Rüyada Kirpi Görmek

Rüyada kirpi görmek; hile yapmaya, insanların ayıbını araştırmaya, gizlenmeye, insanın kendisi için sakladığı şeye, dar gönülle, stresli, merhametsez ve çabuk sinirlenen bir kimseye delalet eder.

Bkz: Diken, Vahşi Hayvan

Rüyada kirpi görmek tabiri, yaşamınızda yeni bir döneme gireceğinizi, doğru ve önemli kararlar vereceğinizi ve bu kararlarınızda başarıya ulaşacağınıza işaret eder. Kişiye nazar değmiş demektir.

Rüyada kirpi görmek ne demek, inandığınız ve itimat ettiğiniz kimselerin sizi aldattıklarına ve bu yüzden itibarınızın siz farkına bile varmadan sarsıldığına, herkese aldanmamanız için daha dikkatli davranmanıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kirpi görmek, kalbi dar ve gönlü sıkıntılı, şefkatli, az ve çabuk sinirlenen bir kimseye işarettir. Rüyada kirpiyi görmek, hileye, onun bunun ayıbını araştırmaya, gizlenmeye, şerre ve kişinin kendisi için sakladığı şeye işarettir.

Kirpi

“Rüyada Kirpi Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Gördüğüm bir rüyayı anlatacağım. Ne anlama geldiğini açıklarsanız, çok sevinirim. Elma yiyecekmişim, bir ısırmışım çürük. Yere atmışım. İçinden beyaz büyükçe bir kurt çıkmış. Kurt elmayı kemirdi biraz ve elmanın içinden tüylü kara bir şey çekiştire çekiştire dışarı çıkardı. Bir baktım, bir ufak tefek bir kirpi. Sonra patır patır elmadan bir de serçe kuşu çıktı. Kanatlanıp benim üzerime konmak istercesine uçtu, uçtu, elimi kaldırdım kondu sonra yine uçtu. Derken bir baktım kirpinin yanında aynı diğer kirpinin aynısından bir kirpi daha vardı. Bu kadar. Açıklamasını rica ederim.

  2. İyi günler, ben rüyamda derenin kenarındayım. Halamın oğlu ile kirpiği tutmuş, derisini yüzüyor görüyorum ama ben kirpiğe elimi bile sürmedim. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda beyaz ve seyrek dikenli bir kirpi gördüm çok sevimliydi kendisi ve hareketleri. Eve götürüp ablama gösteriyorum o da çok seviyor. Kirpinin uykusu gelmiş diye ona özel bir yer hazırlıyoruz.

  4. Rüyamda tesadüfen bir kirpiyle karşılaşıyordum. Kirpi kırmızıydı ve ben onunla konuşabiliyordum. Aramız çok iyiydi sanki evcil bir hayvan besliyormuşçasına annelik yapıyordum. Bir gün onu kaybettim sonrasında bir yolda giderken buldum. O kadar bitkin bir halde ona koşuyordum ki ama yılmıyordum kirpim ise kavuşmamız için beni bekliyordu. O da yorgundu ve kavuştuk garip bi şekilde sanki şarj olurcasına ananem ve babaannem onu şarja sokmuştu daha sonra uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir