Rüyada Kibrit Görmek

Rüyada kibrit yakmak yahut onunla ocak vs. tutuşturmak, hidayet ve menfaate, sevinç ve ferahlığa delalet eder. Ummadığınız bir anda yaşamınızda önemli değişiklikler olacak demektir.

Bkz: Işık, İdare Kandili

Rüyasında yanan kibrit gören, genç bir erkek iyi bir para kazanacağı rahatlayacağı yeni bir işe atılacaktır. Orta yaşlı bir erkek için başkalarının sebep olacağı bir tartışmaya işaret eder. Bekar bir kız için, çabuk gerçekleşen ve mutluluk getiren bir evliliğe işarettir. Evli bir kadın içinse, aile içinde kavgaya ve bazı rahatsızlıklar olacağına yorumlanır.

Kişinin rüyasında kibritle sigara yaktığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağı demektir. Kişinin yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir. Kibrit, zenginliğin işaretidir. Ummadığınız bir anda hayatınızda birtakım güzel değişiklikler olacak. Beklenti, umuttur. Kutu kibrit güzel haberdir.

Rüyada kibrit görmek, meşakkat ve mihnetten sonra elde edilecek mala işarettir. Bekar kimse için kibrit görmek, hanıma; cahil için ilime; fakir için zenginliğe işarettir. Zenginliğin işaretidir. Ummadığınız bir anda hayatınızda önemli değişiklikler olacak.

Kibrit

“Rüyada Kibrit Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda burnum tıkanıktı ve burnumdan ortadan ikiye kırılmış 2 kibrit çıktı. Kırık bir parça çıkarken burnumda 1-2 damla kan geldi. Rüyam ne anlama geliyor acaba?

  2. Rüyamda bir masanın etrafında toplanmış (masada vefat etmiş dedem de vardı) tencerenin içinde ateş yakmaya çalışıyordum. Tencerenin içine kibritleri attığımı gördüm; önce kibrit biraz havada durdu yavaş yavaş ateşin içine düştü. Hatta biraz hoşuma gittiğini hatırlıyorum daha sonra bir kibrit daha attım. Bir ara tencerenin sıcak olduğunu unutarak tuttuğumu daha sonra da sağ bileğimin yandığını, oradan da yanan bir parça yanmış deriyi attığımı gördüm. Ciddi bir acı var idi ancak sadece bileğimde kızarıklık ve acısı olduğunu hatırlıyorum.

  3. Rüyamda kibrit kutusu görüyorum, sonra avucuma kibritleri döküyorlar veya dökülüyor hatırlamıyorum. Yorumlar mısınız?

  4. Çöpe attığım yanmamış kibriti bir adama verdim. Ucu pembeydi kırıktı ama yanmamıştı. İşinizi görür diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir