Rüya Tabirleri .gen.tr
ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Koyun Görmek

İftfetli, şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete, çocuğa, hayırlı ve bereketli mala, Koyun peşinde gitmek, bir kadının ardı sıra gitmeye, Koyun sağmak ya da etini yemek hayra ermeye, rızık ve nimete, Koyun otlatmak yönetici olmaya, Derisi yüzülmüş kooyun birinin vefat etmesine, Koyun sürüsü itaatli ve uysal halka, Kirli koyunlar pis ve heşerat taşıyan insanlara, Koyunun siyahı da, beyazı da hayra, onun baş ve bacakları ganimet malına, Koyunun kuyruğu kadın malına, bol nimete yahat yemin etmeye, Koyun sağmak insanlarla iyi geçinmeye, siyaset ilmini iyi bilmeye ve rızka, Koyun yüzücüsü halka zulmeden amir yahut memura, Koç, şerefli ve muteber bir kimseye, Koçun yünü ve kuyruğu şerefbir bir kimseden mala yahut onun kızıyla evlenmeye, Kuzu, anne ve babasına itaat ve hürmette kusur etmeyen evlada, Hamile kadının kuzu görmesi oğlan doğurmasına delalet eder.

Rüyada koyun görmek, kadına işarettir. Koyuna ulaştığını gören kimse kadınla evlenecek demektir. Koyunun kendi önünde yürüdüğünü gören kimsenin bir kadına aşık olacağına ancak amacına ulaşamayarak vazgeçeceğine işaret eder. Rüyada koyun sağmak rüyayı görenin, o sene için hayırlı bir iş yapacağı demektir.

Rüyada koyun görmek, kadına işarettir. Koyuna ulaştığını gören kimse kadınla evlenecek demektir. Koyunun kendi önünde yürüdüğünü gören kimsenin bir kadına aşık olacağına ancak amacına ulaşamayarak vazgeçeceğine işaret eder. Rüyada koyun sağmak rüyayı görenin, o sene için hayırlı bir iş yapacağı demektir.

Sağlıklı koyunlar mutluluğun işaretidir. Sağlıksız koyunlar, iş hayatında atacağınız yanlış bir adımdan dolayı mutsuz olacağınız anlamına gelir.

Koyun besili, temiz, sağlıklı ise çok önemli bir başarı ve kısmettir.

Rüyada koyun görmek asil bir kadinla yorumlanir. Bir koyun keserek etinden yedigini gören, muradina erer. Rüyasinda bir koyun kestigini gören, bir kadina iftira eder. Bir rivayete göre koyun evli kadin olarak tabir olunur. Rüyasinda bir koyunu oldugunu görenin eline mal geçer. Koyunu baglamak, tutmak, üstüne binmek, satin almak, koyunun dogurdugunu görmek, maksadina ermege ve bir eve girmesi de o yilin bereketli olacagina isarettir.

Rüyada koyun görmek; bereket ve bolluk içinde yaşayacağınıza işarettir.

Koyun rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

20
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Sema

Yedi sekiz tane koyunun boynunda tasma vardı tasmaların ipi benim elimdeydi adeta saldırgan köpekler gibi kaçmaya çalışıyordu tasmaların iplerini kaçırmamak için adeta zor tutuyordum

21.06.2013 22:17:20

Asker

Hamile koyun görmek neye yorumlanır ve çiğ balık yemek neye yorumlanır?

19.07.2013 12:51:09

Vildan

3 tane koyun bir tanesi kocaman bizim içeri girdi.  Ben de kovaladım arkamdan takip etti vurup kaçarken beni yerlere vurup vurup duruyordu.

23.07.2013 09:46:57

Yildiz

Rüyamda pis bir suda küçük bir kuzunun boğulduğunu ve arkasında annesinin yavrusunu sudan çıkardığını gördüm. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.

29.07.2013 03:12:10

Ayhan

Bir camini içinden dışarı çıkıyorum. Kendimi Mekke’de hissediyorum, yürüyorum. Bir adama “Kabe ne tarafta” diyorum. “Hemen solda” diyor, yürüyorum. Bir türbe önünde iki koyun görüyorum sıralı gibi büyük olan arkada, küçük önde, sanki koyunlar cansız gibi, gözü siyah. “7 kere tavaf etsem mi?” diyorum. Bu rüyamı tabir ederseniz, teşekkür ederim.

20.08.2013 21:18:26

61Meryem44

Rüyamda normal koyun ebadının daha genişini gördüm ve içinde dua okurmuş gibi dudakları kıpırdıyordu. Benim sorularıma beden diliyle cevap veriyordu. Örneğin başını sağ sol ya da yukarı aşağı yapıyordu. Ne anlama geldiğini merak ediyorum.

03.09.2013 16:57:54

Mihriban

Koyunu biri bana “Kes” dedi. Bunun anlamı ne?

04.09.2013 15:55:41

Desdo76

Rüyamda uzun ince bir yılan dağa çıkarken, yolumuza çıktı ve yanımızda bir koyun vardı. Yılanın başını ağzına koyup, kafasını koparıp yuttu. Anlamını öğrenemedim.

21.09.2013 14:38:54

Fatoss

Rüyamda eşeğin üzerine binen koyun gördüm. Koyun bazen düşüyordu ama tekrar binmek için uğraşıyordu ve biniyordu. Eşeğin üstünde dağa çıkıyorlardı. Ben de onları izliyordum. Bir de yılan gördüm yılanın dibindeyim ama yılan deliğinden sadece kafasını çıkarmış beni ısırmaya çalışıyor. Yılanın iplerle bağlı olduğunu gördüm, çok yakınındaydım sanki ben de onun yanına bağlıymışım gibi kaçamıyorum ama yine de yılan ulaşamıyor bana zarar veremiyor.

12.10.2013 13:24:16

Emina

Merhaba rüyamda denizde balık tutmaya çalışırken, sudan kuzu çıktı, yani kuzu tuttum ve o kuzu uslu uslu yanımda oturdu sonra da yattı. Bunun anlamını bilen var mı? Deniz suyu çok güzel, çok berraktı.

21.10.2013 19:36:26

Bürünür

Rüyamda derisi soyulmuş koyunun sakatatlarını çıkarmaya çalışırken başkası çıkardı.

28.11.2013 07:10:54

Yunus

2 beyaz koyunu yere yatırıp yıkamak, ne anlama gelir?

30.11.2013 19:37:47

Osman

Ben rüyamda bir kuzuyu seviyorum, peşinden kuzu koyun oluyor. Ardından bir makinanın arasına sıkışıyor, ben de acı çekmesine bakıyorum, hatta ben de acı çektiriyorum ama kısa süreli. Koyun bas bas bağırıyor. Ardından bana saldırıyor, beni süsmeye çalışıyor .:) Ben de kaçıyorum. Bunun anlamı nedir?

27.12.2013 13:22:59

Özge

Beni kovalayan bir yılanın, sevgilim tarafından kafası tutulurken, kuzuya dönüştüğünü gördüm. Ne anlama gelmektedir?

24.01.2014 12:35:51

Baba

Rüyamda 2 koyunu sera ve yüksek şelaleden geçiriyorum. Nasıl yorumlanmalı? Teşekkürler...

02.02.2014 11:43:47

Sarah

Merhaba rüyamda bu gece evime birkaç koyunun girdiğini gördüm ama belli ki bunlar kurbanlıklardı. Çünkü arkalarından hoca geliyordu, elinde bir bıçak.

06.02.2014 07:58:06

Ahmet

Rüyamda çok güzel ve tatlı bir koyun gördüm ama ben kesmekten çok çekinirim yani gerçek hayatımda. Onu kellesine bıçağı dayamışım nasıl ve nereden keseceğimi düşünürken kesmişim ve koyun da sonra kalkıp kaçtı kanlar içinde.

19.03.2014 20:10:51

Ali

Ben rüyada bir koyun gördüm. Bana koşarak geldi. Ben de kapıyı kapattım. Koyun da kapıyı kemiriyordu.

19.04.2014 23:42:50


Bilgiler

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Uyku nedir?
Rüya ve Buluşlar
Rüya ve İslam
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Temel kurallar
Temel Rüyalar
Sıradan Rüyalar
Yararlı notlar
 


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek

     


2006-2014 © MAN
iletişim