Rüyada Kel Görmek

Rüyada saçların kendiliğinden dökülmesi, anne ve baba cihetinden gelecek üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada başın kel olması, bir sebeple mala gelecek zarar ve ziyana delalet eder.

Rüyada kel bir adam görmek, dertlerin geldiğinin habercisidir. Rüya sahibi erkek ise bu çok kavgacı bir kadınla evleneceği anlamına gelir. Rüya sahibi kadınsa, ileride kocasına hükmedecek demektir. 

Rüyada kel görmek, çevrenizdekileri son zamanda fazlasıyla üzmekte olduğunuzun haberidir. Kişi kendini kel görürse para sıkıntısına işaret eder.

Rüyada kel görmek tabiri iyiye yorumlanmaz. Rüyasında saçlarının dökülüp kel olduğunu görmek, tüccarsa zarar edeceğine; memursa maaşının, işçi ise yevmiyesinin kesileceğine, hasta ise ağırlaşacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada saçlarının yanlarından döküldüğünü gören kimsenin insanlar arasında kötü görülmesine işarettir.

Rüyada başın kel olması, bir reis tarafından zahmet ve meşakkatle ele geçirilecek ve kendisiyle faydalanamayacak bir maldır. Rüyada kel kadın görmek, kıtlığa delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Kelle Görmek, Rüyada Saç kesmek Görmek 

Kel

“Rüyada Kel Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Annemi kısa bir süre önce kaybettim. Rüyamda annemi kel gördüm. Yorumunuzu rica ederim.

  2. Rüyamda başımın üst kısmında saçlarımın tamamen döküldüğünü gördüm. Ne anlama geldiğini yorumlayabilirseniz, sevinirim.

    1. Ülke aynı rüyayı ben de gördüm. Kendi saçımın üstünün bir kısmı dökülmüştü.

  3. Kendimi kel gördüm o an aklıma daha öncede saçımı kel kestiğim aklıma geldi. Babam kesmişti sanki düzgün göremiyordum saçlarımı ama düz ve keldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir