Rüyada Koşmak Görmek

Bkz: Rüyada Yol Görmek, Rüyada Hızlı Yürümek Görmek

Rüyada koşmak, kişinin çok büyük istekleri ve amaçları olduğuna işaret eder. Kişi eğer çıplak ayakla koşuyorsa bütün amaçlarına ulaşır. Sıkıntı ve ıstırap verecek şeylere, işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder. Rüyada koşmak, sağlık durumunun hafif bir şekilde bozulacağına yorumlanır. Zengin olacağınız ve yüksek bir pozisyona yerleşeceğiniz anlamına gelir. Koşarken düştüğünüzü gördüyseniz, itibarınızın sarsılacağına işaret eder.

Rüya sahibinin rüyasında uzun bir yolda koştuğunu görmesi çok mutlu olacağı bir şey yaşayacak demektir. Rüyada koşmak, sıkıntı ve ıstırap verecek şeyler demektir. İşleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmak anlamına da gelmektedir.

Rüyada koşmak görmek, rüya sahibinin sabırsız, aceleci ve tez canlı biri olduğunu gösterir. Önemli bir konuda üzerinde hiç düşünmeden ani karar vereceğinize, küçük bir sağlık sorunu yaşayıp hemen toparlanacağınıza, sıkıntı yaşadıktan sonra kısa bir süre içinde toparlanacağınıza işaret eder. Rüyada koşmak görmek, ayrıca sınırsız ve büyük hedeflerinizin olduğunu, varlıklı olup bolluk içinde yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada koşmak görmenin bir diğer anlamı ise düğün arifesinde işleri hızlı bir şekilde hallederken daha beter olacağını, iki tarafta yer alan akrabaların aceleci tavırlarıyla herkesi gereceğini ve umduğunuz gibi gitmeyen olaylar olacağı şeklinde yorumlanır. 

Ayrıca Bkz: Atlet (Koşucu)

Rüyada Hiç Durmadan Koştuğunu Görmek 

Rüyada hiç durmadan koştuğunu görmek, bazı sorumluluklardan kaçtığınızı, aile üyelerinden birinden çekindiğini, sürekli planlarınızı yarına ertelediğinizi, anı yaşamayı sevip gelecek için birikim yapmadığınızı işaret eder. 

Rüyada Sevdiğin Biri ile Koştuğunu Görmek 

Rüyada sevdiğin biri ile koştuğunu görmek, mutlu bir gelecek kurmayı planladığınız biriyle bir ömür sürdüreceğinizi, bir dostunuzla omuz omuza verip işlerin üstesinden beraber geleceğinizi, ailenizden birine hem maddi hem de maddi bir destek verip o kişinin ihtiyaçları için gereken tüm imkânları sunacağınıza alamet eder. 

Rüyada Yokuş Aşağı Koşmak Görmek 

Rüyada yokuş aşağı koşmak görmek, işlerinizin ters gideceğinizi, çıkmaza düşeceğini, çıkış yolu arayacağınızı, hedefe ulaşmak için var gücünüzle savaşacağınızı ama en sonunda kazanan kişinin siz olacağınızı gösterir. 

Rüyada Otobüsün Arkasından Koşarken Görmek 

Rüyada otobüsün arkasından koşarken görmek, önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendireceğinizi, şansınızın açık olacağını, size verilen imkânları bir bir değerlendireceğinizi, karlı yatırımlar yapacağınızı, çok para kazanacağınız bir işe gireceğinize delalet eder. 

Rüyada Yolda Koşmak Görmek

Rüyada uzun bir yolda koşmak görmek, çok güzel ve hayırlı bir haber alacağınıza, aldığınız müjdeyi tüm arkadaşlarınızla kutlayacağınıza, huzur ve saadet dolu bir yuvanızın olacağına, güler yüzlü çocuklara sahip olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Yarışta Koştuğunu Görmek 

Rüyada yarışta koştuğunu görmek, yakınlarınızdan telefonda canınızı sıkan bir haber alacağınızı, bu kötü haberden dolayı çok üzüleceğinizi, üzüntünün etkisinde uzun süre kalıp atlatmakta zorluk yaşayacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Yağmurda Koşmak Görmek

Rüyada yağmurda koşmak görmek, iş hayatında aldığınız büyük başarılardan dolayı maaşınız artacağına, toplum içinde saygı gören ve sözüne güvenilen biri olacağınıza, kibar ve görgülü hareketlerinizle herkese örnek teşkil edeceğinize delalet eder. 

Rüyada Koşarak Birinden Kaçmak Görmek 

Rüyada koşarak birinden kaçmak görmek, parlak zekanız sayesinde zor işleri saniyesinde halledeceğinizi, kötü durumlarda mutlaka b planınızı uygulayacağınızı, uyulması gereken kurallara uymayan insanları sert bir dille uyaracağınızı işaret eder. 

Rüyada Suda Koşmak Görmek 

Rüyada suda koşmak görmek, rüya sahibi için hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Eşinizle aranızdaki kavgaların son bulacağını, ailenizde küs kişilerin barışacağını, zorluk ve sıkıntıların yavaş yavaş biteceğini, sizi üzüp hayata küstürmeye çalışan kimseleri kendinizden uzak tutacağınızı; bekarsanız, sizi ömrünüzün sonuna kadar mutlu edecek hayırlı bir kısmetle evleneceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Ormanda Koşu Yaptığını Görmek 

Rüyada ormanda koşu yaptığını görmek, hayalinizde tasarladığınız ve bir an önce olmasını arzu ettiğiniz şeylere kavuşmak için beklemeniz gerektiği şeklinde tabir edilir. İş hayatınızda birçok rakiple savaşmak zorunda kalacağınıza, maddi ve manevi her türlü yükün altına girip yorulacağınıza ancak sabırlı kişiliğiniz sayesinde bu durumu çabuk atlatacağınıza işaret eder. 

Rüyada Kâbe’ye Doğru Koştuğunu Görmek 

Rüyada Kâbe’ye doğru koştuğunu görmek, rüya sahibine güzellikler getirecek hayırlı bir rüyadır. Çalışmalarınız ve emeğinizin herkes tarafından beğenileceğini, kısa süre içinde çalışma azminiz sayesinde büyük paralar kazanacağınızı, İslam dinini öğretme arzusuyla başkalarını da bilinçlendirmek isteyeceğinizi gösterir.

Koşmak

“Rüyada Koşmak Görmek” üzerine 26 yorum

  1. Rüyamda babamla birlikte otobüse binecekken o binemiyor ve otobüsün peşinden koşup duruyordu. Ben şoförü uyardıktan sonra binebiliyordu. Ne anlama gelir çok merak ediyorum.

  2. Merhaba,

    Rüyamda bir arkadaşımla yokuş aşağı gülerek koşuyorduk. Arada cadde çıkıyordu ve caddeden araba geçiyordu. Arabanın geçmesini bekleyip tekrar koşmaya devam ediyorduk.

    Anlamı hakkında geri dönüş yaparsanız sevinirim.

    Teşekkürler.

  3. Yeni ayrıldığım kız arkadaşım ile birlikte koşuyorduk ve çok mutluyduk, sürekli gülüyorduk.

  4. Rüyamda kıvrımlı asfalt ama pürüzsüz bir yolda koşuyordum. Önümde hızlı bir şekilde bisiklet kullanan birini görüyorum ve onu geçmeye kalkışıyorum. Ayağıma bakıyorum ve güzel ayakkabılar var ve içimden bu ayakkabılar sayesinde bu kadar hızlı koşuyorum, diyorum ve bisiklete de bayağı bir fark atıyorum ama haddinden fazla hızlı koşuyorum, koşarken de çok mutlu hissediyorum kendimi. Nasıl bir olaya işarettir? Hayırdır inşallah…

  5. Rüyamda bir yere gitmem gerekiyor, koşuyorum istediğim yere ama tam gücümü veremiyorum sanki bir şey beni tutuyor, yoruluyorum, arkadaşımdan bisiklet istiyorum. Bisiklette çok zorluyor, gitmiyor ama zorluyorum kendimi alacağımı alıyorum ve bütün zorlanmalar kendini hıza veriyor, çok hızlanıyorum. Çok güzel rüyaydı. Koşmak ve bisiklet sürmek en büyük zevklerimden zaten ama zorlanmam ne manaya geliyor? Hayırdır İnşallah ama tabir doğru çok büyük hedeflerim var. Hayırlısı olur İnşallah.

  6. Bir yolculuğa çıkıyorum. Arabayla bir yerden bir yere gidiyoruz. Gittiğimde arabayı park halinde bırakıyorum. Koşuyorum hiç durmadan.

  7. Çok güzel bir rüya görmüşsünüz. Babanıza çok faydalı bir evlat olacaksınız.

  8. Bir otelde, sonu duvar, çok uzun bir koridorda, gözlerim sımsıkı kapalı, çok hızlı sanki kendi iradem dışında koşuyorum. Duvar olduğunu ve çarpacağımı biliyorum ama gözlerimi açamadığım için nerede durmam gerektiğini bilemiyorum. Tahmini olarak düşünüp duvara çarpmadan duruyorum. Ve gözlerimi çok zor açabiliyorum.

  9. Ben cadde de yürüyordum kız arkadaşımı gördüm işte dedim ki “Face’den durumları beğen” dedim. O da “Sen de benimkisini” dedi. Öptü sonra da gitti. Tabi ben de gittim. Lütfen söyler misiniz?

  10. Bugün rüyamda bir depremin altında sokaklarda koşuyordum, bana hiçbir şey olmuyor elimde oyuncak bir silah peşimde bir karga koşuyordu.

  11. Rüyamda hiç durmadan koşuyordum. Elimde de mavi tulumlu yeni doğmuş bir bebek vardı. Sonra uzun merdivenlerden koşarak indim ve elimdeki bebeğe bir de baktım ki koşmaktan boynu kopmuş. Sonrasında rüyamda o kadar korktum ve üzüldüm ki. Uyandım. Ne anlama gelir acaba?

  12. Yolda arkadaşlarla yürüyorum birden koşuyorum ama hiç bir yorgunluk yok. O kadar hızlı koşuyorum ki yolda sanki tanıyormuşum ama kim olduğunu bilmediğim biri çıkıyor, onu çok rahat geçip koşuyorum koşuyorum ama yoldan sanki uçuyorum adeta kayıyor gibi.

  13. Ben rüyamda toprak yolda tek başıma koşuyordum ve önümden koşarak gelen bir sürü çocuk geldi ve hiçbirine çarpmadan geçtim. Koşmaya devam ettim.

  14. Rüyamda geniş bir meydandaydık. Erkekler, kadınlar ayrı bir şekilde düzenliydik. Galiba efendimizi anma adına yapılan bir toplantıyı alan çok çok genişti. Ben de kuzenimle arka kısımlara doğru galiba lavaboya gittik. Çıkarken alan geniş olduğu için koşuyorduk. Yerimize giderken bir tane uzun boylu, iri yarı, esmer bir adam ve elinde bir battaniye ucundan tutmuş sürüklüyor. Sözde içinde şehit var, para topluyor, bizi de cihata davet ediyordu. Karşıya geçecektim adam durdu, öteki taraftan geçeyim dedim adam gelip yine önümde durdu. Nasıl annemin yanına geçtim bilmiyorum, baktım bu defa peşimden geliyor. Tabi etrafla konuşa konuşa baktım, bana doğru yaklaştı. Kalktım tekme attım, “Defol git buradan” dedim. Cihat ediyorsan kendin git cihatta burada işin ne kalk sen git” diyordum. Etraftakiler de anlamıştı adam peşimde. Böyle bir ortamda bu adamın bu hareketini hoş bulmadılar. Erkek kadın ayrı dedim ama orta yerler biraz karışıktı. Bunu da söyleyeyim. Rüyam budur. O tartışma çok aklımda. Meydanın çok genişliği ve benim çok hızlı koşmam bunlar aklımda. 🙂 Tabiri bekliyorum inşallah. Allah razı olsun.

  15. Rüyada ormanlık bir yerdeyiz. Askerler son süratle canlıların ardından pikaplarla aşağı iniyor. Benim de bir arkadaşım kızaklı motorla onları takip ediyor. “Beni de bekleyin” diye bağırıyorum duymuyorlar. Ben de son süratle koşuyorum yokuş aşağı, hızlandıkça hızlanıyorum. Onları geçiyorum ama canlılara takılıp düşmekten de korkuyorum. Sonra bir anda düşüyorum aşağı gökyüzündeyim. Hızla aşağı düşüyorum. Çok korkuyorum ama ağacın tepesinden tutunup yavaşça iniyorum.

  16. Rüyamda köpek görüyordum ve korkudan koşuyordum. Sonra tuvaletim geldi ve kabız oldum. Uzunca bir düşündüm ve acı biber yiyip tuvalete gitti.

  17. Rüyamda yanımda tanımadığım birisiyle koşup onu geçiyordum. Sonra arkamdan 2 gün önce kavga ettiğimiz bir erkek arkadaşım geldi ve kolumdan tuttu “Nereye gidiyorsun?” diye sordu. Sonra uyandım. Bu nedir ya?

  18. Evin bahçesinde yalın ayak koşarak telefonda erkekle konuşuyordum. Bu ne anlama gelir?

  19. Günaydın. Rüyamda evimizin önünde (ama bizim ev değil ve yokuş bir yer) bir iş yeri var ve onun karşısında okul var. Okulda çocuklar orkestra olarak şarkı çalmaya başlıyorlar ve karşısındaki iş yeri de birkaç orta yaşlı adam onlarda orkestraya katılıp çalmaya başlıyorlar. Çok eğleniyor herkes. Sonra birden yağmur yağmaya başlıyor ve sokakta duruyoruz annem ben ve orkestraya katılan orta yaşlı adamlar da ordalar birden ayağımın altındaki yer yarılıyor ve düşmemek için debeleniyorum ve düşmüyorum. Ama su dolu altı yerin. Orta yaşlı bir adamla bir yere yetişmeye çalışıyoruz çok zorlanıyorum koşarken dar mağara gibi yerlerden geçiyoruz. Öyle koşarken eskiden oturduğum semtte çok büyük bir trafik kazası oluyor. Arabalar birbirine giriyor. Gördüğüm en az 20 araba birbirine giriyor. İnsanlar yardım için koştuklarını görüyorum ve ağlamaya başlıyorum. Teşekkürler.

  20. Koşarak tatlıcıya gidiyordum, adamdan kaşık istedim ama o yanlış anlayıp bana tatlı vermiş. Ben onu hızlı hızlı yiyip adamdan hesabı istedim, adam hesabı getirirken sen tatlı parasını vermedin, ben ise ben senden tatlı yerine kaşık istedim sonra ona parasını verdim. Koştum adam arkamdan bağırarak şişeni unutun dedi bende istemem dedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir