız işaretçisidir. Köpekleri normalde de seviyor olmanız ve onlardan korkmuyor olmanız da rüyanın hayırlı bir rüya olduğunun habercisidir. Rüyada lavaboda köpüğün içinde yıkanıyor oluşu da arkadaşınızın kendi hatalarından ders çıkaran biri olacağına işaret eder.

      1. Rüyamda beyaz gözleri yeşil çok tatlı bir dişi köpek gördüm ve onu çaldım ve köpek ağlıyor du bende ona dedim sana söz veriyorum sana çok iyi bakacağım ve köpeği evime götürdüm bunun anlamı ne olabilir ve halen rüyanın etskisindeyim.

    2. Benim ki hastalıklı bir köpek beni yalamaya çalışıyor. Radyasyondan olmuş köpeğin hastalığı. Birde ilk zamanlar köpeğin bir tek kafası normaldi her tarafı radyasyondan değişmiş.

    3. Rüyamda bir sürü köpek gördüm, detaylı hatırlayamıyorum. Aklıma takılan diğer köpeklerin arasından mı çıkıp geliyor ama diğer havlayan köpekleri arkasında bırakmış bana doğru değil de benim olduğum yere doğru sokakta yürüyen zayıf hastalıklı bir köpeği alıp iyileştirmeyi doyurmayı düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum. (Evde yemek artıklarını çöpe hiç atmam, köpeklerin olduğu bölgeye götürüp dökerim. Aslında onlardan korkarım. Uzun zamandır götüremiyorum ondan mı acaba?)

    4. Ben rüyamda 1 akciğeri olmayan 1 gözü olmayan köpek gördüm köpeğe baktım böyle binanın içinde sonra ben rüyamda bir yere gidiyorum sonra geliyorum, köpek ölmüş sonra ağlamışım sonra köpek geri canlandı.

    5. merhabalar rüyamda bahcemiz var oranın kümesine köpek atlayıp giriyor ailemden herkes var ben bagırıyorum abime kovalasana o köpegi diye bi de bakıyorum ki köpek bi insan oluyo bi köpek oluyo agzına civcivi alıyor sonra biz kovalarken düşürüyor civcivi kaçıp gidiyor.

  2. Rüyamda ölen yengemin kucağında beyaz bir köpek gördüm. Yengem bu köpek uyuz gel ilaç verelim diyordu.

    1. Rüyamda hocaya kısmet açtırmak için gitmişim. Hocadan dönüşte 3-4 köpek gördüm köpekler sarı siyahtı. Köpekler bana havladılar korktum “Allah’ım ne yapacağım şimdi geçemiyorum” dedim. Sonra kendimi mi toparlayıp köpeklerin üstüne yürüdüm köpeklere “Melül şeytan sus, yeter şeytanın yavruları” dedim bağırarak. Köpekler de kalkıp insan şeklinde ama kara fakat soyut şeklinde idiler. “Bizim cin olduğumuzu nerden bildin?” dedi “Beni korkutamazsınız” dedim. “Sen niye geldin hocaya?” dediler bana. Ben de “Kısmet, evlilik, iş için” dedim. “Sizi kim bana musallat etti hoca mı?” dedim. “Evet, hoca gönderdi” dedi. Bırakıp “Yoluma gideyim” dedim. “Bak gelirsen bu sefer seni ısırırız” dediler. “Isıramazsınız, la ilahe illallah Muhammedun Resurullah” dedim. “Yapma” diye bağırıp kayboldular.

    2. Senin ölen yengen senden yardım istiyor. Ölmeden evvel yarım bıraktığı bir şey var borç, harç, yardım hak. Bunu araştırıp yapmak sana kalmış. Yapmanı istediği her neyse araştırıp yerine getirmen lazım. Ekstradan ruhunun şad olması için adına Yasin vs. hayırlar yapman gerektiğini söylüyor. Bu arada mesajımı ciddiye alırsan sevinirim. Rüya tabirliğine sahibim.

    1. Rüyanızı detaylı bir şekilde yazarsanız, zaman bulundukça cevaplanacaktır, bu sayede tabirlerin derlendiği kaynaklar daha fazla araştırılarak eklemeler yapılabilir.

      1. Rüyamda arkadaşımın arabasında otururken yoldan geçen traktör arabaya vurdu gitti. Ben de pasını almak için peşine gittim. 2 adet cins köpeğin arasında kaldım köpek sahipleri beni parçalatmaya uğraşıyorlardı. Korkumdan yüksek demir kapının üzerine çıktım belli bir süre sonra oradan kaçtım. Yine beni buldular yine yüksek aynı kapının üstüne cıktım başka bir yerde ve kaçarken akıntısı olan su deresinin yanından geçiyordum yine yakalandım.

      2. 4 geceden beri aynı rüyayı görüyorum bir köpeğin üstünde çocukla bana doğru koşuyo olduğunu gördüm ve ben köpeğin üstündeki çocuktan dolayı mutlu oluyorum

  3. Allah hayır etsin tv den tanınmış bir şovmen tır kamyonu kullanıyor yanında ben oturuyorum. Virajı zorlanmadan dönüyor her taraf orman. Tır kamyonun üstü de kamyon boyunca uzun kesilmiş ağaç yüklü. Ben eskiden bu işi yapardım diyor. Şimdi de gizli yapıyorum. Oradan kazandığı para ile çocuk okutuyormuş ama sırmış. Aramızda da duygusal bir durum varmış. Sonra ormanlık alan benim daha önce 4 gün çalıştığım ve kirli işlerle zengin olan biri vardı onun eviymiş. Beyaz kapıdan geçiyoruz. Ağaçtan masa var 12 kişilik kadar büyük üstü yemek dolu. Bir başına oturmuş diğer başında ben . Ben oturulacak yere önce yan oturdum. O olsun dedi. O arada onun kafasından geçen düşünceleri ben okuyorum. O sadece aşkla bana bakıyor gülümsüyor. Sonra doğru oturdum. Beyaz avuç içi kadar küçük bir köpek yavrusu vardı, onu elime aldım. Hatırladıklarım bunlar. Gerçekten rüya yorumu yapabiliyorsanız bu rüyayı çok merak ettim. Bu arada rüyamdaki erkek gerçek hayatta da çok beğendiğim bir dönem platonik aşık olduğum adam. Rabbim hayra çıkartsın inşallah.

    1. Bu tarz karışık ama bir taraftan da anlamlı rüyalar görmek hayatınızda duygu karmaşalarının olacağı ve yaşarken tam olarak ne yaşadığınızı anlayamayacağınız bir döneme gireceğinize işaret eder. Bir tır içinde belli bir iş dolayısıyla yüklenmiş mallar görmek ve o tırın içinde bir yere yol almak kendi elinizle ciddi bir parçası olacağınız, kilit noktasında bulunacağınız bir işe girişeceğinize işaret eder. Bu eskiden tanıdığınız insanların bu rüyada olması ve hatta duygusal bağ hissediyor olmanız bu iş fikrinin çıkış noktasının geçmişinizde hayatınıza girmiş insanlardan aldığınız feyzler olduğunun göstergesidir. Rüyada doğal malzemelerden yapılmış eşyalar görmek yapılacak işte çok fazla emeğin ve hayırlı kazancın olacağının göstergesidir aynı zamanda bir kişinin rüyada dahi olsa çocuk okutmak gibi hayırlı bir iş yapıyor olması etrafınıza yardım etmek konusunda bir istek duyacağınızın ve bu yeni iş vasıtasıyla kazanacağınız para ile de hiç düşünmeden yüklü miktarlarda yoksullara yardım edeceğinize işaret eder. Rüyada köpek yavrusu görmek bu süreçlerde içinizdeki duyguların, hevesin ve heyecanın hiç sönmeyeceğine hep temiz ve yüksek enerjide kalacağına işaret eder. Rüyada platonik aşık olduğunuz birini görmek yani aslında rüyanızda hoş duygular içinde olmak işlerinizin doğru yolunda gideceğine, bu süreçlerde pozitif olacağınız için daha da pozitif duygu ve durumları kendinize çekeceğinize delalet eder. Hayır olsun inşallah.

  4. Rüyamda annemle beraber evimize gidiyoruz yolun karşısına geçtikten sonra ben annemden ayrılıyorum. Çok dar iki tarafı da yüksek ev duvarlarıyla kaplı yaklaşık 1 metre genişliğinde bir yola giriyorum. Yol çok bozuk ve uzun yoldan ilerliyorum. Yolun bitmesine 4-5 metre kala buranın bir ağıl olduğunu anlıyorum ve yolun bitimi ise köyümüze çıkıyormuş. Akşam vaktiymiş ve otlamadan gelen koyun ve inek sürülerinin sesi geliyor. Bir iki tane oğlak görüyorum ve çabuk buradan çıkmalıyım yoksa inekler gelirse beni ezer diyorum. Tam çıkmama 3-4 metre kala arkamdan bir köpeğin paçamdan tutup beni çektiğini görüyorum. Cılız bir köpek biraz zorladıktan sonra kurtuluyorum. Bu sefer de tam yolun çıkış kapısında siyah beyaz ala bir köpeğin bağlı olduğunu görüyorum. Köpek beni görünce ayağa kalkıyor onu ürkütmeden severek o engebeli daracık yoldan çıkıyorum. Geldiğim yer köyümüz akşam üstü vakti ohhhh diye bir nefes çekiyorum ve ne kadar rahatlatıcı bir hava diyorum. Acil rüyamı yorumlar mısınız?

  5. Rüyamda bir köpek daha doğrusu kahverengi bir buldog elimi dişleri ile tutup evin içine çekti. Ellerim çok ıslanmıştı bu beni rahatsız etti ama köpek bana gülümsüyordu.

    1. Aynen ben de rüyamda aynı köpekten gördüm. Tüyleri siyah, gözleri kahverengi buldong köpeğiydi.

    2. Hemen hemen benzerini gördüm benim köpek kangaldi kolumu ısırıp beni bir yere götürüyor du.

  6. Rüyamda, yavru bir köpek peşimden geliyor, önce istemiyorum onu, ona tekme atıyorum, tokat atıyorum gelmesin diye ama o ısrarla peşimden geliyor. Sonra kucağıma aldım, sevmeye başladım ve bir anda insan oluverdi. Güzel yüzlü genç bir erkek.

  7. Rüyamda yolda giderken bir köpek gördüm, sevimliydi beni sırtına aldı sonra yolda yürümeye devam ederken 3-4 köpekte sırtında taşıdılar, çok zararsızdılar.

  8. Rüyamda köpek bir çift ayakkabımı alıyor, bana göstererek alıp gidiyor ben de üzülmüyorum, arkasından gülüyorum ayakkabım eski zaten diye.

  9. Bir tane erkek bir tane dişi köpek ama kafalarında arkadaşlarımın kafası vardı.

  10. Ben rüyamda bir tane köpek gördüm, sürekli yanından geçince havlayan bir köpekti sonra diğer sokak köpeklerinin dilinden anlıyormuşum gibi onlarla konuşup köpeği boğup kürkünü bana getirmelerini istedim ve onlara emredip köpekleri yolladım. Yaklaşık 10-15 kadar köpek o köpeği boğup kürkünü bana getirdiler, ama işin ilginç yanı ise gönderdiğim köpekler geri gelmedi. Onun yerine üstü başı kan halinde amcamlar yanıma geldi ve bende o kürkü giydim. Sonra da uyandım ne olduğunu çok merak ediyorum bilen biri varsa yardım etsin şimdiden teşekkürler. 

  11. Rüyamda küçük beyaz bir yavru köpeğin kirpiye dönüştüğünü gördüm. Oldukça gerilmiştim uyandığımda.

  12. Ben rüyamda sürekli havlayan köpekler, ölmüş köpek görüyorum ve rüyamda korktuğumu görüyorum.

  13. Ben rüyamda alışveriş merkezindeydim galiba. Çıkış kapısına yönelmeden önce bir çocuk gördüm. Benim yaşlarımdaydı tam çıkacakken bir kaç taneden fazlaydı köpek girdi sonra o çocuk köpeklerin yanına geldi, bana gülümsedi köpekler onundu sanırım. Sonra ben köpekleri normalde de seviyorum köpekler ev köpeklerindendi. Ben de onları seviyordum, okşuyordum, köpekler çok seviniyordular. Birini çok okşadım çok şirin bir köpekti.

  14. Geçenlerde sevdiğim kızı gördüm rüyamda, onunla evleniyordum. Bunu cevabını alabilir miyim?

  15. Kocaman herkesin korkup kaçtığı türden bir pitbul benim önüme yatıyor. Ben de seviyorum onu okşuyorum ve köpekte bana zarar vermiyor. Boyutu gerçekten normalde olamayacak kadar büyük ve kahverengi bir köpek.

  16. Rüyamda kedi, köpek, fare beni kovalıyordu. Zaten hayvanlardan tiksiniyorum, korkuyorum, en ufak böcekten bile. Rüyamda da korkarak koşuyordum evimizin etrafında.

  17. Rüyamda tatlı beyaz küçük bir köpek sevimli bir şekilde yüzüme bakıp patilerini uzatıp sonra patilerini omuzlarıma koyup benimle dans ediyor. Ben de korkmadan eşlik ediyorum.

  18. Rüyamda birisine süt veriyorum. Babası ağır hasta olan teyzemin oğlu da bana çiğ et getiriyor.

  19. Merhaba rüyamda bir şekilde kötü birilerinden kaçarken bir parka giriyorum. Parka girdikten sonra belli zaman aralıklarıyla karşıdan sol taraftan koşarak cins ama küçük değil, normal büyüklükte köpekler gelip geçiyor. Tek tek koşup yanımdan geçiyorlar. Köpekler aslında büyükler ama ilk korkuyorum sonra anlıyorum ki bana zarar vermeyecekler. Yorumlar mısınız lütfen. Teşekkürler.

  20. Rüyamda iri, siyah, tüyleri gür ve yumuşak bir köpeği görüyordum ve tasması elimdeydi. Sanırım sahibiydim. Kaçmaya zorluyordu, tutmaya çalıştım, güçlüydü sonra bir ara duruyordu ve yanına çömelmiş tüylerini okşuyordum, seviyordum.

  21. Merhaba ben rüyamda sevimli bir köpek alıyorum. Eşim köpekleri çok sever, ona hediye ediyorum ve köpekle konuşuyorum rüyamda. Sevimli zararsız bir köpekti.

  22. Ben rüyamda Sibirya kurduyla birbirimize sarılırken gördüm. Köpek bir anda yanıma geliyor ve bana sarılıyor sonra ben de ona sarılıyorum sonra bir de alman kurdu gördüm. Ondan önce korkuyorum ama bir şey yapmayacağını anladığımda onu seviyorum.

  23. Rüyamda bir sürü köpek gördüm. Bu köpekler ilkten birbirlerine saldırıyorlardı. Aralarından bir tanesi bana saldırmaya başladı. Kurtulmaya çalışıyorum, bu arada beni korumaya çalışan biri var yanımda sanırım arkadaşım. Köpeğe zarar veriyorum ve ondan kurtuluyorum…

  24. Rüyamda annemin eve köpek aldığını görüyorum. İlk önce kedi gibi duruyor ama köpek olduğunu fark ediyorum. Köpek böyle yüzümü yalıyor sonra eğitilmiş gibi ben ne dersem yapıyordu ama yavru bir köpekti.

  25. Ben rüyamda köpek görüyorum, bir bahçe dolusu ve o köpeklerden birini kaçırıp eve getiriyorum ve sahibi gelip babamdan para alıyor. Açıklarsanız sevinirim.

  26. Ben birden hasta olup öksürüyorum, boğazım ağrıyor, sesim kısılıyor ve kardeşimle köpek almak istediğimizi anlatmaya çalışıyorum sonra sevdiğim adamın elinde çok sevimli yavru köpek vardı ve çok ilginç bebek gibi bakıyordu. Hayvan boynundan destek olmadan kafasını kaldıramıyordu. İçki içmeye çalıştığımız bir ortamdaydık ama aileler gelmiş içemiyoruz. Böyle otopark gibi garip, karanlık bir mekanda bunlar yaşandı.

  27. Koruma amaçlı evimizin bahçesinde baktığımız 3 Sivas kangalımızı gördüm rüyamda. Biri camdan aşağıya atlayacakken bacağını tutup engel oldum. Ne demek ki bu şimdi? 🙁

  28. Merhabalar Küçüklüğümden beri gördüğüm bir rüya tarzı var hep bir şeyler tarafından ısırılıyorum. Hiç unutmam daha 5 6 yaşlarında iken rüyamda bir köpek kolumdan ısırıp bir parça koparmıştı, çok korkmuştum. Hatırladığım bu tarzda ilk rüya/kabus o idi, o günden beri sık sık bu tarz şekilde rüyalar görüyorum. Uyandığımda ise nefes nefese çok korkmuş ve hala gerçek mi, rüya mı diye ikilem arasında kendimi buluyorum. Beni ısıranlar ise vampirlerden tutun havyan, garip garip yaratıklar. Sizce bunların bir anlamı var mı? Mailinizi bekleyeceğim. Şimdiden çok teşekkürler, İyi çalışmalar.

  29. Rüyamda ölen köpeğimi gördüm, o kaybolmuş ve beni takip ederek beni bulmuş ve aynı köpekten iki tane geldi. Biri dişi, biri erkek, dişi olanı yıkadım, şampuanla. Kucağımda gezdiriyorum, o da bana sarılıyor, bir düşmanım ve birkaç kişi aynı toplulukta oturuyoruz. Benden erkek olan köpeği ona vermemi eşine doğum günü hediyesi yapacağını söylüyor, vermiyorum. “Adını koy o zaman” diyor. Gülüyoruz onunla oynuyorum ve köpeğin ayakkabılarını yıkadım. Siyah ayakkabıları vardı erkek köpeğin, genelde erkek köpek hep kaçıyor. Bağırıyorum “Buraya gel buradan yürü” diye. Nedir acaba ya açıklar mısınız?

  30. Rüyamda dolabın altında birçok küçük yavru gördüm. İlk fare sandım ama daha sonra köpek yavruları olduğunu fark ettim sonrasında köpeklerin annesi geldi. Bu siyah bir köpekti ve bana geldi, sarıldı bir şeyler anlattı. Hatta rüyamda bu köpeği görürken ayet geçti, çok tuhaf bir rüyaydı. Lütfen yorumlar mısınız?

  31. Rüyamda iki kahverengi köpek yolda büyükçe çiğ etleri yiyorlar. Ben ve tanımadığım bir kişi yolda yürüyoruz ve köpekler rahatsız olmasın ve yemeklerini alacağımızı düşünmesin diye yolun karşısından gidiyoruz. Birinci köpeği geçiyoruz. İkinci köpeğe gelince yemeğini korumak için saldırıyor ve çok korkuyorum fakat diğer adam daha ileride olduğu için önce ona saldırıyor. Adam da kendini savunurken birden ağzı uzun bir köpek ağzı gibi oluyor ve köpeğin kafasını ağzına alıyor ve onu etkisiz yapıyor. Ben rahatlıyorum, diğer köpekte saldırıyor ama bu sefer korkmuyorum. Adam tekrar savunmaya geçiyor. O anda rüya bitiyor.

  32. Önce tahta bir köprüye gidiyorum, altından sular akıyor. İnsanlar oraya dinlenmek için gidermiş. Geniş sayılır bir köprü. Bir tarafında yine tahtadan banklar var. Eskiden tanıdığım insanları görüyorum. Biri yüzünü çeviriyor, ben de hiç bakmıyorum. Yanındaki bankta başka arkadaşlar oturuyor. Ben de yanlarına oturup konuşuyorum, biraz. Yakın arkadaşımı bekliyormuşum, o geliyor ama çok acelesi var. Onunla konuşurken benim başımda pembe bir türban var. Arkadaşım “Çok özledim seni ama acelem var, duramam” diyor ve gidiyor. Ben de geçiyorum köprüden sonra kayınvalidemin evinin oraya gidiyoruz, eşimle.(Türban yok o sıra) ama ev o ev değil. Mutfağına giriyoruz beraber. Poşetlerde üzümler var. Bakıyorum çok minik taneli üzümler. Hepsini bir poşete koyup ağzını bağlıyorum, atılmak üzere. İriler de var, onları bırakıyorum. Eşim sonra bacayla uğraşıyor. Masanın üstüne eski vida kutularına benzer teneke bir kutu koyuyor. Bacadan akarsa oraya aksın diye ama çok alakasız bir yerde. Biraz uğraşıyor, yapamıyor sonra kapının önüne çıkıyoruz. Yine eski arkadaşlarımı görüyorum, konuşuyoruz, geçip gidiyor. Evin sağ tarafında geniş bir tarla var ama hiçbir şey ekili değil. Evin önü de toprak yol sonra büyük bir tır geliyor. Kasası açık yanları da kasa alt ve üst olmak üzere ikiye bölünmüş, eşyalar var, insanlar var. Tırın şoförü eski arkadaşlarımdan biri, İniyor araçtan, yanımıza geliyor. Kalabalık var, konuşuyoruz yine havadan sudan sonra diyor ki “Buralarda çok esrar var, ekip biçiliyor.” Şaşırıyoruz güya sonra kervan gibi topluca el arabası gibi şeylere binip gidiyorlar. Başka bir arkadaş ta takım elbiseli fotoğraflarını çekiyor sonra eve gidiyoruz. Baca işi vardı ya, gelene geçene “Bir el at” diyoruz. Birkaç kişi bakıyor, uğraşıyor ama yapamıyor sonra genç bir kadın geliyor, sevimli, iyi giyimli. Yine “Hadi sen yaparsın” diyorum. Çıkıyor pencereye dışarıdan demir bir çubuk ucunda bez bağlı (meşale gibi) önce tenekenin içine batırıyor sonra aynı yerden uzanıp bacaya sokuyor, çubuğu. Hüüp diye ses geliyor, hepimiz rahatlıyoruz oldu diye sonra ben tek başıma o toprak yoldan geçiyorum. Tarlanın yanından da koyun sürüsü geçiyor. 2 tane köpek görüyorum, korkuyorum, geri dönecekken kahverengi köpek kolumdan yakalıyor, iki kolumu da ısırıyor. Çoban kızın ağzına bir şey tıkmışlar, ısırma diye bağırmaya çalışıyor ama şşş diye ses çıkıyor, daha çok korkuyorum ve uyanıyorum.

  33. Ben evimizin önündeyim. Evimizin karşısında mezarlık var ve ben de mezarlığın karşısına geçmek istiyorum fakat büyük beyaz bir köpek bana doğru koşmaya başladı ve ben bu köpeği gerçek hayatta arada bir görüyorum, aynı köpek. Her neyse bana doğru koşmaya başladı fakat biran benim üstüme mi geliyor yoksa yanımdan geçecek mi diye kararsız kaldım ve ben de kaçmaya başladım ve köpekte peşimden gelmeye başladı. Hemen evimizin karşısındaki kıraathaneye girdim, kıraathanede sadece bir kişi vardı, hemen arkasına saklandım ve köpekte geldi. Ben hiç korkmadan köpeğe “Dur ben sadece mezarlığın karşısına geçmek istiyorum” dedim. O da bana “Tamam geç biz bir şey mi diyoruz” dedi. Ondan sonra birden mezarlığın karşısında mezarlığın duvarının yanında bir yokuşta iki arkadaşım beni bekliyordu. Ben de onlara “Burada bekleyin bir arkadaşı çağırıp geliyorum” dedim. Gidip çağırdım ama arkadaşım gelmedi sonra birden bir evde belirdim. Orada annemler vardı ama annemin sesini duyuyordum. Ev karabalık gözüküyordu sanki sonra birde kuzenimin bebeğini gördüm ve seviyordum. Hemen kucağıma alıp sevmeye başladım sonra beni yokuşta bekleyen arkadaşlarımdan mesaj geldi mesajda ııııı yazıyordu. Ben de “Geliyorum” yazdım ama annem birden kuzenim ve bebeği için “Bugün gidecekler” dedi. Ben de gidecekleri için ve bebeği çok sevdiğim için arkadaşların yanına gitme konusunda kararsız kaldım. Sonra birden hiç bilmediğim bir yerde belirdim ve o yerde hayır verildiğini duydum fakat hiç hayır veriliyor gibi durmuyordu ve yemek yiyen kimse de yoktu sonra birden ayağımda ayakkabılarım yoktu ve bana gerçek hayatta kurs veren abla bana “Şu terlikleri giy” dedi. Ben de o terlikleri giydim sonrada arkadaşlarıma “Gelin burada hayır varmış” diye haber ettim. Onlar da “Tamam geliriz” dedi. Bu rüya ne anlama geliyor? Benim için bir yorumlarsanız çok sevinirim. Sitenizi hep takip ediyorum. Lütfen.

  34. Rüyamda bilmediğim ahşap bir evdeyim yanımda rahmetli dayımın iki kızı var ve evde kahverengi bir köpek dolaşıyor güya bizim köpeğimizmiş dayımın kızları ağlıyor biz gitmek zorundayız babam bizi çağırıyor diyorlar o sırada köpek evin içinde kakasını yapıyor ve ben çok tiksiniyorum. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

  35. Ben rüyamda birçok köpeğin beni kovaladığını gördüm. Köpekler 2 şer 3 er beni kovalıyor ama farklı farklı köpekler. Ben de art arda kapıların olduğu bir yerdeyim. Sürekli o koridorlardan kaçıp köpekleri kapının arkasında bırakıp kurtuluyorum sonra peşimden yine köpekler geliyor, sürekli aynı şey oluyor. Ön de de kardeşim var, önce onun kapıdan çıkıp kurtulmasını sağlıyorum. Bu rüya ne anlama geliyor, acaba?

    1. aynısını ben gördüm fakat kotidorda değildim sokaktaydım ve bir apartmanın girişine girmiştim

  36. Rüyamda asfalttaydım ve motorla köpeklerden kaçıyorduk. Motorun tam benzini bitmeye başlarken uyandım. Acaba neye işarettir?

  37. Rüyamda abimin bozkurt renkli köpeği benim sol el işaret parmağımı ısırdı. Hatta parmağımı ağzının içine alıp dişlerini parmağımın ucuna geçirip bir müddet bırakmadı. Aslında elimde kısa cop misali değnek olmasına rağmen müdahale etme gereği duymadım. Kendimi korumam gerekirken korumadım. Parmağımın ucundaki yara açık iki yana açılmıştı, dikiş atılması için şehirden diğerine giderken otobüslerde yer yoktu ve durak araları da uzun mesafeliydi. Ara ve küçük sağlık ocağı gibi beyazımsı renkli bezle geçici olarak sardık. Ben bu mücadele girdabında uyandım. Rüyamı yorumlayarak yanıt verilirse, sevinirim. Saygılarımla.

  38. Rüyamda bir ormanda yürüyorum orada yaşlı bir çift köpeklerini gezdiriyor. Köpeğin biri siyah, iki diğer küçüktü, onlar bana yaklaşmıyordu ama başka bir çoban köpeği gelip, kendini yükseltip omuzlarıma binmek istiyordu. Tam o zaman bir çeşit bilek yarası yapıyordum köpekle ve köpek sanki konuşup bana “Ne kadar güçlüsün inanamıyorum” diyordu. Köpek çok uslu gibiydi sonra bırakıyordu, beni. Bu arada yaşlı adam bana doğru gelip sohbet ediyordu. Tam o zaman ayaklarımın altında sarı uğurböcekleri vardı ve yanımda birden bir kadın gelmişti ve o bana dünyada bunların çok az bulunan bir tür olduğunu söylüyordu.

  39. Ben rüyamda siyah bir köpek gördüm. İlk önce korktum, ben yönümü çevirdim ama bakışlarından bana doğru geleceğini anladım. Arkamı döndüm ve koşmaya başladım, çok uzakta olmayan bir duvarın arkasına birazda yerden yüksek olan yere çıktım. Daha sonra arkama bakmadım, arkamda olduğunu hissediyordum. “Bir şey yapmaz herhalde” dedim ve yere yattım. O da benim yanıma yattı. Daha sonra bir arkadaşım bizi görünce şaşırdı. Ben de köpek uyumuştur artık diye kalkıp yanından kaçtım. Benim sevgilim var, evlenmeyi düşünüyoruz ama kaygılarım var. Acaba bu durumla ilgisi var mı rüyamın?

  40. Rüyamda yakın bir akrabamın evindeydim. Büyük sepetin içinde büyük bir köpek var, ona küp şeker veriyorum ama aklımdan atlara verildiği geçiyor ve benimle konuşuyor. “Biraz daha getir” diyor. Getiriyorum ama yarısı sepetin içine düşüyor, korkuyorum ağzına vermeye. Köpek görünümlüydü ama o şekerler?

  41. Rüyamda ben arabamın içindeyken bir köpek saldırmaya başladı. Tabi bu arada arabamın içindeyim ben sonra camı araladım. Köpek camdan bana saldırmaya çalışırken ben de köpeği cam ile tavan arasına sıkıştırdım ve canını acıttım. Birkaç kez bu şekilde yapınca, köpek arkasına bakmadan çığlıklar atıp kaçtı.

  42. Rüyamda çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşımla gezerken arkadaşım bir şey yapıyor. 4-5 tane pitbull bizi kovalıyor. Biri beni ısırıyor, ben onu boğuyorum, 1-2 tane daha boğuyorum ve birden uyanıyorum. (Ama ben saklanayım arkadaşımı kovalasınlar diye ben arabanın üstüne çıktım.) Lütfen cevaplayın.

  43. Yan yana yürüyen iki köpekten birinin öldüğünü gördüm ve rüyamda ölen köpek için ağlayacak kadar üzüldüm. Yorumlarınızı alabilir miyim?

  44. Şimdi rüyada bize ait bir köpeği tanıdık biri tutuyor. Benim elimde de yine bize ait kurt var ama kurt köpekten korkuyor ve köpek kurda saldırmaya çalışıyor köpeği zor tutuyoruz falan. Bunun nedeni ne olailir acaba? Yukarıdaki tabirlerde bulamadım, cevap verebilirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler…

  45. Rüyamda karşıdan karşıya geçmek isterken birden rüyada tanıdığımızın olduğu bir köpek ama aslında onların öyle bir köpeği yok. Neyse köpek yola atladı ve araba çarptı. Baktım köpek kaçıyor, arka bacakları ve üst sırt kısmı gövdesinden ayrılmış ve kan yok, bembeyaz et görünüyor. Arıyoruz fakat bulamıyoruz köpeği.

  46. Rabbim şerse hayra çevirsin. Rüyamda bir parkta oluyorum, ormanlık, etraf yeşil ağaçlarla dolu ve birdenbire köpekler gelmeye başladı. İri, saldırgan üzerimize havlıyor ama bir türlü bir şey yapamıyor. Daha sonra kocaman herkesin bilmediği bir kabristana akrabalarımla gidiyor, ziyaret ediyoruz yine birkaç köpek görüyorum ama etrafımızda dolaşmıyorlar. Son olarak bir mezar görüyorum, üzerinde Yavuz Sultan Selim yazıyor. Ben de fotoğrafını çekiyorum, babama gösteririm diye.

  47. Normalde köpekten korkan biriyimdir. Rüyamda yeşilliğin içerisinde 6-7 tane küçük köpekler geziniyor ama sevimli sonra biri aniden boynuma atlıyor, sevmem için o an korkudan sıçrayarak uykudan uyandım. Yorum?

  48. Rüyamda köpekle yılanın iyi bir dost olduklarını sarılıp uyuduklarını gördüm daha sonra anneannemin evinde o yılanın bir kadının ayaklarının altına girdiğini gördüm, halının altından süzülerek. Ben de görüyorum. Bunun anlamı nedir?

  49. Rüyamda çıldırmış bir köpeğin beni deli gibi koşturduğunu gördüm. Anında yataktan sıçrayıverdim ve ne olduğunu anlamadan tepemde belirdi neyse ki bizim köpekmiş, rahatladım ve hoşşşttt dedim ve beni o anda kovalamaya kalktı sonra ben de uçan tekme attım. Bysss…

  50. Bir kız benimle alay ediyor sonra o kız ve annesi ve bir kız daha tepeye çıkıyor.  Arkasından ben de kardeşim ve bir de bir av köpeği ile tepeye tırmanıyoruz, zorla. Orada çoban köpekleri görünce aşağıya iniyoruz. 3-5 dakika ya onlarca kurt köpeği tepeden aşağıya iniyor, bana ve aileme ve bir sürü çocuğa havlıyor, üzerime geliyor ama sadece hiddetli havlıyor, diş gösteriyor.

  51. Rüyamda siyah bir köpeğin tek gözlü olduğunu gördüm. Ne manaya gelir?  Yorumlarsanız sevinirim.

  52. Rüyamda bundan 1 ay öncesine önceden staj yaptığım şirketin önünde bir olay oluyordu. Herkes kaçışıyordu. Ben de annemi alıp en aşağı kattan çıkmaya çalışıyorduk. Merdivenlerde engeller vardı, kilitlemişlerdi ama biz oradan kurtuluyorduk. Dışarı çıktığımızda herkes gitmeye çalışıyordu.2 tane köpek vardı, bunları benim elime vermeye çalışıyordu. “Senin köpeklerin, al. Sende dursun” diyorlardı. Ben alamıyordum, istemiyordum ve oradan annemle beraber ayrılıyorduk. 2 hafta öncesinde de gene aynı şirkette bir tane köpek gördüm, peşimde dolaşıyordu. Köpeklerden çok korktuğum için kaçmaya çalışıyordum ama ayaklarıma dolanıp bilgisayarımın üstünden üstüme atlamaya çalışıyordu, o sırada uyandım. Şimdi ise o şirkette çalışmaya başladım. Yorumlarınızla aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  53. Annem rüyasında köpek görmüş. Ben de sitenizden buna baktım doğru çıktı, inanamadım. Böyle şeylere inanmazdım ama artık inanacağım…

  54. Rüyamda bir kaç tane köpek sıralanmış duruyordu. İçlerinden bir tanesi yüzüme tükürmeye çalıştı, ağzından çok salya geldi, kendi suratına bulaştı.

  55. Ben rüyamda bir sürü köpek oda içinde sakin geziyor, birbirlerine sarılıp aynı yerde yatıyorlar, öyle görüyorum ama ben onlardan korkuyorum. Eşim de onların arasında yatakta yatıyor. Onlar odada turluyor ama ben kaçıyorum.

  56. Annem rüyasında bir akrabanın evinde ziyaretteymiş. Akrabanın çocuğu ölmüş olan babasını telefonla aramak istemiş. Annem ağlamaya başlamış, çocuğun annesi de telefonun fişini çekmiş. Annem akrabanın evinden çıkmış bahçe kapısından adım atıp kapıyı kapatmış ve akrabanın köpeği anneme doğru sakince havlamadan koşarak gelmiş, yanında durup anneme bakıyormuş ama annem çok korkmuş, akrabaya seslenmiş, bağırmış, kapıyı açmaya çalışmış ama açamamış. Sonra da uyanmış. Gerçi akraba annemi uyarmış “Çocuğu uyutup geliyorum, ben geçireyim seni yoksa köpek saldırır” demiş falan ama annem “Bir şey olmaz” diyerek çıkmış. Bu sizce ne manaya gelir?

  57. Rüyamda bana saldıran köpek türünde değişik hayvanlar var. Beni koruyanda 15’e yakın köpek var, onların sayesinde bana zarar gelmiyor.

  58. Rüyamda sahip olduğum köpeği bahçemin kapısından kovuyordum ama köpek sürekli tekrar gelip bacağıma sarılıyordu, en sonunda bacağımdan fırlatıyorum ve merdivenden düşüp bacağını kırıyor sonra da ortaya birden 3 köpek çıkıp, sahip olduğum köpeğimi parçalıyor ve ben bahçesinin kapısını kapatıp, acıyarak bakıyorum.

  59. Rüyamda dişi köpek ve yavrularını gördüm. Ben de onların yanındaydım, anneleri beni görünce zarar verdiğimi düşündü herhalde kolumu ısırdı, bırakmadı. Ben de onun kafasını okşadım sonra bıraktı. Sarı köpeklerdi, çokta tatlılardı. Sizce nedir?

  60. Rüyamda tek katlı büyük bir evin önünden eşimle birlikte geçerken duruyoruz. Evin önü yeşillik, dere akıyor, çok güzel, etrafta inekler var. Evin önünde ayrıca kadınlar oturuyor. Bu arada eşimle eve giriyoruz siyah sevimli güzel bir ev köpeği var, onu dışarı çıkartmaya çalışıyorum, önümde yatıyor, çıkmamak için uğraşıyor ama ben yine de çıkartıyorum. Çıkarken eve idrarını yaparak çıkıyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  61. Rüyamda suda yüzen sarı renkte bir köpek gördüm, ona baktım ve güldüm sonra biraz ilerledim, uçmaya başladım. Bir ağaç yeşil ve beyaz çiçekleri vardı, onun yanından uçtum sonra çerezcilerle dolu olan bir dükkanın önünde indim yere ve yer fıstığı satın aldım. Ne demek? Lütfen yardımcı olun.

  62. Gözü yaralı bir köpek gördüm. Ben ellemiyordum, yanımdaki gözünü iyi ediyordu ve gene aynı şekil oluyordu.

  63. Merhaba ben evimin giriş kapısının önünde ama içeride siyah, beyaz (alaca) bir köpek gördüm, öylece bana bakıyordu, sakindi. Ben de “kapıları kim açık bıraktı? Köpek girmiş, ne arıyor?” diye söyleniyordum, uyandım.

  64. Rüyamda küçük beyaz bir süs köpeği gördüm, ayaklarımın yanında sürekli sırnaşıyordu. Ne demek, acaba?

  65. Rüya görmek için edilen duayı okuduğumdan beri her uyuduğumda aralıksız rüya görüyorum. O duayı okuduğum günde namazı bırakmıştım. Sanırım hiçbiri de olumlu bir anlama gelmiyor. En son gördüğüm rüya ise bir köpek çiftliğinde yazları görüşebildiğim arkadaşlarımla çalışıyorduk. Köpekler zincirliydi ama birden bir şey oldu, köpekler havlamaya peşimden koşmaya başladı. Çitlere gelene kadar nefeslerini ve havlamalarını ayakucumda hissettim, zincirli olmalarına rağmen ben çitten atlarken yamulmasına sebep oldum ve o ara puck cinsi normalde hiç havlamayan bir köpeği dişlerini çıkarmış şekilde bana bakarken gördüm ve o anda yanı başımda kimse yoktu, herkes kaçmıştı. Bu rüyayı iki kere gördüm, aynı gece.

  66. Rüyamda boynuma kadar suyun içindeyim. Dışarıda da siyah bir köpek beni bekliyor, o yüzden çıkamıyorum, çıktığımda ise üzerime üzerime geliyor.

  67. Ben rüyamda sabaha doğru 5.49 saat evin önündeyim, dışarısı karanlık. 2 tane siyah köpek arkamdan koşa koşa geldiler, ben tedirgin oldum ama onlar benden korktu. Baktım sadece korkarak kaçtılar sonra bir mescitte çok kalabalık bir cemaatle namaz kıldık, merdivenle çıkılıyordu, baya yüksekti. Mescidin alt katında mutfak vardı, üç katlı bir yer. Kucağımda da 2 yaşında ki erkek çocuğum var, acele ile çıkıp gidiyorum.

  68. Memleketime gittiğimde 1 ay boyunca bir yavru av köpeği besledim. Yaşadığım şehre döndüğümde onu orada anneannemlerde bırakmak zorundaydım. Köpekle vedalaşalı 1 ay olmuştur ve onu dün rüyamda gördüm, birbirimize sarılıyorduk, ikimizde ağlıyorduk. Bunun manası nedir?

  69. Beyaz çok minik bir köpek doğum yaptıktan sonra yavrusunu yemiş, karnı şişkindi. Ben de yine yavrularsa hemen ayırmayı düşündüm. Nedir, acaba?

  70. Köpek, küçük kuşu ağzına alıp yutuyor, ben de ağzından almaya çalışıyorum. Köpek tanıdığım iyi huylu kurt köpeği, devamlı yiyecek verdiğim.

  71. Rüyamda küçük erkek çocuğunun köpekle oyun oynarken birden ısırdığını gördüm. Yalnız çocuk acı hissetmiyor ama korkudan çığlık atıyor. Bu ne anlama geliyor, acaba?

  72. Merhaba rüyamda eski oturduğumuz sokakta yürürken, karşıma bir köpek çıkıyor. Arkadaşımı görüyorum, arkasına saklanıyorum, çok korkuyorum. Saklandıkça köpekler çoğalıyor, bir tanesi siyah, eşim nerede diye bakınıyorum, karşıdan görüyorum onu, tam arkadaşımın arkasından çıkıp ona doğru gideceğim, beyazlı kahveli bir köpek önüme geçiyor. Bu nerden geldi, ne kadar da büyümüş diye düşünüyorum ve köpek durmadan büyüyormuş. Çevremde ki köpek sayısı da çoğalıyormuş. Korkuyla uyandım.  Yorumlarsanız sevinirim.

  73. Rüyamda anne ve babamı aynı zamanda aslında heykel olan köpeğin canlandığını görüyorum, bize bir zararı dokunmuyor. Cansız olan köpeğin canlanması, ne anlama gelir?

  74. Kolay gelsin. Benim beslediğimiz 3-5 aylık erkek bil golden yavrumuz paşa var. Onu çok seviyorum. Bu gece rüyamda evin içinde annem ve yanımızda bir bayan daha var. Evde 3 kişiyiz, oturuyoruz, sohbet ediyoruz falan derken, “Paşamıza bakalım” diyoruz. Paşamız televizyonun arkasında kablolarla oynamış, ısırmış falan ama kablolar çok sağlam, hiç bir diş izi falan yok. Annem sevmek için dokunduğunda “Ölmüş” diyor sonra bana “Birde sen bak” diyor. Ben nefesini kontrol ediyorum, nefes alıyor sonra yanımızdaki diğer kişi kalbini dinliyor ve kalbinin atmadığını söylüyor ve “Ölmüş” diyor ama paşamızın gözleri açık. Bu rüyayı bana yorumlar mısınız, lütfen?

  75. Yorumda göremedim tabirini mailime gönderirseniz çok sevinirim. Şöyle ki: Rüyamda gördüğüm köpek normalden daha uzundu ve çok düzgün, bakımlı, tüyleri parlak, kısa, kahverengi asil bir köpek türü idi. Ben büyük bir evin kapısının önündeydim ve köpek de yanında tanımadığım biri ile kapının önüne gelmiş benimle sevimli bir tonda konuşmaya çalışıyordu. (Kapıya çok yakın değil, geniş basamakları olan bir evin basamaklarının altında duruyor. ) Ben ise köpeğin kendisini dost gibi göstermesine karşı onun benim kötülüğümü isteyen biri olduğunu fark ediyorum ve hemen oradan koşarak uzaklaşıyorum.

  76. Rüyamda küçük beyaz köpeğim vardı, deniz kıyısında onunla oynuyorken birden dev dalgalar sahile vurmaya başladı. Kendimi zor kurtardım, onu kaybettim. Koşturup aramaya başladım. O sırada sahilde yatarken gördüm. Bana bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum sonra aslında başının kesik olduğunu fark ettim. Sonra uyanmışım.

  77. Rüyamda kara köpek gördüm. Sırtıma atladı. Ama ben onu bir türlü atamıyordum ama sonunda attım onu.

  78. Ben son 2 ayda üç rüya gördüm. Hepsi farklı ama sanki aynı şeyi anlatıyor gibi. Üçünü de bir arada yazmamın sakıncası yoktur umarım.

    1. Rüyamda eşim ile bir şeylerden kaçıyor gibiyiz. Koşar adım ilerlerken eşim, “Sen devam et. Ben yetişeceğim sana” diyor. Ben ilerlerken bir kaç köpek saldırıyor. Ablam ve eniştem o sırada yardımıma yetişiyor. Eşim de geliyor, hastaneye kaldıracaklarken uyanıyorum.

    2. Rüyamda aile dostlarımla dışarıdayız. Evime davet ediyorum eve giriyoruz. Hırsız girmiş, evi dağıtmış ama giysilerimin bir kısmı ve yatak odasındaki lamba dışında hiçbir şey çalınmamış. Ben şaşkınlık ve üzüntü içindeyken arkadaşım ve eşi evi toplamaya başlıyor.

    3. Rüyamda yüksek bir dağın başındayım. Yanımda kızım var ama biri daha var, kim olduğunu bilmiyorum. Kızım birden düşüyor. Ben kızım öldü diye düşünerek büyük endişeyle aşağı doğru koşuyorum, aşağı vardığımda kızım sapasağlam bir şekilde bana doğru koşuyor. Kızım şuan 6 yaşında ama rüyamda 3 yaşında gibi. Ve bu rüyayı 2 kere gördüm.

    Bu rüyaların bana ne anlatmak istediğini merak ediyorum. Lütfen kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Kizim sana söyle birsey anlatayim 2 kisinin arasina 3 cüncüler girerse ücüncüler seytan olur sana saldiran köpek degil sana saldiran seytandir köpek demek serr demek Serr demek Seytan yada cin demek

  79. Ben rüyamda kendi evimize getirilmiş, siyah cins, bir dişi ev köpeği gördüm. Bu köpeğin bir kutu içerisinde 7-8 tane tüysüz yavrusu ve yine aynı kutu içerisinde tüylenmiş ama ölmüş 1 tane aynı cins köpek yavrusu olarak gördüm. Ben rüyamda köpek ve yavrularına şefkatli yaklaştığımı gördüm.

  80. Merhabalar. Rüyamda çalıştığım yerde önce büyükçe bir köpeğin saldırması esnasında içeri girip kapıyı kapatıyorum. Buna rağmen köpek içeri girip bana herhangi bir zarar vermiyor ve bana sırnaşmaya başlıyor… Bu rüyanın hemen ardından da kendimi polis olarak görüyorum ve polis arabasında önemli bir olaya, yolda arabayla hızla ilerlediğimi görüyorum. Aynı zamanda da aynı olaya başka polis arabalarının da gittiğini görüyorum hızla. Cevaplarsanız memnun kalırım. Teşekkürler.

  81. Günaydın rüyamda komşunun köpeğini aldım, bize getirdim. O kadar sakin ve sevimliydi ki ve ayaklarımın üzerine uzandı, yattı, sesiz sakin. Anlamı nedir?

  82. Rüyamda bir yerden gelirken kızımı yerde yatmış vaziyette gördüm. Köpek sol kolunu ve bacağını ısırmış. Anlamı nedir? Yorumlarınızı istirham ederim. Teşekkürler.

  83. Selamlar. Rüyamda eski mahallemizden geçerken karşıdan lasy tarzı köpeğini gezdiren bir genç geliyor. Yaklaşınca onun kafasının da aynı köpeğinin kafasından olduğunu görüyorum. Isırırlarsa diye bakmamaya çalışarak sessizce yanlarından geçtikten birkaç adım sonra benim de yine lasy tarzı ama daha sarı, beyaz, sevimli ve büyük bir köpeğim olduğunu görüyorum. Hemen yanımdan geçen gence dönüp, “Bana bilgi verir misiniz, bu ne yer? Diyorum. Sonra köpeği eve getirip, odama koyuyorum. Kapıyı kilitliyorum ama çocuklar oynamak için açıyorlar. Ya kaçsaydı diye onlara kızıp tekrar kapıyı kapatıp, köpek için süt içine ekmek doğruyorum. Götürüyorum yiyor. Yani odaya köpek kapatıp onu beslemek, ne alaka bilmiyorum ama eğer bir anlamı varsa ve yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  84. Rüyamda eskiden ölen bir köpeğimiz vardı. Herkesi ısırırdı ama öldü. Rüyamda onu gördüm. Dolaşıyorum. Uzun bir zincir var zincirinden çıkmış. Uzaktan hızlı hızlı koşarak bana doğru geliyor. Yemek getirdiğimi zannetmiş. Ben beni ısıracağını zannediyorum ama beni korkutmuştu. Ama bana sarılıyor elimi yalıyordu.

  85. Rüyamda bana ait olan küçük 2 aylık bir köpeğim var, siyah renginde. Rüyamda bu köpeğimin renginin beyaz olduğunu gördüm. Tüylerinin dökülüp yerine beyaz halde severken gördüm.

  86. Rüyamda bana ait olan ve sakladığım yumurtalarımın, sureti insanlara benzeyen köpekler tarafından kırıldığını gördüm. Ve ben fark edip kümese gidiyordum. Köpekler bana hırlıyorlardı. Tavuklarımsa, kırılmış yumurtaların başında geziniyorlardı ama yumurtaların kabukları da yoktu.

  87. Rüyamda oldukça büyük bir köpek gördüm ama korkunç değildi. Ben korkuyordum kendisinden kaçmak istiyordum. Yalnız köpek ondan korktuğumu anlamasın diye kaçmıyordum, belli etmiyordum. Derken köpek bana doğru geliyordu, sarılıyordu, sarıldık ve ben onu öpüyordum, o beni. Kulağıma köpek “Korkma” diyordu. Ben de ona “Senden korkmuyorum, korkum sen değilsin” diyordum. O yine bana “Korkma” diyordu. 4 gündür bakıyorum yorumlara, bulamadım. Bana ne olur yardımcı olun. Beklemedeyim…

  88. Rüyamda bir köpeğim vardı ve erkekti. Onunla oyunlar oynardık falan sonra babam onu götürdü ve başka bir köpek getirdi. Getirdiği köpek diğer köpekle aynıydı. Beyazımsı bir rengi ve mas mavi gözleri vardı. Onunla da oynuyorduk. Babamın köpeği götürüp yeni köpek getirdiğini sonradan fark ettim. Köpeğimle oynarken başka bir köpek ona saldırdı. Veterinere götürdüğümde köpeğimdeki yara izinin kanguru tarafından olmuş gibi göründüğünü söyledi. Gerçekten saldıran köpek kanguruya benziyordu. Sonra köpeğim bana baktı, birbirimize güldük ve köpeğim bana göz kırptı. Allah hayra çıkarsın inşallah. Çok etkilendim, bu rüyadan.

  89. Rüyamda iki tane köpek bir kediyi yatağıma alıyordum. Bana sevimli sevimli bakıyorlardı. Ben onları başkasından koruyordum. Onlara havlamaması için “Susun” dedim. Ses çıkarmadılar ama bir tanesi üzerime işedi. Anlam veremedim bu rüyaya.

  90. Boyca ufak (cinsi öyle olan kedi boyunda)kısa, tüylü, beyaz bir köpeğin önce bana yanaşması sonra benden kaçmasını gördüm. Sonra yine aynı boylarda, biraz daha uzun, tüylü, beyaz ve ara ara kahverengi olan, gövdesi ve surat görünüşü köpek olan fakat suratının şekli tavşana benzeyen (insanlarda köpek dişi denilen köşedeki dişler) kedi dişi gibi ufak ince sivri (sadece alt iki köşe dişleri gözüküyordu.) Bana doğru geldi fakat pek bir şey yapmadı. Ya akşam olmuştu ya da sabah oluyordu. Akrabalarımla koyu yeşil (siyaha yakın) arabaya binecektik ki uyandım. Bunun açıklaması ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  91. Yürümeye hazır bekleyen ve önümde duran iki beyaz köpeği tasmasından bağlı bir şekilde elimde tutuyorum. Bu köpeklerden biri sakin duruyor biri zaman zaman havlıyor. O anda oradan geçen birisi elime iki adet büyük çikolata sıkıştırıyor. Ben de elimdeki çikolatalara o an hayretle bakıyorum.

  92. Bahçemde yavru bir köpek gördüm. Ondan sonra köpek bana saldırmaya başladı. Ben de karşıdan gelen bir köpeğe onu şikayet eder gibi baktım. Köpek yavruya kızacakken, yavru köpek birden tatlı oldu. Sonradan gelen büyük köpeğin gözleri kırmızı oldu. Tam bana saldıracakken rüyam bitti. Ondan önceki gece ise başka bir ülkede olduğumu ve sürekli deprem olacağını bildiğim halde kaçtığımı gördüm. Sürekli kapalı yerlerden deprem olacak diye kaçıyordum.

  93. Ben rüyamda bir sürü bembeyaz kedi yavrusu, annesi ölmüş. Ben besliyorum, onları koruyorum. Bir tane açık kahverengi köpek onlara zarar vermeye çalışıyor. Ben köpekle boğuşuyorum sonra balkondan kaldırıp atıyorum. Köpek ölüyor. Sonra kedilerim kayboluyor. Bir süre arıyorum, onları kendi evimde buluyorum. Onlarda beni çok özlemiş. Eve giriyorum, kapıyı kilitliyorum, oynaşıyoruz. Bir süre sonra köpek bir insan kılığına girmiş. Evimin kapısını çalıyor. Ben onun olduğunu bildiğim için kapıyı açmıyorum. Bu kadar. Tabiri nedir, öğrenebilir miyim?

  94. Kolay gelsin. Ben rüyamda köpeği kazana atmıştım, pişiriyordum ama ölü değil, canlı olarak yani köpek hareket ediyordu. Rüya tabirlerine baktım ama tam bir anlam bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

  95. Rüyada kesilmiş, temiz bir köpek dili görmek, nedir, nasıl yorumlanır? Teşekkürler.

  96. Merhaba ben rüyamda tanıdığım ve bildiğim ancak başkasına ait bir dişi ve simsiyah bir av köpeğini çok büyümüş, kalın zincirle tasmasına bağlı, zincirin diğer tutma yeri elimde olmak kaydıyla evimin bahçesinde azda olsa havlayarak gördüm. Sizden ricam bu rüyamın yorumu nedir?

  97. Rüyamda daha önce bana ait olan bir köpeğim vardı. O köpeğime rüyamda kavuşmuş, severken, boynunu kaşırken, birden bana saldırdı. Kolumu tuttu, çenesinin arasında sıkıştırdı. Ama ısırıp kanatmadı. Sonra çenesini ayırıp kolumu kurtardım. Sonra yine 3 tanıdık kendimize ait olan 3 köpek karşıdan gelirken, bana yine benim köpeğim saldırdı. Kendimi kapı arkasına atıp kapıyı kapadım. İlk kapamamda az kalsın içeri girecekken son çırpınışımla kapıyı kapattım ve kurtuldum. Uyandım. Cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla.

    1. Kardesim sana söyle birsey diyeyim 2 kisinin arasina 3 cüncüler girerse 3cüncüler seytandir köpek demek Serr demek Serr demek Seytan demek

  98. Rüyamda oğlumu sahipli, tasmalı köpeğin ısırdığını gördüm. Dişlerini tam olarak geçirmiyordu ama diş izleri kalmıştı, kolunda. Ama canı da yanmadı.

  99. Benim bir köpeğim var. Dişi Rus finosu, onu gördüm. Kucağımdaydı, birden doğum yapmaya başladı. Her şey çok gerçekti. Ona yardım ettim. 3 ya da 4 tane yavrusu oldu, çok miniklerdi yalnız…

  100. Rüyamda bir şey almak için bir yere gönderildim ama gittiğim birçok yer oldu. O sıralarda tanıdık kişiler gördüm gibi ama değilseler bile konuşuyordum, onlarla. Ve onlara “O kadar gezdik ama köpeklerle karşılaşmadık” dedim. O sırada çok korkunç köpek ya da köpekler üzerimize doğru çok hızlı bir şekilde koşmaya başladı. Ben o sırada yanımda duran birini bana saldırmaya çalışan köpeğin önüne attım. Ancak o köpek yine bana saldırıp sağ elimi ısırdı ama parmaklarımı değil, serçe parmağımın üst hizasından elimi ısırdı. Ben gerçekte de köpeklerden çok korkuyorum. Lütfen rüyamı yorumlayın, merak ediyorum.

  101. Rüyamda küçücük köpek yavrusu vardı. Annemden gizli eve getirdim. Annem görmeden yıkadım. Köpek siyahtı ve çok küçüktü. Annem köpeği yıkadıktan sonra gördü ama bir şey söylemedi. Evin arka odasındaki duvar açıktı. Köpeği bir süre evin içinde aradım ama bulamadım, ağladım, kayboldu diye.

  102. Rüyamda yanımda duran bir köpeğin üzerine su döktüm. İlk önce kaçtı sonra saldırmaya başladı ve eline aldığı şeyi bana fırlatmaya başladı.

  103. Ben rüyamda kış günü kar yağışı altında kalan bir köpek, topraktan yer yapmış kendine. Ama kar yağışından dolayı kapanmış. Ben elimle karları temizleyip, girmesini sağladım. Ama köpek giriş yerine kadar gelip baktı. Sonra “İçeri çok soğuk” deyip girmedi. Benim yanıma sokuldu. Ben de köpeklerden bazı zaman korkarım, bazı zaman da korkmam. Genelde severim köpekleri.

  104. Selam. Arkadaşım ben rüyamda evimizin arka bahçesindeydim. Yanımda ablam ve yeğenim vardı. Bir sürü de köpek vardı. Bu köpekler vebalıymış. Benim yeğenime doğru gitmeye çalışıyorlar ama ben izin vermiyorum. Tutup fırlatıyorum, vuruyorum, dövüyorum. Çok nadir yeğenime değen oluyor. Bir kere değmişti, galiba ama onu da hemen çekip fırlattım. Gerisini hatırlamıyorum. Tabirlerinizden veba ve köpeğe baktım ama bağdaştıramadım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  105. Rüyamda annem, babam ve ben oturmuşuz. Birden ben dolabı açıyorum, üç köpek çıkıyor. Biri siyah, diğer ikisi sarı renkli köpeklerdi. Küçük sarı köpek, büyüğün yavrusuydu. Ben birden seviniyorum ama şaşırıyorum da. Ben gidiyorum sarılarla oynuyorum, fakat babam bana kızıyor. “Neden hep onlarla oynuyorsun?” diye. Birden çöl gibi bir yere gidiyoruz. Babam gidiyor, iki sarıya tasma bağlıyor ama onları salıyor. Ben çok üzülüyorum, çok da sinirleniyorum ama bir şey yapamıyorum. Fakat siyah köpeğe hiçbir şey yapmıyor. Onu daha da çok seviyor. Ne demek olur, bu?

  106. Rüyamda oğlum evin bodrumundan bir çuval dolusu köpek yavrusu getirip, evin ortasına boşaltıyor. “25 tane yavru varmış” diyor. Yavruların annesi evin içinde koşturarak kuyruğuyla bana vuruyor. Sonra eşimin aradan 4 patisiyle yalvarır gibi sarılıyor. Yorumlarınıza güveniyorum. Teşekkürler.

    1. Ben rüyamda babaannemin köpeğin önünde sürekli döndüğünü gördüm. Köpek tüysüz ve sarı renkliydi. Babaannem kendi adını benimkini ve Peygamber Efendimiz (s.a.v) adını sayıklıyordu. Ne yaptığını sordum. “Köpek kızıyor, görmüyor musun? Babaanne, yapma!” dedim. Köpek zincirliydi ama çok fazla hırlıyordu, çok kızgındı. Sonra üstüme atladı, ben zincirinden tuttum. Öyle uyandım ama çok fazla korktum. Bir cevap yazın lütfen. Çok korkuyorum.

  107. Ben rüyamda sarı renkte bir köpek gördüm, havlıyordu. Ben de bir ara havladım. Sonra üstüme gelmeye çalıştı. Ama ben yüksek bir briketteydim. Bana yetişmeye uğraşıyordu. Sonra evden gelip kurtardılar. Çok korkunçtu.

  108. Rüyamda köpek saçımdan ısırıyor. Ağzında kemik olduğu halde yaşlı uzak bir akrabamız olan İsmail amca, beni köpeğin ağzından kurtarıyor. Ama saçlarımın yarısını koparmış. Hiç canım acımıyor. Köpeğin ağzındaki etli kemiği alıyor, atıyor. O da onun arkasından koşup, benden uzaklaşıyor. Şimdiden teşekkürler, yorumunuz için.

  109. Rüyamda bir sürü köpek gördüm ama bana bir şey yapmadılar. Bir tanesinin ağzı kanlıydı. Hepsi aynı yöne gidiyordu.

    1. Ben rüyamda köpek gördüm, beni ısırıyordu ama düşman diyorlar. Düşmandır herhalde.

  110. Allah hayırlara vesile etsin. Evin balkonunda bahçede irice bir köpek ve ona bir şeyler atarken ama isabet ettiremiyorken, rüyamda gördüm. Derken kedinin biri bu köpeğe yaklaşıp onunla uğraşması ve köpeğinde onu yakalayıp, boğup, kafasını öldürmesi, kanının ve suyunun aktığını gördüm. Sonra tekrar baldo kesme şeker atıp, intikam almak istedim. Öncesinde ve sonrasında yetkililerin bu destansı rüyama manalarını rica ve temenni ediyorum.

  111. Yol kenarında park gibi yeri acele acele eşeleyen bir köpek gördüm. Köpek, eşelediği yere yarı beline kadar gömüldü ve sonra köpek, gözyaşı dökmeye başladı. Hayvanın bu haline çok üzüldüm, eğilerek, kendisine güzel sözler söylemeye başladım. Ancak köpek öyle bir ağlıyor ki etrafı göl içinde kalıyor ve gözyaşı içinde kayboluyor… Su da aksimi görmeye çalışıyorum, göremiyorum. Böyle bir şeyle uyandım…

  112. Rüyamda terliklerimi kaybetmişim, arıyorum, bulamıyorum. Sonra başka bir terlik bulup, onu giyiyorum. Emanet ve terliklerimi aramaya çıkıyorum. Bir arkadaşa görüp görmediğini soruyorum. Bana gördüğünü söylüyor. Yukarı katta evin önünde olduğunu söylüyor. Terliklerimi köpeğin götürdüğünü ve yanına yattığını söylüyor. Terliklerimi almaya giderken, kırmızı uysal bir köpeğin bana yaklaşarak, koltuk altıma kafasını sokup, bana sürtündüğünü görüyorum. Ben kurtulmaya çalıştıkça, o ısrarla koltuk altıma kafasını sokuyordu, terliklerimi götüren bu köpekti.

  113. Merhabalar dün gece çamurdan sevgilimle beraber köpek yaptığımı gördüm. Köpek birden canlanıp üzerime doğru yürüdü. Sarı, büyük ve güler yüzlüydü ama ben yine de kaçıyordum. Sonrasında ise sevgilimle kavga ettiğimizi gördüm. Beni aydınlatacak güzel yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı günler.

  114. Rüyamda kara köpeğin yemeğini gördüm. Ama yemeği yemeden çalının dibine döktüm. Kara köpeği de amcamın eşi verdi. “Tatlı güzel ye” diye, yemeyip çalının dibine döktüm. Birde kediyi su ile yıkıyormuşum. Hayvanları severim ve korurum.

  115. Gerçekte dedem öldü. Rüyamda dedemi evinde ve abdest alırken gördüm. Ona sarıldım ve “Burada mı, abdest alıyorsun?” diye sordum. Bana; “Şu köpeğin getirdiği su ile abdest alıyorum” dedi. Bu ne anlama geliyor? Rüyada köpeğin getirdiği su ile abdest almak, ne demektir? Şimdiden teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.

  116. Hayırlı sabahlar. Cuma akşamı Kehf suresini okumuştum. İbadetimi ettim huzurlu bir şekilde uykuya daldım. Fakat uykuda korktum ve köpekle çiftleştim. Beni en kısa zamanda haberdar edebilir misiniz? ALLAH razı olsun.

  117. Rüyamda gerçekte korktuğum bir köpekle birbirimize sarıldığımızı gördüm. ve benim o köpeğe sarıldığımı gören de bir çocuk vardı. Ertesi gün okula gittiğimde o çocukla aynı sınıfa düştük. Köpek ve o çocuk neye işaret, anlamadım? Lütfen, yardım edin!

  118. Rüyamda sokakta, boynu kırılmış bir köpek gördüm. Yanıma gelip ayağıma sürtündü. Merak ediyorum, ne anlama geliyor?

  119. Merhabalar 🙂 Ben rüyamda birden çok köpek gördüm ve farklı renklerde. Biraz ürküyordum, onlardan ama bana hiç bir zararları yoktu. Sonra bir adam kulübe gibi bir yere kabın içinde köpeklerin yemesi için bir şey bıraktı ve kayboldu. Birden bütün köpekler kulübeye doğru koştu ve iki köpek, birisi siyahtı, yemek başında kavga ediyorlardı. Ben de camdan onları izliyordum ve o an da çok korkmuştum.

  120. Ben rüyamda bir akrabamın 5-6 tane köpeğin onu takip ettiklerini gördüm. Biraz yürüdükten sonra bir adama rastladılar, orada. Bir köpek adamın yanına giderek, yere uzandı. Adam köpeğin öldüğünü sandı. Bıçağı tam saplayacakken, köpek uyandı. 😀 😀

  121. Geçmişte baktığım bir av köpeğimi, memleketin sebze pazarında görüyorum, ölmüştü ve onun yaşadığını görüp çok seviniyorum. Oraya geldiğimde köpeğime benzeyen bir sürü köpek görüyorum ama o yok. Islık çalmaya çalışıyorum, olmuyor. İsmini bağırıyorum ona benzeyen bir köpek yanımda hoplayıp, zıplayıp, duruyor ama onu göremedim, bir daha.

  122. Tüyleri mavi renkte bir kopek gördüm, çok güzeldi. Ellerimi tüylerinin içine soktum, bir bulutu eller gibi oldum. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar…

  123. Merhaba rüyamda ata binerken, ormanlıktan geçerken, bir tane köpek havladığını ve elimle ağzını kapattığımı gördüm. Anlamını yorumlarsanız sevinirim.

  124. Rüyamda doğum yapan ve parmak kadar doğan yavru köpek gördüm, 12-13 tane kadar. Hepsi elimdeydi. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  125. Rüyamda bitirdiğim ortaokulumdaki okulun bahçesinde 3 tane büyük patates görüyorum. Onları alıyorum ve bir tahtanın altına koyuyorum ama patateslerin de soyulmuş olduğunu biliyorum. Bu tahtanın iki kenarını iple bağlamışız ve bir başka kızla sürükleyerek çekiyoruz. Tahtanın altında da o üç patates var. Daha sonra siyah bir köpek gelip patatesleri yiyor. Onu kovuyorum, gitmiyor. Hatta sürüklediğimiz tahtanın üstüne basıp gitmesi için zıplıyorum ama o köpek oradan ayrılmıyor. Ne anlama geliyor, bu rüya? Çok merak ediyorum.

  126. Rüyamda bir sürü köpek üstümüze gelip, ben kaçıyordum. Acaba ne demektir, bu?

  127. Rüyamda başka birinin bir dükkanını koruyan 2 köpeğin darp edildiğinin dükkan sahibinin bunu bize anlatırken, yoldan geçen sürü halinde köpeklerin koştuğunu görüyorum. Hayır, olsun inşallah.

  128. Çok şirin yavru köpekler görüyorum, bir şey yapmıyorlar. Çok tatlılar ama onlar uğursuz diye, balona koyup gönderiyorlar. Ben çok üzülüyorum. Onlar hiçbir şeyin farkında değil, mutlular.

  129. Ben rüyamda arkadaşla sınava gidiyoruz ama sınav çıkışında garaja gitmek istiyoruz. Herkese soruyoruz sonra bir araya geliyoruz beyaz ve krem renklerinde köpekler, iri iri sonra kaçıyorum. Tekrar garaja gitmek için o aradan giriyoruz. Köpekler için de biri havlamaya başladı. Eve vardık. Misafir varmış, yengemle ikramlar sunuyorum. Annemi gördüm, annem vefat etti. Anneme sarılıyorum, öpüyorum. “Annem hiç gitme” diyorum. Annem üzgün “Bugün 3 kere bayıldım, hastalandım” dedi. Sarıldım, bu ne anlama geliyor?

  130. Ben rüyamda 3 tane köpek gördüm. Biri beyaz, diğeri yavru ve annesi siyah, evimize girdiler. Sonra biz onları sevdik, besledik sonra anne köpek saldırmaya başladı.

  131. Ben rüyamda bir kuzu ve bir köpeğin ikiz olarak doğduğunu gördüm. Ama büyük bir ihtimalle bir kadının doğurduğunu gördüğümü hatırlıyorum ve ona da bakması gerektiğini, onu atamayacağını belirttiğini hatırlıyorum. Ve anneme, bunun bir kıyamet alameti olup olmadığını sorduğumu hatırlıyorum. O da “Evet öyle ama Allah bilir” dediğini hatırlıyorum. Fazla bir şey kalmadı, bu kadarı kalmış hafızamda. Saygılar.

  132. Rüyamda bir şeyden kaçıyordum. Başta ayak sesleri geliyordu, topuklu ayakkabı sesi gibi. Daha sonra kaçarken, arkama baktığımda, sadece gölge görüyordum ve beni kovalıyordu. Ben koşarken, yanıma en sevdiğim cins köpek geldi ve benimle konuşuyordu. Pek hatırlamıyorum ama beni kurtarmakla ilgili bir şeyler söyledi, sanırım. Çok sevimliydi. Bana patisini uzattı ve birden kendimi köpekle birlikte evimin önünde buldum, bizim kapının önünde. Okuldan insanlar vardı, maç yapıyorlardı sonra topları bendeydi. Ve bana “Oynayabilir miyiz?” diye sordular. İçlerinde beni seven çocukta vardı.  Gülümsüyordu. Ben de “Tabi ki” diyerek, topu verdim ve oyuna devam ettiler. Sonra uyandım. Bunların ne anlama geldiğini söylerseniz, çok sevinirim. Teşekkürler.

  133. Rüyamda eskiden var olan bir mülkümüzde çift kafalı tek vücutlu simsiyah bir köpekten kaçtım. Köpekle aramızda aynalı bir cam vardı. Ona bakarken kendimi de görüyordum. Kaçtım ve peşimden geldi. Çevrede tanımadığım insanları dahi düşünüyordum. Bu hayvan öldürür bunları diye. Karanlıktı her yer.

  134. Rüyamda eve giderken köpeğimizin bana saldırdığını ve sonra 2 köpeğimizin de gelip etrafımı sarıyorlar ve saldırmaya çalışıyorlar. Elime aldığın bir sopayla onların bana zarar vermesini engelliyorum ve yapmamaları için onlarla konuşuyorum. Beni eve alacaklarını söylüyorlar. Eve doğru gidiyorlar. Eve gitmekten vazgeçip, geri dönüp giderken, babam karşıma çıkıyor ve birbirimize sarılıyoruz.

  135. Rüyamda bir bodrumda kilitli inşaat tahtaları arasında bulun bir köpeği gördüm. Bodrum kapısını açıyordum ve köpeği dışarı serbest bırakıyordum. Ve köpek bana doğru geliyordu.

  136. Rüyamda tanımadığım birisinin (sanırım rüyamda komşum) iki adet süs köpeği var. Apartmanda görüyorum bu köpekleri. Bir ara kapının önündeyken bir fren sesi duyuluyor ve köpeğin sahibi koşarak caddeye gidiyor ve kucağında köpeğiyle geri dönüyor. Köpek yaralanmış ancak hayatta. Diğer köpekte sahibinin yanında havlama, uluma, ısırma gibi bir tepkisi yok. Sadece sahibinin yanında gidiyor. Köpekleri çok sevdiğim için midir bilemiyorum. Çok etkilendim. Anlamı ne olabilir acaba? Şimdiden teşekkürler.

  137. Merhaba, rüyamda doğum yapan köpek gördüm ve 3 tane yavrusunu. Ne anlama geliyor? Anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

  138. Selam. Rüyamda bir otobüs içinde yolculuk ediyorum. Önümüze iri ve beyaz bir köpek çıkıyor. Şoför vurmamak için yoldan çıkıyor. Araba takla atmak üzereyken, düz bir şekilde yola geri geliyor. Şoför bana param olmadığı için para ve çay markası veriyor. Ne manaya geliyor? Yorumlarsanız memnun olurum.

  139. Rüyamda bir köpeğin elimi ısırdığını gördüm. Elimden et parçası ve az kan vardı ama ağrımıyordu. Cevabı alabilir miyim?

  140. Rüyada köpeklerin küçüklü ve çok büyük olan köpeklerin kovalaması ve yakalayamaması ne anlama gelir?

  141. İyi günler, ben rüyamda iki köpeği çiftleşirken gördüm. Erkek köpek siyah, dişi köpek sarıya yakın bir rengi vardı. Çiftleştikleri yer yeşillik bir araziydi. Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum. Baya bir siteye baktım ama tabirini bulamadım. İyi günler.

  142. Rüyamda siyah irice yavru bir köpek var. Çok kar yağmış. Hava soğuk. Dışarıya bırakmaya kıyamıyorum ve evime alıyorum. Bana sırnaşıyor, oynamak istiyor. Ben de sevip okşuyorum. Birde bakıyorum eve çiş yapmış.

  143. Kedi ve köpek sarılmış aşk yaşıyor gibiydi. Çok mutlulardı. Deniz kenarındayım. Deniz pis, çamur dalgalanıyor sanki. Dalgalar geliyor. Hareketli, kalabalıktı sahil. Birde tuvalete gitmek istiyorum ama tuvaletler ulu orta. Kapısı yok tuvaletin de. Nasıl kullanacağım diye etrafıma bakıyorum. Yorumlanırsa sevinirim. Teşekkürler.

  144. Rüyamda eskiden annemlerin üst katında oturan komşusunda idim. Bir tartışma olmuşta o yüzden gitmiştim. İki kızı kendi aralarında İngilizce konuşuyordu. Sonra balkona bakan camda bir köpek gördüm. Köpek aldıklarını söylediler. Köpek odaya girdi. Büyük, siyah bir kopekti. Sanki gergedana benziyordu. Ben “İçeri almasınlar” dedim. Korktuğumu hatta bayılacağımı söyledim. Öteki odaya kaçtım. Köpeğin üstüne kapıyı kapatmaya çalıştım. Sonra köpek sol elimi ve kolumu yalıyordu. Dişlerini kolumun üzerinde gördüm. Büyük sarı dişleri vardı. Sonra baktım 1-2 tane küçük sıyrık var kolumda. Kan akmıyor ama üzeri kanlı gibiydi.

  145. Rüyamda yavru köpek gördüm ama sonra öldüğünü gördüm. Şu an hamileyim. Sizce ne anlam taşıyor?

  146. Ben rüyamda köpek gördüm. Onunla hiç konuşmadım. Köpek çok hızlı hareket ediyordu ve yakın arkadaşlarımın telefonları kayboluyordu rüyamda. Ben o köpeğin telefonları yerde bularak ağzıyla yediğini hatırlıyorum ama rüyamda da pek inanmıyorum. Bunu kimseye anlatmıyorum ve köpek her yediği telefondan bir parça yere düşürüyor telefon parçası. En sonunda ben kendi telefonumu düşürüyorum yere ve o köpek hızlıca gelip telefonumu yiyor. Fakat benimkini yediğinde köpeğin boğazında yırtılma oluyor ve kanamaya başlıyor orada ölüyor. Ben de elime dikenli tel alıp köpeğe vurmaya başlıyorum. Öldüğünden iyice emin olduktan sonra midesini yarıyorum ve içinden bir sürü telefon çıkıyor. Sadece biri kullanılabilir. Kime ait olduğunu bilmiyorum. O da bir çantanın içinde olduğundan sağlam kalmış ve çalmaya başlıyor ama açmıyorum. Ve son olarak da markasını hatırlayamadığım bir laptop çıkartıyorum. Tel markaların hepsini hatırlıyorum. İlginç bir rüyaydı. İlk defa başıma geldi paylaşmak istedim…

  147. Rüyamda gardırobumdan kapağını açtığımda genç bir çoban köpeği ile üç kedi ve küçük bir farenin çıktığını gördüm. Gardırobu açar açmaz kedi yavruları dışarı çıktı. Evden uzaklaştırmak istiyorum. Onlar da gitmemek için elimi tırmalıyor, fare ise serçe parmağımı ısırıyor, ancak köpek bir şey yapmıyor ama ben yine de çok korkuyorum. Lütfen yorumlar mısınız? Çok etkilendim inanın.

  148. Ben rüyamda bir köpek gördüm polis köpeğiydi, havlıyordu bana karşı. Çok kortum. Çantamı ona attım kaçtım. O da çantamı parçaladı.

  149. Rüyamda dışarıdaki bir takım insanların köpekten korktuğunu, köpeğin onlara saldırdığını, ben de dışarıdakileri korumak için köpeği evime almaya çalışıyordum. Köpek eşiğe kadar gelip duruyordu ve eve bir türlü girmiyordu. Bana zarar vermiyordu. Yanımda bir çocuk feryat ederek, yakınarak ağlıyor ve köpeği içeri almamı istiyordu.

  150. Ben rüyamda bir evdeyim. Ev arkadaşımınmış. Oldukça büyük, sanki daha önce gelmişim. Evin içinde inek var, bağlamışlar içeriye. Annesi var bir sürü yeni eşyaları atıyordu. Benim annem de vardı ve biz arkadaşımla (erkek) kavga ettik ve ben dışarı çıktım. Yağmur yağıyordu ıslandım. Gitmek istedim ama araba yoktu mecburen kalmak zorunda kaldım. Evin dışında 3 tane köpek vardı birbiriyle oynuyordu. Bize zarar vermiyordu. Köpekler de ev sahibininmiş.

  151. Rüyamda köpekle yüzüyorum canlı yarıya kadar geliyorum. Köpek kaçıyor. Bu rüyayı 3 gün üst üste gördüm.

  152. Rüyamda durmadan beni kovalayan bir köpek görüyorum, peşimi bırakmıyor. Ben de sonra bir ata biniyorum bu şekilde bana zarar vermiyor. Attan iniyorum yine peşimde siyah, korkunç bir köpek. Bir odaya giriyorum orada da sevimli bir köpekle yavrusu vardı, onları seviyorum. Oradan çıktıktan sonra köpekten kaçmaya devam… En son ne alaka bilmiyorum ileride bir hayvan ölüsü var köpek onu parçalasın diye kendi boynuma kan sürüyorum.

  153. Ben rüyamda bir köpeği tasmasından tutup gezdiriyorum. Aslında köpeklerden korkarım ama bu kopekten hiç korkmuyorum. Ayrıca gördüğüm köpek ağabeyimin köpeği.

  154. Rüyamda bir at arabası arabada yaşlı, sakallı bir amca var. Arabanın bir arka bir de ön tarafında ters yönlere doğru bağlanmış iki at var. Benim önünde durduğum yerde bana bakan atın yanında ona bağlı bir de köpek vardı. Amca “İstersen sevebilirsin” dedi. Benim en sevdiğim hayvan attır normalde. Dayanamadım ellerimle boynunu okşadım. Atın yanında bağlı olan köpek “O at kanser dokunma!” dedi. Ellerimi çektiğimde ellerimde ve kollarımda yaralar çıkmıştı. Çok merak ettim tabirini ama hissime uygun bir tabir bulamadım. Umarım buraya yazmam işe yarar.

  155. Rüyamda bir mağazadan iki bağım yeşil soğan aldım. Arkadaşım da çikolata almış. Ben o çikolatadan çokça yedim ve kardeşime de yedirdim sonra birilerine de ikram ettim.

  156. Ben rüyamda oğlumun benden kaçtığını ve onu bir köpeğin kovaladığını gördüm. 2 tane çocuk köpeği korkutarak kovaladılar ve köpek oğluma zarar veremedi. Ben oğlumun elini tuttum, aldım köpekten. Anlamını merak ediyorum.

  157. Rüyamda kendi siyah köpeğimin balkondan düştüğünü ve yaralandığını görüyorum. Köpeği tutuyorum ama ellerimin arasından kayıyor ve atlıyor. Bir süre koşuyor, sanki bir şey olmuyor ama sonra yaralarını fark ediyorum. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

  158. Rüyamda siyah pis bir köpek gördüm. Üstünde pireler falan vardı, evimin balkonuna koymuşum. Uzun bir süre bakmadım. Açtığımda çok acıktığını birden üstüme saldırdığını gördüm. Sonra yemek verdim, yedi. Bu sefer de gene üstüme saldırdı, elimi ısırdı ama hiç canım acımadı, dişleri yoktu. Hep tiksindim ama bu köpekten. Şimdiden teşekkürler.

  159. Ya ben rüyamda bir odanın içinde masanın üstünde köpekten kaçmak istiyorum. Onun başını okşuyorum o zaman okuldayız kardeşim ve ben kimse yok okulun içinde. Kardeşim geliyor “Kaçalım” diyor. Köpeği okşadıktan sonra kapının önüne gidiyoruz ve ben masayı odanın içine doğru istiyorum. Kazayla birlikte köpek düşüyor ve odanın kapısını kapatıyoruz. Okulun içinden kaçmaya çalışıyoruz. Kadın kapıyı kapatıyor biz de diğer kapıdan kaçıyoruz, önümüze yol çıkıyor kaçmaya başlıyoruz. Sonra annemi gördüm bir süre sonra birisi beni arakamdan kovalıyordu bir şey verdi, kerpetenin daha büyüğüydü. İki kişiyi onla öldürdüm. Sonra diyorum ki “Cinayet işlerin olsun bir şey olmaz” kaçmaya devam ediyorum. Okulun içinde solucandan daha büyük birisi beni takip edip okulun içinde beni öldürmek istiyordu. Ben çok korktum, uyandım. Korktum anneme söyledim. Dedim “Anne bir daha bu kotu rüyayı görürsem” dedim. Annem “Bir şey olmaz” dedi. Ben yatmadan dualar okudum ve yattım çok şükür bir daha bu rüyayı görmedim, inşallah da görmem. Lütfen bu rüyanın anlamını açıklayın. Benim için çok önemli lütfen!

  160. Rüyamda karanlık puslu ve yağmurlu bir havada eve ulaşmaya çalışıyorum. İlk önce annemle otobüste eve gittiğimizi görüyorum. Ancak sonradan arabayla gittiğimizi fark ediyorum. Annem benim dediğim yönden gitmiyor tam tersi yöne gidiyor. Daha sonra kendimi birden teyzem ve annemle asansörde buluyorum. Bu asansör dedemlerin oturduğu apartmandaki asansörler. Asansörün içindeyken asansör düşmeye başlıyor. Ancak korkmuyoruz çünkü asansör düşermiş gibi değil yavaş yavaş gidiyor. Aşağı indiğimizde “11 kat asansör düştü” diye kuzenimi arıyorum. Daha sonra tekrar eve gittiğimizi görüyorum. Ancak eve giden yollarda bir sürü ölmüş köpek görüyorum. Bu köpeklerin bazılarının kafası kopmuş halde ancak hiçbir yerde kan yok. Arabalar otobüsler üstünden geçtikçe yazık üstünden geçmeseler diye üzülüyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.:) Teşekkürler.

  161. Rüyamda bir ormanda yanımda nereye gittiğimizi bilmediğim yüzlerini de hatırlamadığım yoldaşlarım vardı. Ayrıca son bahar idi, yerler solmuş yaprak doluydu ancak ağaçlar da yeşildi. Güneş henüz gözükürken yanımdaki yolcuların “Hava kararıyor” dediklerini ve çakalların gelebileceğini söylediklerini hatırlıyorum. Bunun ardından ulumalar duyduk ve bir yere saklandık. Çakalların boyutu benim dizim kadar yoktu. Ardından saklandığım yerin sol tarafına baktığımda tilki renklerine sahip aynı boyutlarda bir köpek gördüm. Çakallara doğru gidiyordu aynı zamanda bana bir iki kez havladı, burada bana gitmemi söylediğini fark ettim. Gidecektim, yanımdakilerden bir kadının kolunu tuttum ama hiç biri kımıldamadı. Ben de hemen önlerine geçip saklandım tekrar. Bana köpeklerin orman da insanları koruduğunu söylediler. Birkaç uğultu ve boğuşma sesinden sonra dışarı baktığımda köpeğin bacağını kopardıklarını ve köpeğin öldüğünü gördüm. Kan akmıyordu, ancak et de bulunan hareketsiz kan gözüküyordu. Daha sonra ne oldu bilmiyorum, ancak büyük bir evde [duvarlardan alev çıkıyordu] yoldaşlarım yola devam ederken peşimizde olan siyah renkli ve kırmızı gözlü domuz/köpekleri okla öldürdüğümü gördüm. Daha sonra yola devam ettim ancak uyandığım için sonunu görmedim.

  162. Ben rüyamda aç kalmış ve yardım bekleyen bir köpeği besleyip evime alıyorum ve köpek bana sadık kalıyor. Ben köpekleri çok çok severim. Köpek kahve-sarı arasında bir renkte idi ve büyüktü. Tüyleri uzunca idi.

  163. Rüyamda gördüm, ağzında bir kırmızı gülle köpek, telefonuma mesaj olarak gönderilmiş sevgilim tarafından.

  164. Rüyamda sevdiğim kızı kaçırıyordum önümüze 4-5 tane köpek çıktı bize yol vermiyorlar, ısırmadılar ama bir türlü geçirmediler. Aynı gece de o beni görüyor. Ayağımdan sakatlanıyormuşum ve onlarda kalıyormuşum, bana kendi elleriyle çorba yapıp içiriyormuş, çocuk gibi bakıyormuş bana. Lütfen açıklamasını yapar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

  165. Rüyamda bembeyaz bir köpek vardı, tasması ve ipi yoktu ama önümden yürüyordu ve sanki kontrol ediyordum. Sonra okşamak için eğildim, baktım ki dişleri yok. Birden göğsüme doğru atladı ve ağzını üçgen biçiminde açıp absorbe etmeye başladı. Absorbe ettikçe yani emdikçe emdiği yerden baloncuk şeklinde bir gül oluştu. 2 tane tanıdığım arkadaşım köpeğin arka bacaklarından tutup benden ayırmaya çalıştılar ama olmadı. Ben de köpeğin boğazını sıktım sonra ya bayıldım ya öldüm tam olarak bilmiyorum. Uyandığımda sağ kolum tamamen kasılmıştı, yumruk yapmışım öyle kalmış. 2 saat boyunca egzersiz yapıp açtım. Bu rüyayı yorumlama konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  166. Ben babamın idam edildiği kötü bir rüya gördüm. Rüya devamında birden evin içinde koltukta siyah yavru bir köpek oturduğunu gördüm. Ben normalde de köpeklerden haz etmem. Onu tutup dışarı bıraktım, kapıyı kapatırken girmeye çalıştı kolu yaralandı, kanadı. Ben onun koluna üzüldükçe sevimli bir bebeğe dönüştü. Yorumlarsanız sevinirim.

  167. Rüyamda, büyük bir köpek bir yerden geçmeye çalışıyor susamış, su içecek ama kenarlarında zincir varmış o yerde bacakları ona takılıyor. Ben yanına yaklaşıp bacaklarını kurtarıyorum ve koşarak gidip kana kana su içiyor. Bana bir şey yapmıyor.

  168. Rüyamda birçok köpekler gördüm evimizin 100 m ilerisinde benim yanımda da 2 tane büyük köpek var. 100 tane yavru köpek var. Diğer köpekler yavru köpeklere saldırıp yiyorlar da elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama beceremedim. Nedir, neyin nesidir? Çok merak ettim.

  169. Ben rüyamda 3 ölü köpek gördüm komşumuzun damında, kavga edip birbirlerini parçalayıp öldürmüşlerdi.

  170. Rüyamda kampüs gibi bir yerdeyim geçmek istediğim yolda birkaç kişi oturmuş yanlarında köpek var, geçmeme engel oluyorlar. Köpeği çekmelerini istiyorum lakin o köpeği üstüme salıyor, köpek bana saldırıyor, ısırmıyor. Daha sonra köpeği öldürüyorum ve sahibini öldüresiye dövüyorum.

  171. Benim küçük bir köpeğim var, çok fazla düşkünüm aşırı sevgim var. Gece rüyamda kulağı kopmuş elimde veterinere gidip diktirmeyi düşünüyorum vs. ama bir türlü gitmiyor. Sonrası köpeğimle sohbet ediyorum o da bana cevaplar veriyor. Böyle bir rüyaydı ama bu sayfada bu tarz bir açıklama  bulamadım. Teşekkürler…

  172. Ben rüyamda köpeğin önümden kaçtığını ama ileriye gidemediğini korkup geri döndüğünü bir oraya bir buraya koşup ileri gitmeye çalıştığını ama bir şeylerden korkup geri döndüğünü gördüm. Ben de arkasından kovaladım gitmesi için ama her seferinde gidemediği için dönüp bana hırlıyor ama tekrar kaçmaya çalışıyordu. Bu rüya beni çok etkiledi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Gecenin karanlığında kapkara bir köpekti. Lütfen.

  173. Rüyamda minibüsteyken birden pitbullu bir adam biniyor minibüse. En arkada oturuyorum ve birden köpek bana doğru geliyor. Ben korkudan gözlerimi kapadığımda köpeğin nefes alış verisini çok çok yakında hissediyorum burun buruna gibi. Gözümü açtığımda sahibi köpeği tutuyor. Ben de evime bir sokak kala minibüsten iniyorum ve elimin ayağımın titrediğini hatırlıyorum.

  174. Rüyamda kucağımda bir köpek var onu seviyorum ama her yeri yara bere içinde ama yaralar temizlenmiş. Hatta yanıma başkaları geliyor, onlar da seviyor. “Biri sıkıştırmış bunu” falan diyorlar. Ben de “Dışarı göndermeyeceğim tek başına bir daha” falan diyorum. Bu arada köpek kucağıma yerleşiyor baya, itiyorum geri geliyor itiyorum gene. Nedense yaralarından falan mı çekiniyorum tam emin değilim geri geliyor. En son itince kaçıp gidiyor çok üzülüyorum. Koşuyorum peşinden “Tamam seni ben çıkaracağım dışarı” falan deyip seviyorum, yalvarıyorum. Sonunu tam hatırlamıyorum ama sanırım köpek geliyor geri benimle.

    1. Ela hanım, bahsettiğiniz rüyanın benzeri benim bir yakınımın basından da geçti. Rüyada yavru bir köpeği sevmek; kişinin kurduğu ya da kurmakta ilerlediği yuvada (yaptığı, yapacağı evlilik) sonrasında dünyaya gelen çocuğun hanesine mutluluk getirir.

  175. Rüyamda siyah bir köpek sırtımda taşıdığım valizimi alıyor kaçıyor, kovalıyorum. Yakaladığımda valizimi alıyorum ancak beni ısırıyor ve canım yanıyor.

  176. Ben rüyamda komşumuzun köpeğini gördüm. Ben sokakta yürürken birden yanıma geldi elimi ağzına koynu ve hafif canımı acıtmadan ısırdı. Onu okşayana kadar beni bırakmadı. Elimde onun diş izleri kaldı. Ne anlama gelir?

  177. Rüyamda çok yeşil ve bol ağaçlık bir çiftlikteyim, kangal-çoban açık gri renkli bir köpeğim var ama biraz zayıf bir köpek. Arazime bir jandarma komutanı geliyor. Köpeğimi alacağını kendi köpeği ile dövüştüreceğini söylüyor, buna itiraz ediyorum. Çünkü onun köpeği güçlüymüş ve benim köpeğimi öldürebilir. Hem köpek için üzülüyorum hem de bulunduğum yerin savunmasız kalacağını söylüyorum. Benim yanıma 5-6 yaşlarında mavi gözlü (gözlerinden çok ürperdim) bir erkek çocuk gönderiyor. Komutan bana Bu çocuğun ablasının onun köpeği olduğunu söylüyor. (Yani insan aynı zaman da köpek oluyormuş. )Yorum nedir acaba? Teşekkür ederim.

  178. Rüyamda sol elimin avuç içinde başparmağımın hemen yanında eski erkek arkadaşımın isminin büyük harflerle yazılı olduğunu gördüm. Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz acaba?

  179. Rüyamda yıkık dökük bir yerde açtım sonra ekmek aramak için yan odaya gittiğimde aç bir köpeğin başka bir köpeği kuyruğundan yemek üzere olduğunu gördüm ve kaçtım. Birden aç köpek benim peşimden koşmaya başladı ve rüyamda korktuğumu hissettim kaçtım saklandım ve köpek tam beni bulacak gibiyken uyandım…

  180. Rüyamda yavru bir köpeğin işaret parmağımı ısırdığını acıdığını ama kanamadığını gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  181. Rüyamda siyah sakat bir köpek peşimden geliyordu ve ben korkuyordum. Sessiz duruyor ama sanki bir şey yapacak gibiydi. Köpekleri de severim ben yine de kaçıyordum. Eve de gidemiyordum. Köpeği birkaç kişiye saklaması için verdim ben gidene kadar ama o yine kurtulup yanıma geliyordu. Ne demek bu? 🙁

  182. Rüyamda bir köpeğe binmiştim. Dörtnala koşuyordu ama sağdan soldan beni ısırmaya çalışıyordu, başaramıyordu.

  183. Ben rüyamda 5 tane zincire bağlı köpek gördüm. Bir şeyden kaçıyorum, köpekler köyde. Dayımın köpekleriydi. Birden saldırıyorlardı ve ben de kardeşimleydim. Bir köpek bir taraftan da diğer köpek geliyordu. Ben de kardeşimle ağaca çıktım. Bir köpek ayağımdan azcık yakaladı. Hemen ağaca tırmandım, köpekte sanki tırmanıyor gibi yapıyordu. Korkmuştum.

  184. Bir köpek bir insanı eve kadar takip etmesinin rüya dilinde belirli bir anlamı var mıdır? Cinlerle çelişkisi gibisinde mesela? Cevap bekliyorum lütfen.

  185. Ben rüyam da büyük bir ağacın altında yatan ve bana doğru gelen siyah büyük bir köpek görüyorum. Sürekli aynı rüya, bir yorumlar mısınız?

  186. Öncelikle rabbim hayra çıkarsın rüyamı. Dün gece rüyamda eşim bana sürpriz yapmış bir ev almış. O eve taşınmışız. Ben evde düzenlemeler yaparken bir anda deprem oluyor ev sağa sola gidiyor ama yıkılmıyor. Deprem bittiği anda diğer odadan siyah bir köpek çıkıyor. “Bu komşunun köpeği” deniyor ve köpek bize bakıyor sonra dönüp gidiyor. Ben de diyorum ki “Her yeri siyah değil, boynunda beyazlıklar var kötü değil.” Köpeğin arkasından merdivende koşuyorum.

  187. Merhaba, rüyamda eşim ve arkadaşımla karanlık bir sokakta yürüyoruz. Eşim ortada, eşimin bayan arkadaşı solda, iki taraftan hırlayarak köpekler geliyor. Biz de onlara hırlıyoruz. Eşimin bayan arkadaşıyla eşim normalde de çok korkar hayvanlardan o arkamıza saklanıyor. Bayan arkadaş, biz hırlayınca köpekler de kaçıyor. “Devam” dedi ama ben tam o anda korkudan çekinmeden uyandım. Sabaha karşı gördüm rüyayı. Bu tarafta imsak vaktine on dakika falan vardı.

  188. Merhaba, dün akşam nişanlımın evine gidiyorum içeride büyük siyah bir köpek ve alabildiğine küçük köpek yavruları var. Bana zarar vermiyorlar teker teker dışarı çıkarmaya çalışıyorum. “Zaman alacak” diyorum ve bir koliye doldurup yavruları zarar vermeyerek dışarı çıkarmaya çalışırken uyandım. Nişanlım birkaç gün önce kalp krizi geçirdi. Bu hayırlı mı, hayırsız bir rüya mı emin olamadım. Yorumlarınızı rica ederim. İyi günler…

  189. Benim bir sorum olacak. Bendeniz bir işin hakkımda hayır olup olmadığını rabbimden dileyerek yattım ve rüyamda yolda arabayla giderken yol üstünde yavru henüz yeni doğmuş denilebilecek küçüklükte fakat yürüyebilen yavru köpeklere rastladık. Arabayı başkası sürüyor ben de şoföre sürekli “Aman ha dikkat. Yavruları ezme” diye tembih ediyordum ve yavrulara zarar vermeden geçip gittik. Saygılarımı arz eder ve doğru yorumlarınızı beklerim.

  190. Rüyamda bir köpek karnı şiş tekerlek pisliyordu. Bu ne demek bana açıklayabilir misiniz?

  191. Rüyamda köpeklerden dolayı evden çıkamıyordum. Biri beni aldı ve köpeklerin yanından geçirdi. Köpekler yaklaşınca uluyordu onlarda duruyordu. Çok uzun bir yere gittim ama neresi olduğunu bilmiyorum. Ne anlama geliyor? Açıklarsanız sevinirim.

  192. Rüyamda beyaz köpek beni izliyor, hasta bacağında bir kahverengilik büyüyor. Gözleri kahverengi beni sıkıştırmaya çalışıyor. Sonunda atağa geçip kollarını omuzuma atıyor. Belki durduruyor bilmiyorum ama ben ittiğim hastalıklı diye eşinle bile dokunmak istemedim. Gözleri mavileşmişti ama yaşlılığın göz değişimiydi. Sanırım dişi arkasında. Evlatları biri dişi, biri erkek o köpeğe sürtünerek destek veriyordu.

  193. Rüyamda 3 kişiydik galiba, kurtlar saldırıyor. Arkadaşlarımı öldürüyor zarar veriyor, biri beni kafamdan ısırıyor tam net değildi ama sonrası karma karışık aklıma gelmiyor. Ama kafamın sanki çoğunu hissetmiyorum ısırık yüzünden. Çok karışık bir rüyaydı. Yardımcı olursanız sevinirim. Merak ediyorum anlamı ne?

  194. Rüyamda annem ve babama iri iki köpek saldırıyordu. Çok şiddetli havlıyorlardı ve çok azgın görünüyorlardı. Babama tüfek vererek onları öldürmesini sağladım fakat çok korkmuştuk.

  195. Merhaba, ben rüyamda evimin kapı girişinde cin gölgesi gördüm, beyimle yakalamaya çalışıyoruz ve sonra eve siyah bir köpek giriyor yine evin girişinde, çok havlıyor.

  196. Ben iki üç gecedir rüyamda sahiplendiğim köpeğin öldüğünü görüyorum, bu aynı köpek değil ama. Biri golden cinsiydi, diğeri de av köpeğiydi yanılmıyorsam. Biri tasması boğazına değiyor diye öldü, diğerini de bir başka köpek boğdu.

  197. Rüyamda ilk önce iki tane sevimli köpek gördüm biraz zaman geçtikten sonra iki tane büyük köpek bana saldırmaya başladı aynı rüya içinde. Onlardan kaçmak için suya atladım ve köpeklerden bir tanesi de arkamdan atladı, konuşmaya başladı ama ne dediğini hatırlamıyorum.

  198. Rüyamda bir köpek parmağımı ısırıyor, bırakmıyor, çok korkuyorum, bağırıyorum, yardım istiyorum. Sonra biri geliyor kim olduğunu hatırlayamadığım köpeği sıkıyor ve öldürüyor. Parmağımda hiçbir diş izi yok acı da duymuyorum, sadece korkuyorum.

  199. Eski eşimin bize ait olan süs köpeğini bağlayıp ateşle arka ayaklarını yaktığını gördüm. Köpeğimiz acıdan kıvranıyor, eski eşim ise zevk alır gibi gülüyordu. Bense yapmaması için bağırıyordum ama sesimi duyamadım.

  200. Ben bir evdeyim ve balkonda bir sürü ölmüş köpekler var ve ben öğürerek uyandım uykumdan.

  201. Rüyamda iki kardeş komşumun eşleri ve çocuklarıyla birlikte köpeklerini gezdirdiğini ve o köpeklere eğitim verdiklerini gördüm.

  202. Rüyamda aniden koşup gelen bahçedeki köpeğimizin yatağıma girdiğini gördüm. Zararlılığını hissetmedim ama bir anda irkildim ve uyandım.

  203. Rüyamda evden kaçan ve bir daha gelmeyen köpeğimi gördüm. Rüyamda sürekli onun eve geri döndüğünü görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Lütfen cevap verin.

  204. Ben rüyamda bir köpeğe büyük ihtimalle yiyecek verdim ve mutlu oldu ki peşimden geldi beni sevmek için. Fakat benim köpek fobim var bu yüzden kaçtım, saklandım bir dükkana. Yalnız köpeğin sahibi “Kapıyı aç, seninle tokalaşmak istiyor” dedi. “Elini tut ama fazla yaklaşma ısırır” dedi. Ben de elini tuttum köpeğin tokalaştık uyandım. Köpek k9 kahverengi bir köpekti ama standardından biraz daha iriydi…

  205. Rüyamda 4 tane siyah köpeği zincirle birbirine bağlamışlar, ben görüyorum önce onları o halde. Annem ve arkadaşlarım da var yanımda, gidip bakıyorum sonra annem çözmüş zinciri köpeklerin 3 tanesi bir tarafa diğeri başka bir tarafa gidiyor. Sokaktayız bir sürü insan var olduğumuz yerde ellerinde meşaleler hayvanlar için yapılan bir eylem gibiydi. Ben de çok çok severim hayvanları köpekleri. Daha sonra annemler de karışıyor o kalabalığa sonra o giden köpekler de koşarak geliyorlar kalabalığın olduğu yere… Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  206. Merhaba, rüyamda bir el fenerini elime aldım, önce az ışık veriyordu sonra feneri hafifçe salladım ve çok ışık vermeye başladı ve içinde bulunduğum oda çok fazla aydınlandı.

  207. Biz bağda çalışırken bize 9-10 tane kurt köpeği herhalde musallat oluyor, biz kaçıp geri geldiğimizde hiç kıpırdamıyor taş atsak da kaçmıyor.

  208. Köpekler evimize kadar takip ediyor, küçük yeğenlerim benimle. Kimse yok, ortalık karışmış herkes saklanmış. Çocukları evde dolaba saklıyorum, kolonya döküyorum her yere koku almasınlar köpekler diye ve dikkatlerini evden çıkarak üzerime çekiyorum. Bir köpek bırakmıyor peşimi, çok inatçı, koşuyorum kovalıyorum. Köpek siyah çok büyük çok, gözleri ürkütücü hızlıca peşimde idi.

  209. Sabahın şu saatinde yazıyorum ama rüya beni gerçekten etkiledi. Rüyamda birçok köpek gördüm ve bunların hepsi yol kenarlarında köşelerde ölmüş sanki araba tarafından ezilmiş gibiydi ve bazılarıda parça parça olmuşlardı sanki. Sanki hani araba çarpmış da kolu ayağı bacağı falan kopmuş gibi. Yerde az biraz kan da vardı. Ve tüm bu ölmüş köpekler siyah renkliydi. Rüyamı yorumlarsanız cok teşekkür ederim, iyi günler.

  210. Beni rüyamda köpek ısırdı fakat ben hala hastalanmadım veya herhangi bir durum olmadı. Ama köpekleri kavga yaparken de gördüm ve benim çok sevdiğim 2 arkadaşım tartışıp küstüler.

  211. Rüyamda tarlada duran bir sürü köpek gördüm ama korktuğum için yolumu değiştirdim. Gittiğim yolda da bir tane köpek çıktı karşıma, ondanda biraz korktum ama sadece havlayıp yanımdan geçti. Nedir açıklaması sizce?

  212. Rüyamda mekan olarak çocukken büyüdüğüm yerlerde; şu anki yaşımda araba ile giderken yollarda hep araba çarpmış köpek ölüleri ve ayrıca yollarda birçok köpeğin gezmekte olduğunu gördüm. Acaba ne anlama gelmektedir?

  213. Rüyamda küçük bir köpek saldırdı ama ısırmadı, kedi kadardı. Sonra daha büyük normal bir köpek küçük köpeğin kafasından ısırdı, uyandım. Anlamı nedir acaba?

  214. Mahallemde olan beni gerçekten çok seven, her gördüğünde yanıma gelen dişi bir köpek var. Rüyamda yarısı yoktu ama canlı şekilde beni izliyordu hep baktığı gibi. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

  215. Rüyamda bir kağıt toplayıcısının bahçeme girdiğini ve bahçemdeki tahtaları topladığını gördüm ve sonrada köpeğimi aldı arabasına bindirdi ve gitti. Ben de hiçbir şey söylemeden onu seyrettim. Babam çıktı ne olduğunu sordu. “Adamın biri köpeği aldı gitti” dedim. “Olmaz öyle şey” dedi. Ben de “İnanmazsan kapının önünde duran ve bizi seyreden arabadakilere sor” dedim. Acaba bu rüyanın yorumunu yapabilir misiniz?

  216. Rüyasında eşim annesini görmüş. ( Kapıda annemle konuşuyorduk birden arkasında 2 tane köpek gördüm, bir tanesi kurt köpeğiydi) dedi. Ne anlama geliyor?

  217. Ana cadde üzerinden yürüyorum alt sokağa gireceğim, oradan eve gidecekmişim. Gireceğim sokak çok uzun bir sokak kenarlarda evler var fakat sokak boş. Sokağın ilerisinde baya bir uzakta elinde sopası olan yanında da irice büyük bir siyah köpekle gelen kim olduğunu seçemediğim bir bayan. Sokağa girdiğimde gördüm. Tereddüt etsem de saldırır diye yürümek devam etmek istedim sahibi yanında olduğu için fakat köpek sanki şahlandı ve son sürat bana koşmaya başladı. Bana geldiğini saldıracağını sezdim. Sahibini de hemen çok geride bıraktı çünkü sokakta fazla ilerlememiş olduğumdan hemen geri ana caddeye koştum. Caddenin kenarında kare gibi toprağa gömülü, orta büyüklükte bir taşı çıkardım, sağ elimle. Yerden bir tane de ufak taş aldım sol elime fakat köpek yanıma ulaşmıştı bile. Korkunç görünümlü, neredeyse bir buçuk metre boylarında ve beni parçalayacak görünümü var. Dişlerini çıkarmış, koşuyor, beş altı metre uzaklığı kalmış kalmamış, artık taşı atmam gerektiği düşüncesiyle denk getirir miyim, getiremez miyim, zarar versem mi, vermesem mi, belki uzaklaşır, sahibi yetişir gibi karmaşık düşünce ve korkularla üzerine büyük taşı attım. Fakat tutturamadım, denk gelmedi, koşarken çekildi, kurtuldu taştan. Tam benim üzerime atlarken ısıracak artık ne yapacaksa ben korkuyla çok sağlam bir tekme salladım ve tekmem sağlam bir şekilde köpeğe denk geldi. Vurdum, köpek uçtu ne yapacağımı bilmez bir şaşkınlık vardı. Zaten hemen hemen daha nerdeyse vurur vurmaz uyandım sanırım. Yattığım çekyatın ayakucuna da tekme atmışım az bir ayağımda acıma vardı. Salonda diğer yatanı da uyandırmışım vurma sesine. Tam yarım dakika içinde de sabah ezanı okunmaya başladı. Böyle garip bir rüyaydı işte. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler. Birde yaklaşık bir ay öncesi de yine bir rüyamda ufak bir bebek elime aldım, çok tatlı ve güzeldi, ufaktı beş altı aylık fakat bana “Günaydın” dedi. Şaşırdık konuşmasına sevindik ve beni yanağımdan öptü. Mutlu bir şekilde uyandım yine bir dakika içinde sabah ezanları başlamıştı. Neyse yeter sanırım.

  218. Rüyada dişi köpek gördüm ve bağlı. Erkek köpek benim zarar vereceğimi düşünüp zincirini koparıp bana saldırmaya geldi, ben kaçmayınca saldırmadı. Dişisinin yanında korkup kaçtım ve kovaladı beni. Ben bir askeri model manların bulunduğu bir garaja girdim ve bir kamyona girdim. Köpekte geldi. Kapı kolu iyi değildi, kapıyı açtı, üstüme çıktı. Ben bıçak ile boğazını kestim.

  219. Rüyamda bir sürü yavru köpek bacağımı ısırmaya çalışıyordu, çok korkmuştum. Yanımda erkek arkadaşımdan yardım istiyordum fakat bir şey yapmıyordu. Karşımda başka bir adam vardı, ondan yardım istedim, o beni kurtardı. Ne anlama geliyor acaba?

  220. Rüyamda bizim mahalleye bir sürü şekilde köpek sürüleri koşarak geliyorlar. Ben normalde köpekleri çok severim. Ama önce korkuyorum, kaçmaya çalışıyorum. Sonra iki tana büyük çoban köpeği biri pamuk gibi bembeyaz, biri beyazlı grili çok iri köpekler sağıma ve soluma gelerek koruma gibi benimle konuşmaya başlıyorlar. “Biz dostuz, korkma her an yanında olacağız” diyorlar. Ben de sağda olan bembeyaz köpeğin başını ve sırtını okşayarak yürüyoruz.

  221. Boş bir yüzme havuzunda gezen ardından oradan çıkıp yanımda bulunan oğluma saldıran bir köpek gördüm. Ardından oğlumu ısıran bu köpeği öldürdüm. Köpeği parçalara ayırdım. Köpek sarı renkli ve güçlü bir köpekti. Baya uğraşıp öldürdüm. Bunun anlamı nedir?

  222. Ben normalde köpekleri çok severim ama rüyamda bir köpek sürüsü bana saldırıyor ve aynı zamanda yanımda abim de var ona da saldırıyor. Ve ben bana saldıran köpeklerden kurtulamıyorum ama abim de yaralı bir biçimde kurtuluyor. Ben rüyada öldükten sonra fazla hatırlamıyorum.

  223. Rüyamda arkadaşımın köpeği benim dediğimi yapıyor. Ben de arkadaşlarımı korkutuyorum. Rengi turuncu ve siyah renkli.

  224. Ben rüyamda açık kahve renkli ve çok bakımlı bir köpeğin yine çok bakımlı ve besili 2 kediye saldırdığını ve 2 saniyede onu yediğini gördüm. Diğer kedi onu kurtarmak için köpeğe saldırması da işe yaramadı. Bu rüyamla ilgili yorumunuzu bana yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

  225. Rüyamda odamın camına (bayağı yüksek kattayım) kadar yükselen kum ve kumun üzerinde 3 adet köpek görüyor. 2 köpek yatıyor 1 i ayakta. Ayakta olan açık kahve renkli, kocaman kafası olan yüzü belli olmasa da çok çirkin bir köpekti. Beni korkutuyor ve perdenin arkasına saklanıyorum. Sonra bütün köpekler ayaklanıp camıma yanaşıyor. Cidden çok korkutucuydu.

  226. Kızımın sınıfını gördüm. Yavru köpekler gördüm. Öğretmeni gördüm daha sonra çocuklarla beraber yavru köpeklerin renklerini gördüm. Daha sonra yavru köpekleri satın almak istediler. Bu kadar.

  227. Rüyamda büyük, az tüylü, kahverengi, çoban kırması bir köpek yatağıma gelip elimi ağzına aldı ve ısırmadı (sanki dişleri kaşınıyormuş gibi) yanıma yattı. İteledim “Git” dedim olmadı. Aksine benimle oynamaya devam etmek istedi. Sonrasında hırçınlaştı. Her tarafım köpeğin salyası oldu, tiksindim. Teşekkür ederim. Saygılarımla.

  228. Ben rüyamda tenceremde canlı bir köpeği pişirmekte olduğumu gördüm. Sonra o köpek, sıcak suyun içinden sanki haşlanmış da yumuşamış, sünmüş gibi iğrendirici bir vaziyette gerinerek çıkıyor ve tiksinti ile karışık bir ürkme hissettiğimi hatırlıyorum. Sonra anında bu görüntüyle uyanmış ve rüyayı çok ilginç bulmuştum ve şu an birden gece vakti gözümün önüne gelerek hatırladım rüyayı. Çok gecikmeden yorumlayabilirseniz benim için aydınlatıcı olacak. Teşekkürler.

  229. Selamünaleyküm, ben vardiyalı olarak çalışan biriyim. Gece vardiyasındayken gündüzleri yatarım. Bunu söylememin sebebi gündüz görülen rüyaların gerçek dışı düşünce eseri olduğunu duymamdır… Rüyamda k-9 olarak tabir edilen polis kurt köpeği yavrusu 4-5 tane yavru köpekten birini satın alacak oluyorum. Köpeklerin her biri birbirinden güzel ve renk renk, yanımda annem oluyor ve ona “Bu köpekler çok akıllı ve sahibine çok sadık oluyor” diyorum. Rüyam neye çıkar? Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim…

  230. Komşum rüyasında benim evime gelecek 3 erkek 70 li yaşlarda, üstleri başları perişan ve aynı şekilde 70 li yaşlarda 1 kadın evime geliyormuş. “Ben bunları doyuracağım” diyormuş. Fakat hortum bağlıymış yemek yiyememişler. Sonra o insanlar kedi ve köpeğe dönüşmüşler. Sonra komşum onları evden atmış. Bu ne demektir? Acil yanıt bekliyorum.

  231. Rüyamda nişanlımın kucağında bir köpek gördüm, üşüyordu. Nişanlım ceketini çıkarıp köpeğe sardı üşüyor diye. Sizce ne anlama geliyor?

  232. Ben rüyamda masum sarı renkte bir sokak köpeği gördüm. Ona acıdım ve onunla konuşmaya başladım ona “Seni evime götüreceğim” dedim. Köpek sanki masum zavallı bir şekilde kafasını 3 kere öne doğru eğdi. Susarak evet dedi. Rica etsem açıklayabilir misiniz bu rüyanın tabirini?

  233. Rüyamda benim evde beyaz bir köpek oluyor. Birde küçük desem küçük değil, büyükte olmayan bir yılan görüyorum. Köpek yılanın yavrularını yiyor 5 veya 6 tane yavru yılan. Bir bakıyorum köpek yerde yatıyor ama karnı çok belli şekilde kımıldıyor. Ben de köpek kusması için ona uzun bir yastık kılıfı gibi bir şey uzatıyorum. O da kusuyor, hepsi içinden çıkıyor. Ben de o kustuktan sonra onları yüksek bir balkondan fırlatıp atıyorum. Köpek çok rahatladı. Annesi gelip yılanların, onları aradı onu da camdan attım. Attığım yerde de civciv, ördek yavruları vardı yeşilliklerin üzerinde. Yılan hiçbir şey yapmadı onlara. Bu arada yılan da yavruları da beyazdı. Çok kortum, çok etkilendim. Nedir bunun tabiri?

  234. Ben rüyamda arkadaşımla yolda gidiyorduk ve önümüze 3 köpek çıktı. Biri bize doğru birkaç defa havladı sonra köpeklerden başka biri 2 ayaküstünde durdu ve o şekilde koşup benim arkadaşımın üstüne doğru koştu ve arkadaşım kaçtı. Sonra bana döndü bana saldıramadı. Tereddüt etti ben de aynı şekildeydim tereddüt ediyordum. Elimde bir taş vardı “Gelirse vururum” diyordum ama köpek saldırmadı öyle durmuştu ve sonra uyandım.

  235. Ben rüyamda köpeğin yanıma gelmesini ve ben onu gönderdiğimi ve köpek her seferde geldiğimi gördüm. (Lütfen cevapla.)

  236. Ben rüyamda yolda yürürken boyumca köpekler görüyorum tam onlara taş atacakken yan tarafımdan daha büyük bir köpeğin bana doğru geldiğini görüyorum. Elime hemen bir sopa alıyorum. Köpek yanıma gelince iki ayağının üzerine kalkıyor ve bana bir şeyler söylüyor, “Hadi öldür bakalım” gibi. Ben de ona sopayla saldırıyorum sonra onu birden yerde kanlar içinde yatarken görüyorum.

  237. Ben bir köpek gördüm ve ondan sonra yaratık olduğunu gördüm. Biri bunu açıklasın lütfen.

  238. Rüyamda bir köpek buradan gitmemi istedi. Tekrar karşısına çıkınca elimi ısırmaya başladı ve yanımdaki biri köpeği kucakladı ve kaçmamı istedi, ben de kaçtım.

  239. Ben rüyamda gördüm ki geceydi, annem dışarı çıktı. Abim de annem içeri girdi. Abim de hemen bir demir parçasını penceremin önüne dikerek eve kaçtı. Ben de onu gördüm pencerede korkutayım dedim o da fena korktu kaçtı eve hemen. Sonra da caddede köpek sürüsü geçti, ben de ıslık çaldım bir siyah köpek geldi havlıyordu. Ben de korktum pencereyi açmadım ve uyandım. Acaba nasıl bir şey?

  240. Rüyamda arkadaşlarımla dağ yolu gibi bir yolda ilerlerken biraz ilerdeki insanların yanındaki değişik cinsteki köpekler bizim üzerimize doğru koşup saldırdılar. Beni önce bacağımdan sonra da ellerimden ısırdılar. Beni ısıran köpeği ben tutup ileriye fırlatıyordum sonra arkama döndüğümde bir arkadaşımın köpeklerin saldırına uğradığını ve sonra yerden kalkarak onları tekmeleyerek kaçtığını gördüm. Ellerime baktım diş izleri var içi kanlı ama kan akmıyor. Sonra iki iri köpeğin oturarak bana baktıklarını ve göz göze geldiğimizi fark ettim. Sonra köpekler kaçtılar ve tekrar saldırmaya başladılar. Ben kesik bir ağaca çıkmaya çalışıyordum. Çıkamayınca kaçmak isterken titreyerek uyandım. Bunun yorumu ne olabilir?

  241. Ben rüyamda bir sürü kocaman sokak köpeğini bir parkta uyurken gördüm. Bana saldırmasınlar diye yanımdaki akrabamla sürünerek yanlarından geçtim. Tabirlere baktım ama tam cevabını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

  242. Rüyamda ben, kaynanam ve görümcem bir evdeyiz dışarı çıkmak istiyorum ama evin bahçesinde köpekler var. Yaklaştığım an sadece bana saldırmaya çalışıyorlar. Köpeğin bir tanesi çok büyüktü ve bütün dişlerini gösteriyordu, ısırmaya hazır gibi. Çok korkunç bir rüyaydı, hala etkisindeyim. Yorumlarsanız sevinirim.

  243. Ben rüyamda beyaz, büyük, kangal tipinde, sahibinin elinde bağlı bir köpek gördüm ama sahibi benim yanıma gelince köpeği bırakıyor ve köpek benim yanaklarımı falan yalıyor, elimi ağzına alıyor ama ısırmıyor. Ve ben köpeklerden çok korkarım annem bağırıyor “Çek köpeği kızım korkuyor” diyor, adam çekmiyor. Ağlayarak uykudan uyandım.

  244. Rüyamda evime köpek giriyordu ve arkadaşım kucaklayıp balkondan aşağıya atıyordu ve köpek arkadaşımı koşturuyordu.

  245. Rüyamda kendi köpeğimi dolaştırırken sarı dişi bir sokak köpeği saldırıyor ve benim köpeğim kaçıyor ama sonra yakalıyor ve ısırıyor. Sonra tekrar kaçmaya çalışıyor ve tekrar yakalıyor. En sonunda ben sarı köpeği yakalayıp öldürmeye çalışıyorum ama öldürmüyorum… Hatırladığım kadarıyla.

  246. Merhaba, ben 2,5 aylık hamileyim. Rüyamı tam olarak hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey köpek olduğundan da emin değilim ama birkaç tane hayvan saldırıyordu. Ben okuyorum, dua ediyorum. Ben okudukça o hayvanların içinden cinler çıkıyordu. Siyah ve kısalardı, suretlerini de gördüm. Anlamı nedir?

  247. Arkadaşım vardı yanımda köpekler havlamaya başladı. Arkadaşım beni bırakıp gitti. Ama çok köpek vardı, birbiriyle dövüşen ondan sonra ilişkiye giren ondan sonra havlayan.

  248. Merhaba, ben rüyamda yavru bir köpek tarafından ısırılıyordum ama yavru oynamak istiyordu. Ben korkunca Isırdı ama çok canımı acıtmadı. Köpek siyahtı. Acaba ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  249. Rüyamda kayınımı gördüm, onunla beraber dışarıdayız ve uçurum kenarına geliyoruz ama uçurum çok yüksek değil. Kayınım aşağıda duruyor, ben yukarıda. O, ayağı ile kapalı olan tahta kapıları kırıp açıyor ve içi kötü olan tuvalet çıkıyor ortaya. Tam o sırada da benim yanıma kocaman siyah bir köpek geliyor, boynunda tasması var ve ben onun üzerine biniyorum. Kayınımla konuşmaya devam ediyoruz.

  250. Rüyamda simsiyah, kocaman bir köpek evimizin içine giriyor. Kızım ve benim yaşadığımız ev bahçe içerisinde, boydan boya camekanlı, önünde çiçek saksıları olan çok ferah bir ev. Köpek girerken biz kenara çekiliyoruz. Hiç ses çıkarmıyoruz. Köpek, evi sessizce dolaşıyor ve geldiği gibi aynı kapıdan çıkıp gidiyor. Hayırlara çıksın inşallah. Bunu bana yorumlayabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler.

  251. Rüyamda çöl gibi kum rüzgarlarının olduğu bir yerde, beyaz bir çoban köpeğinin bize doğru koşup geldiğini, kızım kucağımdayken bize saldırdığını gördüm. Boğuşurken uyandım.

  252. Rüyamda siyah bir köpek durmadan beni yaladığını gördüm. Ben ilk baş iyilik yapıyorum, köpekte beni yalıyordu.

  253. Ben iki köpeğin bir tane küçük köpeğe önce havladığını sonra ısırdığını gördüm. Tanımadığım iki kız da ısıran köpekleri tutup çekmek istediler. Çektikleri için küçük köpek ikiye ayrıldı ve kan görmedim hiç. Ben bir köşede onları korkuyla seyrediyordum. Çok korktum.

  254. Rüyamda bir köpekle sokakta dolaştığımı gördüm, benim yanımda yürüyordu. İyi ve sevecen bir köpekti. Bunun yorumu ne olabilir?

  255. Rüyamda dükkanın önü köpeklerle dolmaya başladı. Herkes dükkana doldu ama küçük kardeşim daha bebek olduğu için kaçamadı, kardeşimi parçaladı. 🙁

  256. Ben rüyamda birçok köpeğin kovaladığını ve sürekli kaçtığımı köpeğin birini kapıya sıkıştırıp boynunu kırarcasına kafasını çevirdim fakat yanımda birileri vardı, hepimiz kaçıyorduk.

  257. Merhaba, rüyamda köpekler bana havlıyor sonra bir tane kahverengi bir köpek (av köpeği olabilir) yanıma geliyor, nereye gitsem oraya geliyor, ısırıyor beni (acı hissetmiyorum) sonra onu fırlatıyorum tekrar yanıma geliyor. Ne anlama geliyor, neyin işareti? Yardım ederseniz sevinirim.

  258. Merhabalar, rüyamda sokakta koşuyordum birden fazla siyah, küçük yavru köpekler paçalarıma dişlerini geçirmiş saldırıyordu. Dişlerini gördüm. Bacaklarıma herhangi bir temas yoktu. Bol pantolonuma dişleri ile tutunuyorlardı. Bazen ben bazen yanımdaki arkadaşım köpekleri çekip fırlatıyorduk sonra bir diğeri geliyordu. Sonrasında da uyandım. Ne anlam taşır? Cevaplarsanız sevinirim…

  259. Ben rüyada üç kişi gördüm, nnları tanıyor muyum, bilmiyorum. Bize köpek saldırdı ondan sonra kurtulduk. Ve üç kişiden kız olanı bir yere bıraktık ve geri gelen de o köpek biz iki kişiyken bize saldırdı. İlk olarak kaçtık sonra durduk. Ben bıçağı açtım, köpek saldırıyor ama bir şey yapamıyor, geride duruyor. Biz yaklaştıkça o biraz daha geriliyor.

  260. Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim, beden eğitimi dersi gibi bir şey yapılıyor. Hemen aşağıda bir duvar var ve birden her yerde büyük büyük balıklar beliriyor, toprak üzerinde. Bir köpek geliyor ve kendi boyu kadar bir balığı kapıp kaldırıyor. Sonrasını pek hatırlamıyorum. Beni kovalayıp kovalamadığını bilmiyorum ama hemen koşup duvarın üstüne çıkıyorum. Sonra peşimden gelmemesini umarak diğer tarafa atlayıp uzaklaşıyorum. Aşağı yukarı böyle bir rüya gördüm.

  261. Rüyamda yıllar önce çocukken oturduğumuz evin merdiven altında 2 bavul para buluyorum ve bu bavulları alıp o evin mutfağına koyuyorum. Bir anda içeri 3-4 tane köpek geliyor ama hırlamıyor, havlamıyor, dışarı çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyorlar.

  262. Rüyamda bir köpeğin birkaç kişinin peşinden koştuğunu gördüm, ta ki beni görene kadar, beni fark ettiğinde onları bırakıp benim peşimden koştuğunu gördüm. Lakin bu köpeğin insan gibi kafası vardı, çalı gibi bacakları falan. Sonra ben mahallenin bakkalına girdim. Köpek bana bir şey yapamadı. Yanımda biri daha var ama hatırlamıyorum ve ben bakkala “Bu köpek çok tuhaf. Baksana, insan gibi” hayret bir şeydi. Sonra bir hocanın bir yazı gönderdiğini gördü. Tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum, zira insanlarında köpek olabileceği gibi bir şeydi. Gerçekten hiçbir şey anlamadım. Ne demek bu?

  263. Arkadaşlar, rüyamda bir sürü köpek beni merdivenden yukarı çıkarken takip ediyordu/kovalıyordu. Sanırsam hepsi veya büyük çoğunluğu yavruydu (yeni doğmuştan biraz büyük.)

  264. Rüyamda bir köpeğin vücudunun yarısına kadar kendisinin toprakta gömülü olduğunu gördüm. O rüyada sevdiğim bir kızın da hasta olduğunu, bunun üzerine hastaneye giderek ona “Geçmiş olsun” diyorum. Biraz sohbet ediyoruz, baya da aramız iyi oluyor sonra. Bu rüyanın anlamı ne acaba?

  265. Rüyamda iki köpeğin yabani bir hayvana saldırması o hayvan bir domuza benzemesi. Biri iri köpek, biri küçük köpek hayvana saldıran küçük köpek, hayvanın etinden, derisinden koparıyordu. Ben de bir arkadaşımla bir binanın camından bakınıyorduk.

  266. Hayırlısıyla bu gece rüyamda çok büyük kuvvetli bir köpek ve yavrularını gördüm ancak zararsız hastalığa düşmüşlerdi.

  267. Kötü bir adamın elindeki köpek bana saldırıyor ama bir şey yapamıyor. O saldırgan köpek başka bir köpeğin kafasını koparıyor. Nasıl tevil olur?

  268. Rüyamda ilk olarak güzel bir kızla tanıştım sonrasında sohbet edip bir şeyler içmek istedik. Rüyam burada değişiyor ve yolda yürümeye başlıyorum, karşıya geçmek istiyorum ama trene benzer araçlar geçiyor önümden. Sonra bir patlama oluyor, patlamada bir köpek yavrusu var onu alıyorum, hızlı bir koşu yaparak başka bir araçtaki köpek yavrularını da kurtarıyorum patlamadan. Köpekler toplam 6 tane ama bir tanesi kayboluyor, bulamıyorum. Lütfen bir cevap yazar mısınız?

  269. Rüyamda bir yere gidiyorum ve orda çevreye zararlı olan bir köpeğin annesiyle konuşuyorum. Zarar veren köpekten korktuğum içen diğer köpeğin talimatlarını dinliyorum ve o köpeğin abimi ısırdığını görüyorum. Bir sonra ki gecede siyah büyük bir köpekle ilişkiye girdiğimi gördüm. Çok merak ediyorum, niye hep köpek? :((((

  270. Selamünaleyküm. Bu gece rüyamda gerçek hayatta yanlışlar yapmama sebep olan bir arkadaşım ile onun bana zarar verdiğini anlamadığım zamanlardaki gibi mutluyum. Önce annemin beni onunla birlikte görürse ne kadar kızacağı da rüya boyu aklımda hatta ailemden kaçıyorum rüya boyu görmesinler diye. Sonra bir ara annem var yanımda etrafımda 3 veya 4 tane köpek, birisi boynunda dikenli bir tasmasıyla siyah, korkunç bir köpek üstümüze koşarak geliyor. Yanımda da çocuğum var, ona zarar verecekti ki, benim elimde bir kilim parçası var onunla köpeğin ağzına vuruyorum, o kenara çekiliyor bir başka köpek zarar verecekken annem köpeğin ağzını kapalı bir şekilde tutup uzaklaştırıyor. Ben de o sırada arabaya doğru koşup arabaya biniyorum. Bir köpekte peşimde arabaya binince bu köpeğin üstüne çıkıyorum ama öldürmeyecek kadar sadece köpeğin zarar vermesini engelliyorum sonra köpekle yüz yüze geliyoruz. Köpek sarı, bir dişi köpek sonra başım ağrımış bir şekilde uyandım ve korkmuş ve stres olmuşum.

  271. Merhaba, rüyamda iki tane köpeğin sırtıma sıkıca sarılarak bırakmadığını gördüm. Sadece insan gibi sarılmışlar sessizce duruyorlar. Ne yapsam sırtımdan atamadım. Bu neye işaret olabilir?

  272. Rüyamda 10 günde 3 kez köpekler ile uğraşıyorum. Dün gece gördüğüm rüyada 1 küçük, 1 orta ve 1 de büyük köpek ile oynadığımı üçünün de parmağımı ısırdığını ve kovduğumu gördüm. Ancak kan yoktu, kırmızı bir çizik olmuştu. Buna bir anlam veremedim. Yardım ederseniz sevinirim. Hayırlı değilse yorumlamayın.

  273. Rüyamda birkaç tane köpek gördüm benden uzakta. Ama içlerinden bir tanesi siyah renkli olanı koşarak bana doğru saldırmak için geldi ve ben yerden aldığım bir taşla köpeği tam kafasından alnından vurdum. Köpek oracıkta bayıldı ve sonra kalkıp kaçtı. Daha sonra aynı köpek gene bana saldırdı. Bu defa gelip beni önce sağ elimden ısırdı ve avuç içimi yırttı sonra diz kapağımdan ısırdı. Ben de mücadele halindeyim. Bu sırada elinde tabanca olan birine “Vur şunu” diyorum ve o da vuruyor silahlan köpeği. Köpek ölüyor orda. Sonra ben asker oluyorum, yanımda da birisi var tanımıyorum. Biz ormanda yürürken birden pamuk şeker satan birini görüyoruz, almak istiyoruz ama 5 lira deyince pahalı deyip almıyoruz. Derken ormanın içinde İranlı bir grup turist görüyorum. Bize adres soruyorlar ben de adresi tarif ediyorum sonra gruptan bir adam bana 1 dolar veriyor bahşiş. Ve ben de diyorum ki; “Bir pamuk şeker bile alamıyoruz bu paraya. Aslında almasak da gerimi versek bahşişi diyorum. Ve sonra ilerlerken bir şenlik görüyorum ve bir adam pala bıyıklı bıyıklarıyla oynuyor yanından geçip gidiyorum. Ve sonra bir kapı geliyor ve komutan görüyorum bize, “Girin içeri” diyor. Ben de içeri giriyorum ve o komutana selam veriyorum içeri girerken, belimde silahım da var. Sonra komutan bir yerde yatıyor ve uyanıp gidiyor. Yattığı yatağın yastığının altında silahını bırakıyor. Ben de silahını alıyorum, kurcalarken silah patlıyor ama sadece benim dudaklarım kabarıyor şişiyor ve diyorum ki; “Bakın silah doluymuş. İyi ki siz oynamadınız.” Ve sonra o silahtan bir mermi alıyorum ama yüzümde ve dudaklarımda bir şişlik oluşmuş ve sonra uyanıyorum.

  274. Benim rüyamda bir arkadaşımın evindeydik, ailecek. Bir ara yanımızda bir çocuk ağlamaya başladı. Birden dış kapıdan bir sürü köpek girdi hatta (tüyleri siyah, gözleri kahverengiydi, hepsinin) bize karşı havlamaya başladılar. Sonra birbirlerine saldırdılar. Yalnız bize havlıyorlardı ama saldırmıyorlardı. Evde herkes dışarı kaçmaya başladı. Ama dışarıda hiç köpek yoktu. Evet, rüyam böyleydi.

  275. Ben rüyamda ufak süs köpeğine benzer bir köpeğin üzerime doğru geldiğini ama oyun oynamak için havlayarak geldiğini gördüm. Ben kendimi çok halsiz ve yorgun hissettiğim için biran önce def etmeye çalışıyordum. Fakat köpek gitmeyip daha fazla havlayarak beni ısırmaya çalışıyordu. Ben de ona saldırdım ve uyandım bir anda.

  276. Rüyamda eniştem iki elinde kurban kesmiş bana doğru geliyordu. Arkamı dönüp baktığımda 10-15 sarı renkli köpek vardı. Eniştem elindeki eti sarı köpeklere dağıttı. Köpekler bize hiç zarar vermeden etleri yediler. Eniştem 1 miktar eti de biz yiyelim diye ayırdı.

  277. Rüyamda ben köydeyken bir tane benden bile büyük koskocaman bir köpek gece ben yengemlerden gelirken bahçenin kapısının önünde duruyordu. Ben onun orda olduğunu bilmiyordum, kapıyı hızlı kapatınca beni ısırıyordu. Çok korkmuştum “İmdat” diye bağırdım kimse sesimi duymadı. Sabah uyandığımda çok korkmuştum. Kalktım bağırdım. Bunun sebebi nedir?

  278. Rüyada köpek iplerle boğulmuş ve havada asılıydı. Köpek aslan gibiydi yani çok güzeldi. Ben köpeğe ne olduğunu araştırıyordum. Başka bir rüyamda ise eve ekmek almıştım, köpek elimden ekmeği aldı kaçtı. İlk önce kovaladım sonra yeni ekmek aldım.

  279. Ahşap bir merdivenin altında bronz renkte iki yavru köpek, iki anneleri ve bir de gri beyaz kedi gördüm. Kedi köpeklere göre çok daha büyük, köpekler ise küçük birer kedi boyundaydılar ve kırmızı zilli tasmaları vardı. Sevmeye yanlarına gittim dokundum, yavrular tırmalamaya başladılar. Gülerek “Hadi git hadi git” diye sürekli tekrar ediyorlardı ayıplar gibi ve ben sevmek için üsteliyordum. Kedi pençesini bacağıma geçirince pençesini çıkarıp merdivenin basamağında kırmaya çalıştım ama kırılmadı esnekleşti. Acı hissedip ağlayarak uyandım. Hayvan severim ancak rüyamın etkisinden günlerdir çıkamıyorum. Yaklaşamıyorum hayvanlara. Lütfen yorumlayıp beni aydınlatır mısınız?

  280. Köy evi gibi bir yerdeyim sabahın 4ü, canım ekmek istiyor ve camdan atlıyorum ekmek almaya gideceğim ve camın etrafında bahçede her tarafta köpekler var ve ben çıkamıyorum yoldan. Bir sürü insan var, kimse bakmıyor. Ben sesleniyorum, esmer bir tane oğlan geliyor. Ben onu rüyamda tanıyorum, “Nerden çıktın” falan filan. Çocuk beni kurtarıyor oradan.

  281. Gördüğüm rüya, ansızın eve üç köpeğin girdiğini, ben bu köpeklerden korktum ama köpekler bana zarar vermedi kaçtım. Korkuma daha sonra evin kapısına yakın duvardan bir delik ve onun öncesinde yılan bir ahtapotu öldürüyor ve duvarda olan delikten başını sokuyor ve yine korkuyla yılana sağ elimle sert bir tokat attım. Daha sonra eve iki adam girdi tekin olmayan. O adamların yüzlerine iple vurdum. Yüzlerinden kan çıkasıya, iki adamı da öldüresiye dövdüm. Sonra da o evden çıktım, teslim olmaya ama bana yardım eden olmadı. Şaşkın uyandım.

  282. Hiç tanımadığım bir yerde dışarda dururken bir anda iki köpek havlayarak geliyorlar. Hiç tanımadığım insanlarla korku içinde oradaki bir apartmanın alt katında küçük bir odaya sığınıyoruz. Köpekler çok kızmış, havlıyorlar. Ben pencereden bakarak Kur’an’da bir ayet var köpek duası olarak okunan onu okuyorum ve içimden köpeklere bakarak “Ey köpekler, buradan gidin” diyorum sonra köpekler gidiyorlar, ortalık sakinleşiyor. Çok korkmuş bir vaziyette dışarıya çıkıyorum, aklıma 8 yaşındaki oğlum geliyor. Ya o burada dışarıda oynarken bu köpekler gelse idi ne olurdu? Sonra aklıma internette izlediğim bir video geliyor. Köpek 10 aylık bir bebeğin önüne yatmış bebek kuyruğunu çekiyor, üstüne yatıyor, köpek bir şey yapmıyor. Köpekler kötü hayvan olsa bebeğe zarar verirdi diye düşünüyorum. Onlar kimi ısıracağını bilir, demek ki bizim günahlarımızı gördüler böyle saldırdılar. Köpekten korkacağımıza Allah’a sığınalım diye içimden korkumu yenmeye çalışıyorum. Sonra korkuyla uyanıyorum.

  283. Rüyamda siyah bir kangal köpeğin benim yanımdan asla ayrılmadığını, onu bir yere bırakırım endişesi duyduğunu ve asla kimseye gitmek istemediğini gördüm. Köpekle konuşmadan anlaşıyordum. Rüyamda beni bırakma der gibi bakıyordu. Üstelik bana muhtaç olduğunu hissettirdiği gibi onu bırakırsam bana zarar vereceğini de hissettirir gibiydi.

  284. Annem rüyasında beni (oğlunu) et alırken görüyor. Bana diyor “Bu köpek etidir.” Ben de diyormuşum “Kasap öyle veriyor.” Sonra annem bana kızıyormuş “Bu eti eve sokmam” haramdır diye. Ben de kasaba kızıyormuşum. Kasapta “Herkes böyle alıyor kimse ses çıkartmıyor.” Etrafta da bizim bütün akrabalar. Sonra ben anneme bir köpek getiriyorum ve annem diyormuş ki; “Beni mi kandırıyorsun? Bu sadece rengi beyaz olan bir köpek.

  285. Rüyamda yakın arkadaşımla kendi okuluma gidiyordum (Beylikdüzü) bizim kent sitesinin yanı ve arkadaşımla aynı okula gitmiyoruz. Ben okulda 7-C sınıfındayım ve yollarımız ayrılıyor. O bizim kent sitesine gidiyor (normalde farklı bir yerde oturuyor) ben şaşırıyorum ve bloku soruyorum, “7 C” diyor anlamıyorum. Arkadaşımın yanında kardeşi var, tekrar sormaya giderken kardeşi turuncu köpek besliyor, köpek beni takip ediyor ben koştukça koşuyor. “Yardım edin” diye bağırıyorum yardım ediyorlar. Eve geri dönerken adım başı köpek görüyorum ve ben koştukça onlarda koşuyor. Sürekli bağırdığımda oradaki insanlar köpeği besliyor ve oyalıyor, kurtuluyorum. Hızla koşarken oturduğum sitenin önünde frenliyorum kendimi çünkü önüme beyaz bir araba çıkıyor, o da frenliyor kendini, içinde sınıf hocam var (erkek) sitenin önündeki güvenlikte nöbetçi kartıyla survivordaki hakan var. İkimizde aynı anda nefes alıp yutkunmaya çalışıyoruz ve boğuluyoruz adeta ama onun nöbetçi kartı boynuna dolanmış (Sokak köpeklerinin rengi siyah beyaz, beyaz üstü gri üstü siyah, altı kahverengi) (Köpeklerden korkuyorum.)

  286. Ben rüyamda mahallede arkamda iki köpekle giderken önüme bir anda iki köpek daha çıkıyor ve biri yatmış vaziyette, diğeri ise ayakta. Yatan köpeğe yaklaşırken hırlayarak benim geri gitmeme sebep oluyor, korkutuyordu. Acaba tabiri nedir?

  287. Kolay gelsin; ya bir patika yoldan arkadaşlarımla yürürken kar yağışıyla beraber yanda duran dere taşıyordu. Bir cam şişenin içinde ölü bebek gördüm birde yolda yürürken karşılaştığım ölü köpek başı vardı. Sadece başı hava boğucu ve kapalıydı. Yorumlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin.

  288. Ben rüyamda bir köpek gördüm. Bana baktı ve dedi ki “Her şeyi bilmenize gerek yok” dedi ve aynı anda ablamın da rüyasında kıyameti kopacağını görmüş. Aynı anda uyandım ablamla. Sizce bu neyin göstergesi?

  289. Ben rüyamda evimizde bir süs köpeği gördüm ilk önce onu sevdim, sonra biberonla ağzına süt verip başının altına yastık koyup uyutuyordum.

  290. Merhabalar. Geçen akşam rüyamda sevgilimin evine gidiyordum. Birkaç kere gittiğim için aynı yollardan gidiyordum ama bahçeye girdim. Güya oradan gidiliyormuş. “Aynı yerlerden gideyim de kaybolmayayım” diyorum. Fındık ağaçlarının dallarının altından geçiyordum zamanla dallar daha da alçalmaya başladı ve ben yolumu değiştirmek zorunda kaldım. Sağa doğru döndüm, sola dönemezdim çünkü uçurumdu. Neyse sağa dönüp ilerlerken bir ev ve yanında bir beyaz köpek gördüm. İlk önce bana havladı, ben korktum. Normalde yavru köpeklerim var, çok severim ama rüyamda korktum. Orta boyda bir köpekti. Bir yandan da telefonda sevgilimle konuşuyorum, yolu bulamadığım için yardım ediyor bana. “Ama burada köpek var, havlıyor bana” derken elimi köpeğe uzattım sevmek için. Köpek de sustu, yanıma geldi, ayağımın dibine yattı. Sonrasını hatırlamıyorum. O gece çok rüya görmeme rağmen bu kadarını hatırlıyorum. Kuzenimin dediğine göre bir ara inlemişim gece. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    1. O köpek sana yanlış yolda olduğunu gitme demek için dibine yatmıştır ve gitmemeni istediği için yanına gelmiştir.

  291. Rüyamda eskiden bir iki kere yemek verdiğim köpek benle konuşuyor, benden yemek istiyor. Ben de yanımda yemek olmadığını evden ekmek kırıntıları getirebileceğimi söylüyorum ama o yalnızca onu istediğini söylüyor. Bu zaman köpek bana doğru koşuyor, ben de eve koşuyorum bana yetişemiyor. Hatırladığım bu. Bu arada köpek beyaz bir köpek ve bugün o köpeğin ölmüş bir köpek olduğunu öğrendim.

  292. Rüyamda bir güçlü köpeğin güçsüz, kendinden küçük olan köpeği yediğini gördüm. Yardımcı olur musunuz?

  293. Ben de rüyamda kapalı karanlık bir odadayım rüyamda gecedeyim yani. Sonra birden bir şey oluyor ve karşıma bir adamla saldırgan bir köpek çıkıyor ya rüyayı tam da hatırlayamıyorum galiba ama hatırladığım kadarıyla köpek dışarıdan havlıyor. Adam da kapıyı açmam için bağırıyor sonra ne hikmetse kapı birden açılıyor. Karanlıkta göz gözü görmüyor ama köpek içeriye saldırarak giriyor ama saldıramıyor. Ben de hemen kapının dibindeyim ve dışarıya atıyorum kendimi. Sonra çıkar çıkmaz yanımda taşıdığım bıçağı üzerime gelen bu köpeğe çıkarıp köpeğe atmıyorum ama savuruyorum ama köpeğe denk geliyor mu, gelmiyor mu rüyada belli değil. Kan falan akmıyor yani. Rüyam bu kadar ve çok korkuttu beni. Yardımcı olabilir misiniz acaba, neye işaret olabilir bu rüya?

  294. Rüyamda bir sarayda bekçilik yapan köpeklerin orda çalışan kadını hunharca ısırmasını gördüm kapılar kilitli, çıkış yok, kadın için. Ve köpeklerin tasmaları kopmuş, hepsi o kadının üzerine saldırdı. Ben de sarayın içinde üst katında onları izliyorum.

  295. Rüyamda köpeğimi gezdirmek üzere evin bahçe kapısını açtım fakat tasmasını takmadım benim dışarı çıktı. Koşmaya başladı, orayı burayı koklayarak. Arkasından koştum ama bulamadım kayboldum. Bir müddet aramaya devam ettim ama yine de bulamadım köpeğimi. Ne anlama gelmektedir? Köpek kurt köpeği tarzındaymış.

  296. Rüyamda siyah bir köpeğin beni kovaladığını ve ortaya çıkan beyaz, küçük bir süs köpeğin onunla boğuşup uzaklaştırdığını ve yanıma geldiğinde elimde olan somun ekmekten bir parça koparıp önüne koyduğumda yemediğini gördüm.

  297. Rüyamda yolda yürürken bir kurt köpeği gördüm korktum ama zarar vermez diye devam ettim yürümeye. Dönüp arkama baktığımda köpek takip etmeye başladı sonra nasıl olduysa ben düştüm ve köpek yüzümü yalamaya başladı, tam ısırıyordu ki sıçrayarak uyandım. Dehşet korkmuşum. 🙁 Yakın zamanda biriyle tartıştık, ondan zarar mı gelecek acaba?

  298. Rüyamda bir köpeğin başındaki mavi bereyi aldığını ve alarak kaçtığını gördüm. Bana beremi geri iade etmedi.

  299. Rüyamda sokakta dolaşan 4-5 köpek gördüm beni gördükten sonra kovalamaya başladılar. Ben onlardan kaçarken kardeşime saldırmaya çalışıyorlardı. Ben de kardeşime zarar vermesin diye köpeğin ağzına tekme attım ve ayağımı ısırdı. Ayağımda normal bir acı hissettim sonra köpeğin yüzün yarısının olmadığını ve dilinin çok büyük ve yeşil bir renkte olduğunu gördüm. Bu ne anlama geliyor, lütfen açıklar mısınız?

  300. Rüyamda annemin evindeyim ve misafir odasına siyah, renkli, sürekli kuyruğunu sallayan bir köpek giriyor ama ben kapıyı kapatıyorum girmesine müsaade etmiyorum. Tam kapıyı açacağım tekrar geri geliyor. Bu defa kapıyı kapayınca araya sıkışıyor. Orada uyandım. Misafir odasında da 3 tane büyük vitrin olması dikkatimi çekti.

  301. Rüyamda yolda yürürken yavru siyah bir köpek beni takip ediyor, ben de peşimden gelmemesi için tekme atıyorum yuvarlanıyor, canı yanıyor. “Tamam, peşinden gelmeyeceğim” diyor fakat yine geliyor. Tekrar tekme atıyorum yine yuvarlanıyor, tekrar arkamdan dolaşıp yere kıvrılarak yatıyor. Birkaç köpek beliriyor. Bir tanesi tekmelediğim köpeği kokluyor ve bacağımı ısırıyor fakat canım yanmıyor, ben de bacağımı bırakması için başını okşuyorum zorda olsa bıraktırıyorum.

  302. Rüyamda komşuma gidiyorum komşunun büyük bir köpeği var, bana havlamaya başlıyor. Korkmaya saklanmaya başlıyorum ancak o komşum beni köpeğinden koruyor ne ısırıyor, ne de saldırıyor.

  303. Ben rüyamda 3 tane beyaz yavru köpeğin bizim evin etrafında bir yerdir bir arada durduğunu gördüm onlardan korktum sonradan bana bir şey yapmadılar ve eve götürdüm beni yaladılar. Bunu nasıl yorumlarsınız?

  304. Rüyamda güçlü bir köpek beni kucaklayıp havaya kaldırıyor ve ben diyorum ki kilom 110 veya 115 nasıl kaldırabilir diye düşünüyorum derken uyandım. Lütfen yorumu yapar mısınız?

    1. Rüyamda bir arkadaşla geziyoruz, deniz kenarındayız. Kumu eşeliyor arkadaşım sanki bir şey arıyor gibi birden arkasında siyah bir köpek beliriyor havlıyor, ben korkuyorum “Bak köpek var” diyorum, oralı olmuyor arkadaşım. Birden bakıyorum ki köpek bir şeyler söylemek istiyor ve onu takip etmemi istiyor, peşinden tepeye çıkıyorum yeri eşeliyor, kazmamı istiyor. Ben de kazıyorum tepsi şeklinde altına benzer bir şey çıkıyor. O sırada başka köpekler geliyor sanki onların bölgesine girmişiz ve havlıyorlar. Ben korktuğum için düşecek gibi oluyorum. Siyah köpek önüme geçiyor, diğer köpeğin kokumun almasını önlüyor. Başka kimse olmadığına inandırıyor ve diğer köpeklerin hepsi gidiyor, giderken siyah köpeği de çağırıyorlar ve bana bakarak gitmesinin gerektiğini söyler gibi yapıyor ve gidiyor onlarla.

  305. Rüyamda ön bacakları olmayan, yaralı, yavru bir köpek gördüm ve onu ya yemeye çalışan ya da yarasını yalayan daha büyük bir köpek vardı. Uyandım.

  306. Hayırdır inşallah diyerek rüyamı anlatıyorum. Rüyamda loş bir ortamdayız, duvarın kenarında büyük (insan boyunda) bir yarasa kanadı görüyorum kaçıyor, euzü besmele çekiyorum peşinden gidiyorum. Korkuyorum ama peşinden gidiyorum. Oldukça büyük bir hayvan, koşarak yan taraftan önlerine çıkıyorum ama büyük bir beyaz köpek ile onun koruduğu beyaz bir ejderha, bana o kadar masum bakıyorlardı ki ama ben gördüklerimden çok korkuyorum. Sonra onlara acıdım ama “Allahu Ekber” diye bağırıyorum. Onlara izin verdim gittiler.

  307. Ben rüyamda kapalı bir alanda 3-4 adet yavru pitbull köpekleri görüyorum ve ben bunların bir tanesini çalıyorum. Beyaz olanı beslemeye başlıyorum sahibi arıyor ama ben bende olduğunu söylemeyip hala saklıyorum ve evde beslemeyi düşünüyorum. Bu nedir, bir yorumlayabilir misiniz lütfen?

  308. Ben rüyamda bir otobüsten iniyorum bizim evin yakınında olan bir sanayide 2 köpek tanımadığım 2 kişiye saldırıyor. Bu saldırı esnasında ben donup kalıyorum. Saldıran 1 köpek bir kişiyi öldürüyor, diğer bir insan saldıran köpeği öldürüyor. Sonra ben bu tanımadığım kişilere neden yardım etmedim diye üzülüyorum. Eve gidip çoraplarımı çıkarıyorum ve sonrada uyanmışım rüyamdan. Bunun tabirini bana yapabilir misiniz?

  309. Bahçemde 2 siyah yavru köpek çiftleşiyordu, çiçek almaya gidiyordum onları görünce korkup geri çekildim. Ne anlama geliyor?

  310. Bir dişi, birde erkek köpek görüyordum ben beyazdılar. Dişi köpeğin yüzü çok güzeldi, insan yüzüne benziyordu ve benimle konuşuyordu. Birlikte birilerine yardım ediyorduk.

  311. Rüyamda bir kapıyı açtığımda yavru köpeğin kız çocuğumu bacağından ısırdığını gördüm ve daha sonra bu köpeğin yerde kanlar içinde olduğunu gördüm bunun anlamı nedir? Kısa zamanda açıklarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

  312. Rüyamda siyah, cılız fakat çevik, dobermana benzer büyük bir köpeğin beni kovaladığını en sonunda kaçmaktan yorulduğumda beni düşürdüğünü fakat ısırmadan üzerimde beklediğini gördüm. Köpek öfkeyle konuşuyordu. Konuşan köpeğin ne anlama geldiğini yazabilirseniz çok sevinirim.

  313. Rüyamda patronumuz çok büyük, açık renkli bir köpeğin üzerine ayaklarıyla basmaya çalışıp sonra da ayaklarının üzerinde duramayıp oturuyordu köpeğin sırtına (ata biner gibi) ama köpeğin sağ arka bacağının üst tarafı parçalanmış, etleri kemikleri görünüyordu ama kan akmıyordu. Yanında da hiç sevmediğim bir adam vardı, o da köpeğin yanında yürüyordu, ikisi yan yana gittiler.

  314. Rüyamda köpek gördüm zararlı bir köpek gibi görünmüyordu, çok uysaldı. Onu evden kovuyorduk bir türlü gitmiyordu. Bahçeye çıkardık hatta onu linç etmeye çalıştık, gene sesi çıkmadı. Onu öldürmedik en son kız kardeşimle boynundaki ipi tutup onu uzak bir yere götürdük sonra uyandım. Acaba bu köpek ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

  315. Ben kaç defadır ara ara aynı rüyayı görüyorum. Böyle bir mahalle gibi bir yer var, içinde müstakil evler olan bir mahalle burası, her seferinde yanlışlıkla giriyorum. Mahallede evlerin arasında tarlalar ya da ağaçlar var. Giriyorum mahalleye ama geri dönemiyorum. Sağım solum her yanım köpek dolu, gruplar halinde her seferinde saldırıyorlardı, bir son rüyamda sadece izlediler. Buna bilen biri yorum yapabilir mi?

  316. Bence güzel tabirler var, bakınca çok beğendim. Hani iyi şeyle söylemesinden ayrı kötü bile güzel yorumlar. Çok aklıma takılan rüya olduğunda bakıyorum ve gerçekten tatmin edici cevaplarla karşılaşıyorum. Kötü bile olsa bu yüzden teşekkürler. 🙂

  317. Ben rüyamda tarlada arkadaşlarla yürürken karşımıza 45 köpek çıkıyor ve bizi çok hızla kovalıyordu ve ben çok korkarım normalde ama arkama bakmadan sakince koşuyordum ve köpekler bana yetişip geçiyordu hiçbir şey yapmadan.

  318. Rüyamda küçük tatlı bir köpek gördüm ve onu gezdirmeye karar verdim sonra köpeği gezdirirken köpek hangi sokağa girerse o sokakta olaylar vardı. Bunun anlamı nedir, bir yorumlarsanız sevinirim.

  319. Rüyamda eşimle yolda yürüyordum sonra eşim bizden ayrıldı “Bak geliyor” dedi birden kayboldu. Ben arkasından bağırdım “Ne geliyor?” diye, cevap vermedi. Sonra peşinden gitmek istedim kucağımda oğlumla, birden her yer sis oldu gidemedim. Birden kocaman başı olan bir köpek gördüm 2-3 köpek kovalıyordu. Çok korktum çocuğuma saldırırlar diye. Sonra onlara kendimi göstermeden hızlıca devam ettim yoluma ama yok önüme çıkarlar da çocuğuma saldırırlar diye çok korktum. Oğlumu kucağımdan indirmedim. Uyandığımda kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Çok merak ediyorum ne anlama geldiğini lütfen cevap yazar mısınız?

  320. Rüyamda bir sürü köpek gördüm hepsinin gözleri açıktı ve yanımda tanıdığım insanlar vardı. Köpekler uysaldılar ve gözleri kapanan köpek ölü diye görünüyordu ve bu yüzden yanımdakiler bırakmıyordu gözleri kapansın.

  321. Rüyamda büyük, sarı kedi ve köpek gördüm. Evin bahçesinde kedi üç mavi kedisiyle oynarken köpek aynı bahçede gelip kediyi evden kovdu, uzaklaştırdı, evin duvarından tırmanarak kaçtı ne anlama geliyor?

  322. Ben rüyamda bir köpek görüyordum ama yüzü gerçekten çok korkunç. Arkadaşlarla binaya girip saklanıyorduk, biri “İnsan yiyor” falan diyordu. Yüzü canavar gibiydi ve sokakta dolanıyordu. Bir şeyler söylüyordu ama yankı yaptığı için anlaşılmıyordu. Bir köpek daha gördüm çok uysal. “Bundan zarar gelmez bu da çok korkuyor” deyip onu da binaya alıyordum.

  323. Ben rüyamda bir mahalleden geçerken bir evde ameliyat önlükleri giymiş kişiler köpekleri toplayıp evde odayı ameliyathaneye çevirip orada parçalara ayırdıklarını gördüm. Kimisi sedye de baygın veya ölü yatarken kimisi çoktan bacağı vs. parçalanmış derisi yüzülmüş etler halindeydi. Mahalleliye kızdım neden polise haber vermiyorsunuz suç işleniyor diye onların fotoğraflarını çekmeye çalışıyordum şikâyet etmek için.

  324. Ben rüyalarımda sürekli köpek görüyorum. Kaçıyorum hep ve genellikle kolumu ısırıyor fakat büyük ve acıtan bir ısırma değil. Bu seferde yine aynı oldu fakat köpek gitsin diye ulumuştum.

  325. Ben rüyamda önce bana saldıran çirkin bir köpek gördüm ama bana bir şey yapamadı. Yanımda çocuklarımda vardı onları korumak için dövdüm köpeği sonra restoran kapısında iki siyah ve büyük köpek yatıyordu sadece bana bakıyorlardı.

  326. Rüyamda sevgilimle otururken sevgilim bana hiç konuşmadan parmağıyla siyah köpeği işaret ediyor ve rüyamda besmele çekmeye çalışıyorum olmuyor zor uyanıyorum.

  327. Rüyamda tanımadığım iki erkek bir birlerine büyük siyah pitbull köpekleriyle saldırıyordu sonra eski bir arkadaşım o kavgayı ayırdı sonra bir köpek tanımadığım bir adamı öldürdü.

  328. Rüyamda çok büyük bir kurt köpeğini sevdim. Köpek normalden çok büyüktü. Herkes korkarken ben onu yanıma çağırdım ve yanaklarını sevdim. O da sevindi, mutlu oldu.

  329. Zincirli 3 köpek var. Ortadaki köpek kedileri yakalayıp ağzında salıyor yanına düşen kedi ölmemiş kedinin üstünde diş delikleri oluşmuştu.

  330. Merhaba gördüğüm rüyayı yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Rüyamda av köpeğinin gelip evin halısına yanıma pislediğini (büyük) gördüm.

  331. 1,5 aylıkken sokaktan bulduğum ve 1,5 yaşına kadar baktığım köpeğimi mecbur kalarak başka bir yere verdim. Ve uzun zamandır rüyamda hep hasta görüyorum onu. Gittiği yerde hep mutsuz oluyor. Gayet sağlıklı bir şekilde gitti yeni yuvasına. Rüyamda köpeğimi hasta mutsuz görmenin anlamı nedir acaba?

  332. Beni de rüyamda sürekli farklı köpekler kovalıyordu bir türlü peşimi bırakmıyorlardı bir de elimi ısırmıştı köpeğin biri. Sizce neden?

  333. Şuana kadar en uzun süren rüyalarımdan biriydi, iki üç kişiden oluşan topluluk zararsız olduğu halde beni arabaya bindirip zorluk çıkarmadan benim evime yol alıyorlardı. Birden sonra bana çok tanıdık gelen sarı yapılı bir köpek arabanın tepesine geliyordu ve elinde çatalla arabanın tavanını deşip 4-5 kere saplayıp deşiyor ve beni kurtararak arabadan çıkarıyordu sonra beni alıp o eve götürüyordu.

  334. Merhaba! Ben rüyamda sarı büyük bir köpek gördüm. Köpek yanıma oturdu onu sevmeye başladım ben sevdikçe kendini daha çok sevdirmeye başladı çenesinin altını elimle sıvazlarken köpek uyumaya başladı birden uyanıp ağzını açtı dişlerini göstererek göğe doğru kaldırdı başını ve Allah’a dua etmeye başladı yorumlarsanız çok sevinirim.

  335. 6-7 kere aynı rüyayı görüyorum ama hepsinde farklı köpek var. Eve geliyorum balkonda, odada ya da kulübesinde kendime ait köpeğimi unuttuğumu fark ediyorum. Kapıyı açıp köpeği çıkarıyorum 3-4 gündür hiç bir şey yememiş ve içmemiş. Ölmemiş olması için şükrediyorum ama sonra neler çektiğini düşündükçe, ne kadar aç ve susuz kaldığını düşündükçe çok üzülüyorum ve ağlıyorum. Hemen bir şeyler yedirip içiriyorum. Ve uyanıyorum uyandığımda ağlamış oluyorum.

  336. Rüyamda, sokakta gördüğüm iki köpeğe ekmeğe yağ sürerek paylaştırıyorum. Sonra Köpekler yemeği yedikten sonra su içiyorlar ve siyah olan bir tanesi yanıma gelerek dua eder gibi bana bakıyor ve ben de başını okşuyorum. Neye delalettir yazabilirseniz sevinirim.

  337. Rüyamda kendi sus köpeğimizin kaçtığını ve peşinden koşup yakalayamadığımı gördüm yorumlar mısınız?

  338. Rüyamda birçok köpek yavrusu toplu halde yatıyorlardı karınlarını doyuracaktım ama dilimlenmiş köpek eti veriyorlar yedir diye, ama yedirmedim. Teşekkürler.

  339. Merhaba, rüyamda evin alt katında köpeğin yardım istediğini duydum ve ses gelen yere kardeşimle gittiğim köpeğin bir kabloyla boynundan prize bağlı olduğunu gördüm, kablo şase yapıyor ve köpeğin canı acıyordu, ayrıca kablo kısa olduğundan boğulmamak için ayakta durmaya çalışıyordu. Sonra kardeşim kabloyu çözerek köpeği kurtardı. Yorumlarınızı beklemekteyim.

  340. Rüyamda sürü sürü köpek görüyordum hepsi sıralı şekilde durmuş sanki toplantı yapıyorlardı.

  341. Ben rüyamda bir kurt köpeği gördüm, gözümün içine bakıyordu oldukça sadık ve güçlü bir köpekti. Ondan korkmuyordum oda bunu biliyordu. İşin garibi sahibi olmadığım halde köpek onu bırakıp gideceğim diye tedirgindi. Bense köpeğe kızgındım benim haricim de herkese kötü davrandığını biliyordum köpek dişi değildi beni hep gözlüyordu.

  342. Full kuru ama parlak dallarla oluşmuş yuvarlak bir orman var. Bir erkek orda bir kadına tecavüz edecekken giriyorum oraya oranın köpekleri, çıplak insanları görünce saldırıp ısırıyor bende o köpeği çağırarak sapığa saldırtıyorum Köpek sapığı ısırıyor kan çıkıyor sonra kız üstünü giyip kaçıyor bende kaçıyorum. Yola çıkıyoruz arabalara baka baka kaçıyoruz.

  343. Rüyamda karşı komşumuzla bir adam kavga ediyor sonra biz oradan uzaklaşıyoruz geri döndüğümüzde karşı komşumuz tekerlekli sandalyede oluyor. Ayakucunda benim köpeğim yaralı erimiş bir halde yatıyor. Sonra ben koşuyorum yanına ama hiç bir şey yapamıyorum veterinere bile götüremiyorum.

  344. Rüyamda sürü halinde gezen köpekler yanıma gelip bana zarar vermiyorlar yalnızca yanıma gelip etrafımda dolanıyorlar. İçlerinden biri dişi olan gözleri renkli ve bana bakıp ağlıyordu sanki yalvarıyordu.

  345. Rüyamda siyah ve korktuğum bir köpek yuvada katılı kırmızı etten bir parça alıp kaçtı korktum. Yorumlarsanız sevinirim.

  346. Rüyamda dik ve sarp kayalığın tepesinde fakat kayanın başındaki taşlar kopabilecekmiş gibiyken bir beyaz kaniş köpek sağ elimi ağzının içine alarak beni kayalıklardan indirdi köpekle beraber yere uçtum hiç bir zarar görmeden.

  347. Merhaba öncelikle bu siteyi hazırladığınız için teşekkür ederim. Ben rüyamda köpek ve boğa gördüm. Boğa ve köpek çok sinirliydiler kızıma saldırmak istiyorlardı. Köpek sürekli kızımı ısırmak istiyordu ama diğer taraftan da boğaya bakıyordu. Kızım eşimin elindeydi ama nedense çocuğu onlardan pek korumuyordu. Ben de sorduğumda daha çok sinirlendirmek istemiyorum dedi. Sonra köpek kızımı ağzına aldı uzakta taşlık bir yere fırlattı. Ama kızıma bir şey olmadı ayağa kalktı yanımıza gelmek istedi. Ben orda kalmasını söyledim. Kaldı. Köpekle boğayı konuşarak sakinleştirdim Başlarını okşadım. İkisi de dizimin dibine çöktüler. Uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  348. Odaya camdan fare atladığını sandık. 2 siyah karartı gördüm birde baktık ki küçük köpek atlamış camdan sarı renkli.

  349. Ben rüyamda erkek köpek dişi köpeği kovalıyor, ben dişi köpeği korumak için bir yere kapatıyorum. Erkek köpek kapının altından ufak bir yer buluyor normalde giremeyeceği bir yer ama oradan giriyor ama yanına varınca hiç bir şey yapmıyor.

  350. Ben rüyamda bir pittbul cinsi köpeğin bir kediyi parçaladığını gördüm. Bu ne anlama gelir acaba?

  351. Rüyamda çok uzaktan akrabamız olan ve uzun zaman önce ölmüş bir erkeği, büyük bir köpeğe sarılmış yatarken gördüm, hiç korkmuyorum.

  352. Kuduz bir köpek gördüm ve sağa sola saldırıyordu. Yavruları da hastalık kapmış gibi her yerleri şişmiş kabarcık kabarcık olmuş ve bu sırada çok şiddetli yağmur yağıyordu.

  353. Büyücünün köpek pisliği ve ekmek yakmasını gördüm ama büyü çözecekmiş başkasının bende yanlarındaydım çok merak ediyorum. 

  354. Rüyamda bir köpeğin işyerimin önünde havladığını bende ona bir şeyler atıyorum üzerine kola kutusu bardak gibi tam kapıyı kapatıyorum üzerime geldi ama ısırmadı sonra yavru bir köpek geldi sonra uyanmışım.

  355. Ben rüyamda 3-4 köpek gördüm ama korkmadım bana biri hırladı korkmadığımı anlayınca bir şey yapmadı. Rüyam öylece bitti.

  356. Rüyada Arabamızla eve giderken gündüz oluyor. hacbak araba bagajın açık olduğunu fark ediyorum. Arabanın içindeyiz ama nasıl oluyor ayaklarımız yerde yani asfalt da ama arabanın içinde yol alıyoruz. Arka taraftan köpek sürüsü bizimle geliyor. 8,10 tane içlerinden bir tanesi kendini bize verdirmeye çalışıyor. Hepsi havlamıyor bizi takip ediyor. Bir tanesi çok fena zarar verecek gibi havlamakta. Ben polis olduğum için belimde silahım silahı çekiyorum. Ateş almıyor. Ne yapsam köpeğe ateş edemiyorum. Silah arıza veriyor ailecek arabadayız 3 yaşında oğlum var köpeklerin arasına giriyor zarar vermiyorlar çağırıyorum alıp arabaya koyuyorum sonra biri yardıma geliyor beyaz gömlekli siyah pantolonlu yelekli papyon kravatlı köpekleri kovalıyor sonra bagajı kapatıyor ve ben orda uyanıyorum. Sizce nedir bu hocam?

  357. Rüyamda köpek yavruları gördüm anne sütüne muhtaçtılar.

    Annesini ararken biraz ilerde yerde bitkin yattığını gördüm ve yanına gittiğimde karnının altı siyah ur gibi bir şeyle kaplanmıştı.

    Yavruları emziremediğini anladım nasıl yaparım diye düşünürken uyandım.Ne anlama geliyor?

  358. Rüyamda birkaç köpek yavrusu ve yavru bir aslan gördüm. Yavru aslan defalarca saldırdı bana. Ben hem kendimi hem de yavru köpekleri korumaya çalışırken yavru aslanı savuruyordum. Kolumu ısırdı birkaç kere ama benim savunmalarım karşısında bir anda su dolu bir kaba düştü. Islandı çıkardım sakinleşip uykuya daldı yavru köpekler bir arada bir minder gibi bir şeyin üstünde uyuyorlardı.

  359. Rüyamda tanıdığım bir insanın dışarıda gezen başka bir köpeği kapısının önündeki direğe bağlayarak kendi köpeğine yedirdi.Ne anlama geliyor?

  360. Rüyamda Bahçede bir dinozor görüyorum sonra ikinci dinozora la aynı yerde yatarken görüyorum sonra dinozora doğuruyor yavruyu kucağıma alıp bahçenin alt başına götürürken annesi görüp peşime koşuyor.

  361. Ben rüyamda büyük oğlumun önce 3_4kopek tarafından korkutulduğunu sonrada ısırıldığını gördüm. Bağırarak uyandım teşekkür ederim.

  362. Hayırlı cumalar bu gece rüyamda kardeşimle beraber bir yokuş çıkmaya çalışıyoruz fakat gideceğimiz yere ulaşamıyoruz yokuş boyunca yerlerde ölü ceninler car birde ölü köpek yavruları var çok etkisinde kaldım neye yorulur bilemedim bir açıklama yaparsanız sevinirim Allah a emanet olun

  363. Benim bir kedim var adı Mıncır. Rüyamda onun miyavlamalarını duyuyorum. Yataktan kalkıp kapıyı açıyorum. Kapının önünde miyavlayarak dönüp duruyor. Çok korkuyorum ağlamaya başlıyorum. Sonra anne diye bağırmaya çalışıyorum ama sesim fazla çıkmıyor. Uyanınca Mıncır yanımda yatıyor. Hiçbir şey anlamadım yorumlar mısınız?

  364. İftara davetliyiz evin bebeği benden başkasına gitmiyor sürekli beni istiyor bu evde tanıdık akrabalarımda iftara davetli ve olduğumuz bir yerde ev sahibi ayakkabılarımızı dışarı sokağa atarak evden kovdu ben ayakkabılarımı bulamadım başka ayakkabıları denemek istedim eşlerini bulamadım büyük oğlum eve getirdiğimiz ev sahibinin köpeğini görmeden dışarı bıraktı bayrak direğine çıktı bizden önce yolumuza bisikletle önümüzden hızlıca gecip gitti

  365. Ben rüyamda amcamın oğlunun bana bir siyah birde beyaz köpek getirdiğini görüyorum ama onlarda baya büyüktü amcamın oğlunun elinde siyah köpek tasması ile tutuyordu ama beyaz köpek serbestti ben korkuyordum o siyahtan ama bana saldırmaya niyeti yoktu arabaya bindiriyorduk köpekleri

  366. Ya selâmın aleykum arkadaşlar ben 2 gündür rüyada 5 6 tane pitbull cinsi iri yarı köpeklerin tam ayağımın dibinden geçtiğini görüyorum yaklaşıyor uzaklaşıyor kitleniyor bana hırlıyor falan etrafımda dolanıyor?

  367. Köpek gördüm uyuyordu yanında annem de vardı farkında değildi köpeğin. Annemin köpekten nasıl korktuğunun bilincinde olduğum için ona sesimi duyurmak istiyordum ama duyuramıyordum tabi. Bu arada köpeğe büyük bir taş attım ki 20 m den uzaktaydım ve 2 m uzağına düştü taş köpeğin onu suyla ıslatmayı aklımdan geçiriyordum ama sonradan aklıma geldi ki köpekler bizden iyi yüzer ama bunu ne akla hizmetse biraz ıslattım işte o arada lavaboya uyandım galiba

  368. Ben rüyamda bembeyaz bir köpeğin bana doğru koşup elimi yaladığını gördüm? Tabiri nedir acaba?

  369. Rüyamda köpek elimi ısırıyor acı hisetmiyorum, az kanıyor bende köpeği duvara vurup öldürüyorum. ayreten asr süresini okuyorum. Ben esnaftım bakın çok sıkıntı çekiyorum. Rabbimde bana hayırlı ne varsa nasip et böyle rüyalar gördüm.

  370. Rüyamda yattığım yatağın yanındaki cama köpek geliyor. Perde yukarıda duruyor biraz benim yatarken. Sonra ben yataktan kalkıp camdan doğru onunla oynarken bir anda kötü kötü bakmaya başladı. Tam perdeyi örtecekken yanına bir boz ayı, onun yavrusu, bir kutup ayısı ve insan. Cam bütün halde açılacak bir cam yok. Onları cama vurarak kovmaya çalışıyorum. Ben cama vurdukça şaşırıyorlar ama. İnsan sinirli sinirli beni izliyor ama. Sonra caminin üst tarafından bir yerden camın içinden elini sokuyor. Ben elini tutup boydan boya tırnaklamak istiyorum ne kadar uğraşsam da tırnaklarım batmıyor. Sert bir derisi var kızın. Sonra tam beni tutup çekmeye çalışacakken uyanıyorum. Bu ne demek?

  371. Rüyamda uzunca bir yerin üstünde oturuyordum dışardaydım ve karşımda bir kadın heykeli vardı sonra etrafa baktığımda bir sürü köpek gördüm saklanmaya çalışırken beni fark ettiler ve en büyükleri gelirken insana dönüştü ondan kaçarken de o yerden düştüm

  372. RÜYAMDA KENDİ ODAMDAYIM BİR KAFESİN İÇİNDE 2 ADET MUHABBET KUŞUM VARMIŞ UFAK BİR KÖPEK KAFESE SALDIRIP KUŞUN BİR TANESİNİ YEMEYE ÇALIŞIYOR KÖPEĞİN AĞZINI ZORLA AÇIP KUŞU İÇİNDEN ÇIKARIYORUM CANLI OLARAK SONRADA KÖPEĞİ EVİMİN BALKONUNUNDAN AŞAĞI ATIYORUM KÖPEK İNSAN DÖRT AYAĞININ ÜZERİNE DÜŞÜYOR SONRA KAFASINI KALDIRIP İNSAN GİBİ BANA BİRŞEYLER SÖYLÜYOR HATIRLAMIYORUM SONRA KÖPEĞİ KOVALIYORUM İÇERİYE GİDİP KUŞLARI KAFESTEN ÇIKARIP ELİME ALIYORUM SONRA KENDİMİ KUŞLARLA BİRLİKTE KARANLIK BİR YOLDA GÖRÜYORUM BİR İŞ YERİ DEPO GİBİ BİR YER ORANIN GİRİŞİMDEN GİRERKEN BİRİ ELİME BİRİDE ARKADAN BOYNUMA İKİ MUHABBET KUŞU GELİYOR RENGLERİ MAVİ BEYAZ DİGERİ KIRÇILLI DİĞERİ YEŞİL SARI KIRÇILLI SONRA UYANDIM.

  373. Sokakta beslediğim çok güzel huylu bembeyaz çok şirin köpeğimin kuyruğunda kahverengi bir nesne vardı bende bağırıyorum köpeğime bir şey yapıyorlar diye ama köpeğimde koşuyordu nedir acaba?

  374. Rüyamda iki kopek evin dışında çılgıncasına havlayıp dişlerini çıkararak cama yapışmış içeri girmeye çalışıyorlardı giremiyorlardı sonra diğer odaya girdiğimde annemin hasta yattığı odanın (geçenlerde ameliyat oldu evde yatıyor genellikle bugünlerde) kapısı açık kalmış oraya girmişti bir tanesi havlamıyordu dolaşıyordu odada köpeği görünce çok korktum annem de açık bırakmışsın kapıyı der gibi korkarak bana baktı diğerinin de içeri gireceğini düşünüyordum ama sadece 1 i vardı henüz ne yapacağımı bilemedim annemi bırakıp kaçamazdım çok korktum orada uyandım.

  375. Ben rüyamda evin bahçesinde merdivenin başında dururken bir kadın devasa büyüklükte, çok uysal siyah bir köpeği boynundaki iple getirerek merdivenin başına bırakıp gidiyor. Kadının yüzünü görmüyorum sadece arkadan görüyorum köpek de çok uysal bir şekilde bahçede yatıyor ve orayı beklemeye gelmiş gibi sanki.

    1. ben rüyamda yabancı bir evin odasında 4 büyük köpekle birlikte oturduğumu gördüm aralarında 1 tane büyükçene köpek yanıma geliyor ve beni korumaya çalışıyor yanımdan ayrılmıyor .. rüyada bir korku içindeydim odadan çıkmak istiyordum ama beklediğim birşey varmış gibi odadan çıkmıyordum.

  376. Rüyamda bir yerden kaçıyorduk. Binanın üstünde helikopter gördüm. Ona binmek için helikoptere yaklaşınca köpek üstüme doğru koştu bende kaçmaya çalıştım ama ayağımdan yakalayarak ısırdı ama tuhaf olan şeyde bende yüzümü tutuyordum bu ne uyarı mı, söyler misiniz?

  377. Rüyamda iki köpek var birisi yerde yatarken bana çok dikkatli bakıyor arkasından gelen direkt olarak bana saldırıyor ve beni ısırıyor göbeğimden bende parmaklarımı onun gözüne sokup gözünü çıkartıyorum sanırım rüyanın sonunda kanda vardı.

  378. Etrafımda beni tutsak eden bir sürü köpek gördüm ve ben köpekleri çok seviyorum.

  379. İri bir köpeğin kapıyı kırıp içeri girdiğini gördüm, sonra bana yaklaştıkça insana dönüştü bir kadın oldu. Bu ne anlama gelir?

  380. Rüyamda evime bir sürü çocuk misafirliğe gelmiş ama haberim olmadan. Eve geldiğimde işyerinde ki çalışan birisi (önemli pozisyonda) bu çocukları getirmiş. Her birisi sevinçle oynuyordu. Yemek yatacak yer ayarladım.

  381. İki köpek saldırıyor otobüse bineceğim almıyorlar üstüne çıkıyorum otobüsün. Otobüs ufalıyor ben ile köpekler otobüs kadar oluyoruz sonra ben yüksek sesle uluyorum köpekler kaçıyorlar.

  382. Rüyamda geçen sene gördüğüm rüyayı tekrar gördüm tam hatırlamıyorum ama tekrar gördüm aynı köpek ve suratı kanlı korkunç bir tipi var ve bağırması çok güçlü dehşetli uyandığımda çok korkmuştum bağırışı çok kötüydü bide saldırıyordu yakaladığı kişileri paramparça ediyordu saçma bir rüya ama anlamı nedir?

  383. Rüyamda yavru beyaz bir köpek ikiye ayrılmıştı yanımdaki bir beye onu hastaneye götür dedim götürdü ve sevinmiştim.

  384. Ben camdan bakıyordum ve bir kedi gördüm "kışt" dedim ve kırmızı gözlü olup üzerime koştu ve köpeğe dünüştü uzun süre bana baktı ve yerde uyumaya başladı ve ondan sonra beyaz giysili bir yaşlı adam bana bir kap yemek getirdi.

  385. Rüyamda ilk başta bir domuz gördüm bana bakıyordu sonrasında birkaç köpek geldi domuz gözden kayboldu. Köpekler tek kaldı korku falan da yoktu sadece bakıyordum.

  386. Rüyamda kar yağmıştı ama hava o kadar soğuktu ki pencerenin önünde köpekler vardı ve hepsi soğuktan donmuş can çekişiyorlardı.

  387. Merhaba. Ben rüyamda baba evinde bir odadan başka bir odaya geçen iri yarı bir köpek gördüm. Annem rahmetli oda yaşıyor görüyordum bu köpeği görünce. Bu rüya tabiri ne olabilir?

  388. Merhaba. Çok karışık bir rüya gördüm. Önce, yeşil paltomu giyip hafif yağan yağmurda yürüyordum (gerçek hayatta da yeşil bir paltom var) Başka bir bölümde hala sevdiğim eski kız arkadaşımı beyaz iç çamaşırıyla gördüm. Sonra bir anda onun yerine başka farklı kızlarla birlikte olmaya başladım. Rüyanın bir başka yerinde ise, bacağımın alt tarafını köpek ısırmış ama hiç canım yanmıyor ve hiç umursamıyorum. Sonra pantolonumu sıyırıyorum ve bacağımda ısırık nedeniyle oluşan kızarıklığı görüyorum. Ama korkmuyorum bu durumdan. Rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim…

  389. Rüyamda bir ev gibi yerdeyiz ben bir koridorda koşuyorum birden ve köpeğin dikkatini çekiyorum atlayıp yere yatıyorum geldiğini fark edip ölü taklidi gibi bir şey yapıyorum sessizce kımıldamadan duruyorum korkuyorum da aynı zamanda. Geliyor ve nefes nefese kulağımın dibinde bekliyor ısırmıyor sonra bırakıyor gidiyor ve uyanıyorum korkudan.

  390. Rüyamda 5 tane köpek kapımın önünde oturuyor. Bir tanesi çok iriydi. Hiçbir şey yapmıyorlardı. İri olan sabit bir yere bakıyordu. Yanından geçip gidiyorum ve kim olduğunu bilmediğim birine ben köpeklerden korkarım evimin önünde de 5 tane var diyorum.

  391. Bende rüyamda bir sürü köpek gördüm. Hepsi mutasyona uğramış gibiydiler hepsi beyaza yakındı köpeklerin yani renkleri beyaz ama kirliydiler, saldırmaya niyetlenip havlayıp saldırmadılar. Biri açıklarsa çok güzel olur.

  392. Hiç görmediğim farklı 3 çeşit sürüngen hayvanın başka bir hayvan tarafından yendiğini ve yiyen hayvanın köpek haline dönüştüğünü gördüm. Tabirini rica edecektim.

  393. Ben rüyamda köpek görüyorum siyah ve köpek ile oyun oynuyorum köpek gülüyor falan çok değişik bende köpeklerden çok korkarım.

  394. Ben rüyamda bir kaç tane aç köpeğe elimdeki ekmeklerden verdim onları doyurmak için. Bunun anlamı nedir?

  395. Ben eşimle dolaşırken birden köpek saldırısına uğruyoruz. İlk gelene yumrukla vuruyorum ama yetişemiyorum 3 ya da 4 köpek eşime saldırıyor ve biri boğazından tutuyor galiba eşim vefat ediyor. Korku ile uyanıyorum sonunu göremedim bir fikri olan var mı?

  396. Rüyamda akrabamın çalıştığı bir inşaata gittim. Orda ahır gibi bir yere girdim ve girdiğim yerde iki tane saldırgan köpek var biri bağlı diğeri aşırı derecede saldırgan fakat bana saldırmıyor. Sonra köpek dışarı çıkıyor kapıyı kapatıyorum ve kapıdaki aralıktan içeri girmeye çalışıyor.

  397. Rüyamda, beni bir köpek kovalıyordu daha doğrusu üzerime falan geliyordu sonra bir tane oyuncak peluş oyuncak gibi bir şeyin arkasına saklandım, köpekte o oyuncağı görünce gitti. Sonra rüyamda bir tane de horoz beni kovalıyordu birisi bana alacaksın bu oyuncağı böyle böyle horozun kafasını ezeceksin dedi ve aldı oyuncağı horozun kafasına vurdu. Horozun kafası koptu bu ne demek lütfen cevabınızı bekliyorum.

  398. Ben rüyamda ailemle beraber köydeki evimizdeyim. Kapının önünde köpekler var, sakin duruyorlar. İçlerinden bir tanesi havlayıp evin camına atlıyor bende onu kovalıyorum.

  399. Rüyamda tarlada gezerken bir köpek yavrusu sürekli yanımda dolaşıyor oyun oynuyor benle ayağıma falan dolanıyor. Hani besler yemek veririnizde peşinizde dolaşır öyle ama asla zara vermiyor.

  400. Merhabalar, ben rüyamda kahverengi bir köpek gördüm. Büyük ve de çok korkutucuydu. Bana doğru saldırmaya geliyordu, ne yapacağımı bilmiyordum. Yanıma geldi ve bende bir anda sevmeye başladım…

  401. Rüyamda bir siyah köpeğin ben saklandıkça beni bulup saldırıyor olması ve onun ısırmasına engel oldum ve sonunda onu öldürdüm ve o anda yanımda bir kalabalık oluştu.

  402. Rüyamda kardeşimin öldüğünü gördüm ben ona çok düşkünüm. Katil evimdeydi ama ben sadece elini gördüm, belli bir kadın eli. Kim olduğunu biliyorum ama kanıtım yok günlerce çatıda duruyor. Bizi yani beni ve ailemi izliyor. Bu yüzden kimse çatıya, gitmiyordu. Kardeşim evcilik oynamak için çatıya gitti annem izin verdi sonra kardeşimi öldürmüş ve zor bulalım diye saklamış çatıda. Çok korkunçtu ve çok saçma, annem ve ablam çok sakindi bir ben ağlıyordum. Hissetim katil bizi izliyor. Ve çok saçma bizim yememiz için beyaz bir tabakta melemen indirmiş oraya bizde yedik. Ben annem ve ablam sonra ağlayarak uyandım.

  403. Eşimle yolculuk yaparken kaza geçirip boğulduklarını gördüm. Sadece ben sağ kurtuldum ve bir köpek iki kedi daha sağ çıktı. Rüyamda eşim ve çocuklarımı kaybettim.

  404. İki köpeklerimden (biri erkek biri dişi) dişi olanı etrafımdaki şikâyetler onun aleyhine çoğalınca onu dişi siyah köpeğimi erkekten ayırıp yuvaya vermek zorunda kaldım. Bunu istemiyordum lakin mecburdum ki rüyamda o dişi köpekle evleniyordum. Bu bende kalan bir pişmanlık duygusu mu, yoksa bir anlamı var mıdır sizce? Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

  405. Merhaba, dün gece rüyamda sessiz toprak bir yolda elimde bebek bisikleti tarzında plastik bir araba sallayarak yürürken bir anda zayıf ve hastalıklı beyaz iki köpek saldırdı kaçmaya çalışırken en son üstüme atlarken uyandım. Saat gecenin 04:30 idi. Böyle bir rüyayı ilk defa gördüm tabi bundan önce karışık başka bir şeyler gördüm ama şuan hatırlayamıyorum. Hatırladığım tek şey bana saldıran köpekle elimdeki oyuncakla boğuşmam ve en son üstüme atlamasıyla uyanmam. Acil olarak bana yorumlarsanız sevinirim.

  406. Ben bu gece rüyamda iki tarafı yeşil ağaçlarla dolu bir yolda yürürken bir simitçi dükkanına girdim çok kalabalıktı. Simit aldım ve bir adam bir eli yok ve o kolu kirli bir şekilde simiti parçaladı ve bana verdi daha sonra o yolda yürürken iri sarı bir köpek havlayarak bana koştu. Ben ondan kaçarken köpek benim yanımdan havlayarak beni görmeden geçti. Korktum ve uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor, yorumlar mısınız?

  407. Rüyamda bir köpeğin yanlışlıkla sağ arka ayağını kırıyordum. Daha sonra onu gidip alıyordum onu besliyordum evime getiriyordum. Daha sonra da annem o köpeği yemek masasının üstüne koymuştu orda yatıyordu. Bunun anlamı nedir?

  408. Es selamu aleyküme rahmetturla ve bereketü arkadaşlar ben rüyam da üstüme gelen köpek gördüm ve hoşt deyince aramız da biraz mesafe kalacak şekilde durdu ve bir sağ bir sola gidip duruyordu bu ne anlama geliyor acaba?

  409. Rüyamda bisikletin arkasındayım ve arkadan siyah bir köpek beni kovalıyor dişlerini bile görüyorum sonradan elimdeki kırmızı şalı köpeğe atıyorum ve beni kovalamayı bırakıyor.

  410. Merhaba, rüyamda bahçesinde ayı, köpek ve hatırlamadığım 3 hayvan beslenen pis bir eve taşındım. Ev çok karışıktı. Önce perdeleri çıkarttım ve camları silmek için yöneldim. Kendimi cam silerken görmedim ama camları bitirmişim annem geldi öyle muhabbet ettik. Bu hayvanları açıkta durmamaları gerektiğini çok korktuğumu söyledim. Ama etraftakiler onlar bir şey yapmaz dediler. Birkaç karışık olay daha oldu hatırlayamıyorum sanırım üst komşuma bebeğini sevmeye gitmiştik. Sonra yeni taşındığım o eve gidip dağınıklığı toplamak için nerden başlasam diye düşünürken elimi çamaşırlara attım ve katlamak için yöneldim. Uyandım sonra en son hatırladığım beyaz tüllü camın önünde gri büyük televizyon ve üzerinde beyaz dantel örtü vardı ve içime huzur vermişti. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  411. Rüyamda bir köpek ile birlikte koşuyordum. Köpek yoruldu nefes nefese kaldı durdu ben koşmaya devam ettim. Ne anlama geliyor?  Bu rüya hiç bir yerde yorumunu bulmadım.

  412. Rüyamda köpek yavrusunun ayağımı ısırdığını ve 4 diş izinden kanadığını gördüm.

  413. Rüyamda birçok sayıda civciv gördüm. Bir köpeğin de o civcivlere saldırarak yemeğe kalkışması ve bende araya girerek köpeği kovalamaya kalkıştım ve uyandım. Vereceğiniz yoruma şimdiden teşekkür ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı bayramlar.

  414. Rüyamda köpek üzerime koşuyordu ve ona Allahu Ekber diye bağırıyordum ve köpek sesini incelterek benden uzaklaşıyordu. Bu rüyadan çok etkilendim ve tabirini çok merak ediyorum. Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.

  415. Rüyamda iki küçük bir de anneleri olan sarı köpek görüyordum iki yavru köpek üstüme çıkıyordu ve çok ağırlardı. Zor üstümden indiriyordum ve tekrardan çıkıyordu oyun oynamak istiyorlardı.

  416. Ben rüyamda beyaz bir köpek gördüm. Bizim köpeğimizmiş, koyunların bekçiliğini yapıyormuş sonra koyunların ahırına girip (ahır dediğim daha çok kümese benziyordu, tel kafesli küçük bir yerdi) koyunlardan birini parçaladığını ve yediğini gördüm. sonra köpeği taşla kovaladım gitti.

  417. Benim bahçede beslediğim bir köpeğim var ve köpekleri çok severim. Geçen akşam rüyamda kendi köpeğimi gördüm. Onunla oynuyordum ve oyun esnasında elimi ağzına aldı ama ısırmadı. Ağzının içinde elimin kaldığını gördüm ama nedense bir anlık irkildim. Ve öylece uyandım.

  418. Rüyamda, bir yere giderken köpeği fark ettim ona hiç gözükmeden oradan ayrılalım derken arkama baktığımda itici ama yanıma geldiğinde aslında zararsız olduğunu fark ettim. Kafası azcık küçük bedeni de biraz şişman bir köpekti, köpeğin başını sevdim sizce ne ola ki?

  419. Rüyamda yerden armut topluyordum armutu ısırdım suluydu ve çürük değildi. Ben bu armuttan bir şey olmaz diyorum anmem de hak veriyor. Armut toplamaya giderken kahverengi köpek peşimize takılmış abimi ısırıyor dedim abim beni ciddiye almadı. Sonra eve geldik köpek abimin kucağındaydı yavru bir köpek vardı güya, o köpekmiş bizim peşimize takılan. Yetişkin kahverengi köpekti ama kucağındaki yavruydu çok şaşırdım sonra uyandım açıklar mısınız lütfen?

  420. Bu zamana kadar birçok kez rüyamda köpek gördüm. Gerek havlamaları gerek ısırmaları ya da ısırmaya çalışmaları. Meğer ne anlamlara geliyormuş.

  421. Rüyamda bir arkadaşımla beraber yürüyoruz yolda saçma sapan şeyler de oluyor, oralar uzun geçiyorum. Daha sonra başka iki arkadaşımla karşılaşıyoruz sesleniyorlar yanlarına gidiyoruz. Sonra, ne oldu biliyor musunuz, diyo biz de ne oldu diyoruz, sonra arkada ağaç var onu göstererek ağaca bakın diyor, bakıyoruz ki yavru köpek ağaçta kalmış. Sonra onlar sohbete dalıyor ben de nası kurtarabilirim diye düşünüyorum. (saçma ama belki bir anlamı vardır):))

  422. Merhaba,

    Dün gece rüyamda akrabalarımın evindeydim. Eve köpek girmiş. Siyah, orta boyda, biraz zayıf bir köpekti. Ürkekti. Beni görünce onu seveceğimi düşündü patileriyle ayağa kalktı. Ben köpeği evden çıkartmaya çalışıyordum ama bir türlü çıkmıyordu. Bacaklarımın yanından, dibimden asla ayrılmıyordu ve çok içli, biraz üzüntülü bakıyordu etrafına. Kuzenim çok masum bakıyor diyordu. Böyle bir rüya gördüm, hayır olsun inşallah. Allah hayra çıkarsın. Yorumlayabilir misiniz?

  423. Rüyamda yolunu kaybetmiş bir adam gördüm ona gideceği yere götürmesi için aynı yere gidecek birine ricadan bulunup yol parası veriyordum ama adam yolu bulmak için bir sokağa giriyordu. Ben peşinden koşup ona binmesi gereken araca gelmesini söylemeye çalışıyordum fakat o sakakta önüme 5-6 köpek çıkıyordu. Adama gitmeme izin vermiyordu kovalıyordu beni fakat sonra sakinleşiyorlardı bana bir şey yapmayıp geçmeme izin veriyorlardı cevap verirsiniz çok mutlu olurum.

  424. Rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm sevgilisi ile evleniyordu ben de engel olmaya gidiyordum bir yavru köpek vardı havaya kaldırdım çamurluydu o evlenen çocuğa götüreceğim başka birisi de bak köpeğin annesi geliyor dedi. Sonra kamyon gördüm bizim evde iki tane terlik var onları bir tane kamyonun yanındaki demire koydum adamın biri de al onları ordan dedi. Bir tane ünlü gördüm peynir yiyordu seni neden gördüm canım çekti peynir dedim, bilmiyorum gibisinden kolarını kaldırıp dudak büktü uyandım. Bu ne demek bilen yazarsa çok sevinirim.

  425. Rüyamda yavru köpek beyaz yavrusu gördüm sevdiğim çoçuk başkası ile evleniyordu nikaha yetişmeye çalışıyorum, nasıl engel olurum diye. Yavru köpeği götürürsem evlenmelerine mani olucakmışım ben de köpeği ona götürücektim. Köpeği havaya kaldırıyorum üstü çamurlu tam o sırada birisi bak annesi geliyor dedi büyük köpek gördüm o da beyaz uyandım bu ne demek yazarsanız çok mutlu olurum.

  426. ruyamda sahibi oldugum kopegin ikiye bolundugunu ve sag bas parmagını kaldırıp indirmesini gordum.bu ne anlama geliyor.

  427. Rüyamda iri beyaz çok zayıf bir köpek gördüm köpekten korktum bir evin bahçesine girdim. Köpek on iki ayağı ile tahta kapıyı itmeye başladı arkadaşım yardim edin diye bağırdı eve baktım biri gelecekmi diye köpeğe baktığımda genç bir erkek olmuştu boynumdaki kelebek kolyeyi istedi kolyeyi verdim ama nereye gitsem onu gördüm

  428. Rüyamda evime bembeyaz büyük bir köpek giriyordu benimle oyun oynuyordu ve ben onu besliyordum. Daha sonrasında evime gerçekte de ünlü olan biri küçük kızıyla ziyarete geliyordu. Sohbet ediyorduk ve gidiyordu. Aynı evde yine dışarıdaki birkaç erkek tarafından gözetleniyordum. Bunun anlamı ne olabilir acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir