Rüyada Kelepçe Görmek

Rüyada kelepçe görmek, rüyayı gören kişinin hanesinde oluşacak sıkıntılara ve üzüntülere işaret eder. Hem rüyayı gören kişinin kendisinde hem de o kişinin hanesinde oluşabilecek her türlü maddi ve manevi sıkıntıya işaret eder. Olumsuz bir rüyaya, kötü bir hayat delalet eder. Rüyayı gören kişinin maddi açıdan büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Borca, istemeden verilen paraya, insanın elinden çıkan yüklü miktar maddiyata işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Pranga, Hapis Görmek, Suçlunun Boynuna Vurulan Demir Halka Görmek

Rüyada kelepçe görmek, insan kendisini, zincir ve kelepçe vurulmuş olarak görürse, iyi bir şekilde yorumlanamaz. Ani gelecek sıkıntıdır. Kişinin çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kelepçe görmek tabiri, sıkıntı ve üzüntüye işarettir.

Rüyada Kelepçe Takmak

Rüyada kelepçe takmak, kişinin esaret altına girmesine işaret eder. İstenmeden yapılan bir evliliğe, maddi açıdan yük olan aileye delalet eder. Evli bir kişinin anne babasının borçlarını çekmesine işarettir. Kendi evinin geçimini sağlayamayacak duruma gelmeye de yorulabilir. Bekar bir kişinin hayatında büyük borçların altına girmesine ve bu konuda dikkat etmesi gerektiğine işaret eder. Hükümlü)

Rüyada kelepçe takılması, kişinin istemeden ve zorla maddi bir yükün altına girmesine işaret eder. Bir kişiye kefil olmaya, bir kişinin borçlarını üstlenmeye ve maddiyat olarak kendinin de çıkmaza girmesine işarettir. Bu konuda ilgili rüya kimseye kefil olmaması gerektiğine ve kimseye borç para vermemesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Polisin Kelepçe Takması

Rüyada polisin kelepçe takması, rüyayı gören kişinin yasal olmayan birtakım işler ile uğraşacağına işaret eder. Kumar oyunu, yasal olmayan bahisler ya da zararlı alışkanlıklar ile hayatını kötü yönde etkileyeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin sigara dahil zararlı tüm alışkanlıklardan uzak durması gerektiğine, aksi takdirde hayatında oldukça büyük çıkmazlara gireceğine işaret eder.

Rüyada Kelepçeli Birini Görmek

Rüyada kelepçeli birini görmek, rüya sahibinin maddi açıdan geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşadığı zorluklar, maddi manevi sıkıntılar çekilmesi, işlerinin rast gitmemesi, parayı denkleştirememe gibi problemler yaşamasına işarettir. Bu açıdan bakıldığında da olumlu bir rüya olmadığına delalet eder. Hayırsız ve işe yaramaz bir kişi ile tanışacağına, size hiçbir şekilde yararı dokunmayacak arkadaşlıklar edinmenize işaret eder. (Bkz. Tanımadığın Birini Görmek)

Rüyada Kelepçeden Kurtulmak

Rüyada kelepçeden kurtulmak görmek, paraya kavuşmaya işaret eder. Borçtan kurtulmaya, esaretten kurtulmaya, kötü giden bir evlilikten kurtulmaya, uzun yıllardır ödenen bir nafakadan kurtulmaya delalet eder. İnsan hayatında o an kötü giden ne var ise ondan arınmaya ve hayatını düzenlemeye tabir edilir.

Rüyada Oğlunu Kelepçeli Görmek

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek, insanın hayatında en değer verdiği bir malın elden gitmesine işaret eder. Paranın kaybına, mülkün yok olmasına ve satılmasına işarettir. Araba, arsa ya da evin elden çıkmasına delalet eder. Kısa süre içinde insanın birikimini bir anda yok edeceğine yorulur.

Rüyada Eline Kelepçe Takılması

Rüyada eline kelepçe takılması, borçlu olmaya ve borcunu ödeyemeyeceği için sıkıntılara gireceğine yorulur. Kişinin kendi isteği dışında birtakım borçların üstüne verilmesine işaret eder. Bu borçlarda kurtulmak için çaba göstermesi gerektiğine yorulur.

Bir başka rivayete göre rüyada eline kelepçe takıldığını görmek, rüya sahibinin bir kişi ile anlaşmazlığının olduğuna işaret eder. Kavganın kaybedildiğine, bir kişi ile mahkemenin olmasına ve davanın kaybına işarettir. Bir arkadaş ile tartışmaya ya da küslüklere delalet eder. 

Rüyada Kelepçeli Mahkum Görmek

Rüyada kelepçeli mahkum görmek, rüyayı gören kişinin hayatında sorguladığı birçok sorun olduğuna işaret eder. Hayatını, hoşuna gitmeyen gidişatı sorgulamasına ve doğru yolu bulması gerektiğine işarettir. Rüya sahibinin kendi imkânları ile hayatında kötü giden durumu düzeltmesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada Birinin Kelepçelendiğini Görmek

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek, üzücü bir olay yaşanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın akrabalarında ya da aile içerisinde suça meyil etmiş biri olduğuna delalet eder. Aile içi anlaşmazlıklara küslüklere ve çıkarlar için kavgalara işaret eder. Aile kavgalarına, aile içi birtakım fikir çatışmalarına da yorulabilir. (Bkz. Zincir)

Kelepçe

“Rüyada Kelepçe Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Tanımadığım genç bir erkek bileklerime kelepçe taktı kısa sure sonra kelepçeyi açtı ve bana sarıldı. Etrafta çok büyük bir kalabalık vardı arena gibi bir yerdeydik. Sarılmamasını insanların bize baktığını söylediğimde önemli olmadığını söyleyerek sarılmaya devam etti yorumlar mısınız lütfen?

  2. Rüyamda yakın bir arkadaşımın işyerindeki merdiven korkuluğuna kelepçelenmiş olarak gördüm. Yanında arkadaşımın babası da bekliyordu. Acaba bu ne anlama geliyor?

  3. Annem beni evin içeresinde, sivil şahısların kelepçelediğini görüyor ve çok üzülüp bağırarak ağlıyor.

  4. Oğlum evden çıktıktan kısa bir süre sonra döndüğünde sol kolunda kelepçe vardı, kelepçenin zinciri kopmuş ve bileği şişti, nefes nefese kalmış yüzünde hırslı bir ifade vardı. Yorumlar mısın?

  5. Rüyamda kelepçeliyim ama elimi sıyırarak çıkartıyorum. Birde hiç ummadığım birinden bir miktar para alıyorum bu ne demek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir